ayy ne burcu çok merak ettim oğlak fln mıAdida babasinin adi zaten hava 1500
kocam aslan burcuda degilki nerden bu ego anlamiyorum
Yok akrep.oglanda akrep olcak zaten :)ayy ne burcu çok merak ettim oğlak fln mı
Ayy ben heryerden geri kalmisim sicaklarda cikilcak gibi degil ya valla senin gecmedi dimi bulantilarin yazik valla sanada kizda da bole mi olmustunInstagramda gordu :)
Bide beni dusun ya cocuk okulda butun gun yatiyorum leğen yanimda...asil bana vakit gecmiyo...kocam diyoki en soguk havada bile ana kiz geziyodunuz orda oyun alani varmis yok hayvanat bahcesindeki penguen dogurmus ... oglani dogurda kaldiginiz yerden devam edin uzuluyorum size diyo :)
Hiç bi belirti yok sanki hamile değilmişim gibi o yüzden süt kanallarım çalışmıyomu noluyo korktumKisiye gore degisir ama degismeyebilirde nerden boyle bi kaniya vardin kiz :)
evet haklısın, bende kv yüzüne laf demiyorum. burdan anlatıp rahatlıyorum yoksa yüzüne söylersem olaylar karışır yani seviyesizliğe gerek yok.. dünde çağırdım mesela gel beraber bişeyler yapalım bana yardım edersin diye. köye gidicem dedi gelmedi. sonuçta çağırdımmı çağırdım..Aman aman hic cevap vermiyorum bacagin sarkmis dediginde bile guldum dogrudur annecim olabilir dedim..ki ben kürekciyim 100 kilo daha alip versem bile hadi gobegim sarkar ama kolum bacagim imkansiz gibi bisey altyapi sirf kas...bakma icime at at fenalik geliyo yazip dokuluyorum ama saygisizlik etmiyorum buyugum sonucta.bide cocuklarin algisi cok farkli azicik yuzum dusse yada arkasindan konustugumu gorse kızım hemen cephe alir davranisi degisir...saygisiz cocuk olmasin cok dikkat etmek lazim..aman iste yazdim rahatladim :)
instagramdan gördüm canım :)Sen nerde gordun kız bende be merakliyımm hee valla burda vakit baya iyi geciyo yoksa evde bu sicakta napardik hic bilmiyorum
benim göğüslerim 75 destekli sütyeni doldurmuyodu, 24+4 haftalığım hala doldurmuyo. değişen bişey yok yani ama hiçte korkmadım açıkcası. ablamında göğüsleri ufaktı ama 3 yaşına yaklaşana kadar maşallah emdi de emdi ufağı..Hiç bi belirti yok sanki hamile değilmişim gibi o yüzden süt kanallarım çalışmıyomu noluyo korktum
Iste simdi egleniyoruz vakit geciyo bebisler gelince iptalevet haklısın, bende kv yüzüne laf demiyorum. burdan anlatıp rahatlıyorum yoksa yüzüne söylersem olaylar karışır yani seviyesizliğe gerek yok.. dünde çağırdım mesela gel beraber bişeyler yapalım bana yardım edersin diye. köye gidicem dedi gelmedi. sonuçta çağırdımmı çağırdım..
instagramdan gördüm canım :)
kız işte sürekli laf yiyorum kadınlar kulübü diye. ama takıntı oldu sürekli bakmadan duramıyorum..
önümde bi yığın iş ben hala buradayım
bebiktolar gelince napıcaz çok merak ediyorum
Sağolasın cevap için.Benim aklımda yoktu eşimin tarafı hep kafama girdi değişmedimi karnın büyüdü bunlar aynı gibi şeyler söylediler kafama taktım bende.Ayrıca emziremeyen bisürü annede var normalde takılmam böyle şeye bende emmemişim ama yaşıyorum yani.Yinede moralim bozuldu öyle konuşulunca hamileliktenmi nedir kafama taktımbenim göğüslerim 75 destekli sütyeni doldurmuyodu, 24+4 haftalığım hala doldurmuyo. değişen bişey yok yani ama hiçte korkmadım açıkcası. ablamında göğüsleri ufaktı ama 3 yaşına yaklaşana kadar maşallah emdi de emdi ufağı..
Ay kizda berbattim.trump ikizlerim vardi.ölu olan bebek beni zehirliyodu her yerim şişti kusmam bunun 5 katiydi karacigerim iflas etti kolaatazim vardi kasinmaktan her yerim yara ....nts sirasi bekliyorum ben kasiniyorum benimle birlikte herkes kasiniyo :)ay anlatamam ya...32.haftadan sonra 1 gun arayla devamli kan veriyodum sabah ac karna zehirlendikmi olüyomuyuz ne durumdayiz ona bakiliyodu. dogum yaptigim gun doktorun odasina girerken ayaklarimin ustune basamiyodum yaralardan yan basiyodum daha kapidan girerken adamda benim sonucuma bakiyodu alkalin fosfat 341 hemen doguma giriyoruz dedi adami sarilip opucektim orda :)Ayy ben heryerden geri kalmisim sicaklarda cikilcak gibi degil ya valla senin gecmedi dimi bulantilarin yazik valla sanada kizda da bole mi olmustun
Kolik bebek olmazlarsa alisiriz onlarla yeni duzene :)Benim çocuğumda bana çekerse yandık hergece geç yatıyorum
bazılarının büyümüyo canım, yani sonradan büyür belki bilemedm ama korkma rızkı varsa gelir sütümüz inşallah :)Sağolasın cevap için.Benim aklımda yoktu eşimin tarafı hep kafama girdi değişmedimi karnın büyüdü bunlar aynı gibi şeyler söylediler kafama taktım bende.Ayrıca emziremeyen bisürü annede var normalde takılmam böyle şeye bende emmemişim ama yaşıyorum yani.Yinede moralim bozuldu öyle konuşulunca hamileliktenmi nedir kafama taktım
benim oğlanda akrep olacak akrep erkeğini de hiç bilmem yaaa nası olacak bakalım :)) senin kinin huyunun babaya benzemesi de büyük olasılık ozamanYok akrep.oglanda akrep olcak zaten :)
Evet inşallah sağolun içime su serptiniz ya ztn herşeyi kafama taktığım bi dönemdeyimbazılarının büyümüyo canım, yani sonradan büyür belki bilemedm ama korkma rızkı varsa gelir sütümüz inşallah :)
Havalarda soguk olcak ya bi yandanda zaten bizde cok cikamayiz gibime geliyor. Bizim bebekler sanki terazi olurlarmi dersin. Ekim sonu gozukuyo ama kiz cocuklari 10 15 gun onden gelirmis kaynanam oyle diyo. Hep akrep diyodum bugune kadar :)ayyy esim rvdeyken aksamlari cikarizda kuzum o yokken kendim cikarmam sanirim :)
Altindaki cevapla uyusmayinca dedim allah allah ne konusuyoduk acaba unutkanlikta olunca bendeYok canım alıntı doğruda cevap yazmayı unutmuşum şu bi oturuşta dana yerim demişsin ya ona :))
Kusum emerse emer sutun olur olmaz memeyi alir almaz bunlar hic dert degil bu grup neden var birbirimize destek olcaz.kizimi emzirmeyi birakinca benim psikolojimi altust ettiler sanki keyfi biraktim.kimsenin seni uzmesine asla ve asla izin verme.onemli olan senin ruh sagligin cunku bebeginin anne sutunden once annesine ihtiyaci var ve annesinin akli basinda sakin huzurlu olmasi gerekiyorki bebegine en guzel sekilde bakabilsin...simdiden seni boyle uzerlerse sutun yetsede yetmiyo gelsede gelmiyo sanarsin hic kimseyi dinleme bebegine odaklan.Icinde buyuyo aylarca onu kaninla besleyen vucudun ona yeten sutude uretir en guzel sekilde besler vucuduna guven....ve formul mamalar anne sutunun olmadigi veya yeterli olmadigi zamanlarda tamamen bebek icin uretilen besinler yani zehir degil mamaylada buyuyebilir en onemli konu senin ve bebeginin sagligi gerisi konu bile degil lafi guzafSağolasın cevap için.Benim aklımda yoktu eşimin tarafı hep kafama girdi değişmedimi karnın büyüdü bunlar aynı gibi şeyler söylediler kafama taktım bende.Ayrıca emziremeyen bisürü annede var normalde takılmam böyle şeye bende emmemişim ama yaşıyorum yani.Yinede moralim bozuldu öyle konuşulunca hamileliktenmi nedir kafama taktım
Sana bisey soyleyimmi ben yer yadirgiyorum bi de hastaneye gitsem hayatta gozume uyku girmezEki Görüntüle 2174629
Eki Görüntüle 2174628
Ben erken yatıp erken kalksam bile sürekli uykulu halde geziyorum cnm. Bebiş ile de düzelemezsem son nokta olarak düşünüyorum. Antidepresan kullandığım dönemde bile 2 ay anca düzelme gösterdim sonra yine yarasa haline dönüş oldu.
Ya tabi ailenin verdiği ilgiyi eşinden bulamayabilirsin. Sonuçta aile karşılıksız sever. Eşlere de vicdan nasip etsin Allah.
Evet inşallah sağolun içime su serptiniz ya ztn herşeyi kafama taktığım bi dönemdeyim
kıız bana da nazar etseneAltindaki cevapla uyusmayinca dedim allah allah ne konusuyoduk acaba unutkanlikta olunca bendeyiyorum valla ama dünden beri sicaktan gunduz cok bisey yiyemiyorum istahim gitti nazarim degdi kendime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?