2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy ben heryerden geri kalmisim sicaklarda cikilcak gibi degil ya valla senin gecmedi dimi bulantilarin yazik valla sanada kizda da bole mi olmustun

evet haklısın, bende kv yüzüne laf demiyorum. burdan anlatıp rahatlıyorum yoksa yüzüne söylersem olaylar karışır yani seviyesizliğe gerek yok.. dünde çağırdım mesela gel beraber bişeyler yapalım bana yardım edersin diye. köye gidicem dedi gelmedi. sonuçta çağırdımmı çağırdım..
Sen nerde gordun kız bende be merakliyımm hee valla burda vakit baya iyi geciyo yoksa evde bu sicakta napardik hic bilmiyorum
instagramdan gördüm canım :)
kız işte sürekli laf yiyorum kadınlar kulübü diye. ama takıntı oldu sürekli bakmadan duramıyorum..
önümde bi yığın iş ben hala buradayım
bebiktolar gelince napıcaz çok merak ediyorum

Hiç bi belirti yok sanki hamile değilmişim gibi o yüzden süt kanallarım çalışmıyomu noluyo korktum
benim göğüslerim 75 destekli sütyeni doldurmuyodu, 24+4 haftalığım hala doldurmuyo. değişen bişey yok yani ama hiçte korkmadım açıkcası. ablamında göğüsleri ufaktı ama 3 yaşına yaklaşana kadar maşallah emdi de emdi ufağı..

Iste simdi egleniyoruz vakit geciyo bebisler gelince iptal

Sağolasın cevap için.Benim aklımda yoktu eşimin tarafı hep kafama girdi değişmedimi karnın büyüdü bunlar aynı gibi şeyler söylediler kafama taktım bende.Ayrıca emziremeyen bisürü annede var normalde takılmam böyle şeye bende emmemişim ama yaşıyorum yani.Yinede moralim bozuldu öyle konuşulunca hamileliktenmi nedir kafama taktım

Ayy ben heryerden geri kalmisim sicaklarda cikilcak gibi degil ya valla senin gecmedi dimi bulantilarin yazik valla sanada kizda da bole mi olmustun
Ay kizda berbattim.trump ikizlerim vardi.ölu olan bebek beni zehirliyodu her yerim şişti kusmam bunun 5 katiydi karacigerim iflas etti kolaatazim vardi kasinmaktan her yerim yara ....nts sirasi bekliyorum ben kasiniyorum benimle birlikte herkes kasiniyo :)ay anlatamam ya...32.haftadan sonra 1 gun arayla devamli kan veriyodum sabah ac karna zehirlendikmi olüyomuyuz ne durumdayiz ona bakiliyodu. dogum yaptigim gun doktorun odasina girerken ayaklarimin ustune basamiyodum yaralardan yan basiyodum daha kapidan girerken adamda benim sonucuma bakiyodu alkalin fosfat 341 hemen doguma giriyoruz dedi adami sarilip opucektim orda :)

bazılarının büyümüyo canım, yani sonradan büyür belki bilemedm ama korkma rızkı varsa gelir sütümüz inşallah :)

ayyy esim rvdeyken aksamlari cikarizda kuzum o yokken kendim cikarmam sanirim :)
Havalarda soguk olcak ya bi yandanda zaten bizde cok cikamayiz gibime geliyor. Bizim bebekler sanki terazi olurlarmi dersin. Ekim sonu gozukuyo ama kiz cocuklari 10 15 gun onden gelirmis kaynanam oyle diyo. Hep akrep diyodum bugune kadar :)

Yok canım alıntı doğruda cevap yazmayı unutmuşum şu bi oturuşta dana yerim demişsin ya ona :))
Altindaki cevapla uyusmayinca dedim allah allah ne konusuyoduk acaba unutkanlikta olunca bende yiyorum valla ama dünden beri sicaktan gunduz cok bisey yiyemiyorum istahim gitti nazarim degdi kendime :)

Kusum emerse emer sutun olur olmaz memeyi alir almaz bunlar hic dert degil bu grup neden var birbirimize destek olcaz.kizimi emzirmeyi birakinca benim psikolojimi altust ettiler sanki keyfi biraktim.kimsenin seni uzmesine asla ve asla izin verme.onemli olan senin ruh sagligin cunku bebeginin anne sutunden once annesine ihtiyaci var ve annesinin akli basinda sakin huzurlu olmasi gerekiyorki bebegine en guzel sekilde bakabilsin...simdiden seni boyle uzerlerse sutun yetsede yetmiyo gelsede gelmiyo sanarsin hic kimseyi dinleme bebegine odaklan.Icinde buyuyo aylarca onu kaninla besleyen vucudun ona yeten sutude uretir en guzel sekilde besler vucuduna guven....ve formul mamalar anne sutunun olmadigi veya yeterli olmadigi zamanlarda tamamen bebek icin uretilen besinler yani zehir degil mamaylada buyuyebilir en onemli konu senin ve bebeginin sagligi gerisi konu bile degil lafi guzaf

Sana bisey soyleyimmi ben yer yadirgiyorum bi de hastaneye gitsem hayatta gozume uyku girmez uyku ilaci kullaniyodum bende bi yere yatili gittigmzde ama etki etmiyor. Hersey psikolojik aslnda. Bende dunden onceki gece 4 te yattm sabah 8 9 civari uyandim uykusuz uykusuz gezdim gece yine cinoyum. Bugunde 11 de uyandim suan haff uykum var uyusam uyurum. Gece oturmaya gunduz uyumayaa bayiliyorum

Evet inşallah sağolun içime su serptiniz ya ztn herşeyi kafama taktığım bi dönemdeyim
pullubiber e katılıyorum canım ablamın ilk kızı 40gün bile ememedi sütü kesildi annem vefat edince. hep mamayla büyüdü ama maşallah, ne kolay hastalanır ne bi eksiği vardır. herşeyiyle normal bi çocuk yani maşallah. takıntı etme herşeyi kafana, olan sana bebeğine olur.. Bende hep öyle oldu yani.. derin derin nefes al içini daraltma. az kaldı yolun sonu gözükmeye başlayacak yakında. Allahın izni ile bu hormonlardan da psikolojik değişikliklerden de kurtulucaz..
Altindaki cevapla uyusmayinca dedim allah allah ne konusuyoduk acaba unutkanlikta olunca bende yiyorum valla ama dünden beri sicaktan gunduz cok bisey yiyemiyorum istahim gitti nazarim degdi kendime :)
kıız bana da nazar etsene
akşam tvde cevap vermeye çalışınca okadar olmuş kaçmış senin cevap

Kozmogirl17 canım bugün gittim yürüyüş yolundaki dr.a Turgay hakkı emet ismi çok iyiydi çok ilgilendi ultrasonda da genel bı kontrol yaptı ilk gitmeme rağmen ayrıntılı anlattı tavsiye ediyorum... ayrıca İzmitli olan kızlar Fethiye caddesine doğru giderken camasircilarin olduğu caddede encici diye bı yer var ilk defa girdim tesadüfen lohusa pijamalari indirimde çok güzel pijamalari vardi bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…