- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
Haklısın evet kulağımı kapatıp biraz rahat olmaya bakmalıyım böyle biri konuşup destek olunca rahatlıyorum gerçekten sağol.Evet bende mamayla büyümüşüm yani herşeyin hayırlısı sağlıklı olsun yeter diyorum bana kalsa ama tepemde konuşuldukça arada kafam gidiyo işte tekrar sağolasın silkelendim birazKusum emerse emer sutun olur olmaz memeyi alir almaz bunlar hic dert degil bu grup neden var birbirimize destek olcaz.kizimi emzirmeyi birakinca benim psikolojimi altust ettiler sanki keyfi biraktim.kimsenin seni uzmesine asla ve asla izin verme.onemli olan senin ruh sagligin cunku bebeginin anne sutunden once annesine ihtiyaci var ve annesinin akli basinda sakin huzurlu olmasi gerekiyorki bebegine en guzel sekilde bakabilsin...simdiden seni boyle uzerlerse sutun yetsede yetmiyo gelsede gelmiyo sanarsin hic kimseyi dinleme bebegine odaklan.Icinde buyuyo aylarca onu kaninla besleyen vucudun ona yeten sutude uretir en guzel sekilde besler vucuduna guven....ve formul mamalar anne sutunun olmadigi veya yeterli olmadigi zamanlarda tamamen bebek icin uretilen besinler yani zehir degil mamaylada buyuyebilir en onemli konu senin ve bebeginin sagligi gerisi konu bile degil lafi guzaf
Ayyy canım benim benimkiler de aldı başını gitti hergoren ayy göğsün çok büyük büyük göğüste süt olmazkiii diyoo boşver aynen kimseyi takmayalim en güzel günlerimiz deHaklısın evet kulağımı kapatıp biraz rahat olmaya bakmalıyım böyle biri konuşup destek olunca rahatlıyorum gerçekten sağol.Evet bende mamayla büyümüşüm yani herşeyin hayırlısı sağlıklı olsun yeter diyorum bana kalsa ama tepemde konuşuldukça arada kafam gidiyo işte tekrar sağolasın silkelendim biraz
Offf kuzum o zaman sen şimdiki kusmalarina sukrediyorsundur. Allah bunla gelip geçirsin. Sana bir sorum var, 2. Ayinda kortizona basladigindan sütten kesmistin degil mi, kisileri karıştırmıyorsam. Dozu yuksek miydi?Ay kizda berbattim.trump ikizlerim vardi.ölu olan bebek beni zehirliyodu her yerim şişti kusmam bunun 5 katiydi karacigerim iflas etti kolaatazim vardi kasinmaktan her yerim yara ....nts sirasi bekliyorum ben kasiniyorum benimle birlikte herkes kasiniyo :)ay anlatamam ya...32.haftadan sonra 1 gun arayla devamli kan veriyodum sabah ac karna zehirlendikmi olüyomuyuz ne durumdayiz ona bakiliyodu. dogum yaptigim gun doktorun odasina girerken ayaklarimin ustune basamiyodum yaralardan yan basiyodum daha kapidan girerken adamda benim sonucuma bakiyodu alkalin fosfat 341 hemen doguma giriyoruz dedi adami sarilip opucektim orda :)
Bi bitmiyolar yaa gerçekten evetAyyy canım benim benimkiler de aldı başını gitti hergoren ayy göğsün çok büyük büyük göğüste süt olmazkiii diyoo boşver aynen kimseyi takmayalim en güzel günlerimiz de
Ya havada ucuyo gibi bir donemde oldugum icin dozunu filan hic hatirlamiyorum.Kizim gelmis dunyam degismis valla hep hayal gibi o donemler muhtesem bir aşk mutlaka gunluk tutun o yuzden :) iki elimide kullanamamaya baslamistim tam bileklerime igne yapiliyordu ultrasonla bakilarak yapiliyodu igne ve enjekete ettigi zaman sanki silikon sıkılmis gibi dolup şişiyodu 3 gunde bir yapiliyodu igrenc biseydi.ortapediye gitmistim dogumdan onceki hafta bana demistiki kortizonlu igne tedavisi yapip icerde biriken iltahabi kurutucaz dayanabildigin kadar emzir tedavi baslayinca emziremezsin....yani seninkide bebege zarar vericek olsa mutlaka soylerlerdiOfff kuzum o zaman sen şimdiki kusmalarina sukrediyorsundur. Allah bunla gelip geçirsin. Sana bir sorum var, 2. Ayinda kortizona basladigindan sütten kesmistin degil mi, kisileri karıştırmıyorsam. Dozu yuksek miydi?
Ben şimdi bile kontrollü kortizon kullanıyorum da,hatta hic aksatma diye tembihleniyorum.
Merak ettim
Eklem iltihabı geçirmişsin ya, benim zaten hastalığım romatoid artrit yani iltihaplı eklem romatizması...senin o travmatik olarak gördüğün tedavilerin hepsini 18 yasimdan beri yasiyorum malesef. Senin şanssizligin gebeliginle lohusaliginla yaşamış olman. Büyük büyük geçmiş olsun canım, gecmiste kalsın tekrarlanmasın.Ya havada ucuyo gibi bir donemde oldugum icin dozunu filan hic hatirlamiyorum.Kizim gelmis dunyam degismis valla hep hayal gibi o donemler muhtesem bir aşk mutlaka gunluk tutun o yuzden :) iki elimide kullanamamaya baslamistim tam bileklerime igne yapiliyordu ultrasonla bakilarak yapiliyodu igne ve enjekete ettigi zaman sanki silikon sıkılmis gibi dolup şişiyodu 3 gunde bir yapiliyodu igrenc biseydi.ortapediye gitmistim dogumdan onceki hafta bana demistiki kortizonlu igne tedavisi yapip icerde biriken iltahabi kurutucaz dayanabildigin kadar emzir tedavi baslayinca emziremezsin....yani seninkide bebege zarar vericek olsa mutlaka soylerlerdi
Sana bisey soyleyimmi ben yer yadirgiyorum bi de hastaneye gitsem hayatta gozume uyku girmezuyku ilaci kullaniyodum bende bi yere yatili gittigmzde ama etki etmiyor. Hersey psikolojik aslnda. Bende dunden onceki gece 4 te yattm sabah 8 9 civari uyandim uykusuz uykusuz gezdim gece yine cinoyum. Bugunde 11 de uyandim suan haff uykum var uyusam uyurum. Gece oturmaya gunduz uyumayaa bayiliyorum
Usg renklimi canim resmini falan veriyomu kalabalikmi nasil durumu dr gencmi yaslimi ay bide ona mi gitsem memnun kaldin yani.o magzayi biliyorum bakmak lazim sagolasin canim bilgilendirdigin icinKozmogirl17 canım bugün gittim yürüyüş yolundaki dr.a Turgay hakkı emet ismi çok iyiydi çok ilgilendi ultrasonda da genel bı kontrol yaptı ilk gitmeme rağmen ayrıntılı anlattı tavsiye ediyorum... ayrıca İzmitli olan kızlar Fethiye caddesine doğru giderken camasircilarin olduğu caddede encici diye bı yer var ilk defa girdim tesadüfen lohusa pijamalari indirimde çok güzel pijamalari vardi bilginiz olsun
Allah yardimcin olsun canim ya zormus baya bi ikizlerinin ikisinidemi kaybettin kac haftaliklardi canimAy kizda berbattim.trump ikizlerim vardi.ölu olan bebek beni zehirliyodu her yerim şişti kusmam bunun 5 katiydi karacigerim iflas etti kolaatazim vardi kasinmaktan her yerim yara ....nts sirasi bekliyorum ben kasiniyorum benimle birlikte herkes kasiniyo :)ay anlatamam ya...32.haftadan sonra 1 gun arayla devamli kan veriyodum sabah ac karna zehirlendikmi olüyomuyuz ne durumdayiz ona bakiliyodu. dogum yaptigim gun doktorun odasina girerken ayaklarimin ustune basamiyodum yaralardan yan basiyodum daha kapidan girerken adamda benim sonucuma bakiyodu alkalin fosfat 341 hemen doguma giriyoruz dedi adami sarilip opucektim orda :)
ayrintilida 23 ekim cikti bakalim ne zaman gelecek doktorda 38+5 aliriz sezeryan olursa dediHavalarda soguk olcak ya bi yandanda zaten bizde cok cikamayiz gibime geliyor. Bizim bebekler sanki terazi olurlarmi dersin. Ekim sonu gozukuyo ama kiz cocuklari 10 15 gun onden gelirmis kaynanam oyle diyo. Hep akrep diyodum bugune kadar :)
18 yasindan beri mi yasiyosunEklem iltihabı geçirmişsin ya, benim zaten hastalığım romatoid artrit yani iltihaplı eklem romatizması...senin o travmatik olarak gördüğün tedavilerin hepsini 18 yasimdan beri yasiyorum malesef. Senin şanssizligin gebeliginle lohusaliginla yaşamış olman. Büyük büyük geçmiş olsun canım, gecmiste kalsın tekrarlanmasın.
Yok birinin kalbi durdu 7.haftada.yani kalp atisi aldik 6 da ama biri kucuk haftaya gelin dedi daha biz ikiz soku yasarken ogrendikki kalbi durmus ama ölü olan bebek oburuyle birlikte buyudu daha dogrusu yasayan bebek olu olani besliyo bunlarda trump ikizi oluyomus bende o zaman ogrendim... olu bebegin kilosu yasayani gecmedigi surecede alinmiyo sorun yok deniyo ilk 1 kg ya kadar 15 20gr fark vardi aralarinda kalbim hep agzimdaydi 1 i gecince kiz atak yapti oburu 1300 dogdu kizim 4 kiloya yakin ama korkunc bir surecti tabi o bebek beni zehirledi mahvetti her gun acildeydik berbat durumdaydim ya.uyurken kusuyodum oyle uyuyodum esim gelince halimi gorup kaldirip beni yıkıyodu filan anlatamam...hedef 32.haftayi gecmekti 37 de dogum yaptim ama ben bile inanamiyorum nasil o kadar dayandim bilmiyorum...cok sukur bitti gitti simdide tabi leğen koynumda yasiyorum yine zor geciyo ama hiic sesimi cikarmiyorum valla bunada sukur diyip yatiyorum butun gunAllah yardimcin olsun canim ya zormus baya bi ikizlerinin ikisinidemi kaybettin kac haftaliklardi canim
Dayanıyor be güzelim. Otoümin hastalik bu, ömurlük.18 yasindan beri mi yasiyosun
Gecmiyo mu duzelmiyo mu can mi dayanir
Cok gecmis olsun
Ay cok sukur ya masallahDayanıyor be güzelim. Otoümin hastalik bu, ömurlük.
Arkandan konuşmuş gibi olmayayımyet07 'ye de aynı seyi yazdım, senin ilk gebeligindeki halini okuyunca maşallah diyelim biz romatizmal hastalık sahibiyiz ama yine gebeligimiz iyi gidiyor diye...
Allah bir yerden alıyor gözüküyor ama baska yerden illa ki veriyor.
Hiiiiç hastalık konuşup enseyi karartmayalım, öldürmüyor bol bol süründürüyor o kadar diyeyim.
Ama cok şükür işim eşim bebisim hicbir seyden eksik de degiliz.
Ya hayat ne güzel beaaa... (Pamuk şeker hormonu salgiliyorum yarım saattir adını boyle koydum)
USG si renkli deil canım resimde vermedi malesef... randevu alıp gitmiştim çok beklemezdim o yüzden 50 yaşlarında falandır Dr.Usg renklimi canim resmini falan veriyomu kalabalikmi nasil durumu dr gencmi yaslimi ay bide ona mi gitsem memnun kaldin yani.o magzayi biliyorum bakmak lazim sagolasin canim bilgilendirdigin icin
Henuz donmedi ayaklar bikini cizgisinin oralarda ve sana donuk o yuzden o kadar icerde hissediyorsun.muhtemelen bebeginin hareketlerini tam anlayamadigin icin hissetmiyorsun.bende ilk bebegimi 25.haftada hissetmistimKızlar size bir sorum var. Ben 22+1 deyim, daha bebeğimi hissetmiyorum. Sabırlı bir bekleyişteyim :)
Yalnız geçen haftadan beri 3 kere içerde bir pır pır yaşadım ama kesinlikle karnımda değil, baya baya aşağıda (afedersiniz ama vajinada gibi hatta), muhtemelen mesanede diyebilirim. Sanki böyle bişey iki kere pıt pıt yaptı. 2-3 günde bir de tekrarladı bunu.
Bu olay hani sizlerin bahsettiği şu mesaneye baskı yapma, mesaneyi tekmeleme olabilir mi?
Mesaneye baskı yaptığını normalde anlayamıyorum çünkü mesanem biraz geniştir normalde, o kadar sık çıkmıyorum idrara o yüzden emin olamadım bi danışmak istedim.
Çok haklısın canım. Bende kızlaımın odasına çok güzelçerçeveler çıkarttım yaptım ordan.Ay bisey diycem ya gozunuzu seviym 3 cerceve 150 tl diyo instagramda.pinterestte nursery yazin neler neler cikiyo ordan secer begenir indirir ikeadan 3 5 tlye alirsiniz cerceve takarsiniz kizimin odasina bir suru astik cok guzel duruyo aman para vermeyin aklinizda olsunEki Görüntüle 2174764 Eki Görüntüle 2174765 Eki Görüntüle 2174766 Eki Görüntüle 2174767 Eki Görüntüle 2174768 Eki Görüntüle 2174769
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?