2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Haklısın evet kulağımı kapatıp biraz rahat olmaya bakmalıyım böyle biri konuşup destek olunca rahatlıyorum gerçekten sağol.Evet bende mamayla büyümüşüm yani herşeyin hayırlısı sağlıklı olsun yeter diyorum bana kalsa ama tepemde konuşuldukça arada kafam gidiyo işte tekrar sağolasın silkelendim biraz

Ayyy canım benim benimkiler de aldı başını gitti hergoren ayy göğsün çok büyük büyük göğüste süt olmazkiii diyoo boşver aynen kimseyi takmayalim en güzel günlerimiz de

Offf kuzum o zaman sen şimdiki kusmalarina sukrediyorsundur. Allah bunla gelip geçirsin. Sana bir sorum var, 2. Ayinda kortizona basladigindan sütten kesmistin degil mi, kisileri karıştırmıyorsam. Dozu yuksek miydi?
Ben şimdi bile kontrollü kortizon kullanıyorum da,hatta hic aksatma diye tembihleniyorum.
Merak ettim

Ya havada ucuyo gibi bir donemde oldugum icin dozunu filan hic hatirlamiyorum.Kizim gelmis dunyam degismis valla hep hayal gibi o donemler muhtesem bir aşk mutlaka gunluk tutun o yuzden :) iki elimide kullanamamaya baslamistim tam bileklerime igne yapiliyordu ultrasonla bakilarak yapiliyodu igne ve enjekete ettigi zaman sanki silikon sıkılmis gibi dolup şişiyodu 3 gunde bir yapiliyodu igrenc biseydi.ortapediye gitmistim dogumdan onceki hafta bana demistiki kortizonlu igne tedavisi yapip icerde biriken iltahabi kurutucaz dayanabildigin kadar emzir tedavi baslayinca emziremezsin....yani seninkide bebege zarar vericek olsa mutlaka soylerlerdi

Eklem iltihabı geçirmişsin ya, benim zaten hastalığım romatoid artrit yani iltihaplı eklem romatizması...senin o travmatik olarak gördüğün tedavilerin hepsini 18 yasimdan beri yasiyorum malesef. Senin şanssizligin gebeliginle lohusaliginla yaşamış olman. Büyük büyük geçmiş olsun canım, gecmiste kalsın tekrarlanmasın.

Ya birde kablolar arasında ne kadar uyunursa artık. Son nokta olarak düşünüyorum cnm. Ben de burayı okurken bile gözüm yarıda. Kitap okuyamaz oldum. Tek paragrafta göz kapanıyor
Gece de kitap okuyamıyorum okuduğumu anlamıyorum. Şuan uyumamak için çaba sarfediyorum ama gece de uyumak için. Biyolojik saatimiz bozulmuş ama nasıl tamir edeceğim hiç bir bilgim

Usg renklimi canim resmini falan veriyomu kalabalikmi nasil durumu dr gencmi yaslimi ay bide ona mi gitsem memnun kaldin yani.o magzayi biliyorum bakmak lazim sagolasin canim bilgilendirdigin icin

Allah yardimcin olsun canim ya zormus baya bi ikizlerinin ikisinidemi kaybettin kac haftaliklardi canim

Havalarda soguk olcak ya bi yandanda zaten bizde cok cikamayiz gibime geliyor. Bizim bebekler sanki terazi olurlarmi dersin. Ekim sonu gozukuyo ama kiz cocuklari 10 15 gun onden gelirmis kaynanam oyle diyo. Hep akrep diyodum bugune kadar :)
ayrintilida 23 ekim cikti bakalim ne zaman gelecek doktorda 38+5 aliriz sezeryan olursa dedi

18 yasindan beri mi yasiyosun
Gecmiyo mu duzelmiyo mu can mi dayanir
Cok gecmis olsun

Allah yardimcin olsun canim ya zormus baya bi ikizlerinin ikisinidemi kaybettin kac haftaliklardi canim
Yok birinin kalbi durdu 7.haftada.yani kalp atisi aldik 6 da ama biri kucuk haftaya gelin dedi daha biz ikiz soku yasarken ogrendikki kalbi durmus ama ölü olan bebek oburuyle birlikte buyudu daha dogrusu yasayan bebek olu olani besliyo bunlarda trump ikizi oluyomus bende o zaman ogrendim... olu bebegin kilosu yasayani gecmedigi surecede alinmiyo sorun yok deniyo ilk 1 kg ya kadar 15 20gr fark vardi aralarinda kalbim hep agzimdaydi 1 i gecince kiz atak yapti oburu 1300 dogdu kizim 4 kiloya yakin ama korkunc bir surecti tabi o bebek beni zehirledi mahvetti her gun acildeydik berbat durumdaydim ya.uyurken kusuyodum oyle uyuyodum esim gelince halimi gorup kaldirip beni yıkıyodu filan anlatamam...hedef 32.haftayi gecmekti 37 de dogum yaptim ama ben bile inanamiyorum nasil o kadar dayandim bilmiyorum...cok sukur bitti gitti simdide tabi leğen koynumda yasiyorum yine zor geciyo ama hiic sesimi cikarmiyorum valla bunada sukur diyip yatiyorum butun gun

Canlar tek tek etiketleyemedim ama şu isim mevzusundaki mesajlarınız çok iyi geldi, varolun :)
İsim mevzusundan çok soğuduğum için herkese konuyu kapattırdım, biraz zaman geçsin eşimle ikimiz karar veririz son kez. Böylece beni telefonuna tatlı dilli gelinim diye kaydedenler de diğer yüzümü görmüş olur ayy çok fena gaza geldim kızlar

18 yasindan beri mi yasiyosun
Gecmiyo mu duzelmiyo mu can mi dayanir
Cok gecmis olsun
Dayanıyor be güzelim. Otoümin hastalik bu, ömurlük.
Arkandan konuşmuş gibi olmayayım yet07 'ye de aynı seyi yazdım, senin ilk gebeligindeki halini okuyunca maşallah diyelim biz romatizmal hastalık sahibiyiz ama yine gebeligimiz iyi gidiyor diye...
Allah bir yerden alıyor gözüküyor ama baska yerden illa ki veriyor.
Hiiiiç hastalık konuşup enseyi karartmayalım, öldürmüyor bol bol süründürüyor o kadar diyeyim.
Ama cok şükür işim eşim bebisim hicbir seyden eksik de degiliz.
Ya hayat ne güzel beaaa... (Pamuk şeker hormonu salgiliyorum yarım saattir adını boyle koydum )

Ay cok sukur ya masallah hep salgila o hormondan 41 kere masallah

Usg renklimi canim resmini falan veriyomu kalabalikmi nasil durumu dr gencmi yaslimi ay bide ona mi gitsem memnun kaldin yani.o magzayi biliyorum bakmak lazim sagolasin canim bilgilendirdigin icin
USG si renkli deil canım resimde vermedi malesef... randevu alıp gitmiştim çok beklemezdim o yüzden 50 yaşlarında falandır Dr.

Kızlar size bir sorum var. Ben 22+1 deyim, daha bebeğimi hissetmiyorum. Sabırlı bir bekleyişteyim :)
Yalnız geçen haftadan beri 3 kere içerde bir pır pır yaşadım ama kesinlikle karnımda değil, baya baya aşağıda (afedersiniz ama vajinada gibi hatta), muhtemelen mesanede diyebilirim. Sanki böyle bişey iki kere pıt pıt yaptı. 2-3 günde bir de tekrarladı bunu.
Bu olay hani sizlerin bahsettiği şu mesaneye baskı yapma, mesaneyi tekmeleme olabilir mi?
Mesaneye baskı yaptığını normalde anlayamıyorum çünkü mesanem biraz geniştir normalde, o kadar sık çıkmıyorum idrara o yüzden emin olamadım bi danışmak istedim.

Henuz donmedi ayaklar bikini cizgisinin oralarda ve sana donuk o yuzden o kadar icerde hissediyorsun.muhtemelen bebeginin hareketlerini tam anlayamadigin icin hissetmiyorsun.bende ilk bebegimi 25.haftada hissetmistim

Çok haklısın canım. Bende kızlaımın odasına çok güzelçerçeveler çıkarttım yaptım ordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…