2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
slm herkese nasilsiniz? afife arkadasimizdan haber varmi?
ben iyiyim canım teşekkürler sen nasılsın :)
afifeciğim bugün kontrol edilecekti doktorlar tarafından, haber vericem sana dedi ama dönmedi daha. bebişini aşağıda hissediyomuş ama bi sancı falan yoktu. öksürük tutmuş onu ondan muzdarip bugün :) inşallah gayet iyi olacak :)

Sabahtan beri aşırı bir halsizlik ve artan ateşle dayanamayıp acile gittim. Parol serum taktılar, kendime geldim çok şükür. Resmen ayakta duracak halim yoktu. Hastalığı da zor geçiyor hamileliğin, neyse ki toparladık hemen, buna da şükür

Aaa lidyami ikizdi canim zor gunler gecormissin allah kolaylik versin sicaklarda iyice zorlar seni

Kızlar selam, bir kaç gündür düzenli okuyamadım yazılanları, bugün yazmadan okuyayım dedim bu saati buldu valla :) Maşallah muhabbetimiz bol olsun.

Ben pazartesi şeker yüklemesi yaptırdım. Kilo çok aldığım için ve ailemde insulin direnci olduğu için biraz endişeliydim ama çok şükür şeker çıkmadı. Burda bir soran arkadaş olmuştu, şeker yüklemesine aç gidiliyor. önce açken kan alıyorlar, sonra şekerli suyu içiyorsunuz, 1 saat sonra ve 2 saat sonra tekrar kan alınıyor. Bana damar yolu açtılar her seferinde canımı acıtmamak için. Şekerli su biraz mide bulandırıcıydı ama onun dışında kolaydı. Kan alınınca diğer kan sayımları da yapıldı, demirim çok düşük çıktı. Demir ilacını haftada 2 kullanıyordum, her güne çıkardı doktor.

Kilo alımım için de diyetisyene gittim. iyi ki de gitmişim, kilo alıyorum diye kısıtlamaya başlamıştım kendimi. Diyetisyen güzel bi liste verdi. Bol meyve sebzeli, ekmekli , kalsiyumlu bir liste. Valla daha çok doyuyorum artık.

amma konusmussunuz kizlar yetisemedim vallahi yazilanlara herkes iyidir umarim sabahtan misafirim geldi kv ve teyzeler onlara yemek cay derken en son kv evi supurdu gitti sagolsun bende simdi uzanabildim ama esim eehir disina gidicek ona bavul ahzirlamam tshirt utulemem lazim halim falab kalmadi sabahtan beri :)

Ben
Ben uyumusum bile internette dizi izliyodum en son ,izledigim bölum bitmis , bi sonraki bölüm acilmis onunda sonunda uyandim bugunde gitti aldim uykumu iste. Aman sabahlar olmasin modunda olurum yine

nazar degilde dua edeyim. İnsallah bebeginin ve senin sagligin icin yeteri kadar besini alirsin ve fazlasini istahin almaz canin cekmez :))

Ben

Ben uyumusum bile internette dizi izliyodum en son ,izledigim bölum bitmis , bi sonraki bölüm acilmis onunda sonunda uyandim bugunde gitti aldim uykumu iste. Aman sabahlar olmasin modunda olurum yine
Dogumdan sonra uykun duzene girer canim hic merak etme.bende oyleydim sanki yuzyil once gibi geliyo....ama gecti simdi kiz 9 da ben 10 11 gibi yatiyorum 7 bucukta gune basliyoruz :)

ayrintilida 23 ekim cikti bakalim ne zaman gelecek doktorda 38+5 aliriz sezeryan olursa dedi

20 ekim dedi bana da doktorum. Sağlıkla gelsinler inşallah.

18 yasindan beri mi yasiyosun
Gecmiyo mu duzelmiyo mu can mi dayanir
Cok gecmis olsun

7 yaş diyor ve artırıyorum

Herkes başka şeylerden sınanıyor işte. Pamuk şeker modunu sevdim ya. Hayat güzel dünya güzel herşey güzell....hoobbbaaa

Ben

Ohhh iyi yapmışsın cnm. Ben uyumamak için kalktım bir ev süpürdüm bir duş aldım uykum kaçtı ama şimdi yemek yedim gözüm kapanıyor yaa. Offf offf. Dizi de sarmamış olabilir cnm :)

Yaa kızlar ben yine deli acı yemeye başladım. İkinci kızımda da çok yemiştim çingene cazgır bi kızım oldu:) biraz önce masada yemeğe doldurdum biberi. Eşim diyoki” bi esma daha geliyo galiba” :) bebekliği iyi hoştu da bi ağladığı zaman yıkardı ortalığı.

Hiç bi belirti yok sanki hamile değilmişim gibi o yüzden süt kanallarım çalışmıyomu noluyo korktum

Hic uzulme canim. 6.haftadan beri gogus agrisi yasiyorum. Ilk 3ay agladigim gunler oldu. Buyudu dolgunlasti agirlasti uclari karardi catladi. Gorulcek ne varsa hepsini yasiyorum o derece zor bisey. Gormuyosan bi belirti sanslisin valla

Bir dakika aradim bulamadım, sat'a göre 30 kasımda dogacakken 20 ekim mi verdi dogum tarihini, yani o gün sezeryan mı yapacak demek bu? ayyyyy

Miden yanmiyo mu? Ben birak aciyi su icsem agzima geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…