- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
ben iyiyim canım teşekkürler sen nasılsın :)slm herkese nasilsiniz? afife arkadasimizdan haber varmi?
Aaa lidyami ikizdi canim zor gunler gecormissin allah kolaylik versin sicaklarda iyice zorlar seniYok birinin kalbi durdu 7.haftada.yani kalp atisi aldik 6 da ama biri kucuk haftaya gelin dedi daha biz ikiz soku yasarken ogrendikki kalbi durmus ama ölü olan bebek oburuyle birlikte buyudu daha dogrusu yasayan bebek olu olani besliyo bunlarda trump ikizi oluyomus bende o zaman ogrendim... olu bebegin kilosu yasayani gecmedigi surecede alinmiyo sorun yok deniyo ilk 1 kg ya kadar 15 20gr fark vardi aralarinda kalbim hep agzimdaydi 1 i gecince kiz atak yapti oburu 1300 dogdu kizim 4 kiloya yakin ama korkunc bir surecti tabi o bebek beni zehirledi mahvetti her gun acildeydik berbat durumdaydim ya.uyurken kusuyodum oyle uyuyodum esim gelince halimi gorup kaldirip beni yıkıyodu filan anlatamam...hedef 32.haftayi gecmekti 37 de dogum yaptim ama ben bile inanamiyorum nasil o kadar dayandim bilmiyorum...cok sukur bitti gitti simdide tabi leğen koynumda yasiyorum yine zor geciyo ama hiic sesimi cikarmiyorum valla bunada sukur diyip yatiyorum butun gun
Sagol canim bilgi verdigin icin seker yuklemesi falan istedimi pekiUSG si renkli deil canım resimde vermedi malesef... randevu alıp gitmiştim çok beklemezdim o yüzden 50 yaşlarında falandır Dr.
Benim doktorum dogumla ilgili hic bisey konusmadi daha bende sormadim. Seninkide terazi olabilir o zaman :)) saglikli olsunlardaayrintilida 23 ekim cikti bakalim ne zaman gelecek doktorda 38+5 aliriz sezeryan olursa dedi
Ben uyumusum bile internette dizi izliyodum en sonYa birde kablolar arasında ne kadar uyunursa artık. Son nokta olarak düşünüyorum cnm. Ben de burayı okurken bile gözüm yarıda. Kitap okuyamaz oldum. Tek paragrafta göz kapanıyor
Gece de kitap okuyamıyorum okuduğumu anlamıyorum. Şuan uyumamak için çaba sarfediyorum ama gece de uyumak için. Biyolojik saatimiz bozulmuş ama nasıl tamir edeceğim hiç bir bilgim
pullubiber e katılıyorum canım ablamın ilk kızı 40gün bile ememedi sütü kesildi annem vefat edince. hep mamayla büyüdü ama maşallah, ne kolay hastalanır ne bi eksiği vardır. herşeyiyle normal bi çocuk yani maşallah. takıntı etme herşeyi kafana, olan sana bebeğine olur.. Bende hep öyle oldu yani.. derin derin nefes al içini daraltma. az kaldı yolun sonu gözükmeye başlayacak yakında. Allahın izni ile bu hormonlardan da psikolojik değişikliklerden de kurtulucaz..
kıız bana da nazar etsene
akşam tvde cevap vermeye çalışınca okadar olmuş kaçmış senin cevap
valla burcu hic onemli degil canim yaa saglikli sihhatli dogsunda :) bana ayrintilida demisti perinatologBenim doktorum dogumla ilgili hic bisey konusmadi daha bende sormadim. Seninkide terazi olabilir o zaman :)) saglikli olsunlarda
Dogumdan sonra uykun duzene girer canim hic merak etme.bende oyleydim sanki yuzyil once gibi geliyo....ama gecti simdi kiz 9 da ben 10 11 gibi yatiyorum 7 bucukta gune basliyoruz :)Ben
Ben uyumusum bile internette dizi izliyodum en son,izledigim bölum bitmis , bi sonraki bölüm acilmis onunda sonunda uyandim bugunde gitti aldim uykumu iste. Aman sabahlar olmasin modunda olurum yine
ayrintilida 23 ekim cikti bakalim ne zaman gelecek doktorda 38+5 aliriz sezeryan olursa dedi
18 yasindan beri mi yasiyosun
Gecmiyo mu duzelmiyo mu can mi dayanir
Cok gecmis olsun
Dayanıyor be güzelim. Otoümin hastalik bu, ömurlük.
Arkandan konuşmuş gibi olmayayımyet07 'ye de aynı seyi yazdım, senin ilk gebeligindeki halini okuyunca maşallah diyelim biz romatizmal hastalık sahibiyiz ama yine gebeligimiz iyi gidiyor diye...
Allah bir yerden alıyor gözüküyor ama baska yerden illa ki veriyor.
Hiiiiç hastalık konuşup enseyi karartmayalım, öldürmüyor bol bol süründürüyor o kadar diyeyim.
Ama cok şükür işim eşim bebisim hicbir seyden eksik de degiliz.
Ya hayat ne güzel beaaa... (Pamuk şeker hormonu salgiliyorum yarım saattir adını boyle koydum)
Ben
Ben uyumusum bile internette dizi izliyodum en son,izledigim bölum bitmis , bi sonraki bölüm acilmis onunda sonunda uyandim bugunde gitti aldim uykumu iste. Aman sabahlar olmasin modunda olurum yine
Hiç bi belirti yok sanki hamile değilmişim gibi o yüzden süt kanallarım çalışmıyomu noluyo korktum
benim oğlanda akrep olacak akrep erkeğini de hiç bilmem yaaa nası olacak bakalım :)) senin kinin huyunun babaya benzemesi de büyük olasılık ozaman
Bir dakika aradim bulamadım, sat'a göre 30 kasımda dogacakken 20 ekim mi verdi dogum tarihini, yani o gün sezeryan mı yapacak demek bu? ayyyyy20 ekim dedi bana da doktorum. Sağlıkla gelsinler inşallah.
7 yaş diyor ve artırıyorum
Herkes başka şeylerden sınanıyor işte. Pamuk şeker modunu sevdim ya. Hayat güzel dünya güzel herşey güzell....hoobbbaaa
Ohhh iyi yapmışsın cnm. Ben uyumamak için kalktım bir ev süpürdüm bir duş aldım uykum kaçtı ama şimdi yemek yedim gözüm kapanıyor yaa. Offf offf. Dizi de sarmamış olabilir cnm :)
Yaa kızlar ben yine deli acı yemeye başladım. İkinci kızımda da çok yemiştim çingene cazgır bi kızım oldu:) biraz önce masada yemeğe doldurdum biberi. Eşim diyoki” bi esma daha geliyo galiba” :) bebekliği iyi hoştu da bi ağladığı zaman yıkardı ortalığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?