- 30 Temmuz 2016
- 39
- 73
- 18
Benim koca yay. Icinde tut yayda dogur bak
Selam canim benim esim de yay ve bir aksilik olmazsa oglum da yay olacak gibi gozukuyor. Esim cok seviniyor duruma, huyu bana benzesin insallah diyor.
Evet canim sen istersen yaparız dedi 25-26. Haftaları önerdi ama ben fakültede yaptircam onu oradaki Dr. Kesin yaptir demişti birde benim normal şeker olcumlerimde hep sınırda yada yüksek çıkmıştı o yüzden kesin yapcaz dedi fakültedeki sen ne zaman yaptircaksinSagol canim bilgi verdigin icin seker yuklemesi falan istedimi peki
Bir dakika aradim bulamadım, sat'a göre 30 kasımda dogacakken 20 ekim mi verdi dogum tarihini, yani o gün sezeryan mı yapacak demek bu? ayyyyy
Benim yarin randevum canım bakalım nedicek dr um ister belki diye dusunuyorum acaba acmi gitsem napsam 12 ye kadarda nasil ac gezcem bilmiyorum ama gune erken baslayincaEvet canim sen istersen yaparız dedi 25-26. Haftaları önerdi ama ben fakültede yaptircam onu oradaki Dr. Kesin yaptir demişti birde benim normal şeker olcumlerimde hep sınırda yada yüksek çıkmıştı o yüzden kesin yapcaz dedi fakültedeki sen ne zaman yaptircaksin
Canim 10 gun bebek icin cok degerli 5 gun kala falan aldir bence sonra gununu tamamlatmak icin küveze gönderiyolar gerci drun daha iyi bilir ama bi oneri benimki oglumdan biliyorumBenim beklenen doğum tarihi 30 ekim cnm. Sezeryan olursa 10 gün önce alırız dedi doktor.
Seker yuklemesi icin aç gitmene gerek yok aç yada tok yapılabiliyor sadece o gün şekerli şeyler tüketmemen gerekiyorBenim yarin randevum canım bakalım nedicek dr um ister belki diye dusunuyorum acaba acmi gitsem napsam 12 ye kadarda nasil ac gezcem bilmiyorum ama gune erken baslayinca
Canim 10 gun bebek icin cok degerli 5 gun kala falan aldir bence sonra gununu tamamlatmak icin küveze gönderiyolar gerci drun daha iyi bilir ama bi oneri benimki oglumdan biliyorum
12 ye kadar çok acıkırsın canım bebişte dayanamaz gidip gelmen zor olmuyorsa yarın yazdırrsın sonraki günde erkenden gidip verirsin çünkü arada bi saat falanda bekliyormuşuzBenim yarin randevum canım bakalım nedicek dr um ister belki diye dusunuyorum acaba acmi gitsem napsam 12 ye kadarda nasil ac gezcem bilmiyorum ama gune erken baslayinca
Ayy aynı şekilde benimde öyle cnm ya ilk haftalarda başladı daha ağrı dolgunluk hele şimdilerde sütyene karşı alerjim oluştu resmen.evde takmıyorum çıkarken takıyorum o zamanda kasinti basliyorHic uzulme canim. 6.haftadan beri gogus agrisi yasiyorum. Ilk 3ay agladigim gunler oldu. Buyudu dolgunlasti agirlasti uclari karardi catladi. Gorulcek ne varsa hepsini yasiyorum o derece zor bisey. Gormuyosan bi belirti sanslisin valla
Aslinda cok isterim sabah erken kalkip aksam erken yatmayi insan daha enerjik oluyor. Her isin yetisiyor. Bende bebekten ümitliyim bakalim bana cekmezse duzene girerim onunla beraber :))Dogumdan sonra uykun duzene girer canim hic merak etme.bende oyleydim sanki yuzyil once gibi geliyo....ama gecti simdi kiz 9 da ben 10 11 gibi yatiyorum 7 bucukta gune basliyoruz :)
Sporcu sutyeni yok gibi evde takmazdim ama hassasiyet dolgunluk falan hamilelik başından beri normal sutyenli attım bunlarla takılıyorum şiddetle tavsiye ederimA
Ayy aynı şekilde benimde öyle cnm ya ilk haftalarda başladı daha ağrı dolgunluk hele şimdilerde sütyene karşı alerjim oluştu resmen.evde takmıyorum çıkarken takıyorum o zamanda kasinti basliyorne yapacağımı şaşırdım nasıl geçecek?
Kendini kasma ne zaman uykun gelirse o zaman uyu. Diger turlu plan yapinca uyuyasi varsada uyuyamiyo insan. Bebek gelince her turlu ona ayak uydurcaz zaten :)20 ekim dedi bana da doktorum. Sağlıkla gelsinler inşallah.
7 yaş diyor ve artırıyorum
Herkes başka şeylerden sınanıyor işte. Pamuk şeker modunu sevdim ya. Hayat güzel dünya güzel herşey güzell....hoobbbaaa
Ohhh iyi yapmışsın cnm. Ben uyumamak için kalktım bir ev süpürdüm bir duş aldım uykum kaçtı ama şimdi yemek yedim gözüm kapanıyor yaa. Offf offf. Dizi de sarmamış olabilir cnm :)
Bende onlardan almıştım cnm onları kullaniyordum ama son bir aydan beri falan onları takınca da göğüs aramda kaşıntı başlıyorSporcu sutyeni yok gibi evde takmazdim ama hassasiyet dolgunluk falan hamilelik başından beri normal sutyenli attım bunlarla takılıyorum şiddetle tavsiye ederim
Cok gecmis olsun ya 7 yas nedemek ya20 ekim dedi bana da doktorum. Sağlıkla gelsinler inşallah.
7 yaş diyor ve artırıyorum
Herkes başka şeylerden sınanıyor işte. Pamuk şeker modunu sevdim ya. Hayat güzel dünya güzel herşey güzell....hoobbbaaa
Ohhh iyi yapmışsın cnm. Ben uyumamak için kalktım bir ev süpürdüm bir duş aldım uykum kaçtı ama şimdi yemek yedim gözüm kapanıyor yaa. Offf offf. Dizi de sarmamış olabilir cnm :)
Ayni benbeni duysa öldürür ozaman. ayda 2 bazen 3, bazen haftada 2 kere ultrasona girdiğim oldu...
A
Ayy aynı şekilde benimde öyle cnm ya ilk haftalarda başladı daha ağrı dolgunluk hele şimdilerde sütyene karşı alerjim oluştu resmen.evde takmıyorum çıkarken takıyorum o zamanda kasinti basliyorne yapacağımı şaşırdım nasıl geçecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?