2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya kızlar ben aşırı terliyorum sizde de aynı durum mevcut mu ? Kafayı yemek üzereyim. Uyuyamıyorum terlemekten. Günde 2 3 kez duş alıyorum ama korkuyorum da bi zararı olur bebeğe diye bilginiz varmı

Ben yangin ayse olmus durumdayim. Normal sanirim vucut isimiz yuksek ve yaz ayinda olmakta ekstra zor. Sicak dus alma ilik aldigin surece ve banyoyu kisa tuttugun surece sorun yok

Evet canim ilk dogumum icin soledim benimkine anne karninda enfeksiyondan aldilar ama öle bir durum sözkonusu degildi sadece bebek tam gununu tamamlayqmadigi icin baygin bulamac oluyor ememiyor sutunun gelmesi falanda gununu bekliyormus ole soyluyorlar benimkinin sekeri dustu emme refleksinin beceremedigi icin sutumde gelmedi bi gece ac kaldi mamada verdirtmediler yasak dediler ertesi gun sekeri baya dusuktuu acilen yogun bakima goturduler ordada enfeksiyon cikti dediler yatirdilar 10 gun minumum dediler ellettirmediler bile yavrumu benim doktorum senin cocugun saglam hic biseyi yok bashekime cik bunlari sikayet et dedi bunlarda yenidogan yogunbakiim doktoru bende 7.gun cikardim o hastanenin yine ama baska yere gitmis yenidogan yogun bakim doktoruna goturdum tahlillerini yeniledi hic bir seyi yok dedi yani gucsuz oluyor bebek gunsuz geldigi icin emmekte zorlaniyo sutun dedikleri gibi gelmiyo gerci herkeste farklilik gosterir bu durum benim zaten ikinci gun üzuntuden gelcegide varsa gelmedi 7 gunde cocuk sokulamadi bana sonrada sagdim sagdim 30 cc den fazla sut alamadim mecburi sezeryandi benimki kendi istegimle oldu sigorta sorunum vardi ama keske kuvezde yatircagima orda oksüz gibi 10 dk gorup evime elim bos donucegime karnimda gununu bekleseydi simdi yine mecburi sezeryan olucam ama elimden geldigince fazla kalmasini isticem doktorumdan

Ben yangin ayse olmus durumdayim. Normal sanirim vucut isimiz yuksek ve yaz ayinda olmakta ekstra zor. Sicak dus alma ilik aldigin surece ve banyoyu kisa tuttugun surece sorun yok
hormonlarımz sebebi doğru ama bitmeyecek mi bu durum yazdan nefret ettim iyice. Erken doğuma sebebiyet verir falan dediler çok alma 1 kere al günde hemen gir çık dediler ama yapamıyorum. Korkarak girip çıkıyorum en fazla 4 dakika falan duruyormdur yani

Valla ben yazi zaten sevmezdim suan nefret ediyorum. Sigamiyorum hicbi uere. Gobegim geriliyo derin derin nefes almakla geciyo gunum. Yok kisa ve ilik dus zarar vermiyor. Sicak ve uzun sureb dus tansiyonu etkiledigi icin tavsiye edilmiyor. Ama doktoruna yine de bir sor bana hic kisitlama getirmedi istedigim gibi giriyorum. Cok sukur simdiye kadar da bisey olmadi. Bide ayagini gun icinde bol bol soguk suyla yika abdestte alabilirsin cok serinletiyo. Ama tabi o yanginlar mide yanginiyla birlikte ic dis tamamen bitmiyor

Minikler bizi çok zorlayacak galiba daha önümüzde Ağustos ayı var allah hepimiizin yardımcısı olsun insalalh.

Ogluşum hic hareket etmiyo ya cok keyfim kacti uyuyamiyorum dolanip duruyorum dus aldim nefes egzersizi yaptim su ictim uzum yedim...tik yok
Canım bazen öyle oluyor gün boyu hareket etmiyor endişe etme bende dün hiç hissetmedim bugün dr.da resmen takla atiyodu içini ferah tut uyu dinlen bebiste rahatlar

Canım bazen öyle oluyor gün boyu hareket etmiyor endişe etme bende dün hiç hissetmedim bugün dr.da resmen takla atiyodu içini ferah tut uyu dinlen bebiste rahatlar
Uykusu duzenliydi 9 11 arasi hic durmuyodu 10 dan sonra uyuyodu e needeyse 7 den beri hareket yok sag tarafa toplansi kaldi o yuzden huzursuz oldum

Uykusu duzenliydi 9 11 arasi hic durmuyodu 10 dan sonra uyuyodu e needeyse 7 den beri hareket yok sag tarafa toplansi kaldi o yuzden huzursuz oldum
Belki bugün cok uyuyası var çocuğun toplanmis kıvrılmış yatmış annesi biraz elini koy seslen bakalım duyacak mi? Duymazsada çok rahatsız etme oglani bırak uyusun sende uyu yrn sbh tekmelerine uyanirsin

Canim telas yapma bak 2 gundur benimde tik yoktu oglen saatlerinde bi kudurdu simdi yine tik yok tatli bisiler yesene yordunmu bugun kendini yavrum sinirlendinse bide etkileniyolar hemencicik bide karnin genisleme durumu var bugun konustuk ya okumussundur ondanda durmus olabilir

Kendini kasma ne zaman uykun gelirse o zaman uyu. Diger turlu plan yapinca uyuyasi varsada uyuyamiyo insan. Bebek gelince her turlu ona ayak uydurcaz zaten :)

Diyetisyende uyuma deyince tutuyorum kendimi. Yoksa hiç affetmem 10 dakika olsa da kestiririm. Uyumayınca da geriliyorum. Stres daha zararlı aslında.
Tek derdiniz uyku olsun diyebilirsiniz kızlar ama yaşamayan anlayamaz. Çalışanların gazabına uğruyorum da bazen böyle konuşunca. Gece uyuyamamak gündüz uyanamamak gerçekten zor ve can sıkıcı.

Cok gecmis olsun ya 7 yas nedemek ya

Sağol cnm. Herkesin sınandığı durum farklı işte. Benim sülalenin neredeyse yarısı romatizmalı zaten. Irsi bir hastalık.buna da şükür.

Çok geçmiş olsun cnm ya. Üzüldüm ya Allah yüzüne bakmış evladını sana bağışlamış şükür. Eğer normal doğum beklemeden sezeryan oluyorsan erken alınıyor diye biliyorum cnm. Ama yine de doktoruma sorayım.

Benim ilk yeğenimde 36. hafta civarında doğdu. Kendi dışkısını falan yutmuş sanrım orasını tam hatırlayanıyorum aspire edildi. Biraz küvezde kaldıktan sonra akşamına emzirmeye getirdiler cnm. Süt tam gelmeyince mama verdililer 2. gece süt gldi mama da kesildi cnm. Hastanenin sistemi ile mi alakalı acaba.

Ogluşum hic hareket etmiyo ya cok keyfim kacti uyuyamiyorum dolanip duruyorum dus aldim nefes egzersizi yaptim su ictim uzum yedim...tik yok

Yoruldun muydu cnm bugün. Ben de pazar günü 10bin adım atmışım sakindi kuzum. Pazartesi de sersemliğini atamadı yine sakindi. Ama dün ile bugün maşallah iyi cnm. Bugün farketmeden kendini yormuşssundur belki

Canım rahat ol bizim ufaklıkta normalde çok haraketli bugü n en çok haraket ettiği saatlerde tık yok. Tabi hemen panik. Aradan 5 saat geçti yeni yeni dolanıyor. Onda da hala eski haraketliliği yok. Bazen ya canları istemiyor yada yediğimiz içtiğimiz etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…