Muhtemelen canım ozellerde para politakası var kar hesabi yapiyorlar yenidogan yogun bakiminin doktoru buranin patronu benim cocugunuzu gormek icin benden izin alcaksiniz diyordu neyseku p....v...nk gitmis surulmus te yine kendi druma gidiyorum yoksa kapisindan gecmezdim o hastaneninDiyetisyende uyuma deyince tutuyorum kendimi. Yoksa hiç affetmem 10 dakika olsa da kestiririm. Uyumayınca da geriliyorum. Stres daha zararlı aslında.
Tek derdiniz uyku olsun diyebilirsiniz kızlar ama yaşamayan anlayamaz. Çalışanların gazabına uğruyorum da bazen böyle konuşunca. Gece uyuyamamak gündüz uyanamamak gerçekten zor ve can sıkıcı.
Sağol cnm. Herkesin sınandığı durum farklı işte. Benim sülalenin neredeyse yarısı romatizmalı zaten. Irsi bir hastalık.buna da şükür.
Çok geçmiş olsun cnm ya. Üzüldüm ya Allah yüzüne bakmış evladını sana bağışlamış şükür. Eğer normal doğum beklemeden sezeryan oluyorsan erken alınıyor diye biliyorum cnm. Ama yine de doktoruma sorayım.
Benim ilk yeğenimde 36. hafta civarında doğdu. Kendi dışkısını falan yutmuş sanrım orasını tam hatırlayanıyorum aspire edildi. Biraz küvezde kaldıktan sonra akşamına emzirmeye getirdiler cnm. Süt tam gelmeyince mama verdililer 2. gece süt gldi mama da kesildi cnm. Hastanenin sistemi ile mi alakalı acaba.
Yoruldun muydu cnm bugün. Ben de pazar günü 10bin adım atmışım sakindi kuzum. Pazartesi de sersemliğini atamadı yine sakindi. Ama dün ile bugün maşallah iyi cnm. Bugün farketmeden kendini yormuşssundur belki
Uykusu duzenliydi 9 11 arasi hic durmuyodu 10 dan sonra uyuyodu e needeyse 7 den beri hareket yok sag tarafa toplansi kaldi o yuzden huzursuz oldum
Muhtemelen canım ozellerde para politakası var kar hesabi yapiyorlar yenidogan yogun bakiminin doktoru buranin patronu benim cocugunuzu gormek icin benden izin alcaksiniz diyordu neyseku p....v...nk gitmis surulmus te yine kendi druma gidiyorum yoksa kapisindan gecmezdim o hastanenin
Düsun iste bu en hafifiydi en son gittim odasina aksam 9 10 gibi ben cocugumu alicam dedim hangisi diye sormadi bile tamam git al hemsireler sana yardim eder at imzani olum tehlikesi var bunuda unutma dedi gonderdi odasindan esimi hep zor zapteddim cocugumuz elindeydi sonucts pisligin hemsireler yalvardi cikarmayin ilac tedavisi devam ediyor diye istemedim kesin yarim dedim ya dusun ariyodum ole zirt port ta degil ha 7 gun kaldiysa 2 en fazla 3 kez aramisimdir azarliyodu zirt pirt aramayin iyi cocugunuz diyordu eee hangi cocuk benim 35 tane kuvez var hepsi dolu anne karninda enfeksiyon cogu 10 tane yoktu bile erken dogumdan yatan cok agladik ogunlerde her elim bos gidisimde eve hickira hickira agliyodum helak olmustuk gunde iki kere gidiyorduk kapidan sut veriyoduk donuyoduk oda benim sutum degildi bi yakinimiz sagip gonderiyodu 40 dk yol dusun gunde 2 kez ve goremeden donuyoduk gorsekte nolur el surdurmuyolardi orda anneler emziriyolardi yavrularini ben camdan sevip koonusup geliyodum neyseki gecti o gunler allah bizi birdaha ayirmasin canim hakkimiza girenlerinde cezasini allah obur tarafta versin her doktugumuz gozyasimizin hesabini tek tek versin koskoca adamin gozleri bile kipkirmizi geziuodu aglamaktanManyak mıdır nedir ne izni yaa. Yoğun bakım denilince zaten zart diye girilmez de izin neymiş ya. Sen böyle yazınca aklıma binbir tane felaket senaryosu geldi Valla
huylari biraz benziyor :) benim kv kendine bagimli cocuk yetistirmis evlenmeden önce annesine cok bagimliydi ben severek evlendim ama kesin bosaniriz diyodum. Ama suan tamamen bana bagimli. Surekli evde yanimda olmak istiyorYay canim :)
Kesinlikle oyle uyku yemek gibi temel ihtiyaclarin duzenli ve yeterli olmamasi fazla yada eksik olmasi iki turlusude sıkıntı. Ben kendimden unudu kestimde senin duzelir insallah canimDiyetisyende uyuma deyince tutuyorum kendimi. Yoksa hiç affetmem 10 dakika olsa da kestiririm. Uyumayınca da geriliyorum. Stres daha zararlı aslında.
Tek derdiniz uyku olsun diyebilirsiniz kızlar ama yaşamayan anlayamaz. Çalışanların gazabına uğruyorum da bazen böyle konuşunca. Gece uyuyamamak gündüz uyanamamak gerçekten zor ve can sıkıcı.
Sağol cnm. Herkesin sınandığı durum farklı işte. Benim sülalenin neredeyse yarısı romatizmalı zaten. Irsi bir hastalık.buna da şükür.
Çok geçmiş olsun cnm ya. Üzüldüm ya Allah yüzüne bakmış evladını sana bağışlamış şükür. Eğer normal doğum beklemeden sezeryan oluyorsan erken alınıyor diye biliyorum cnm. Ama yine de doktoruma sorayım.
Benim ilk yeğenimde 36. hafta civarında doğdu. Kendi dışkısını falan yutmuş sanrım orasını tam hatırlayanıyorum aspire edildi. Biraz küvezde kaldıktan sonra akşamına emzirmeye getirdiler cnm. Süt tam gelmeyince mama verdililer 2. gece süt gldi mama da kesildi cnm. Hastanenin sistemi ile mi alakalı acaba.
Yoruldun muydu cnm bugün. Ben de pazar günü 10bin adım atmışım sakindi kuzum. Pazartesi de sersemliğini atamadı yine sakindi. Ama dün ile bugün maşallah iyi cnm. Bugün farketmeden kendini yormuşssundur belki
Düsun iste bu en hafifiydi en son gittim odasina aksam 9 10 gibi ben cocugumu alicam dedim hangisi diye sormadi bile tamam git al hemsireler sana yardim eder at imzani olum tehlikesi var bunuda unutma dedi gonderdi odasindan esimi hep zor zapteddim cocugumuz elindeydi sonucts pisligin hemsireler yalvardi cikarmayin ilac tedavisi devam ediyor diye istemedim kesin yarim dedim ya dusun ariyodum ole zirt port ta degil ha 7 gun kaldiysa 2 en fazla 3 kez aramisimdir azarliyodu zirt pirt aramayin iyi cocugunuz diyordu eee hangi cocuk benim 35 tane kuvez var hepsi dolu anne karninda enfeksiyon cogu 10 tane yoktu bile erken dogumdan yatan cok agladik ogunlerde her elim bos gidisimde eve hickira hickira agliyodum helak olmustuk gunde iki kere gidiyorduk kapidan sut veriyoduk donuyoduk oda benim sutum degildi bi yakinimiz sagip gonderiyodu 40 dk yol dusun gunde 2 kez ve goremeden donuyoduk gorsekte nolur el surdurmuyolardi orda anneler emziriyolardi yavrularini ben camdan sevip koonusup geliyodum neyseki gecti o gunler allah bizi birdaha ayirmasin canim hakkimiza girenlerinde cezasini allah obur tarafta versin her doktugumuz gozyasimizin hesabini tek tek versin koskoca adamin gozleri bile kipkirmizi geziuodu aglamaktan
Kesinlikle oyle uyku yemek gibi temel ihtiyaclarin duzenli ve yeterli olmamasi fazla yada eksik olmasi iki turlusude sıkıntı. Ben kendimden unudu kestimde senin duzelir insallah canim[/QUETE]
Ben de yıllardır umudu kesmiştim kendimden ama bebiş umut veriyor cnm. Bir de bu mevzuyu bebeklerimiz olduktan sonra konuşalım cnm bakalım zaman bize ne gösterecek.
Gözün aydın canım. Yorulmuş ÖnderAlp hemencik üzme kendini :)
Cok şükür canım kuzucuklarimiz sağlıklı olsunlar da inşallah zor geçen herşeyi unuturuz.. Allah korusun hepsini sağlıkla sıhhatle Kasım ayınına kavusalim
huylari biraz benziyor :) benim kv kendine bagimli cocuk yetistirmis evlenmeden önce annesine cok bagimliydi ben severek evlendim ama kesin bosaniriz diyodum. Ama suan tamamen bana bagimli. Surekli evde yanimda olmak istiyorhaftada bir hali saha maci var ondada biraz gecikecek olsun merdivenleri 3 er 5 er ziplayarak gelir :)) bende tam tersi cok rahat birakirim gitsin istiyorum bazen ama ben olmadan annesine bile gitmez.
Ya basindan beri super rahatim test sonuclarini bile lutfen gidip aliyorum :) ama iste süre uzayinca korkuyomusum bende :)Gözün aydın canım. Yorulmuş ÖnderAlp hemencik üzme kendini :)
Amin :) agustosada girdik hayirlisiyla şu en sicak ayida atlatirsak hepimiz biraz rahatliycaz :) zaman daha hizli gececek sonra :)Cok şükür canım kuzucuklarimiz sağlıklı olsunlar da inşallah zor geçen herşeyi unuturuz.. Allah korusun hepsini sağlıkla sıhhatle Kasım ayınına kavusalim
Kadindogum yonlendirir diye biliyorum ama dahiliyede bakiyo sonucta gebeler ve yenidoganlar her yerde oncelikliGünaydın kızlar nasılsınız:))
Testlerimi sağlık ocağında yaptıramadım malum devlete gidiyorum şimdi dahiliye bölümü ilgilenir dimi yoksa oradan da bir veto yer miyim :/
Gec okudum bunu ama ben sahsen duşta oturuyorumYa kızlar ben aşırı terliyorum sizde de aynı durum mevcut mu ? Kafayı yemek üzereyim. Uyuyamıyorum terlemekten. Günde 2 3 kez duş alıyorum ama korkuyorum da bi zararı olur bebeğe diye bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?