2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Muhtemelen canım ozellerde para politakası var kar hesabi yapiyorlar yenidogan yogun bakiminin doktoru buranin patronu benim cocugunuzu gormek icin benden izin alcaksiniz diyordu neyseku p....v...nk gitmis surulmus te yine kendi druma gidiyorum yoksa kapisindan gecmezdim o hastanenin

Uykusu duzenliydi 9 11 arasi hic durmuyodu 10 dan sonra uyuyodu e needeyse 7 den beri hareket yok sag tarafa toplansi kaldi o yuzden huzursuz oldum

Cnm sen geçen de böyle dedin ben şaşırdım zaten. Onların uyur uyanık durumlarını etkileyen o kadar çok parametre var ki bir düzen oturtması bana garip geliyor. Bizim neredeyse sıfır düzen.

Manyak mıdır nedir ne izni yaa. Yoğun bakım denilince zaten zart diye girilmez de izin neymiş ya. Sen böyle yazınca aklıma binbir tane felaket senaryosu geldi Valla

Manyak mıdır nedir ne izni yaa. Yoğun bakım denilince zaten zart diye girilmez de izin neymiş ya. Sen böyle yazınca aklıma binbir tane felaket senaryosu geldi Valla
Düsun iste bu en hafifiydi en son gittim odasina aksam 9 10 gibi ben cocugumu alicam dedim hangisi diye sormadi bile tamam git al hemsireler sana yardim eder at imzani olum tehlikesi var bunuda unutma dedi gonderdi odasindan esimi hep zor zapteddim cocugumuz elindeydi sonucts pisligin hemsireler yalvardi cikarmayin ilac tedavisi devam ediyor diye istemedim kesin yarim dedim ya dusun ariyodum ole zirt port ta degil ha 7 gun kaldiysa 2 en fazla 3 kez aramisimdir azarliyodu zirt pirt aramayin iyi cocugunuz diyordu eee hangi cocuk benim 35 tane kuvez var hepsi dolu anne karninda enfeksiyon cogu 10 tane yoktu bile erken dogumdan yatan cok agladik ogunlerde her elim bos gidisimde eve hickira hickira agliyodum helak olmustuk gunde iki kere gidiyorduk kapidan sut veriyoduk donuyoduk oda benim sutum degildi bi yakinimiz sagip gonderiyodu 40 dk yol dusun gunde 2 kez ve goremeden donuyoduk gorsekte nolur el surdurmuyolardi orda anneler emziriyolardi yavrularini ben camdan sevip koonusup geliyodum neyseki gecti o gunler allah bizi birdaha ayirmasin canim hakkimiza girenlerinde cezasini allah obur tarafta versin her doktugumuz gozyasimizin hesabini tek tek versin koskoca adamin gozleri bile kipkirmizi geziuodu aglamaktan

huylari biraz benziyor :) benim kv kendine bagimli cocuk yetistirmis evlenmeden önce annesine cok bagimliydi ben severek evlendim ama kesin bosaniriz diyodum. Ama suan tamamen bana bagimli. Surekli evde yanimda olmak istiyor haftada bir hali saha maci var ondada biraz gecikecek olsun merdivenleri 3 er 5 er ziplayarak gelir :)) bende tam tersi cok rahat birakirim gitsin istiyorum bazen ama ben olmadan annesine bile gitmez.

Reflüden aşırı muzdarip olan ben doktoruma hap kullanmak istediğimi söyledim. Kendisi rennei duo şurup söyledi sabah öğle akşam 1-2 ölçek kullanım olarak. Hakikaten işe yarıyor. Bilgilendirme amaçlı paylaşmak istedim.

Kesinlikle oyle uyku yemek gibi temel ihtiyaclarin duzenli ve yeterli olmamasi fazla yada eksik olmasi iki turlusude sıkıntı. Ben kendimden unudu kestimde senin duzelir insallah canim

Aynen cnm neyse ki geçti o günler evladın yanında ve atak geçiriyor allah evaltları analarından babalarından ayırmasın

Günaydın kızlar nasılsınız:))
Testlerimi sağlık ocağında yaptıramadım malum devlete gidiyorum şimdi dahiliye bölümü ilgilenir dimi yoksa oradan da bir veto yer miyim :/

Cok şükür canım kuzucuklarimiz sağlıklı olsunlar da inşallah zor geçen herşeyi unuturuz.. Allah korusun hepsini sağlıkla sıhhatle Kasım ayınına kavusalim

Sensiz gidiyosa iyi ben daha gonderemedim ne maca ne baska seye gecende dunya kupasi maclarinda cafe var evin dibinde fln dedim git seyret merak ediyosun yok dedi. Netten takip etti gonderemedim

Cok şükür canım kuzucuklarimiz sağlıklı olsunlar da inşallah zor geçen herşeyi unuturuz.. Allah korusun hepsini sağlıkla sıhhatle Kasım ayınına kavusalim
Amin :) agustosada girdik hayirlisiyla şu en sicak ayida atlatirsak hepimiz biraz rahatliycaz :) zaman daha hizli gececek sonra :)

Günaydın kızlar nasılsınız:))
Testlerimi sağlık ocağında yaptıramadım malum devlete gidiyorum şimdi dahiliye bölümü ilgilenir dimi yoksa oradan da bir veto yer miyim :/
Kadindogum yonlendirir diye biliyorum ama dahiliyede bakiyo sonucta gebeler ve yenidoganlar her yerde oncelikli

Kozmogirl17 daha oncede anlatmistin biraz kuvez donemini cok sor gecmis kusum be insallah bu sefer hepimiz bebegimiz kucagimizda doneriz eve...
Dusunuyorumda ilk odaya geldik kocam zaten baska bir adama donmus duz duvara tirmanicak maymun olmus mutluluktan duramiyo yerinde ben bebegimi emzirirken agliyorum o kadar guzelki sicakligi...zaten emzirmek disinda babasindan alamadim ask yasiyolardi...biz boyle laylay lom yok uyku egitimiydi yok beslenme duzeniydi diye keyifle bebek bakarken sen o sureyi bekleyerek gecirmissin kucagin bos eve donmussun...dusunemiyorum bile yuregindeki agirligi...bu sefer cok guzel olcak hep beraber olcaksiniz,bütün yakisiklilari toplayip getircen eve :)

Ya kızlar ben aşırı terliyorum sizde de aynı durum mevcut mu ? Kafayı yemek üzereyim. Uyuyamıyorum terlemekten. Günde 2 3 kez duş alıyorum ama korkuyorum da bi zararı olur bebeğe diye bilginiz varmı
Gec okudum bunu ama ben sahsen duşta oturuyorum sen 2 3 kez dus aliyosan iyi kizimda 5 aralikta dogmustu yazin ayni donemi yasamistim ondada dusta yasiyodum kocam yuzgeclerin cikmadi mi daha diyodu

Gunaydinlarrr
pullubiber Telas yapma kiz artik keyfine gore hareket etcek bebis oyle sana sormama zamanlari geldi :))
Ben dun o kadar kotuydum ki karnim cook gergindi midem bulaniyodu yaniyodu gece en sonunda tum gun yedigim herseyi klozetle tanistirdim rahatladim. 2 kasikta gaviscon ictim uyudum. Oyle rahatlamisim ki.. Kasiklarim agriyo iki tarafta. Kasiklardan pelviklere dogru sanki top gibi agirlasmalar var. Bu arada aniden karnim buyudu normal mi yani yattigim yerde bile cok cikiyo sabahlari gobegim inmis olurdu artik degil. Annem suan onlarin buyume donemi atak geciriyolar normal dedi.
Bide dun gece bisey oldu elimi karnima koydum kasiklara dogru boyle biseyler atiyor disardan elimle hissediliyo 3 5 kez oldu sirtustu yatinca oldu. Tekme mi oluyo o?? Heralde ben tekmeleri hissedemeden karnim buyuyo yeri genisliyo bende tekrar hissizlik oluyor. Ay bilemedim teoriler uretiyorum kendime. Bide bu arada sabah tartildim. 74bucugu gordum bu aralar pastaya sardim sanirim ara vermem gerek biraz kontrollu olsam iyi olur toplam 2bucuk kilo almis oldum

Günaydın hatunlar yine yüzlerce mesaj birikmiş Allah muhabbetinizi arttirsin :)

aydingelini canım kusura bakma dün misafir vardı cevap yazamadim. Bana şimdiye kadar hiç bir doktor şeker yükleme testinden bhsetmedi bile. İlk gebeliginde şeker tansiyon sorunu oldu mu dediler yok dedim tamam bir daha da konusu açılmadı. Hamileliğin başlarında hemoglabin A 1 C ve aclik-tokluk şekerine bakıldı hiç bir sorun yok dendi. Bir de ben daha başlangıç kiloma ulasamadim belki ondan dolayı da şekerden şüphe etmiyorlardir. 27-28 hafta civarı tekrar kontrole gideceğim o saatten sonra da yapılmaz herhalde bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…