2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kuşum kustunsa pelvik agri normal kaslarin zorlaniyo kusarken kas agrisi oluyo.tekmede olabilir keseyi besleyen damarda olabilir hissettigin pit pit. 2.5 kilo gayet normal bende 1 kg aldim 1haftadir oynamiyo kesin aldim artik 1 kgyu ama pasta kilon icin degil rafine seker icerdigi icin bebegine cok zararli.bebeginin pankreas gelisimi tam olarak 38.haftada tamamlaniyor senin ona yukledigin sekeri pankreasi tam olarak calismadigi icin gerekli sekilde isleyemiyor ve onun minicik bedeninde zehir etkisi yaratiyor boylece karacigeri olumsuz etkileniyor d vitaminini vucudu yeterince kullanamiyor ve tabi sarılık doguyor.canan karatayinda seker yuklemesi yaptirmayin diye kendini yirtma sebebi bu ama tabi kadin 0 seker yasayın diyo sen zaten yukleme testinden fazlasini tuketmis oluyorsun. bence boyle dusunursen ve bebegine sekerin nasil zarar verdigini iyice arastirirsan, seker tuketmeden once 2 kez dusunursun...cok bidi bidi yaptim ama cok zararli iste
Benimde gobegim artik burdayim diyo yattigim zaman ozellikle net goruyorum sagdami soldami artik buyuduler kilo olmasa bile icerde 25 cm bebek var artik oyle duz karin olup gorunmeme ihtimalleri kalmadi :)

Kızlar günaydın bende bişey sormak istiyorum size akşam yatarken genelde sütyen takmam bugün sabah kalkınca tişörtümün önünde süt izi gördüm kurumuş tam göğüs ucumun olduğu yerde şaşırdım akşam temiz giydim çünkü üstümü bişey de dökmedim sonra göğsümü açtım şöyle ucunu biraz sıkınca sarı renkli bu su geldi süt gibi yani sütün gelmesi erken değil mi daha bu haftalarda yaşayan var mı hiç böyle

Kusum bebegin tam haftasinda gidiyosa da seker bakma geregi gormuyo...kizim 2 hafta onde gidiyodu ama ben serumla besleniyodum sekerim hep yuksekti devamli kontrol ediliyodu.zaten beslenemedigimden diyet durumum olmadigi icin insulin kullaniyordum.bebek haftasinda gunundeyse sekere hic bakmiyolar

Erken degil canim herkesin bunyesine gorw degisiyo.Masallah

Kasik agrim dun tum gun vardi canim. Hatta avmye fln gittik ama yani donuste gobegim resmen yercekimine meydan okuyamiyodu bayagi agrim vardi. Bugun hala ayni agri var derim geriliyo icerde de biseyler oluyo ama tam bilmiyorum ne yapiyo:) seker aslinda cok yemiyorum normalde ev yapimi tatli fln olunca bu aralar kacirdim dozu hergun hergun yiyince. Neyse kisayim bu aralar artik. Hos doktora gitmeme daha 2 3 hafta var ayrintili da bir muayeneden sayildigi icin en son 568grdi belki 3 haftaya 1 kiloyu gecer tosunum :)) dugun icin elbise almistim daha fazla buyumeden sigarim insallah. Esnek kumas ama yine de tabi gobegim fazla belli olmasin istiyorum insallah oyle olur kendimi dombili baykus hasan hissediyorum

Olabilir canım bilmiyorum gerçekten. Burada bazı arkadaşlara sağlık ocağı bile söylemiş bana ne ilk gebelikte ne ikincide hiç bir doktor bu meseleden bahsetmedi. Salihte hep gününden küçük çıkıyordu ama masallah Yusuf bey ilk muayenede sat a gore neredeyse 2 hafta küçük çıkmasına rağmen gününü yakaladı :)

Canim kötü kokulu bir akıntı filan değilse gayet normal ama tavsiyem o sütü sıkıp boşa harcama çünkü en kıymetli süt ilk gelen süt :)

Canim kötü kokulu bir akıntı filan değilse gayet normal ama tavsiyem o sütü sıkıp boşa harcama çünkü en kıymetli süt ilk gelen süt :)
yok canım kötü koku yoktu anneme sordum sakın sıkma dedi zaten ucunu açarsan akar bebek için çok besleyicidir ilk sarı gelen akıntı dedi bende hiç ellemiyorum akacak diye :)

Masallah kuzuma

Aman ne dombili olcan :) ne kadinlar var yerinde olmak isteyen onlari dusun hic gobeginden rahatsiz olma.
Gobegini gere gere giyer gobek atarsin dugunde :)

Ya basindan beri super rahatim test sonuclarini bile lutfen gidip aliyorum :) ama iste süre uzayinca korkuyomusum bende :)
Sen nasilsin kusum is yerinde
ben alıştım keyfince hareket etmesine, ne babasına ne bana ne müzik sesine hiiç tepkisi yok serbest yaşıyo bu hayatı
iş yerinde şuan iyiyim canım ama ayaklarım şişiyo yine ya. hele dün sol ayağım kocaman sağ ayağım ona göre daha az şişti.. daha sonları ne olacak hiç bilmiyorum sen nasılsın şuan
anladım canım. bana istinyede ki 26.haftada kesin yaptır demişti. e baya da kilo aldım. yaptırmam lazım inşallah bi de o çıkmaz başıma

sen nasılsın, Salih Yusuf nasıl :)

Bende sarkacak diye korkuyorum ama kaşıntı başlayınca gözüm bişi görmüyor.dustan sonra zeytinyaği sürüyorum bende.silikonlu takamiyorum zaten benimkiler büyük oldugu icindedigin sütyeni biliyorum kullanmıştım daha önceden şimdide bı onu da deneyeyim bakalım

O zaman ihmal etme canım gebelik şekeri varsa tehlikeli olur erkenden tespit etmek çok önemli... Doktora gitmeyeceksen bile sağlık ocağına sor.

Biz gunduzleri superiz Salih bey habire sarılıp öpüyor, canım annem ozledimmmm diyor. Başbaşa geçecek son aylarımizin tadını çıkarıyoruz :) ama geceleri ne sen sor ne ben söyleyeyim. Son iki gecedir ağlama krizleri geçiriyor ne yaparsam yapapayim susturamiyorum. Normalde geceleri kriz gelince babası uğraşıyordu iki gecedir babasina da gitmiyor. Gece ayağımdan bile birakmadan öylece uyumuşuz inşallah kardeş gelince bu krizler biter yoksa zaten ben biterim

Yine de sabah hiç bişe olmamış gibi güle oynaya uyandı canım annemmm diye şimdi nasıl kizayim şuna her sabah soruyorum oğlum gece niye ağladın ben çok üzüldüm sen ağlayınca diyorum kesinlikle kabul etmiyor. Gece ağlamadim annem diyor

Yusuf paşa da artık baya güçlendi sert hareketler yapiyor. Ayağını bacağını bariz anlayabiliyorum şimdilik yavrum ikinci planda ama doğunca abisinin pabucu dama gidecek muhtemelen

Gunaydin hanimlar.cok sicak bi geceydi.sabaha kadar uyuyamadik.tum pencereler acik ama yok.diger gebeliklerim hep bahara denk geldi son donemleri.bunda yakalayamadik.bilseydim bu kadar zor olacagini hesaplar oyle hamile kalirdim o derece bunaliyorum.Allah tabi iyisini bilir.
Bugun kontrol gunumuz bir aydir gormedim nasil merak ediyorum.bebis bile uyumadi gece insallah uykusuzluktan bayilmis olmazda usg ye girince uyanir sizin nasil geciyor sanki sicaktan nefes alamaz gibi oluyorum.bi yanan benmiyim

oy yerim onu ya, belki rüyasından falan korkup ağlıyodur yada atak geçiriyodur bilemedim ki :) inşallah Yusuf paşa gelene kadar düzene girer

bu hafta değilde diğer hafta gitmeyi düşünüyorum reyapa. neriada hanıma yada mesut beye giderim en olmadı hafta içi akşam. gündüz izin almak istemiyorum patron memleketine gidicek 12sinde o zaman giderim rahat rahat diyorum o zamana haftam geçmezse
ama hafta sonu yapıyolarsa ölçümü hafta sonu giderim daha iyi olur

hemde ne yanmak canım.. durduğum yerde terliyorum Allahtan oda da klima var işe gelince rahat ediyorum.
inşallah güzel güzel görürsün bebişini, hayırlı haberlerle gelirsin

İnşallah canım. Mesut beyi bilmiyorum ama nereida hanım çok tatlı gerçekten resmen karnimizdaki bebisleri seviyor kadın :) son muayeneden çıkınca @LezzetliCipetpet e de söyledim bu kadınla ne güzel doğum yapılır diye hayırlısı artık bakalım...
Salihin bu gece ataklari da 20 aylıkken başladı 6 ay oldu hala ara ara devam ediyor malesef bakalım her gün yeni bir macera bu annelik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…