2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Konularda yazdın mı bakamadım, noldu canım sonucun?.. şükür benimki normal çıktı, eminim seninde öyledir
Sorma cnm gebelik sekerindiyeti yapıyordum rahatsızlandım bu sefer ishal oldum doğru hastaneye serum filan sodyum eksikliği cikti tansiyon yerlerde simdi iyiyim sukur şeker diyeti askıya girdi ama bakalim gidicem diyetisyene vucudum sasti iyi bari seninki iyi cikmis

benimde şişiyor canım hiç kafana takma masa başı çalışıyoruz ayaklarımızı sarkıtıyoruz akşama kadar çok normal.. Artık izne çıktığımızda rahatlarız biraz

Doktor aynı doktor değil kv ile ama ameliyat aynı ameliyat... sanırım bende kandırıldım pullubiber

Eklentiler

• F1176333-E9EB-4E0F-A1F8-440F3CE769C2.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 51

Hepimiz aynıyız canım. Benim normalde sıcakla aram çok iyidir, bu sene nefes alamıyorum sıcaktan. Sıcaktan saatlerce dönüp ancak ondan sonra uyuyakalıyorum. Bu sene daha önceki yıllara göre daha mı sıcak bize mi hamilelikten öyle geliyor bilmiyorum ama bir an önce sonbahar gelsin lütfen :)

peki normal doğuma yada sezaryene bakış açısını farkettinmi? ben biliyosun ki normale teşvik eden doktor istiyorum acaba Nereida hanımın tavrı nedir. eğer çok memnun kaldıysan bende mi ona gitsem gitmişken
dimi ya hergün başka bişey :) bazen erken mi davrandım diyodum ama dün iyi ki dedim... eşim tv karşısında elinde telefon benle ilgilenmiyo, ben burada sizlerle konuşuyorum. dedim daha 1 senede koptuk.. Ege gelsinde toparlasın inşallah bizi telefonlardan kafamız kalkmıyo
benimde şişiyor canım hiç kafana takma masa başı çalışıyoruz ayaklarımızı sarkıtıyoruz akşama kadar çok normal.. Artık izne çıktığımızda rahatlarız biraz
böyle şişerse bi ay sonra nasıl alışveriş yaparım bilemedim

Ay insallah iple cekiyorum sonbahari.bende sicagi severdim ama dayanilacak gibi degil.birde samsunda nem cok fazla nefes bile almak zor.Allah yardimcimiz olsun

dünde benim çok şişmişti artık yürüyemiyordum nerdeyse ama yürümek gerekiyormuş şiştiği zaman.. Bende bi avm yaptım öyle gittim eve. Yani baya ağrıdı bacaklarım ama çok oturmaktan şişiyor işte artık yavaş yavaş yapıcaz bişeyler. Dün bişeyler alım dedim içime hiç bişey sinmedi en son dalin deterjanla dalin yumuşatıcı aldım hadi dedim almışken alt açma bezi de alim onlarda çıksın aradan öyle böyle yavaş yavaş yaparız kuzum yaa hiç takma kafana

Bnde sabah yürüdüm işe canım. dün akşam daha fazla şişmişti.
bende diğer hafta çarşıya gidiyim de baya toparlıyım diyorum inşallah olur

Ben standart kahvaltimi ettim kirintisina kadar geri cikardim simdi aynen devam :)
Ayaklarim benimde sismeye basladi artik dun aksam e bebege gittik netten bulamadiklarimi ordan aldim 1 saate yakin alisveris yaptim bizimkilerde baba kiz ne kadar araba bisikler anakucagi varsa deneyip oynadilar o arada...artik kasadayken ayaklarimin ustune basamiyodum damarlar filan cikmis ayni attigin fotodaki ayaklara donmus
Bu arada e bebekte cok cok guzel indirm devam ediyo tekstilde..internette olmayan cok guzel takimlar aldim hep zaten agustos basinda,aralik sonunda ve nisan sonunda servet harcayip alisveris yapiyorum.lidyanin 2 yas yazlik ve baharliklarinin tamamini aldim yine.kisliklarinida nisanda almistim astronotunu 35 e almistim kürkünü 27 ye onlar da nisandan hazir :) Önderalpede fisher pricedan bol bol alt ust takim zibin aldim ilk 3 ay o kadar lazimki devamli yika yika giydir super oldu :)

Kv deye hiiic sasirmadim valla is cikarsinlar ilgi ceksinler kocaman kadinlar ama iste ne kadar eksik yetismislerse evliliklerinde de o ilgiyi bulamamislar hala ilgi cekme derdindeler...bunlar bize ders insallah kendi eksikliklerimize ragmen kendimizi gelistirip duygusal anlamda yeterince doyurabildigimiz saglikli bireyler yetistirebiliriz.... cok okumamiz cok ogrenmemiz kendimizi cok egitip cok gelistirmemiz lazim...

Bana normal doğuma yakın gibi geldi canım çünkü LezzetliCipetpet in muayenesinde özellikle söyledi plesenta rahim ağzını kapatmiyor bebek baş geliş pozisyona dönmüş normal doğuma engel birşey görünmüyor şimdilik diye :) benim de ilk doğumumu sormuştu normal dedim bir daha konu acilmadi.
Bir ara odasına birlikte çalıştığı ebe de geldi hatta demek ki dedim birlikte uyumlular çünkü Medilife Hastanesi'nde ben ebeyi bir kere bile görmedim doğumda ilk defa gördüm. Zaten doğumda önemli olan doktordan çok ebe bence :)
Aaa hatta ayrıntılıyi Petek hanım yaptı ya onun da ebesi odaya geldi. Doktor bize tanıttı bu benim doula m diye (doğum koçu demekmiş) demem o ki genel olarak hastanece normal doğumu destekliyorlar.

Evlenince insan ister istemez sevgili olduğu dönemdeki gibi olmuyor canım kabullenmek lazim. bebek gerçekten yeni bir soluk katıyor. Onunla beraber bambaşka bir aşka dönüşüyor. Başbaşa kaldığın vakitler azaldığı için kıymeti de çok oluyor :)

Salih ne kadarlik oldu onunda atak donemiyse bacaklari agriyosa ondan uyuyamiyo olabilir kuzum...biz iki gundur perisan vaziyetteyiz 75.hafta atagina resmi giris yaptik...

Ay işin zor ya Allah kolaylık versin.. ben iştahımı durduramıyorum diye yanıyorum, sen yiyemiyosun diye..
valla biz bi güzel para dökücez sanırım hala tık yok bizde çünkü.. kendi başıma da cesaret edemiyorum nedense biri olsun bana tavsiye versin istiyorum..
o doktorun bilgilerini aldım eşime anlatıcam akşama annemi oraya bi götür yatmasına gerek kalmaz falan diye. bakalım ne diyecek.. kimse kimseye eziyet etmemiş olur
anladım canım çok teşekkür ederim. senin baya içine sindi hastane benm de siner inşallah :)
dün ablam hastaneye ne zaman gideceksiniz dedi bilmiyorum ki dedm. nereye gidiceksiniz dedi reyapa dedim. eşim diyo abla gezmediğimiz bi o hastane kaldı onu da halledelim diye. ablamda diyo sağlık ocağında doğurturuz bunu falan diye. bende ver 7 bin gidiyim istinyeye meraklı değilim böyle gezmeye dedim. artık sinirlerimi bozuyolar zaten gerginim şu sıralar bıktım saçma ithamlarından esprilerinden..
aileyi aile yapan çocuk sözünü desteklemeye başlıyorum artık sessizlik sakinlik iyi de nereye kadar
olur canım olur bi başlarsan devamı bi anda geliyor zaten hatta çok ta eğlenceli oluyor :)))
inşallah canım ya zaman yaklaşıyo gibi geliyo strest basıyo heleki alışveriş topiğine baktıkça

Salih ne kadarlik oldu onunda atak donemiyse bacaklari agriyosa ondan uyuyamiyo olabilir kuzum...biz iki gundur perisan vaziyetteyiz 75.hafta atagina resmi giris yaptik...

Desene vatana millete hayirli olsun 75. Hafta canım

Bizim tam 20 aylıkken başladı 2 hafta sonra 26 aylık olacak hala devam ediyor. Boyu bu ara hızlı uzadı gerçekten. 18 aylıkken sağlık ocağında 83 cm olcmuslerdi 2 yaş aşısına gidince 88 cm ölçtü maşallah :) gündüz hiç sorunumuz yok ama çok şükür sadece gece oluyor. İki yaş sendromu durumu da bizde çok olmadı çünkü zaten dogdugundan beri inatciydi ben alışkınım yani bu hallerine

Bnde sabah yürüdüm işe canım. dün akşam daha fazla şişmişti.
bende diğer hafta çarşıya gidiyim de baya toparlıyım diyorum inşallah olur
ayaklarin surekli sarkik oldgu icin sisiyor canim is yerinde bi tabureye falan ayaklarini kaldir kyle calis yoksa sisligi inmez

Altına kısa kollu çıtçıtlı giydirip üstüne alt üst takım giydirmek en iyisi diye sen demiştin dimi canım ? Kaç çıtçıtlı kısa kollu, kaç takım almalı sence 0-3 ay için? alta kısa kollu çıtçıtlı üstüne ayaklı tulum nasıl olur? çok küçük görünüyorlar gözüme hiç yenidoğan ya da 0-3 aya gitmiyor elim. Ben de babası da 4 kilo doğmuşuz bebek de büyük olursa yenidoğan hiç giydiremem gibi geliyor ama belli de olmaz ki minik de gelebilir paşa.

20.ay iste 75.hafta ya Salihte ayni baslamis iste 75.haftada
Aman uzasinlar ya masallah

Allah içine sinen bir hastane bulmayı nasip etsin sana da canım gerçekten insan çok yıpraniyor hastane ararken... 2 ay daha gecikirsen zaten ozeldeki doktorlar kabul etmeyecek mecbur devlette doğuracaksin

Dene mutlaka yeni inci ve nbb ikisinede bak hangisi rahat olursa onu dene. Ama takmamazlik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…