Sorma cnm gebelik sekerindiyeti yapıyordum rahatsızlandım bu sefer ishal oldum doğru hastaneye serum filan sodyum eksikliği cikti tansiyon yerlerde simdi iyiyim sukur şeker diyeti askıya girdi ama bakalim gidicem diyetisyene vucudum sasti iyi bari seninki iyi cikmisKonularda yazdın mı bakamadım, noldu canım sonucun?.. şükür benimki normal çıktı, eminim seninde öyledir
benimde şişiyor canım hiç kafana takma masa başı çalışıyoruz ayaklarımızı sarkıtıyoruz akşama kadar çok normal.. Artık izne çıktığımızda rahatlarız birazben alıştım keyfince hareket etmesine, ne babasına ne bana ne müzik sesine hiiç tepkisi yok serbest yaşıyo bu hayatı
iş yerinde şuan iyiyim canım ama ayaklarım şişiyo yine ya. hele dün sol ayağım kocaman sağ ayağım ona göre daha az şişti.. daha sonları ne olacak hiç bilmiyorumsen nasılsın şuan
anladım canım. bana istinyede ki 26.haftada kesin yaptır demişti. e baya da kilo aldım. yaptırmam lazım inşallah bi de o çıkmaz başıma
sen nasılsın, Salih Yusuf nasıl :)
Gunaydin hanimlar.cok sicak bi geceydi.sabaha kadar uyuyamadik.tum pencereler acik ama yok.diger gebeliklerim hep bahara denk geldi son donemleri.bunda yakalayamadik.bilseydim bu kadar zor olacagini hesaplar oyle hamile kalirdim o derece bunaliyorum.Allah tabi iyisini bilir.
Bugun kontrol gunumuz bir aydir gormedim nasil merak ediyorum.bebis bile uyumadi gece insallah uykusuzluktan bayilmis olmazda usg ye girince uyanirsizin nasil geciyor sanki sicaktan nefes alamaz gibi oluyorum.bi yanan benmiyim
peki normal doğuma yada sezaryene bakış açısını farkettinmi? ben biliyosun ki normale teşvik eden doktor istiyorum acaba Nereida hanımın tavrı nedir. eğer çok memnun kaldıysan bende mi ona gitsem gitmişkenİnşallah canım. Mesut beyi bilmiyorum ama nereida hanım çok tatlı gerçekten resmen karnimizdaki bebisleri seviyor kadın :) son muayeneden çıkınca @LezzetliCipetpet e de söyledim bu kadınla ne güzel doğum yapılır diyehayırlısı artık bakalım...
Salihin bu gece ataklari da 20 aylıkken başladı 6 ay oldu hala ara ara devam ediyor malesef bakalım her gün yeni bir macera bu annelik :)
böyle şişerse bi ay sonra nasıl alışveriş yaparım bilemedimbenimde şişiyor canım hiç kafana takma masa başı çalışıyoruz ayaklarımızı sarkıtıyoruz akşama kadar çok normal.. Artık izne çıktığımızda rahatlarız biraz
Çocukluğumuzda bizimde oyun odamız vardı babam odaya salıncak monte etmişdi çok severek oynardık. Aklımda bu kalmış o güzel günlerden şimdi herkes başka yerde
Ay insallah iple cekiyorum sonbahari.bende sicagi severdim ama dayanilacak gibi degil.birde samsunda nem cok fazla nefes bile almak zor.Allah yardimcimiz olsunHepimiz aynıyız canım. Benim normalde sıcakla aram çok iyidir, bu sene nefes alamıyorum sıcaktan. Sıcaktan saatlerce dönüp ancak ondan sonra uyuyakalıyorum. Bu sene daha önceki yıllara göre daha mı sıcak bize mi hamilelikten öyle geliyor bilmiyorum ama bir an önce sonbahar gelsin lütfen :)
dünde benim çok şişmişti artık yürüyemiyordum nerdeyse ama yürümek gerekiyormuş şiştiği zaman.. Bende bi avm yaptım öyle gittim eve. Yani baya ağrıdı bacaklarım ama çok oturmaktan şişiyor işte artık yavaş yavaş yapıcaz bişeyler. Dün bişeyler alım dedim içime hiç bişey sinmedi en son dalin deterjanla dalin yumuşatıcı aldım hadi dedim almışken alt açma bezi de alim onlarda çıksın aradanpeki normal doğuma yada sezaryene bakış açısını farkettinmi? ben biliyosun ki normale teşvik eden doktor istiyorum acaba Nereida hanımın tavrı nedir. eğer çok memnun kaldıysan bende mi ona gitsem gitmişken
dimi ya hergün başka bişey :) bazen erken mi davrandım diyodum ama dün iyi ki dedim... eşim tv karşısında elinde telefon benle ilgilenmiyo, ben burada sizlerle konuşuyorum. dedim daha 1 senede koptuk.. Ege gelsinde toparlasın inşallah bizitelefonlardan kafamız kalkmıyo
böyle şişerse bi ay sonra nasıl alışveriş yaparım bilemedim
Bnde sabah yürüdüm işe canım. dün akşam daha fazla şişmişti.dünde benim çok şişmişti artık yürüyemiyordum nerdeyse ama yürümek gerekiyormuş şiştiği zaman.. Bende bi avm yaptım öyle gittim eve. Yani baya ağrıdı bacaklarım ama çok oturmaktan şişiyor işte artık yavaş yavaş yapıcaz bişeyler. Dün bişeyler alım dedim içime hiç bişey sinmedi en son dalin deterjanla dalin yumuşatıcı aldım hadi dedim almışken alt açma bezi de alim onlarda çıksın aradanöyle böyle yavaş yavaş yaparız kuzum yaa hiç takma kafana
Ben standart kahvaltimi ettim kirintisina kadar geri cikardim simdi aynen devam :)ben alıştım keyfince hareket etmesine, ne babasına ne bana ne müzik sesine hiiç tepkisi yok serbest yaşıyo bu hayatı
iş yerinde şuan iyiyim canım ama ayaklarım şişiyo yine ya. hele dün sol ayağım kocaman sağ ayağım ona göre daha az şişti.. daha sonları ne olacak hiç bilmiyorumsen nasılsın şuan
anladım canım. bana istinyede ki 26.haftada kesin yaptır demişti. e baya da kilo aldım. yaptırmam lazım inşallah bi de o çıkmaz başıma
sen nasılsın, Salih Yusuf nasıl :)
peki normal doğuma yada sezaryene bakış açısını farkettinmi? ben biliyosun ki normale teşvik eden doktor istiyorum acaba Nereida hanımın tavrı nedir. eğer çok memnun kaldıysan bende mi ona gitsem gitmişken
dimi ya hergün başka bişey :) bazen erken mi davrandım diyodum ama dün iyi ki dedim... eşim tv karşısında elinde telefon benle ilgilenmiyo, ben burada sizlerle konuşuyorum. dedim daha 1 senede koptuk.. Ege gelsinde toparlasın inşallah bizitelefonlardan kafamız kalkmıyo
böyle şişerse bi ay sonra nasıl alışveriş yaparım bilemedim
olur canım olur bi başlarsan devamı bi anda geliyor zaten hatta çok ta eğlenceli oluyor :)))Bnde sabah yürüdüm işe canım. dün akşam daha fazla şişmişti.
bende diğer hafta çarşıya gidiyim de baya toparlıyım diyorum inşallah olur
Salih ne kadarlik oldu onunda atak donemiyse bacaklari agriyosa ondan uyuyamiyo olabilir kuzum...biz iki gundur perisan vaziyetteyiz 75.hafta atagina resmi giris yaptik...O zaman ihmal etme canım gebelik şekeri varsa tehlikeli olur erkenden tespit etmek çok önemli... Doktora gitmeyeceksen bile sağlık ocağına sor.
Biz gunduzleri superiz Salih bey habire sarılıp öpüyor, canım annem ozledimmmm diyor. Başbaşa geçecek son aylarımizin tadını çıkarıyoruz :) ama geceleri ne sen sor ne ben söyleyeyim. Son iki gecedir ağlama krizleri geçiriyor ne yaparsam yapapayim susturamiyorum. Normalde geceleri kriz gelince babası uğraşıyordu iki gecedir babasina da gitmiyor. Gece ayağımdan bile birakmadan öylece uyumuşuzinşallah kardeş gelince bu krizler biter yoksa zaten ben biterim
Yine de sabah hiç bişe olmamış gibi güle oynaya uyandı canım annemmm diye şimdi nasıl kizayim şunaher sabah soruyorum oğlum gece niye ağladın ben çok üzüldüm sen ağlayınca diyorum kesinlikle kabul etmiyor. Gece ağlamadim annem diyor
Yusuf paşa da artık baya güçlendi sert hareketler yapiyor. Ayağını bacağını bariz anlayabiliyorumşimdilik yavrum ikinci planda ama doğunca abisinin pabucu dama gidecek muhtemelen
Ay işin zor ya Allah kolaylık versin.. ben iştahımı durduramıyorum diye yanıyorum, sen yiyemiyosun diye..Ben standart kahvaltimi ettim kirintisina kadar geri cikardim simdi aynen devam :)
Ayaklarim benimde sismeye basladi artik dun aksam e bebege gittik netten bulamadiklarimi ordan aldim 1 saate yakin alisveris yaptim bizimkilerde baba kiz ne kadar araba bisikler anakucagi varsa deneyip oynadilar o arada...artik kasadayken ayaklarimin ustune basamiyodum damarlar filan cikmis ayni attigin fotodaki ayaklara donmus
Bu arada e bebekte cok cok guzel indirm devam ediyo tekstilde..internette olmayan cok guzel takimlar aldim hep zaten agustos basinda,aralik sonunda ve nisan sonunda servet harcayip alisveris yapiyorum.lidyanin 2 yas yazlik ve baharliklarinin tamamini aldim yine.kisliklarinida nisanda almistim astronotunu 35 e almistim kürkünü 27 ye onlar da nisandan hazir :) Önderalpede fisher pricedan bol bol alt ust takim zibin aldim ilk 3 ay o kadar lazimki devamli yika yika giydir super oldu :)
Kv deye hiiic sasirmadim valla is cikarsinlar ilgi ceksinler kocaman kadinlar ama iste ne kadar eksik yetismislerse evliliklerinde de o ilgiyi bulamamislar hala ilgi cekme derdindeler...bunlar bize ders insallah kendi eksikliklerimize ragmen kendimizi gelistirip duygusal anlamda yeterince doyurabildigimiz saglikli bireyler yetistirebiliriz.... cok okumamiz cok ogrenmemiz kendimizi cok egitip cok gelistirmemiz lazim...
anladım canım çok teşekkür ederim. senin baya içine sindi hastane benm de siner inşallah :)Bana normal doğuma yakın gibi geldi canım çünküLezzetliCipetpet in muayenesinde özellikle söyledi plesenta rahim ağzını kapatmiyor bebek baş geliş pozisyona dönmüş normal doğuma engel birşey görünmüyor şimdilik diye :) benim de ilk doğumumu sormuştu normal dedim bir daha konu acilmadi.
Bir ara odasına birlikte çalıştığı ebe de geldi hatta demek ki dedim birlikte uyumlular çünkü Medilife Hastanesi'nde ben ebeyi bir kere bile görmedim doğumda ilk defa gördüm. Zaten doğumda önemli olan doktordan çok ebe bence :)
Aaa hatta ayrıntılıyi Petek hanım yaptı ya onun da ebesi odaya geldi. Doktor bize tanıttı bu benim doula m diye (doğum koçu demekmiş) demem o ki genel olarak hastanece normal doğumu destekliyorlar.
Evlenince insan ister istemez sevgili olduğu dönemdeki gibi olmuyor canım kabullenmek lazim. bebek gerçekten yeni bir soluk katıyor. Onunla beraber bambaşka bir aşka dönüşüyor. Başbaşa kaldığın vakitler azaldığı için kıymeti de çok oluyor :)
inşallah canım ya zaman yaklaşıyo gibi geliyo strest basıyoolur canım olur bi başlarsan devamı bi anda geliyor zaten hatta çok ta eğlenceli oluyor :)))
Salih ne kadarlik oldu onunda atak donemiyse bacaklari agriyosa ondan uyuyamiyo olabilir kuzum...biz iki gundur perisan vaziyetteyiz 75.hafta atagina resmi giris yaptik...
ayaklarin surekli sarkik oldgu icin sisiyor canim is yerinde bi tabureye falan ayaklarini kaldir kyle calis yoksa sisligi inmezBnde sabah yürüdüm işe canım. dün akşam daha fazla şişmişti.
bende diğer hafta çarşıya gidiyim de baya toparlıyım diyorum inşallah olur
Ben standart kahvaltimi ettim kirintisina kadar geri cikardim simdi aynen devam :)
Ayaklarim benimde sismeye basladi artik dun aksam e bebege gittik netten bulamadiklarimi ordan aldim 1 saate yakin alisveris yaptim bizimkilerde baba kiz ne kadar araba bisikler anakucagi varsa deneyip oynadilar o arada...artik kasadayken ayaklarimin ustune basamiyodum damarlar filan cikmis ayni attigin fotodaki ayaklara donmus
Bu arada e bebekte cok cok guzel indirm devam ediyo tekstilde..internette olmayan cok guzel takimlar aldim hep zaten agustos basinda,aralik sonunda ve nisan sonunda servet harcayip alisveris yapiyorum.lidyanin 2 yas yazlik ve baharliklarinin tamamini aldim yine.kisliklarinida nisanda almistim astronotunu 35 e almistim kürkünü 27 ye onlar da nisandan hazir :) Önderalpede fisher pricedan bol bol alt ust takim zibin aldim ilk 3 ay o kadar lazimki devamli yika yika giydir super oldu :)
Kv deye hiiic sasirmadim valla is cikarsinlar ilgi ceksinler kocaman kadinlar ama iste ne kadar eksik yetismislerse evliliklerinde de o ilgiyi bulamamislar hala ilgi cekme derdindeler...bunlar bize ders insallah kendi eksikliklerimize ragmen kendimizi gelistirip duygusal anlamda yeterince doyurabildigimiz saglikli bireyler yetistirebiliriz.... cok okumamiz cok ogrenmemiz kendimizi cok egitip cok gelistirmemiz lazim...
20.ay iste 75.hafta ya Salihte ayni baslamis iste 75.haftadaDesene vatana millete hayirli olsun 75. Hafta canım
Bizim tam 20 aylıkken başladı 2 hafta sonra 26 aylık olacak hala devam ediyor. Boyu bu ara hızlı uzadı gerçekten. 18 aylıkken sağlık ocağında 83 cm olcmuslerdi 2 yaş aşısına gidince 88 cm ölçtü maşallah :) gündüz hiç sorunumuz yok ama çok şükür sadece gece oluyor. İki yaş sendromu durumu da bizde çok olmadı çünkü zaten dogdugundan beri inatciydi ben alışkınım yani bu hallerine
Ay işin zor ya Allah kolaylık versin.. ben iştahımı durduramıyorum diye yanıyorum, sen yiyemiyosun diye..
valla biz bi güzel para dökücez sanırım hala tık yok bizde çünkü.. kendi başıma da cesaret edemiyorum nedense biri olsun bana tavsiye versin istiyorum..
o doktorun bilgilerini aldım eşime anlatıcam akşama annemi oraya bi götür yatmasına gerek kalmaz falan diye. bakalım ne diyecek.. kimse kimseye eziyet etmemiş olur
anladım canım çok teşekkür ederim. senin baya içine sindi hastane benm de siner inşallah :)
dün ablam hastaneye ne zaman gideceksiniz dedi bilmiyorum ki dedm. nereye gidiceksiniz dedi reyapa dedim. eşim diyo abla gezmediğimiz bi o hastane kaldı onu da halledelim diye. ablamda diyo sağlık ocağında doğurturuz bunu falan diye. bende ver 7 bin gidiyim istinyeye meraklı değilim böyle gezmeye dedim. artık sinirlerimi bozuyolar zaten gerginim şu sıralar bıktım saçma ithamlarından esprilerinden..
aileyi aile yapan çocuk sözünü desteklemeye başlıyorum artıksessizlik sakinlik iyi de nereye kadar
inşallah canım ya zaman yaklaşıyo gibi geliyo strest basıyoheleki alışveriş topiğine baktıkça
Bende sarkacak diye korkuyorum ama kaşıntı başlayınca gözüm bişi görmüyor.dustan sonra zeytinyaği sürüyorum bende.silikonlu takamiyorum zaten benimkiler büyük oldugu icindedigin sütyeni biliyorum kullanmıştım daha önceden şimdide bı onu da deneyeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?