2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
şimdi konuştuk yaa senle bi anda panik oldum eksikleri listeledim eşimi arayıp darladım. ne zaman halledicez bu eksikleri fln diyorum adamda eylülde izne çıkmıcak mısın bi çırpıda gider alırız rahat kafayla diyo bende bak alıcaz ama lazım diye üstüne gittim hormonlar işte adam en sonunda alttan aldıkca üstüme mi gidiyorsun acaba eylül şu an ne yapmam lazım dedi sustum kapattım teli geliyorlar bana da arada işte napalım

ayaklarin surekli sarkik oldgu icin sisiyor canim is yerinde bi tabureye falan ayaklarini kaldir kyle calis yoksa sisligi inmez
kaldırıyorum ama bu seferde kasık kısmım acıyo. gece de hiç inmemiş canım ya nasıl olacak böyle bilmiyorum
Allah içine sinen bir hastane bulmayı nasip etsin sana da canım gerçekten insan çok yıpraniyor hastane ararken... 2 ay daha gecikirsen zaten ozeldeki doktorlar kabul etmeyecek mecbur devlette doğuracaksin
Ayy öylemi oluyomuşş yok yok reyapta kararlıyım

20.ay iste 75.hafta ya Salihte ayni baslamis iste 75.haftada
Aman uzasinlar ya masallah

Salihin gece uykusu çok düzenliydi. Diş veya hastalık olmadıkça uyku sorunu dogdugundan beri olmamıştı o yüzden baya şaşırttı bu 20 ay atağı espri yapıyorum artık 20 aydan sonra kolik oldu çocuk diye
Aynen uzasinlar da ben razıyım gece uykusuz kalmaya.. en azından şuan çalışmıyorum ona şükür bir şekilde idare ediliyor evin içinde :)

ben böyle işteyken aramam asla. başından savıyo beni evde başının etini yemek daha iyi kaçacak yer bulamıyo

kaldırıyorum ama bu seferde kasık kısmım acıyo. gece de hiç inmemiş canım ya nasıl olacak böyle bilmiyorum

o zaman eve donunce buzlu su yap kendine ayaklarini onun icine koy canim benim yaylada cok cok sisti hatta terligimin deligini falan one getirmistik simdi indir allahtan terlik gene bol geliyor :) benim o zaman herkes ayagima takilmisti oooo cok sismis falab diyee simdide gobegime yarin doguracak gibiymisim :)

Erkekse is degisiyo zaten..fisher priceinkiler mesela 0-3 ay bile 56cm diyo zaten ortalama 50cm doguyo heleki erkekler 1.ayin sonunda 55 cm i buluyo o yuzden boya bakarak al madem ikinizde iri bebekmissiniz.0-3 aylari yenidogan olarak almali.erkekse tulum isine heleki ayakli tulum isine hic girme once dogsun bi bacak boyunu gor erkeklerin bacak boyu daha uzun oluyo o ayakli takimlar tulumlar yalan oluyo.1 tane yenidogan tulum aldim ilk gun hastane icin 2 tane yenidogan onden tamamen citcitli yarim kollu zibin aldim.3 takim fisher price 0-3 ay alt ust takim aldim 56cm onlar.yine 0-3 ay 56cm 3 tane yedek alt ve 0-3 ay onden citcitli yarim kollu zibin.bunlari ilk ay icin aldim.cok guzel indirim vardi o yuzden 3-6 ay 68cm takimlardan 4 tane 3-6 ay zibinlardan 5 tane aldim.yenidogan havlu corap birde 0-6 ay 68cm astranot aldim.yeterde artar bile

Eklentiler

• Screenshot_20180802-110347_Trendyol.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 46
dert etme canim kafanda belirleyince alirsin hemencecik :)

Dünden beri ilaçla düşen ama birkaç saat içinde yeniden yükselen ateşim var. Acile gittik dün 2 kere, parol serum taktılar, endişe edilecek bişey olmadığını söylediler.
Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Enfeksiyon yok ama ateşim yükseliyor.

Bildiğim kadarıyla 30 haftadan sonra gidersen doktorlar istemiyor. Zorunlu bir durum varsa taşınma filan gibi o zaman da eski doktorundan kağıt istiyor riskli gebelik değildir vs gibi herhalde...

ben böyle işteyken aramam asla. başından savıyo beni evde başının etini yemek daha iyi kaçacak yer bulamıyo
yok ben kapatmadan kapatmıyor biliyor ararım sen benim suratıma mı kapattın teli diye rahat bırakmam öylede bi çirkef huyum vardır yanı

Geçmiş olsun canım bende de hamileliğin basinda olmuştu 4 günde filan anca düştü. Nedendi bilmiyorum bende de enfeksiyon cikmadi... Günde 3 kere minoset icmistim sadece. Bir bardak da balli ihlamur içtim her gün

Bu eke koydugunun aynısını aldım :) Ben kız halimle 55 cm doğmuşum, eşim de 54müş o yüzden 50 cmlerden almıyım diyorum. Zaten kayınvalidem bir hastane çıkışı seti almış onlar baya minik. Dediğin gibi 56 cm alt üst takımlar alayım ve yarım kollu çıtçıtlı alayım o halde. Çok teşekkür ederim canım.

geçmiş olsun canım yaa bu havada da ateş çok fena bide hamileyken Allah şifa versin.. Halbuki ateşin yükseliyorsa bişeyin yok dememeleri gerekiyor ateş ihmale gelmezki düştükten sonra mı dediler sana bişey olmaz diye çıkınca yine gitmen gerekmez mi

ahh
belirledim de canım şimdi aydingelini ile konuşunca bi panik oldum tez canlılığım tuttu alacağım şeylerde öyle ıvır zıvır yoksa pek bişey kalmadı hormonlar işte
ahh bu hormonlar yaaa :) benim esimde surekli sehir disi calisiyor bugun arayip gitmemesini isten ayrilmazini teklif ettim adama yaa :) doguma kadar basinda bekliyim istersen diyede dalga gecti benimle :)

Evet evet az al madem uzun ailesiniz 68 cm al 1.aydan sonra onlari giyer anca uzun pasa :)

Geçmiş olsun canım bende de hamileliğin basinda olmuştu 4 günde filan anca düştü. Nedendi bilmiyorum bende de enfeksiyon cikmadi... Günde 3 kere minoset icmistim sadece. Bir bardak da balli ihlamur içtim her gün

Dün ilacım yoktu hiç, acile gittikçe parol yaptılar ama gece çok zor geçti. Ateşim düştü diye bu sefer titremeye başladım, durduramadım kendimi. Hiç uyuyamadım nerdeyse gece.
Bugün annem geldi, kahvaltıdan sonra minoset içtim düşürdü ateşimi. 39du ilacı içmeden önce. Acildeki doktor endişelenecek bişey yok dedi ondan içim rahat ama canımı sıkıyor bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…