şimdi konuştuk yaa senle bi anda panik oldum eksikleri listeledim eşimi arayıp darladım.Ay işin zor ya Allah kolaylık versin.. ben iştahımı durduramıyorum diye yanıyorum, sen yiyemiyosun diye..
valla biz bi güzel para dökücez sanırım hala tık yok bizde çünkü.. kendi başıma da cesaret edemiyorum nedense biri olsun bana tavsiye versin istiyorum..
o doktorun bilgilerini aldım eşime anlatıcam akşama annemi oraya bi götür yatmasına gerek kalmaz falan diye. bakalım ne diyecek.. kimse kimseye eziyet etmemiş olur
anladım canım çok teşekkür ederim. senin baya içine sindi hastane benm de siner inşallah :)
dün ablam hastaneye ne zaman gideceksiniz dedi bilmiyorum ki dedm. nereye gidiceksiniz dedi reyapa dedim. eşim diyo abla gezmediğimiz bi o hastane kaldı onu da halledelim diye. ablamda diyo sağlık ocağında doğurturuz bunu falan diye. bende ver 7 bin gidiyim istinyeye meraklı değilim böyle gezmeye dedim. artık sinirlerimi bozuyolar zaten gerginim şu sıralar bıktım saçma ithamlarından esprilerinden..
aileyi aile yapan çocuk sözünü desteklemeye başlıyorum artıksessizlik sakinlik iyi de nereye kadar
inşallah canım ya zaman yaklaşıyo gibi geliyo strest basıyoheleki alışveriş topiğine baktıkça
kaldırıyorum ama bu seferde kasık kısmım acıyo. gece de hiç inmemiş canım ya nasıl olacak böyle bilmiyorumayaklarin surekli sarkik oldgu icin sisiyor canim is yerinde bi tabureye falan ayaklarini kaldir kyle calis yoksa sisligi inmez
Ayy öylemi oluyomuşşAllah içine sinen bir hastane bulmayı nasip etsin sana da canım gerçekten insan çok yıpraniyor hastane ararken... 2 ay daha gecikirsen zaten ozeldeki doktorlar kabul etmeyecek mecbur devlette doğuracaksin
20.ay iste 75.hafta ya Salihte ayni baslamis iste 75.haftada
Aman uzasinlar ya masallah
Doktor aynı doktor değil kv ile ama ameliyat aynı ameliyat... sanırım bende kandırıldımpullubiber
şimdi konuştuk yaa senle bi anda panik oldum eksikleri listeledim eşimi arayıp darladım.ne zaman halledicez bu eksikleri fln diyorum adamda eylülde izne çıkmıcak mısın bi çırpıda gider alırız rahat kafayla diyo bende bak alıcaz ama lazım diye üstüne gittim hormonlar işte adam en sonunda alttan aldıkca üstüme mi gidiyorsun acaba eylül şu an ne yapmam lazım dedi sustum kapattım teli geliyorlar bana da arada işte napalım
ben ne yapsam onu hiç bilemedim. bu doktoru tavsiye edeceğim anneciğimeAy gulsem mi aglasammi bilemedim gorunce komik yaa kvleriniz :))
o zaman eve donunce buzlu su yap kendine ayaklarini onun icine koy canim benim yaylada cok cok sisti hatta terligimin deligini falan one getirmistik simdi indir allahtan terlik gene bol geliyor :) benim o zaman herkes ayagima takilmisti oooo cok sismis falab diyee simdide gobegime yarin doguracak gibiymisim :)kaldırıyorum ama bu seferde kasık kısmım acıyo. gece de hiç inmemiş canım ya nasıl olacak böyle bilmiyorum
Ayy öylemi oluyomuşşyok yok reyapta kararlıyım
Erkekse is degisiyo zaten..fisher priceinkiler mesela 0-3 ay bile 56cm diyo zaten ortalama 50cm doguyo heleki erkekler 1.ayin sonunda 55 cm i buluyo o yuzden boya bakarak al madem ikinizde iri bebekmissiniz.0-3 aylari yenidogan olarak almali.erkekse tulum isine heleki ayakli tulum isine hic girme once dogsun bi bacak boyunu gor erkeklerin bacak boyu daha uzun oluyo o ayakli takimlar tulumlar yalan oluyo.1 tane yenidogan tulum aldim ilk gun hastane icin 2 tane yenidogan onden tamamen citcitli yarim kollu zibin aldim.3 takim fisher price 0-3 ay alt ust takim aldim 56cm onlar.yine 0-3 ay 56cm 3 tane yedek alt ve 0-3 ay onden citcitli yarim kollu zibin.bunlari ilk ay icin aldim.cok guzel indirim vardi o yuzden 3-6 ay 68cm takimlardan 4 tane 3-6 ay zibinlardan 5 tane aldim.yenidogan havlu corap birde 0-6 ay 68cm astranot aldim.yeterde artar bileAltına kısa kollu çıtçıtlı giydirip üstüne alt üst takım giydirmek en iyisi diye sen demiştin dimi canım ? Kaç çıtçıtlı kısa kollu, kaç takım almalı sence 0-3 ay için? alta kısa kollu çıtçıtlı üstüne ayaklı tulum nasıl olur? çok küçük görünüyorlar gözüme hiç yenidoğan ya da 0-3 aya gitmiyor elim. Ben de babası da 4 kilo doğmuşuz bebek de büyük olursa yenidoğan hiç giydiremem gibi geliyor ama belli de olmaz ki minik de gelebilir paşa.
dert etme canim kafanda belirleyince alirsin hemencecik :)şimdi konuştuk yaa senle bi anda panik oldum eksikleri listeledim eşimi arayıp darladım.ne zaman halledicez bu eksikleri fln diyorum adamda eylülde izne çıkmıcak mısın bi çırpıda gider alırız rahat kafayla diyo bende bak alıcaz ama lazım diye üstüne gittim hormonlar işte adam en sonunda alttan aldıkca üstüme mi gidiyorsun acaba eylül şu an ne yapmam lazım dedi sustum kapattım teli geliyorlar bana da arada işte napalım
kaldırıyorum ama bu seferde kasık kısmım acıyo. gece de hiç inmemiş canım ya nasıl olacak böyle bilmiyorum
Ayy öylemi oluyomuşşyok yok reyapta kararlıyım
yok ben kapatmadan kapatmıyor biliyor ararım sen benim suratıma mı kapattın teli diye rahat bırakmam öylede bi çirkef huyum vardır yanıben böyle işteyken aramam asla. başından savıyo beni evde başının etini yemek daha iyi kaçacak yer bulamıyo
belirledim de canım şimdidert etme canim kafanda belirleyince alirsin hemencecik :)
Dünden beri ilaçla düşen ama birkaç saat içinde yeniden yükselen ateşim var. Acile gittik dün 2 kere, parol serum taktılar, endişe edilecek bişey olmadığını söylediler.
Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Enfeksiyon yok ama ateşim yükseliyor.
Bu eke koydugunun aynısını aldım :) Ben kız halimle 55 cm doğmuşum, eşim de 54müş o yüzden 50 cmlerden almıyım diyorum. Zaten kayınvalidem bir hastane çıkışı seti almış onlar baya minik. Dediğin gibi 56 cm alt üst takımlar alayım ve yarım kollu çıtçıtlı alayım o halde. Çok teşekkür ederim canım.Erkekse is degisiyo zaten..fisher priceinkiler mesela 0-3 ay bile 56cm diyo zaten ortalama 50cm doguyo heleki erkekler 1.ayin sonunda 55 cm i buluyo o yuzden boya bakarak al madem ikinizde iri bebekmissiniz.0-3 aylari yenidogan olarak almali.erkekse tulum isine heleki ayakli tulum isine hic girme once dogsun bi bacak boyunu gor erkeklerin bacak boyu daha uzun oluyo o ayakli takimlar tulumlar yalan oluyo.1 tane yenidogan tulum aldim ilk gun hastane icin 2 tane yenidogan onden tamamen citcitli yarim kollu zibin aldim.3 takim fisher price 0-3 ay alt ust takim aldim 56cm onlar.yine 0-3 ay 56cm 3 tane yedek alt ve 0-3 ay onden citcitli yarim kollu zibin.bunlari ilk ay icin aldim.cok guzel indirim vardi o yuzden 3-6 ay 68cm takimlardan 4 tane 3-6 ay zibinlardan 5 tane aldim.yenidogan havlu corap birde 0-6 ay 68cm astranot aldim.yeterde artar bile
geçmiş olsun canım yaa bu havada da ateş çok fena bide hamileyken Allah şifa versin.. Halbuki ateşin yükseliyorsa bişeyin yok dememeleri gerekiyor ateş ihmale gelmezki düştükten sonra mı dediler sana bişey olmaz diye çıkınca yine gitmen gerekmez miDünden beri ilaçla düşen ama birkaç saat içinde yeniden yükselen ateşim var. Acile gittik dün 2 kere, parol serum taktılar, endişe edilecek bişey olmadığını söylediler.
Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Enfeksiyon yok ama ateşim yükseliyor.
ahh bu hormonlar yaaa :) benim esimde surekli sehir disi calisiyor bugun arayip gitmemesini isten ayrilmazini teklif ettim adama yaa :) doguma kadar basinda bekliyim istersen diyede dalga gecti benimle :)belirledim de canım şimdiaydingelini ile konuşunca bi panik oldum tez canlılığım tuttu alacağım şeylerde öyle ıvır zıvır yoksa pek bişey kalmadı hormonlar işte
Evet evet az al madem uzun ailesiniz 68 cm al 1.aydan sonra onlari giyer anca uzun pasa :)Bu eke koydugunun aynısını aldım :) Ben kız halimle 55 cm doğmuşum, eşim de 54müş o yüzden 50 cmlerden almıyım diyorum. Zaten kayınvalidem bir hastane çıkışı seti almış onlar baya minik. Dediğin gibi 56 cm alt üst takımlar alayım ve yarım kollu çıtçıtlı alayım o halde. Çok teşekkür ederim canım.
ben ne yapsam onu hiç bilemedim. bu doktoru tavsiye edeceğim anneciğimeama o inadına 5 hafta yatar
Geçmiş olsun canım bende de hamileliğin basinda olmuştu 4 günde filan anca düştü. Nedendi bilmiyorum bende de enfeksiyon cikmadi... Günde 3 kere minoset icmistim sadece. Bir bardak da balli ihlamur içtim her gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?