2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ahh

ahh bu hormonlar yaaa :) benim esimde surekli sehir disi calisiyor bugun arayip gitmemesini isten ayrilmazini teklif ettim adama yaa :) doguma kadar basinda bekliyim istersen diyede dalga gecti benimle :)
benim ki de çıkacak bu ay diyorum gitme boş ver ben özlerim seni aşkım gitmek zorundayım hem daha önce böyle demiyordun diyo ne biçim babasın insan evladını bırakır gider mi diyorum ben ne diceğimi gerçekten bilemiyorum bazen diyor ahahahahha Allah yardımcıları olsun gerçekten çok fenayız

Benimde ufaktan sismeler basladi artik daha dolma parmaklarim var annem ayaklarin buyusun az dedi bide dalga gecti ayakkabi alcaktim alma dediler. 36 giyen ben 37 normal oluyo artik 38e cikmadan dogar insallah kalici hasardan korkuyorum

Enfeksiyon çıkmayınca endişelenecek bişey yok dediler canım. Ama sebepsiz de bir ateş var işte ilacın etkisi geçtikçe yükselen. Dünkü 2. serumdan sonra hayatımda hiç terlemediğim kadar terledim, sonra da hiç üşümediğim kadar üşüdüm. Anlam veremiyorum sadece neden böyle olduğuna.

Canım en iyisi iyice soyun ve özellikle koltukaltı ve başına soğuk bez koy. Soğuğa yakın ılık duş al. Evde varsa sarımsaklı yoğurt yap ye. Ya da sarımsakli tarhana çorbası iç .hamilesin zaten kolay kolay ilaç vermezler doğal şeyleri dene inşallah iyilesirsin..

çok geçmiiş olsun canım yaa bi an önce geçer inşallah

Yok canim seninkini istediginiz doktora goturun o yatar yani borumu aaaa cok onemli amelyat

Bikere tuzlu su yapmıştım o da fayda etmemişti. buzlu suyu deniyim bi de canım.. sanırım doktorun verdiği yeni demir ilacı yapıyo. onu kullandıktan sonra başladı yine. ama daha 20 adet var onlar bitsin öyle değiştiririm diyorum.
dün bana da diyolar göbeğin 5,5 aylık değil 7 gibi bilmem ne diye. ablamda diyo ben bu göbekle büyük kızımı doğurmuştum benim ayaklarım şişmemişti falan filan. saçma saçma konuşmalar
geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum başıma hiç gelmedi
Bildiğim kadarıyla 30 haftadan sonra gidersen doktorlar istemiyor. Zorunlu bir durum varsa taşınma filan gibi o zaman da eski doktorundan kağıt istiyor riskli gebelik değildir vs gibi herhalde...
aa anladım canım vakti ile gideyim bari ben ne kaldı ki 30a
yok ben kapatmadan kapatmıyor biliyor ararım sen benim suratıma mı kapattın teli diye rahat bırakmam öylede bi çirkef huyum vardır yanı
kapatırsa ben ararım ama ne diyeceğimi bilir açmaz ya da açar öyle değil böyle kapatılır der kaparım. açana kadar o arar yüzüme kapatmak için

İlaç veremedikleri için parol serum takıp gönderiyorlar işte acilde.
Dediklerinin hepsini yapıyorum zaten canım, o an için düşüyor tekrar yükseliyor. İlacın etkisiyle birleşince tam 6 saat iyi oluyorum, sonra sil baştan. Bugün de geçmezse yarın kadın doğuma gidecem artık.

yok ben kapatmadan kapatmıyor biliyor ararım sen benim suratıma mı kapattın teli diye rahat bırakmam öylede bi çirkef huyum vardır yanı

Ayyyniii ben valla :)) o yuzden asla kapatamiyo savamiyo da. Geri donup sen kimsin de yuzume kapatiyosun deyip adamin yuzune kapatiyorum ha bide oyle eve kolay almam surundururum yiyosa savsin beni basindan

Okurken yazını içim cız etti ağlamaktan helak oldum rabbım bır daha yasatmasın kımseye cok zor

Yok canim seninkini istediginiz doktora goturun o yatar yani borumu aaaa cok onemli amelyat
kadın yatmayı empoze etmiş beynine köydekilere de diyomuş oğlum bayramdan sonra ol ameliyat dedi bayramdan sonra olucam. belki yeğenimin yanına giderim o bakar bana diyomuş yeğenide şuan ankarada

Geçmiş olsun varmış öyle birşey, inşallah bir an önce atlatırsın

Eşlerden konuşulmuş yine:) benimkide ailecek gezip dolaşmayı sever. Evlendiğimiz ilk zamanlar evli arkadaşları arıyodu “ hadi çıkalım şuraya buraya gidelim “ diye. Hanımlarla gideceksek gelirim diyodu ve tabiki gidemiyordu. Çünkü onlar bekar gibi takılıyordu. Baktılarki benimki gitmiyo çağırmıyolar bile artık. Ama ben git veya gitme demedim. Kendi istemiyodu. En sevdiği şey misafir gelsin veya biz gidelim böyle çoluk çocuk sohbet muhabbet olsun. Hatta geçen bekarlık arkadaşına gittik, hala bekar gibi takılıyo o tabi. Eşide şikayetçi. Benimkine diyoki “ sende iyice koptun buralardan bizden. Hanımköylü oldun.” Eşimde kızdı “ ben sevmiyorum oğlum öyle, bak ne güzel çoluk çocuk oturmak varken ben senle dışarda takılıp napıcam” diye.
Haaaa şuda var, eşimin bekarlık dönemide hiç masum geçmemiş. Birazda oyüzdrn istemiyo. Nişan yüzüklerimizi aldığımız gün sigarayı bile bıraktı. Arada alkol alıyodu biz sevgiliyken, ben alkol içen adam istemem dedim. Ona göre devam edelim yada ayrılalım dedim, onuda bıraktı:) şimdi ponçik bi adam oldu.

kadın yatmayı empoze etmiş beynine köydekilere de diyomuş oğlum bayramdan sonra ol ameliyat dedi bayramdan sonra olucam. belki yeğenimin yanına giderim o bakar bana diyomuş yeğenide şuan ankarada
Gitsin tabi tutmayin ankara serindir havasi degisir yatarken terlemez cok iyi fikirmis afferin cok iyi dusunmus

Kızlar bir arkadaşımızın kollarında kırmızılıklar çıkmıştı. Kimdi o? Doktora gitti mi, ne dediler acaba? Benim de göbeğimde 3 kırmızılık çıktı. Sinek ısırığı sandım önce, kaşınıyordu. Ama bir kaç günde büyüdü alanı. Yine 3 tane ama büyüdüler. Biraz daha gözlemleyeceğim olmazsa gideyim dermatolojiye diyorum. Normalde beklerim ama göbekte olunca tedirgin etti.

Aynen canım mutlaka git için rahat etsin. Acildekiler zaten kolun filan kopmadiysa önemsemiyor :)

Ayyyniii ben valla :)) o yuzden asla kapatamiyo savamiyo da. Geri donup sen kimsin de yuzume kapatiyosun deyip adamin yuzune kapatiyorum ha bide oyle eve kolay almam surundururum yiyosa savsin beni basindan
ahahahahahhaha aynen canım yaaa konuştukça diyorum bu adamlar ne çekiyorlarmış öyleee....yazık üzüldüm şimdi

benimki nin açmama gibi lüksü olamaz canım başına geleceğini bildiği için açmasa mesajlaa çok fena yaparım onu

Gecmis olsun canim insallah bir daha cikmaz. Sirkeli suda dusuruyo atesi deniyor ama bilemedim. Sarimsakli seyler tuketmeye calis maalesef hamilelikte pek bi ilac secenegi olmuyo bitkisel yontemler dene duser insallah. Kullandigin ilacta yan etki ates yapar deniyo mu ki? Yukseliyosa kullanma ilaci yada 1 gun birak 1 gun kullan. Ates daha onemli cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…