benim ki de çıkacak bu ay diyorum gitme boş ver ben özlerim seni aşkım gitmek zorundayım hem daha önce böyle demiyordun diyo ne biçim babasın insan evladını bırakır gider mi diyorum ben ne diceğimi gerçekten bilemiyorum bazen diyor ahahahahha Allah yardımcıları olsun gerçekten çok fenayızahh
ahh bu hormonlar yaaa :) benim esimde surekli sehir disi calisiyor bugun arayip gitmemesini isten ayrilmazini teklif ettim adama yaa :) doguma kadar basinda bekliyim istersen diyede dalga gecti benimle :)
o zaman eve donunce buzlu su yap kendine ayaklarini onun icine koy canim benim yaylada cok cok sisti hatta terligimin deligini falan one getirmistik simdi indir allahtan terlik gene bol geliyor :) benim o zaman herkes ayagima takilmisti oooo cok sismis falab diyee simdide gobegime yarin doguracak gibiymisim :)
geçmiş olsun canım yaa bu havada da ateş çok fena bide hamileyken Allah şifa versin.. Halbuki ateşin yükseliyorsa bişeyin yok dememeleri gerekiyor ateş ihmale gelmezki düştükten sonra mı dediler sana bişey olmaz diye çıkınca yine gitmen gerekmez mi
Dün ilacım yoktu hiç, acile gittikçe parol yaptılar ama gece çok zor geçti. Ateşim düştü diye bu sefer titremeye başladım, durduramadım kendimi. Hiç uyuyamadım nerdeyse gece.
Bugün annem geldi, kahvaltıdan sonra minoset içtim düşürdü ateşimi. 39du ilacı içmeden önce. Acildeki doktor endişelenecek bişey yok dedi ondan içim rahat ama canımı sıkıyor bu durum.
çok geçmiiş olsun canım yaa bi an önce geçer inşallahEnfeksiyon çıkmayınca endişelenecek bişey yok dediler canım. Ama sebepsiz de bir ateş var işte ilacın etkisi geçtikçe yükselen. Dünkü 2. serumdan sonra hayatımda hiç terlemediğim kadar terledim, sonra da hiç üşümediğim kadar üşüdüm. Anlam veremiyorum sadece neden böyle olduğuna.
Yok canim seninkini istediginiz doktora goturun o yatar yani borumu aaaa cok onemli amelyatAy işin zor ya Allah kolaylık versin.. ben iştahımı durduramıyorum diye yanıyorum, sen yiyemiyosun diye..
valla biz bi güzel para dökücez sanırım hala tık yok bizde çünkü.. kendi başıma da cesaret edemiyorum nedense biri olsun bana tavsiye versin istiyorum..
o doktorun bilgilerini aldım eşime anlatıcam akşama annemi oraya bi götür yatmasına gerek kalmaz falan diye. bakalım ne diyecek.. kimse kimseye eziyet etmemiş olur
anladım canım çok teşekkür ederim. senin baya içine sindi hastane benm de siner inşallah :)
dün ablam hastaneye ne zaman gideceksiniz dedi bilmiyorum ki dedm. nereye gidiceksiniz dedi reyapa dedim. eşim diyo abla gezmediğimiz bi o hastane kaldı onu da halledelim diye. ablamda diyo sağlık ocağında doğurturuz bunu falan diye. bende ver 7 bin gidiyim istinyeye meraklı değilim böyle gezmeye dedim. artık sinirlerimi bozuyolar zaten gerginim şu sıralar bıktım saçma ithamlarından esprilerinden..
aileyi aile yapan çocuk sözünü desteklemeye başlıyorum artıksessizlik sakinlik iyi de nereye kadar
inşallah canım ya zaman yaklaşıyo gibi geliyo strest basıyoheleki alışveriş topiğine baktıkça
Bikere tuzlu su yapmıştım o da fayda etmemişti. buzlu suyu deniyim bi de canım.. sanırım doktorun verdiği yeni demir ilacı yapıyo. onu kullandıktan sonra başladı yine. ama daha 20 adet var onlar bitsin öyle değiştiririm diyorum.o zaman eve donunce buzlu su yap kendine ayaklarini onun icine koy canim benim yaylada cok cok sisti hatta terligimin deligini falan one getirmistik simdi indir allahtan terlik gene bol geliyor :) benim o zaman herkes ayagima takilmisti oooo cok sismis falab diyee simdide gobegime yarin doguracak gibiymisim :)
geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum başıma hiç gelmediDünden beri ilaçla düşen ama birkaç saat içinde yeniden yükselen ateşim var. Acile gittik dün 2 kere, parol serum taktılar, endişe edilecek bişey olmadığını söylediler.
Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Enfeksiyon yok ama ateşim yükseliyor.
aa anladım canım vakti ile gideyim bari ben ne kaldı ki 30aBildiğim kadarıyla 30 haftadan sonra gidersen doktorlar istemiyor. Zorunlu bir durum varsa taşınma filan gibi o zaman da eski doktorundan kağıt istiyor riskli gebelik değildir vs gibi herhalde...
kapatırsa ben ararım ama ne diyeceğimi bilir açmazyok ben kapatmadan kapatmıyor biliyor ararım sen benim suratıma mı kapattın teli diye rahat bırakmam öylede bi çirkef huyum vardır yanı
Canım en iyisi iyice soyun ve özellikle koltukaltı ve başına soğuk bez koy. Soğuğa yakın ılık duş al. Evde varsa sarımsaklı yoğurt yap ye. Ya da sarımsakli tarhana çorbası iç .hamilesin zaten kolay kolay ilaç vermezler doğal şeyleri dene inşallah iyilesirsin..
yok ben kapatmadan kapatmıyor biliyor ararım sen benim suratıma mı kapattın teli diye rahat bırakmam öylede bi çirkef huyum vardır yanı
Okurken yazını içim cız etti ağlamaktan helak oldum rabbım bır daha yasatmasın kımseye cok zorDüsun iste bu en hafifiydi en son gittim odasina aksam 9 10 gibi ben cocugumu alicam dedim hangisi diye sormadi bile tamam git al hemsireler sana yardim eder at imzani olum tehlikesi var bunuda unutma dedi gonderdi odasindan esimi hep zor zapteddim cocugumuz elindeydi sonucts pisligin hemsireler yalvardi cikarmayin ilac tedavisi devam ediyor diye istemedim kesin yarim dedim ya dusun ariyodum ole zirt port ta degil ha 7 gun kaldiysa 2 en fazla 3 kez aramisimdir azarliyodu zirt pirt aramayin iyi cocugunuz diyordu eee hangi cocuk benim 35 tane kuvez var hepsi dolu anne karninda enfeksiyon cogu 10 tane yoktu bile erken dogumdan yatan cok agladik ogunlerde her elim bos gidisimde eve hickira hickira agliyodum helak olmustuk gunde iki kere gidiyorduk kapidan sut veriyoduk donuyoduk oda benim sutum degildi bi yakinimiz sagip gonderiyodu 40 dk yol dusun gunde 2 kez ve goremeden donuyoduk gorsekte nolur el surdurmuyolardi orda anneler emziriyolardi yavrularini ben camdan sevip koonusup geliyodum neyseki gecti o gunler allah bizi birdaha ayirmasin canim hakkimiza girenlerinde cezasini allah obur tarafta versin her doktugumuz gozyasimizin hesabini tek tek versin koskoca adamin gozleri bile kipkirmizi geziuodu aglamaktan
kadın yatmayı empoze etmiş beynineYok canim seninkini istediginiz doktora goturun o yatar yani borumu aaaa cok onemli amelyat
Geçmiş olsun varmış öyle birşey, inşallah bir an önce atlatırsınDünden beri ilaçla düşen ama birkaç saat içinde yeniden yükselen ateşim var. Acile gittik dün 2 kere, parol serum taktılar, endişe edilecek bişey olmadığını söylediler.
Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Enfeksiyon yok ama ateşim yükseliyor.
Gitsin tabi tutmayin ankara serindir havasi degisir yatarken terlemez cok iyi fikirmiskadın yatmayı empoze etmiş beynineköydekilere de diyomuş oğlum bayramdan sonra ol ameliyat dedi bayramdan sonra olucam. belki yeğenimin yanına giderim o bakar bana diyomuş yeğenide şuan ankarada
İlaç veremedikleri için parol serum takıp gönderiyorlar işte acilde.
Dediklerinin hepsini yapıyorum zaten canım, o an için düşüyor tekrar yükseliyor. İlacın etkisiyle birleşince tam 6 saat iyi oluyorum, sonra sil baştan. Bugün de geçmezse yarın kadın doğuma gidecem artık.
ahahahahahhaha aynen canım yaaa konuştukça diyorum bu adamlar ne çekiyorlarmış öyleee....yazık üzüldüm şimdiAyyyniii ben valla :)) o yuzden asla kapatamiyo savamiyo da. Geri donup sen kimsin de yuzume kapatiyosun deyip adamin yuzune kapatiyorum ha bide oyle eve kolay almam surundururumyiyosa savsin beni basindan
benimki nin açmama gibi lüksü olamaz canım başına geleceğini bildiği için açmasa mesajlaa çok fena yaparım onuBikere tuzlu su yapmıştım o da fayda etmemişti. buzlu suyu deniyim bi de canım.. sanırım doktorun verdiği yeni demir ilacı yapıyo. onu kullandıktan sonra başladı yine. ama daha 20 adet var onlar bitsin öyle değiştiririm diyorum.
dün bana da diyolar göbeğin 5,5 aylık değil 7 gibi bilmem ne diye. ablamda diyo ben bu göbekle büyük kızımı doğurmuştum benim ayaklarım şişmemişti falan filan. saçma saçma konuşmalar
geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum başıma hiç gelmedi
aa anladım canım vakti ile gideyim bari ben ne kaldı ki 30a
kapatırsa ben ararım ama ne diyeceğimi bilir açmazya da açar öyle değil böyle kapatılır der kaparım. açana kadar o arar yüzüme kapatmak için
İlaç veremedikleri için parol serum takıp gönderiyorlar işte acilde.
Dediklerinin hepsini yapıyorum zaten canım, o an için düşüyor tekrar yükseliyor. İlacın etkisiyle birleşince tam 6 saat iyi oluyorum, sonra sil baştan. Bugün de geçmezse yarın kadın doğuma gidecem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?