- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
benimde kollarımın eklem yerlerınde sınek ısırıgı gıbı ama deıl kırmızılıklar var bnde sıcaktan alerjı olmustur dıorum gıstermedım daha doktora falanKızlar bir arkadaşımızın kollarında kırmızılıklar çıkmıştı. Kimdi o? Doktora gitti mi, ne dediler acaba? Benim de göbeğimde 3 kırmızılık çıktı. Sinek ısırığı sandım önce, kaşınıyordu. Ama bir kaç günde büyüdü alanı. Yine 3 tane ama büyüdüler. Biraz daha gözlemleyeceğim olmazsa gideyim dermatolojiye diyorum. Normalde beklerim ama göbekte olunca tedirgin etti.
ahahahahahhaha aynen canım yaaa konuştukça diyorum bu adamlar ne çekiyorlarmış öyleee....yazık üzüldüm şimdi
Geçmiş olsun varmış öyle birşey, inşallah bir an önce atlatırsın
Aynen canım mutlaka git için rahat etsin. Acildekiler zaten kolun filan kopmadiysa önemsemiyor :)
Saol Pinkom
Öyle canım :) bebeği etkilemesin de ben razıyım terleyip üşümeye.
Gecmis olsun canim insallah bir daha cikmaz. Sirkeli suda dusuruyo atesi deniyor ama bilemedim. Sarimsakli seyler tuketmeye calis maalesef hamilelikte pek bi ilac secenegi olmuyo bitkisel yontemler dene duser insallah. Kullandigin ilacta yan etki ates yapar deniyo mu ki? Yukseliyosa kullanma ilaci yada 1 gun birak 1 gun kullan. Ates daha onemli cunku
Benim bildiğim kadarıyla ateş ilk üç ay ve son üç ay tehlikeli oluyor. Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle canım gönlünü ferah tut. İkiniz de Allaha emanetsiniz
Gitsin tabi tutmayin ankara serindir havasi degisir yatarken terlemez cok iyi fikirmisafferin cok iyi dusunmus
benmki mesajı okumaz öyle olursabenimki nin açmama gibi lüksü olamaz canım başına geleceğini bildiği için açmasa mesajlaa çok fena yaparım onu
kesinlikle bende oyle diyorjm esime oyel diyince adam geliyor gobegimi seviyor falan bu seferde neden onc ebeni beni sevmiyrosun diyorum :)benim ki de çıkacak bu ay diyorum gitme boş ver ben özlerim seni aşkım gitmek zorundayım hem daha önce böyle demiyordun diyo ne biçim babasın insan evladını bırakır gider mi diyorum ben ne diceğimi gerçekten bilemiyorum bazen diyor ahahahahha Allah yardımcıları olsun gerçekten çok fenayız
Sarımsak da midemi mahvediyor hiç yiyemiyorum. Omega kullanıyorum ilaç olarak bitek, ama birkaç gün içmeyim bakalım. Yan etkilerine bakmadım hiç.
Minoset işe yaradı şükür. Terle birlikte ateşim düştü. Şimdilik üşüme de yok. Yükselmez inşallah yeniden.
bende 37 ydim 38 oldum doguma raharahat olsun diye crocs alim demistim simdi o kadar para verme sonrada cok buyuk gelir dediler alamadim :)Benimde ufaktan sismeler basladi artik daha dolma parmaklarim varannem ayaklarin buyusun az dedi bide dalga gecti ayakkabi alcaktim alma dediler. 36 giyen ben 37 normal oluyo artik 38e cikmadan dogar insallah kalici hasardan korkuyorum
dene canim belki fayda eder yaa kizz seni iyi 7 aylik goruyoarsa bana dogum yadogum yakinmi diyorlar :) hee diyorum yakin az kaldi:) dun ustumde yakinda geliyorum tshirtu vardi markette kiz soruyor geliyormu diyee hee dedim yarin dogurcam :)Bikere tuzlu su yapmıştım o da fayda etmemişti. buzlu suyu deniyim bi de canım.. sanırım doktorun verdiği yeni demir ilacı yapıyo. onu kullandıktan sonra başladı yine. ama daha 20 adet var onlar bitsin öyle değiştiririm diyorum.
dün bana da diyolar göbeğin 5,5 aylık değil 7 gibi bilmem ne diye. ablamda diyo ben bu göbekle büyük kızımı doğurmuştum benim ayaklarım şişmemişti falan filan. saçma saçma konuşmalar
geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum başıma hiç gelmedi
aa anladım canım vakti ile gideyim bari ben ne kaldı ki 30a
kapatırsa ben ararım ama ne diyeceğimi bilir açmazya da açar öyle değil böyle kapatılır der kaparım. açana kadar o arar yüzüme kapatmak için
:) benimki o kadar degil futbolu oynamayida izlemeyide cok sever. Mac izlemeye disari cikmazda haftada bir halisahaya gider :))Sensiz gidiyosa iyi ben daha gonderemedim ne maca ne baska seyegecende dunya kupasi maclarinda cafe var evin dibinde fln dedim git seyret merak ediyosun yok dedi. Netten takip etti gonderemedim
Aynen cnm neyse ki geçti o günler evladın yanında ve atak geçiriyorallah evaltları analarından babalarından ayırmasın
Aynen canim saglikla alalimda kucagimiza insallah yine konusuruz :))Aynen cnm neyse ki geçti o günler evladın yanında ve atak geçiriyorallah evaltları analarından babalarından ayırmasın
bu zamana kadar hiç ilk göbeğime yönelmedi ilk beni öpüp sonra naber oğlum napıyorsun diye göbeğimi öptü şimdi düşündümde ilk göbeğimi sevse aynı senin dediğini derimkesinlikle bende oyle diyorjm esime oyel diyince adam geliyor gobegimi seviyor falan bu seferde neden onc ebeni beni sevmiyrosun diyorum :)
Ashahah bidahakine sancın gelmiş numarası yap akılları çıksındene canim belki fayda eder yaa kizz seni iyi 7 aylik goruyoarsa bana dogum yadogum yakinmi diyorlar :) hee diyorum yakin az kaldi:) dun ustumde yakinda geliyorum tshirtu vardi markette kiz soruyor geliyormu diyee hee dedim yarin dogurcam :)
çok teşekkürler canım, bende vakti ile gelip kadınla iletişim kurayım bari.. şuan karambole yaşıyoruz bebeğimle bu süreciaydingelini Emira SY
Evet canım biz hiçbir şey demeden kendi dedi normal doğuma engel yok filan diye. Çok hoşuma gitti benim de. Acıbademde hep ebe gelirdi odaya, Nereida Hanımın da odasına ebesi geldi konuştular filan gülüyorlardı. İletişimdeler demek dedik biz de ablamlaçok içimize sindi gerçekten, hastane geçen gittiğimizde de bomboştu süperdi. Tüm gün hastanedeydik ona rağmen hiçbir kargaşa, bir yoğunluk görmedik
Aa gercektenmi bende cok ariyorum bugun incem pazara bakiyim gidipte saol canim@Kozmogirl17 canım bugün gittim yürüyüş yolundaki dr.a Turgay hakkı emet ismi çok iyiydi çok ilgilendi ultrasonda da genel bı kontrol yaptı ilk gitmeme rağmen ayrıntılı anlattı tavsiye ediyorum... ayrıca İzmitli olan kızlar Fethiye caddesine doğru giderken camasircilarin olduğu caddede encici diye bı yer var ilk defa girdim tesadüfen lohusa pijamalari indirimde çok güzel pijamalari vardi bilginiz olsun
valla canim pabucum dama atilali cok oldu yaa :) adam onceddn bana kiyafet bakar getirir gosterirdi simdi ben kendime bakarken o ortaliktan kaybolmus oluyor bakiyorum elinde kizina kiyafetler almsi geliyor :)bu zamana kadar hiç ilk göbeğime yönelmedi ilk beni öpüp sonra naber oğlum napıyorsun diye göbeğimi öptü şimdi düşündümde ilk göbeğimi sevse aynı senin dediğini derim
ayyy iyi fikir aslinda bidahakine denemek lazim sorduklarinda :)Ashahah bidahakine sancın gelmiş numarası yap akılları çıksın
çok teşekkürler canım, bende vakti ile gelip kadınla iletişim kurayım bari.. şuan karambole yaşıyoruz bebeğimle bu süreci
Yaaa kıyamam ama diyetisyene git evet ihmal etme..Çok çok şifalar diliyorumSorma cnm gebelik sekerindiyeti yapıyordum rahatsızlandım bu sefer ishal oldum doğru hastaneye serum filan sodyum eksikliği cikti tansiyon yerlerde simdi iyiyim sukur şeker diyeti askıya girdi ama bakalim gidicem diyetisyene vucudum sasti iyi bari seninki iyi cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?