2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benimde kollarımın eklem yerlerınde sınek ısırıgı gıbı ama deıl kırmızılıklar var bnde sıcaktan alerjı olmustur dıorum gıstermedım daha doktora falan

Saol Pinkom

Öyle canım :) bebeği etkilemesin de ben razıyım terleyip üşümeye.

Benim bildiğim kadarıyla ateş ilk üç ay ve son üç ay tehlikeli oluyor. Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle canım gönlünü ferah tut. İkiniz de Allaha emanetsiniz

Sarımsak da midemi mahvediyor hiç yiyemiyorum. Omega kullanıyorum ilaç olarak bitek, ama birkaç gün içmeyim bakalım. Yan etkilerine bakmadım hiç.
Minoset işe yaradı şükür. Terle birlikte ateşim düştü. Şimdilik üşüme de yok. Yükselmez inşallah yeniden.

Gitsin tabi tutmayin ankara serindir havasi degisir yatarken terlemez cok iyi fikirmis afferin cok iyi dusunmus
öyle valla buraya kavurucu sıcaklar geliyomuş kaç dicem
benimki nin açmama gibi lüksü olamaz canım başına geleceğini bildiği için açmasa mesajlaa çok fena yaparım onu
benmki mesajı okumaz öyle olursa

kesinlikle bende oyle diyorjm esime oyel diyince adam geliyor gobegimi seviyor falan bu seferde neden onc ebeni beni sevmiyrosun diyorum :)

Insallah yukselmez canim

Benimde ufaktan sismeler basladi artik daha dolma parmaklarim var annem ayaklarin buyusun az dedi bide dalga gecti ayakkabi alcaktim alma dediler. 36 giyen ben 37 normal oluyo artik 38e cikmadan dogar insallah kalici hasardan korkuyorum
bende 37 ydim 38 oldum doguma raharahat olsun diye crocs alim demistim simdi o kadar para verme sonrada cok buyuk gelir dediler alamadim :)

dene canim belki fayda eder yaa kizz seni iyi 7 aylik goruyoarsa bana dogum yadogum yakinmi diyorlar :) hee diyorum yakin az kaldi:) dun ustumde yakinda geliyorum tshirtu vardi markette kiz soruyor geliyormu diyee hee dedim yarin dogurcam :)

Sensiz gidiyosa iyi ben daha gonderemedim ne maca ne baska seye gecende dunya kupasi maclarinda cafe var evin dibinde fln dedim git seyret merak ediyosun yok dedi. Netten takip etti gonderemedim
:) benimki o kadar degil futbolu oynamayida izlemeyide cok sever. Mac izlemeye disari cikmazda haftada bir halisahaya gider :))

aydingelini Emira SY

Evet canım biz hiçbir şey demeden kendi dedi normal doğuma engel yok filan diye. Çok hoşuma gitti benim de. Acıbademde hep ebe gelirdi odaya, Nereida Hanımın da odasına ebesi geldi konuştular filan gülüyorlardı. İletişimdeler demek dedik biz de ablamla çok içimize sindi gerçekten, hastane geçen gittiğimizde de bomboştu süperdi. Tüm gün hastanedeydik ona rağmen hiçbir kargaşa, bir yoğunluk görmedik

Aynen cnm neyse ki geçti o günler evladın yanında ve atak geçiriyor allah evaltları analarından babalarından ayırmasın
Aynen cnm neyse ki geçti o günler evladın yanında ve atak geçiriyor allah evaltları analarından babalarından ayırmasın
Aynen canim saglikla alalimda kucagimiza insallah yine konusuruz :))

kesinlikle bende oyle diyorjm esime oyel diyince adam geliyor gobegimi seviyor falan bu seferde neden onc ebeni beni sevmiyrosun diyorum :)
bu zamana kadar hiç ilk göbeğime yönelmedi ilk beni öpüp sonra naber oğlum napıyorsun diye göbeğimi öptü şimdi düşündümde ilk göbeğimi sevse aynı senin dediğini derim

dene canim belki fayda eder yaa kizz seni iyi 7 aylik goruyoarsa bana dogum yadogum yakinmi diyorlar :) hee diyorum yakin az kaldi:) dun ustumde yakinda geliyorum tshirtu vardi markette kiz soruyor geliyormu diyee hee dedim yarin dogurcam :)
Ashahah bidahakine sancın gelmiş numarası yap akılları çıksın
çok teşekkürler canım, bende vakti ile gelip kadınla iletişim kurayım bari.. şuan karambole yaşıyoruz bebeğimle bu süreci

Aa gercektenmi bende cok ariyorum bugun incem pazara bakiyim gidipte saol canim

bu zamana kadar hiç ilk göbeğime yönelmedi ilk beni öpüp sonra naber oğlum napıyorsun diye göbeğimi öptü şimdi düşündümde ilk göbeğimi sevse aynı senin dediğini derim
valla canim pabucum dama atilali cok oldu yaa :) adam onceddn bana kiyafet bakar getirir gosterirdi simdi ben kendime bakarken o ortaliktan kaybolmus oluyor bakiyorum elinde kizina kiyafetler almsi geliyor :)

Ashahah bidahakine sancın gelmiş numarası yap akılları çıksın

çok teşekkürler canım, bende vakti ile gelip kadınla iletişim kurayım bari.. şuan karambole yaşıyoruz bebeğimle bu süreci
ayyy iyi fikir aslinda bidahakine denemek lazim sorduklarinda :)

Yaaa kıyamam ama diyetisyene git evet ihmal etme..Çok çok şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…