ayy oda güzel ama ne güzel bi baba olacak işte ne mutlu size canım maşallahvalla canim pabucum dama atilali cok oldu yaa :) adam onceddn bana kiyafet bakar getirir gosterirdi simdi ben kendime bakarken o ortaliktan kaybolmus oluyor bakiyorum elinde kizina kiyafetler almsi geliyor :)
insaallah oylr olur canim sagolasin :)ayy oda güzel ama ne güzel bi baba olacak işte ne mutlu size canım maşallah
Gozun aydin canim hemen morel bozmamak lazim demmekki dun onu gorduk sendede bendede dr kapisindayin suan sira bende bekliyorum nasil tekmeliyo biliyomusun minik oglusumyet07 Kozmogirl17 @mavila @Sebiss @minikizmit
Tesekkurederim desteginiz icin Lidya atak doneminde 2 gundur inanilmaz yorucu geciyo aglama krizleri ofke nobetleri...cok yoruldum herhalde.oglus anca sabaha karsi hareket etti bende rahatladim uyudum :)
Kozmogirl17 daha oncede anlatmistin biraz kuvez donemini cok sor gecmis kusum be insallah bu sefer hepimiz bebegimiz kucagimizda doneriz eve...
Dusunuyorumda ilk odaya geldik kocam zaten baska bir adama donmus duz duvara tirmanicak maymun olmus mutluluktan duramiyo yerinde ben bebegimi emzirirken agliyorum o kadar guzelki sicakligi...zaten emzirmek disinda babasindan alamadim ask yasiyolardi...biz boyle laylay lom yok uyku egitimiydi yok beslenme duzeniydi diye keyifle bebek bakarken sen o sureyi bekleyerek gecirmissinkucagin bos eve donmussun...dusunemiyorum bile yuregindeki agirligi...bu sefer cok guzel olcak hep beraber olcaksiniz,bütün yakisiklilari toplayip getircen eve :)
Okurken yazını içim cız etti ağlamaktan helak oldum rabbım bır daha yasatmasın kımseye cok zor
Kozmogirl17 dün okumamıştım dayanamam diye, şimdi tamamladım. rabbim tekrarını yaşatmasın, bi daha ayırmasın inşallah evlatlarından
Dünden beri ilaçla düşen ama birkaç saat içinde yeniden yükselen ateşim var. Acile gittik dün 2 kere, parol serum taktılar, endişe edilecek bişey olmadığını söylediler.
Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Enfeksiyon yok ama ateşim yükseliyor.
bu zamana kadar hiç ilk göbeğime yönelmedi ilk beni öpüp sonra naber oğlum napıyorsun diye göbeğimi öptü şimdi düşündümde ilk göbeğimi sevse aynı senin dediğini derim
yaaa aslında işin şakası tabi bunlar canım ilk son hiç farketmiyor iyi bir baba ve iyi bir eş olduktan sonra çokta bişey beklemiyorsun bide ben biliyorum kendimi şimdi çocuk olunca çok saramıcam eşime doğurana kadar sarım bari diyorum boş geçmemeye çalışıyorum adam bazen napcagını şaşırıyorÇok geçmiş olsun cnm. İltihaplı romatizma olduğu için bende senin yaşadığın durumu sürekli yaşardım. Hamdolsun gebelikte hiç olmadı ama yine de söyleyeyim istedim. Ateş ile üşüyüp ilaçtan sonra terlemen çok iyi. Terledikçe üstünü değiştir cnm. Bildiğim kadarıyla bir günde maksimum 4 parasetamol alabiliyoruz yine sor elbette. 6 saat arayla parolünü de al cnm. 2 güne geçmezse bence dahiliyeye bir görün.
Dün eşime ben de söyledim oğlun olduktan sonra öpme sıralamasını nasıl yapacaksın acaba dedimbenim birde 4 ayaklı oğlum var eşim gelir gelmez fırlar kapıya ya ayağına sürünür ya da yere yatar sev beni diye. İşin zor kolay gelsin dedim eşime. Hepimiz ilk olmak için sıraya gireceğiz artık
canim ton baliginin zararli olmasi konserve olmasindan dolayi icinde saklamak icinkatki maddesinin bulunmasindan diger tum konservelerde yasak :) ama ben arada yiyorum garnitur aliyorum kasma kendini bisey olmaz yani kusman icinde gecmis olsun bugun bende kustum yaa neden oldu bilmiyorum :)Hamilelere ton baligi yasakmis.simdi ben kucuk kutuyla salata yaptim onun yarisini yiyip 3/4 ünü geri cikardim sonra biraz midemi dinlendirip kalan yarimi yedim onunda 1/4 ıni geri cikardim
Cok zarari olmamistir bence
Ay bi kasım olaydı da şu sıpayi bi cikarsaydim icerden iyiydi ya
Valla çok kısa süreli o doktorsuzluk stresini ben de yaşadım ama çok rahatsız edici bir durum gerçekten canım. Bir an önce içine sinen bir doktor bulursun inşallah. İnan acil bir durum olsa ne yaparım diye düşünmekten uykum kaçtığı olduAshahah bidahakine sancın gelmiş numarası yap akılları çıksın
çok teşekkürler canım, bende vakti ile gelip kadınla iletişim kurayım bari.. şuan karambole yaşıyoruz bebeğimle bu süreci
gerçekten zor canım, ama kimseye bunu anlatamıyorum sağolsunlar.. reyap hastanesinden ümitliyim inşallah bi doktora tutunucam oradaValla çok kısa süreli o doktorsuzluk stresini ben de yaşadım ama çok rahatsız edici bir durum gerçekten canım. Bir an önce içine sinen bir doktor bulursun inşallah. İnan acil bir durum olsa ne yaparım diye düşünmekten uykum kaçtığı oldu
Somon ve ton cok civa iceriyormus. Kucuk baliklar oneriliyor. Mevsimi olsa yerdikHamilelere ton baligi yasakmis.simdi ben kucuk kutuyla salata yaptim onun yarisini yiyip 3/4 ünü geri cikardim sonra biraz midemi dinlendirip kalan yarimi yedim onunda 1/4 ıni geri cikardim
Cok zarari olmamistir bence
Ay bi kasım olaydı da şu sıpayi bi cikarsaydim icerden iyiydi ya
Çok geçmiş olsun cnm. İltihaplı romatizma olduğu için bende senin yaşadığın durumu sürekli yaşardım. Hamdolsun gebelikte hiç olmadı ama yine de söyleyeyim istedim. Ateş ile üşüyüp ilaçtan sonra terlemen çok iyi. Terledikçe üstünü değiştir cnm. Bildiğim kadarıyla bir günde maksimum 4 parasetamol alabiliyoruz yine sor elbette. 6 saat arayla parolünü de al cnm. 2 güne geçmezse bence dahiliyeye bir görün.
Ben hep kusuyorum standartta :) senikide normal ya hamilelikte oluyo aradacanim ton baliginin zararli olmasi konserve olmasindan dolayi icinde saklamak icinkatki maddesinin bulunmasindan diger tum konservelerde yasak :) ama ben arada yiyorum garnitur aliyorum kasma kendini bisey olmaz yani kusman icinde gecmis olsun bugun bende kustum yaa neden oldu bilmiyorum :)
Totem yaptim zaten bu ay doktor buluyosun artik kendinegerçekten zor canım, ama kimseye bunu anlatamıyorum sağolsunlar.. reyap hastanesinden ümitliyim inşallah bi doktora tutunucam orada
canim ton baliginin zararli olmasi konserve olmasindan dolayi icinde saklamak icinkatki maddesinin bulunmasindan diger tum konservelerde yasak :) ama ben arada yiyorum garnitur aliyorum kasma kendini bisey olmaz yani kusman icinde gecmis olsun bugun bende kustum yaa neden oldu bilmiyorum :)
ooh bu süper haber işteTotem yaptim zaten bu ay doktor buluyosun artik kendine
yaaa aslında işin şakası tabi bunlar canım ilk son hiç farketmiyor iyi bir baba ve iyi bir eş olduktan sonra çokta bişey beklemiyorsun bide ben biliyorum kendimi şimdi çocuk olunca çok saramıcam eşime doğurana kadar sarım bari diyorum boş geçmemeye çalışıyorum adam bazen napcagını şaşırıyor
Konserve oldugundan dolayi degil canim icinde civa oldugu icin sakincali. Sadece o degil kopek baligi kilic baligi gibi buyuk olan baliklarin hepsinde civa var onlarda sakincali. Ben bu sebeple yasak diye biliyorum. Tabi konserve de zararli ama taze de olsa buyuk baliklar maalesef yasak. Kucuk balik serbest :)
Kiz biliyorum yasak oldugunu :) benim midemde tutabildigim 20 gr ya var ya yokpullubiber
Ben de böyle biliyorum canım. Hatta ton balığını çok severim, kahvaltıda ton balıklı salata yiyordum her gün tedavi sürecimde. Hem kilo kontrolü hem de sağlık için. Gebelikten sonra doktoruma sorduğumda aynen senin dediğin açıklamayı yaptı fakat yine de canın çok çekerse haftaya veya iki haftada bir küçük kutu ya da ayda bir büyük kutu yiyebilirsin ton balığı dedi. Ama dardanel filan olsun, bilinmeyen markalardan yeme dedi. Şimdiye kadar 2kere yemişimdir ben de, yediğimde dardanelin zeytinyağlı ton balığını tercih ettim. Yine de yememeye çalışıyorum canım çok çekse de..
valla bende ilk defa hamileliğimde geçen hafta yedim hemide büyük olandan salatadaKiz biliyorum yasak oldugunu :) benim midemde tutabildigim 20 gr ya var ya yok5 ay bitmis canim bisey cekmis yemiymmi
Yok canım yanlış söyledim galiba, küçük kutudan haftada ya da iki haftada bir yiyebilirsin demişti doktorum canın çekiyorsa. Ya da ayda bir büyük kutu. Yani o kadardan bir şey olmaz demek istedimKiz biliyorum yasak oldugunu :) benim midemde tutabildigim 20 gr ya var ya yok5 ay bitmis canim bisey cekmis yemiymmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?