2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Somon ve ton cok civa iceriyormus. Kucuk baliklar oneriliyor. Mevsimi olsa yerdik

Cnm benim de bildiğim kadarıyla somon bu gruba dahil değil. Hatta bebeğin zeka gelişimine faydası çok diye okudum.

Amin cnm aynen cnm doktora görünmekte fayda var yine de. Çok geçmiş olsun tekrar. Bizş haberdar et olur mu.

Kiz biliyorum yasak oldugunu :) benim midemde tutabildigim 20 gr ya var ya yok 5 ay bitmis canim bisey cekmis yemiymmi
Aa yasak miymiş ben de yedim gecen hatta 3-5saat sonra bi kusma bi ishal. Neyseki gecti sabaha hepsi. Bi uygulama var bende bu ayda beslenme onerileri fln diye orada yaziyordu ton baligi yiyebilirsiniz diye ben de yedim yoksa sevmiyorum balik.

Kizlar seker yuklemesini ne yaptiniz? Benim doktorum anne babada seker var mi dedi yok dedim hamilelik boyunca da 5kilo aldigim icin gerek gormedi cok kilo alanlarda oneriyorum dedi aclik tokluk baktircam sadece pazartesi. Sizlerde de doktorun gerek gormedigi oldu mu?

oda ilabilir genel olrak oonserve yaska oldgu icin oyle fiyr dusunmustum :)

Evet benimkide gerek gormedi.bebek iri degil tam haftasinda bende 1 yildir seker tuketmiyorum hic geregi yok dedi

kusura bakma valla gec cevap yazyorum, 2 cocuk + eden firsat bulup pc basina gecemiyorum. bende iyiyim sukur.
insaALLAH guzel haberler verir ALLAH yardimcisi olsun.

ya ne guzel ekimde gelecek bebisin hayirlisi ile, benim ilk oglum ekim, 2. kasim, kizimda aralikta gelecek insaALLAH.
kasimda gelse diye umid ediyorum 2. oglum 42. haftayi doldurmustu bunda tirsiyorum ayni olur mu die.
senin ilk bebegin degil mi?
hayirli olsun kizin gozunuz aydin :)

Yasak değil kuzum ben diyetisyenle dvm ediyorum ya dardanel dışındakileri önermiyorum ama dardaneli haftada 2 kez tüketmenin hiç zararı yok hatta bebek gelisiminde olumlu incelemeler var dedi

Yasak değil kuzum ben diyetisyenle dvm ediyorum ya dardanel dışındakileri önermiyorum ama dardaneli haftada 2 kez tüketmenin hiç zararı yok hatta bebek gelisiminde olumlu incelemeler var dedi
benim doktorum kesinlikle yasak konserwe olan hersey yasak dedı ilgin bi ürün ya zararlıdır y adeıldır nasıl farklı dusunceler olabılıyor anlamadım

benim doktorum kesinlikle yasak konserwe olan hersey yasak dedı ilgin bi ürün ya zararlıdır y adeıldır nasıl farklı dusunceler olabılıyor anlamadım
Bnm diyetisyen uzmanligini almış güvenilir bir diyetisyen ben onun yalancısıyım çok sık olmasada arada tüketiyorum herhangi bir sorun yaşamadım

Aynen ben de oyle. Bizimki de tam haftasina gore cikti. Aslinda isime de geldi istememesi magmezyumun icindeki tatlandirici bile sekerli geliyor bana o siviyi hic icemezdim.
Ben yaptırdım, gerçekten şekerli içecek içmeyen için o sıvıyı içmek çok zor. Kusmamak için zor tuttum kendimi, bütün gün ağzıma geldi şekerli şekerli. Doktorun gerek yok dediyse için rahat olsun.

Kusum ben migrosta senelerce yoneticilik yaptim migrosunkinide dardanel uretiyo doktoruna soyle bosuna o kadar para vermesin ona migrosunkide direk dardanelden geliyo aynu kamyonla sevkediyolar ayni urun yani.boylece dardanel 2 urunu icin yillik barkod parasi odemiyo :)

Simsi benim kaac bin senelik kankim beylikduzunde oturuyo ikinci bebegine hamile subatta dogum yapcak Allah izin verirse eh bende mecbur gelcem gormeye :) gelmisken beylikduzunde kim var kim yok geliym goriym :) ama yani her bebege ceyrek takamam pesin pesin diyim corap alir gelirim

canım bi tek doktorlar bunda fikir ayrılığına düşmüyo ki. ben 4 doktor gezdim toplamda. bitanesi kesinlikle progestana ve diğer ilaçlara gerekli değilse karşı. 2si kesinlikle progestancı ve magnezyum ve decavit vermişlerdi bana hemen. diğer devletteki doktorda bu haftadan sonra sana progestan pek faydalı olmaz olacaksa da vajinal al, krampların yoksa kendini magnezyum içip boşuna ilaca alıştırma demişti. şuan sadece demir ilacı kullanıyorum
benm doktorum hiç dardanel ton yeme konserveler yasak falan demedi. kendin düşün sence sağlığa zararlı ise yeme dedi

ahahhah sen gel de, ne çeyrek isteriz ne çorap pullucum :) ben beylikdüzüne çok yakınım Emira SY ve LezzetliCipetpet beylikdüzündeler. bide bi iki arkadaş daha var isimlerini unuttum şimdi hatta bitanesi ile konuşmuştum ondan çok özür diliyorum şuan o hatırlayacaktır kendini. hepinizi beklerim evime :))
biz doğumda yada kontrollerde görüşmeyi planlıyoruz emiracım ve kardeşi ile :)

ilginç değil mi sizce de bu konular ya zararlıdır ya yararlıdır nasıl fikir ayrılığı olur ikisi de aynı kitabı okudu sonuçta ben magnezyum kullanmıorum mesela bu sefer gittiğimde doktoruma dedim magnezyum vermeyecekmisiniz die hayır belki ilerde dedi mesela

kuzum sen gel yeter ki bişeye gerek yok ama ben beylikdüzünde değilim malesef ki ama annemler o tarafta olmadı bnde anneme gelirim oraya gelirsin hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…