Somon ve ton cok civa iceriyormus. Kucuk baliklar oneriliyor. Mevsimi olsa yerdik
Bugün de yine terlemeli üşümeli geçiyor. ateşim sabah 39du düştü, şimdilik o kadar yükselmedi daha. İlacı takip ediyorum saati gelsin de içeyim diye. Bugün de bakalım nasıl geçecek de yine 39ları görürsek dahiliye veya kadın doğum, bir doktoru gezeceğiz bakalım.
Sana da çok geçmiş olsun. Hamilelikte hiç tekrarlamasın inşallah.
Aa yasak miymiş ben de yedim gecen hatta 3-5saat sonra bi kusma bi ishal. Neyseki gecti sabaha hepsi. Bi uygulama var bende bu ayda beslenme onerileri fln diye orada yaziyordu ton baligi yiyebilirsiniz diye ben de yedim yoksa sevmiyorum balik.Kiz biliyorum yasak oldugunu :) benim midemde tutabildigim 20 gr ya var ya yok5 ay bitmis canim bisey cekmis yemiymmi
bndee 15 gundur kusmuyirdum yoksa o gune jadar sabahlari hep kustum yaa :)Ben hep kusuyorum standartta :) senikide normal ya hamilelikte oluyo arada
Normal olmayan benimki9 ay kusulur mu ya
oda ilabilir genel olrak oonserve yaska oldgu icin oyle fiyr dusunmustum :)Konserve oldugundan dolayi degil canim icinde civa oldugu icin sakincali. Sadece o degil kopek baligi kilic baligi gibi buyuk olan baliklarin hepsinde civa var onlarda sakincali. Ben bu sebeple yasak diye biliyorum. Tabi konserve de zararli ama taze de olsa buyuk baliklar maalesef yasak. Kucuk balik serbest :)
Yok gidicem cnm tamam cok sagolasinYaaa kıyamam ama diyetisyene git evet ihmal etme..Çok çok şifalar diliyorum
Evet benimkide gerek gormedi.bebek iri degil tam haftasinda bende 1 yildir seker tuketmiyorum hic geregi yok dediKizlar seker yuklemesini ne yaptiniz? Benim doktorum anne babada seker var mi dedi yok dedim hamilelik boyunca da 5kilo aldigim icin gerek gormedi cok kilo alanlarda oneriyorum dedi aclik tokluk baktircam sadece pazartesi. Sizlerde de doktorun gerek gormedigi oldu mu?
ben iyiyim canım teşekkürler sen nasılsın :)
afifeciğim bugün kontrol edilecekti doktorlar tarafından, haber vericem sana dedi ama dönmedi daha. bebişini aşağıda hissediyomuş ama bi sancı falan yoktu. öksürük tutmuş onu ondan muzdarip bugün :) inşallah gayet iyi olacak :)
20 ekim dedi bana da doktorum. Sağlıkla gelsinler inşallah.
7 yaş diyor ve artırıyorum
Herkes başka şeylerden sınanıyor işte. Pamuk şeker modunu sevdim ya. Hayat güzel dünya güzel herşey güzell....hoobbbaaa
Ohhh iyi yapmışsın cnm. Ben uyumamak için kalktım bir ev süpürdüm bir duş aldım uykum kaçtı ama şimdi yemek yedim gözüm kapanıyor yaa. Offf offf. Dizi de sarmamış olabilir cnm :)
hayirli olsun kizin gozunuz aydin :)Çok şükür detaylimiz iyi geçti.bir sorun yok.
Bugün cinsiyetimizide öğrenebildik hamd olsun.
Bir oğlum vardi şimdide kız olacağını öğrendik.
Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
Kimsenin kucağını bis koymasın insAllah.
Aynen ben de oyle. Bizimki de tam haftasina gore cikti. Aslinda isime de geldi istememesi magmezyumun icindeki tatlandirici bile sekerli geliyor bana o siviyi hic icemezdim.Evet benimkide gerek gormedi.bebek iri degil tam haftasinda bende 1 yildir seker tuketmiyorum hic geregi yok dedi
Yasak değil kuzum ben diyetisyenle dvm ediyorum ya dardanel dışındakileri önermiyorum ama dardaneli haftada 2 kez tüketmenin hiç zararı yok hatta bebek gelisiminde olumlu incelemeler var dediHamilelere ton baligi yasakmis.simdi ben kucuk kutuyla salata yaptim onun yarisini yiyip 3/4 ünü geri cikardim sonra biraz midemi dinlendirip kalan yarimi yedim onunda 1/4 ıni geri cikardim
Cok zarari olmamistir bence
Ay bi kasım olaydı da şu sıpayi bi cikarsaydim icerden iyiydi ya
benim doktorum kesinlikle yasak konserwe olan hersey yasak dedı ilgin bi ürün ya zararlıdır y adeıldır nasıl farklı dusunceler olabılıyor anlamadımYasak değil kuzum ben diyetisyenle dvm ediyorum ya dardanel dışındakileri önermiyorum ama dardaneli haftada 2 kez tüketmenin hiç zararı yok hatta bebek gelisiminde olumlu incelemeler var dedi
Bnm diyetisyen uzmanligini almış güvenilir bir diyetisyen ben onun yalancısıyım çok sık olmasada arada tüketiyorum herhangi bir sorun yaşamadımbenim doktorum kesinlikle yasak konserwe olan hersey yasak dedı ilgin bi ürün ya zararlıdır y adeıldır nasıl farklı dusunceler olabılıyor anlamadım
Ben yaptırdım, gerçekten şekerli içecek içmeyen için o sıvıyı içmek çok zor. Kusmamak için zor tuttum kendimi, bütün gün ağzıma geldi şekerli şekerli. Doktorun gerek yok dediyse için rahat olsun.Aynen ben de oyle. Bizimki de tam haftasina gore cikti. Aslinda isime de geldi istememesi magmezyumun icindeki tatlandirici bile sekerli geliyor bana o siviyi hic icemezdim.
Kusum ben migrosta senelerce yoneticilik yaptim migrosunkinide dardanel uretiyo doktoruna soyle bosuna o kadar para vermesin onaYasak değil kuzum ben diyetisyenle dvm ediyorum ya dardanel dışındakileri önermiyorum ama dardaneli haftada 2 kez tüketmenin hiç zararı yok hatta bebek gelisiminde olumlu incelemeler var dedi
ben hiç bir şekilde gebeliğinde tüketmeyeceksin dedi kadın doğumcun tüketmiyorumBnm diyetisyen uzmanligini almış güvenilir bir diyetisyen ben onun yalancısıyım çok sık olmasada arada tüketiyorum herhangi bir sorun yaşamadım
canım bi tek doktorlar bunda fikir ayrılığına düşmüyo ki. ben 4 doktor gezdim toplamda. bitanesi kesinlikle progestana ve diğer ilaçlara gerekli değilse karşı. 2si kesinlikle progestancı ve magnezyum ve decavit vermişlerdi bana hemen. diğer devletteki doktorda bu haftadan sonra sana progestan pek faydalı olmaz olacaksa da vajinal al, krampların yoksa kendini magnezyum içip boşuna ilaca alıştırma demişti. şuan sadece demir ilacı kullanıyorumbenim doktorum kesinlikle yasak konserwe olan hersey yasak dedı ilgin bi ürün ya zararlıdır y adeıldır nasıl farklı dusunceler olabılıyor anlamadım
ahahhah sen gel de, ne çeyrek isteriz ne çorap pullucum :) ben beylikdüzüne çok yakınımSimsi benim kaac bin senelik kankim beylikduzunde oturuyo ikinci bebegine hamile subatta dogum yapcak Allah izin verirse eh bende mecbur gelcem gormeye :) gelmisken beylikduzunde kim var kim yok geliym goriym :) ama yani her bebege ceyrek takamam pesin pesin diyim corap alir gelirim
ilginç değil mi sizce de bu konular ya zararlıdır ya yararlıdır nasıl fikir ayrılığı olur ikisi de aynı kitabı okudu sonuçta ben magnezyum kullanmıorum mesela bu sefer gittiğimde doktoruma dedim magnezyum vermeyecekmisiniz die hayır belki ilerde dedi meselacanım bi tek doktorlar bunda fikir ayrılığına düşmüyo ki. ben 4 doktor gezdim toplamda. bitanesi kesinlikle progestana ve diğer ilaçlara gerekli değilse karşı. 2si kesinlikle progestancı ve magnezyum ve decavit vermişlerdi bana hemen. diğer devletteki doktorda bu haftadan sonra sana progestan pek faydalı olmaz olacaksa da vajinal al, krampların yoksa kendini magnezyum içip boşuna ilaca alıştırma demişti. şuan sadece demir ilacı kullanıyorum
benm doktorum hiç dardanel ton yeme konserveler yasak falan demedi. kendin düşün sence sağlığa zararlı ise yeme dedi
kuzum sen gel yeter ki bişeye gerek yok ama ben beylikdüzünde değilim malesef kiSimsi benim kaac bin senelik kankim beylikduzunde oturuyo ikinci bebegine hamile subatta dogum yapcak Allah izin verirse eh bende mecbur gelcem gormeye :) gelmisken beylikduzunde kim var kim yok geliym goriym :) ama yani her bebege ceyrek takamam pesin pesin diyim corap alir gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?