2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim bu kitabin adi ne alim bari bende insallah basaririz

kesinliklee oylee canim esim bana diyor ben olsam senin yerinde sezeryan olurum normal dogum sancisini cekmem diyor :) ee sezeryan sonrasida agri oluyor dedi senin bunyrn kuvvetli cabuk iyilesirsin diyor :)

Cnm çok geçmiş olsun. Hastanede olman çok daha iyi üzme kendini Allahın izniylr ikinizde sapasağlam çıkacaksınız. Bak bebişinde iyiymiş. Moralini yüksek tut cnm.

Evet fikri kesinlikle destekliyorum.lidyayi slinge koyup beraber yuruyus yapmis oluyoduk evde :)

Cnm çok geçmiş olsun. Hastanede olman çok daha iyi üzme kendini Allahın izniylr ikinizde sapasağlam çıkacaksınız. Bak bebişinde iyiymiş. Moralini yüksek tut cnm.

Biraz üzgünüm tabi ama iyileşmem için bu şart. O yüzden içim rahat en azından canım.
Bugün hiç minoset içmedim ateşim 39.5un altına düşmedi mesela. O yüzden hastanede olmam daha çok rahatlatacak içimi.

Kizlar dogum sekli belli olan var mi? Ben normalden cok korkuyorum vajinismus atlattigim icinde normali yapamam gibi. Nasil olursa olsun bebeklerimizle saglikla cikalim insallah

Kozmogirl17 canım dün yazmaya fırsatım olmadı maşallah oğlun çok yakışıklı Kasım annelerinden kızı olacaklar kaçırmasın bence bu yakışıklıyı
Sagolasin canim benim insallah bahtlarida guzel olur bakalim kime benzocek diye merkla bekliyorum buda bana benzrse babalari cildirir heralde

hamileliğimin 25. haftasındayım. şu ana kadar yaşadığım sıkıntılar molluscum contagiosum ve mantar oldu. Yurtdışında yaşıyorum Hem kendim normal doğum istiyorum hem de burada normal doğum teşvik ediliyor. Çok ciddi bir sorun olmazsa sezeryan doğum tercih edilmiyor. Sanırım mantar, molluscum için kullandığım antibiyotikli krem nedeniyle oldu. Tabi bu benim tahminim, elimde bilimsel veri yok :) Molluscumu da ya spor salonundaki tuvaletten ya da jinekolojik muayeneden aldığımı tahmin ediyorum. Jinekolojik muayene aletleri çok iyi temizlenmezse geçebiliyormuş. Her neyse, her ikisinin de normal doğum için engel teşkil etmediğini öğrendim.
Molluscum için çinkolu ve antibiyotikli kremler kullandım. Bir de küretaj denilen yöntemle çoğu temizlendi. Hala küçük iki üç lezyon kaldı. Onlar işlem yapıldığı dönemde çok küçüktü, doktor yara yapmak istemedi. Büyürlerse tekrar gelirsin demişti. Eylül ayında tekrar giderim belki.
Mantar için de dün doktora gittim. Bir adet fitil ve krem verdi. Fitili dün gece kullandım. Kremi de günde iki kere kullanıyorum. Bir de genital bölge için ph derecesi uygun bir duş jeli aldım. Bu sabah mantar temizlenmişti bile. Fitil kullanımında bir sakınca olmadığını 2-3 doktordan teyit ettim. Kefir içmemi de tavsiye ettiler. Günde bir bardak kefire başladım. Mantarın iyileşmesine yardımcı oluyormuş. Bundan önce sütü çok sevdiğim için bol bol süt içiyordum ve yoğurt yiyordum. Duruma göre belki kefirle devam ederim.
Bunların dışında, hamileliğin çok keyifli bir şey olduğunu düşünüyorum. Çok sevdiğim insanlara sarıldığımda onları içime sokmak isterim. Kızım doğduğunda da ona sarıldığımda onu da içime sokmak isteyeceğimden ve hamilelik günlerimi özleyeceğimden eminim.

Cok cok gecmis olsun..hastanede daha guzel bakilirsin ben cok yattim kiza hamileyken :) bir an once rahatlarsin umarim

Üzme cnm kendini. Sürekli minoset ile nereye kadar. Hem yatarken daha iyi araştırılıp ona göre hemen tedavi uygulanır inşallah canım benim. Yatarken internette alacaklarına odaklan motive ol cnm.

Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede iyileşir çıkarsınız

Iyi yapmissin sizde kalmayi mi dusunuyodu ki sasirdi?

Evet fikri kesinlikle destekliyorum.lidyayi slinge koyup beraber yuruyus yapmis oluyoduk evde :)

Sling zaten muhteşem bir icat canim :)

bu arada salih bu gece deliksiz uyudu çok şükür. Sabah ağzını kontrol edeyim dedim üst en arkada sağ ve sol azı dişi gelmiş belki de onun sancisiydi kaç gündür bu dişler de çık çık bitmiyor yaa

Hemen bakiyorum canim ins gec kalmamisizdir bu egitimi vermek icin bide bizimki ayakta uyumayi cok seviyo onuda biraktirirsak ne mutlu bize
Yenidogan doneminden cikar cikmaz 40 i ciktiginda uyku egitimini yarilamistik 2 aylikti tamamen kendi uyuyordu gece 4 te bir kez beslenip geri uyuyordu.kitaptada anlatildigi gibi verdigin temel egitim kendi kendine uyumasini ogretmek.yenidoganken daha kolaydi tabi kolay ogrendi simdi odasina goturuyoruz opuyoruz iyi geceler diyip cikiyoruz odasindan o da bize bagbag yapiyo :) arkadasim var ayni ayda oglu var.biz boyle opup yatirinca oda aldi kitabimi gitti. haziranda iste yeni egitim verdi 1 aya yakin surdu ama pes etmedim diyo simdi yazliktalar gormuyorum ama cok rahatiz artik 9 dedinmi esnemeye basliyo disini dircalayip pijamasini giydiriyorum babasini gidip opuyo kendi yatip yatagina uyuyo dedi.biraz daha fazla ugrascan ama oluyo yani.2.gelmeden ogrette en azindan 2sininde yorgunlugu olmasin gece.

Cok cok gecmis olsun..hastanede daha guzel bakilirsin ben cok yattim kiza hamileyken :) bir an once rahatlarsin umarim

Ben hayatımda ilk defa hastanede yatacam:) kronik idrar yolu enfeksiyonum ve böbrek taşı dökmüşlüğüm var ama hiç hastanede yatmamıştım. Ama bebeğim biraz ilgi istiyor galiba, evde iyileştirmedi beni :)

Üzme cnm kendini. Sürekli minoset ile nereye kadar. Hem yatarken daha iyi araştırılıp ona göre hemen tedavi uygulanır inşallah canım benim. Yatarken internette alacaklarına odaklan motive ol cnm.

Minoset için 2 gün süre vermişlerdi zaten. 2 günün sonunda ateş geçmezse uzman doktora görün demişlerdi acilde de.
Annem refakatçim olacak zaten, onla baya bi planlar yaparız kesin. Kitap da aldım yanıma. Yoksa geçmez orada vakit.

Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede iyileşir çıkarsınız

Teşekkür ederim canım

Iyi yapmissin sizde kalmayi mi dusunuyodu ki sasirdi?
Bizde kalcakti oyle plan yapmisti pazar gunu denize gidicez dedim ama iyi olur oglumda dinlenmis olur filan dedi hic orali olmadi gelmiym rahat edin demedi.Bende oturdum kudurdum kudurdum sonunda arayip boyle soyledim :) yarin onu bindircem otobuse bagbagg yapicaz kizimla arkasindan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…