Canim bu kitabin adi ne alim bari bende insallah basaririzEki Görüntüle 2175525 Valla daha 2 sene olmadi okudum uyguladim ama simdi en bastan basliyoruz...niyetiniz varsa okumaya baslayin ufak ufak derim :)
Kozmogirl17 kusum lidya bu atak doneminin sadece ilk gecesin uyuyamadi bacak agrisindan.dun huzursuzda olsa uyudu.uyku egitimi saglam oldugu icin uyansada geri yatiyo cikip gelmiyo yatagindan odasinda kaliyo.sende atak doneminiz biter bitmez uyku egitimine basla korayin iki numara gelince helak olma kuzum
Bu kitap kusum.internette 15 e 17 ye filan dusuyo disardan alma.birebir uygularsan faydasini gorurusun.denendi onaylandi :)Canim bu kitabin adi ne alim bari bende insallah basaririz
kesinliklee oylee canim esim bana diyor ben olsam senin yerinde sezeryan olurum normal dogum sancisini cekmem diyor :) ee sezeryan sonrasida agri oluyor dedi senin bunyrn kuvvetli cabuk iyilesirsin diyor :)Aynen ben de ikisini düşününce afakanlar basıyor beni de yakorkunun ecele faydası yok onu da biliyorum. Hele o çatalda ayaklarımı düşününce
Birde gelinimiz ve teyzemin sezeryanlarında bulundum. Rahatlardı maşallah. O gönlümü rahatlatıyor biraz. Sancısı oluyor ama zaten ağrı kesici veriyorlar.
Dün akşamdan sonra ne yediysem çıkarmaya başlayınca gece doğumevinin aciline gittik. Bebeğe baktılar şükür iyiymiş, kan ve idrar tahlili yaptılar. Bu sabah sonuçları doktora gösterdik, enfeksiyon varmış kanımda, öğleden sonra hastaneye yatışım yapılacak. Enfeksiyonun sebebi bellidedirler ve hastanede daha rahat müdahale ederiz dediler. Antibiyotik kullanmak zorunda kalacam ama 3 gündür ateşim düşmedi, bu da zararlı bebeğe. O yüzden moralimi düşürmüyorum. Ana kız iyi bir şekilde çıkacaz inşallah hastaneden.
Evet fikri kesinlikle destekliyorum.lidyayi slinge koyup beraber yuruyus yapmis oluyoduk evde :)Canım zaten normal de olsa sezeryan da olsa ilk üç ay sutumuz etkilenmesin diye diyet veya spor yapamayız ama tabi ki ne bulursak yiyecek de değiliz sağlıkli şeyler yemeğe çalışırız.
Doğumdan çıkınca zaten en az 5 kilo gitmiş olacak sonrasında da bu kiloyu 1 günde almadık 9 ayda aldık o zaman en erken 9 ayda vereceğiz ki hem bizi zorlamasin hem de kalıcı olarak gitsin.
Spor olarak da evde Leslie 3mile videolarını bile yapsak epey fark eder zaten 45 dk sürüyor. Bebek kucağımizdayken bile yaparız :) hatta ben bir iki defa spor anında Salih meme istedi diye bir yandan spor yapıp bir yandan emzirdim bile
Cnm çok geçmiş olsun. Hastanede olman çok daha iyi üzme kendini Allahın izniylr ikinizde sapasağlam çıkacaksınız. Bak bebişinde iyiymiş. Moralini yüksek tut cnm.
kesinliklee oylee canim esim bana diyor ben olsam senin yerinde sezeryan olurum normal dogum sancisini cekmem diyor :) ee sezeryan sonrasida agri oluyor dedi senin bunyrn kuvvetli cabuk iyilesirsin diyor :)
Sagolasin canim benim insallah bahtlarida guzel olur bakalim kime benzocek diye merkla bekliyorum buda bana benzrse babalari cildirir heraldeKozmogirl17 canım dün yazmaya fırsatım olmadı maşallah oğlun çok yakışıklı Kasım annelerinden kızı olacaklar kaçırmasın bence bu yakışıklıyı
Hemen bakiyorum canim ins gec kalmamisizdir bu egitimi vermek icin bide bizimki ayakta uyumayi cok seviyo onuda biraktirirsak ne mutlu bizeBu kitap kusum.internette 15 e 17 ye filan dusuyo disardan alma.birebir uygularsan faydasini gorurusun.denendi onaylandi :)Eki Görüntüle 2175556
Cok cok gecmis olsun..hastanede daha guzel bakilirsin ben cok yattim kiza hamileyken :) bir an once rahatlarsin umarimDün akşamdan sonra ne yediysem çıkarmaya başlayınca gece doğumevinin aciline gittik. Bebeğe baktılar şükür iyiymiş, kan ve idrar tahlili yaptılar. Bu sabah sonuçları doktora gösterdik, enfeksiyon varmış kanımda, öğleden sonra hastaneye yatışım yapılacak. Enfeksiyonun sebebi bellidedirler ve hastanede daha rahat müdahale ederiz dediler. Antibiyotik kullanmak zorunda kalacam ama 3 gündür ateşim düşmedi, bu da zararlı bebeğe. O yüzden moralimi düşürmüyorum. Ana kız iyi bir şekilde çıkacaz inşallah hastaneden.
Biraz üzgünüm tabi ama iyileşmem için bu şart. O yüzden içim rahat en azından canım.
Bugün hiç minoset içmedim ateşim 39.5un altına düşmedi mesela. O yüzden hastanede olmam daha çok rahatlatacak içimi.
Biraz üzgünüm tabi ama iyileşmem için bu şart. O yüzden içim rahat en azından canım.
Bugün hiç minoset içmedim ateşim 39.5un altına düşmedi mesela. O yüzden hastanede olmam daha çok rahatlatacak içimi.
Valla durdum durdum kudurdum aradim demin annecim pazar gunu kocam bizi denize goturcek o yuzden kizi yarin yuzmeye goturmiycem sen sicaga kalmadan erkenden gel dedim aa tamam erken gelirim daha iyi kizimi daha cok gorurum dedi evet iyi olur ikinizede dedim.sonra biz 4 te dogumgunune gidicez senide bindiririz gidersin ordan dedim hic oyle bisey beklemiyodu sesi kesildi.tamam annecim oyle yapariz bekliyorum sicaga kalma yarin hadi gorusuruz dedim kapadim.yeter ya
Evet fikri kesinlikle destekliyorum.lidyayi slinge koyup beraber yuruyus yapmis oluyoduk evde :)
Yenidogan doneminden cikar cikmaz 40 i ciktiginda uyku egitimini yarilamistik 2 aylikti tamamen kendi uyuyordu gece 4 te bir kez beslenip geri uyuyordu.kitaptada anlatildigi gibi verdigin temel egitim kendi kendine uyumasini ogretmek.yenidoganken daha kolaydi tabi kolay ogrendi simdi odasina goturuyoruz opuyoruz iyi geceler diyip cikiyoruz odasindan o da bize bagbag yapiyo :) arkadasim var ayni ayda oglu var.biz boyle opup yatirinca oda aldi kitabimi gitti. haziranda iste yeni egitim verdi 1 aya yakin surdu ama pes etmedim diyo simdi yazliktalar gormuyorum ama cok rahatiz artik 9 dedinmi esnemeye basliyo disini dircalayip pijamasini giydiriyorum babasini gidip opuyo kendi yatip yatagina uyuyo dedi.biraz daha fazla ugrascan ama oluyo yani.2.gelmeden ogrette en azindan 2sininde yorgunlugu olmasin gece.Hemen bakiyorum canim ins gec kalmamisizdir bu egitimi vermek icin bide bizimki ayakta uyumayi cok seviyo onuda biraktirirsak ne mutlu bize
Cok cok gecmis olsun..hastanede daha guzel bakilirsin ben cok yattim kiza hamileyken :) bir an once rahatlarsin umarim
Üzme cnm kendini. Sürekli minoset ile nereye kadar. Hem yatarken daha iyi araştırılıp ona göre hemen tedavi uygulanır inşallah canım benim. Yatarken internette alacaklarına odaklan motive ol cnm.
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede iyileşir çıkarsınız
Bizde kalcakti oyle plan yapmisti pazar gunu denize gidicez dedim ama iyi olur oglumda dinlenmis olur filan dedi hic orali olmadi gelmiym rahat edin demedi.Bende oturdum kudurdum kudurdum sonunda arayip boyle soyledim :) yarin onu bindircem otobuse bagbagg yapicaz kizimla arkasindan :)Iyi yapmissin sizde kalmayi mi dusunuyodu ki sasirdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?