2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Gecmis olsun iyi olursun insallah sikintinin bulunmasi bile cok iyi bi durum en azindan tedavisi var. Hic moralini bozma ikinizde daha iyi olursunuz insallah

ben şu meşhur yamuna korse almayı düşünüyorum ama işe yarar mı bilmiyorum :)
ikiniciye üçüncüye hamile olan tecrübeli annelerden yamuna kullanan varmı

Aynen ne dismis ya...hala dis cikariyolar :) sling gercekten kurtarici muhtesem bisey :) kizin dogdugu sene izmire kar yagdi ya...izmirde kis dedigin 2 ay ama ben dogum yaptim diye kar yagdi:) koyuyodum slinge montumuzda var 2 kisilik onuda giyiyodum heryere gidiyoduk....tabi sonra bu babywearing sayesinde bir suru danslar gruplar annelerle tanistik o da harika oldu bir suru arkadasimiz oldu bir suru etkinliklere katildik :)

Kozmogirl17 canım dün yazmaya fırsatım olmadı maşallah oğlun çok yakışıklı Kasım annelerinden kızı olacaklar kaçırmasın bence bu yakışıklıyı

Ayy gecende esimin amcasinin oglu oldu. Daha bizim cinsiyet belli degilken e kizinizi oglumuza aliriz diyodu. Bende erkekte olsa alcan mi ogluna demistim gecende de esim diyo ki kizina soyle sevgilisi olunca getirmesin eve ne o oyle diyo dedim dogdu buyudu birini buldu da tanistirmasi kaldi. Adam kok sokturcek sanirim hissediyorum ogullarinizi feda etcekseniz bakariz biz

Haha kaynana fena gelin kaynanadan daha fena bas basa gecirirsiniz artik insallah diyeyim

bende geçen hafta dolabımı düzlüyordum. eteklerim elbiselerimi katlarken
kızımıza alma böyle kısa elbiseler diyo

Bu arada arkadaslar sling sonrasinda kanguru kullanmayi dusunen varsa ve fikriniz yoksa ergonomik kanguru nedir hangi ayda ne kullanilir v.s...cunku hala bebegini ters koyup gezenler bile var...
Babywearing sayfalari ve gruplari var facede ve instagramda.ustelik facede genelde 2.el satislar oluyor.ozellikle sling 2 3 ay kullanilabilen bisey cok para vermeye gerek yok 2.elini cok ucuza alirsiniz ustelik degil 2 ,5.el bile olsa az kullanildigindan eskiyemiyor..en azindan bir goz atin fikriniz olsun derim.
Hem joimove dans gruplari var,hemen hemen her ilde var.bebegini giyen annelerin kurdugu dans gruplari,boylece bebeginizle birlikte dans edip spor yapmis oluyorsunuz ayrica ayni aylarda bebeklerle vakit geciren bebeginiz sosyal ve uyumlu bir bebek oluyor sizde yeni annelerle tanismis oluyorsunuz...biz ccoooookkk faydasini gorduk herkese tavsiye ederim.
Dogumdan itibaren bebeginizi giymeye baslayabilirsiniz o yuzden simdiden arastirmanizda fayda var

ergonomik kangurular da çok pahalı pullubibercim ona da bi çözüm bulsak :)
solomombaby biraz hesaplıydı. iyi midir acaba

Benim simdiye kadar duydugum dogum hikayelerinden sezeryanda normal dogumda kisiden kisiye degisiyo canim. Kimisi sezeryan olup ertesi gun ayaklanirken kimisi normal dogum yapip gunlerce yatabiliyo. Ya da tam tersi durumlarsa soz konusu. Allah kolay ve hakkimizda en saglikli olana yöneltsin bizi. Ben kendimi dogumhanede dusundukce bi aglama krizi geliyo :))

ergonomik kangurular da çok pahalı pullubibercim ona da bi çözüm bulsak :)
solomombaby biraz hesaplıydı. iyi midir acaba
Tabi tabi ergonomik oda.o yuzden dedim nekolarin 2.elini babywearing sayfalarindan 100 tlye filan alabilirsiniz. Neko sling almistim ben 50 tl benden sonra 3 arkadasim daha kullandi simdi geri bize gelicek :)

bende geçen hafta dolabımı düzlüyordum. eteklerim elbiselerimi katlarken
kızımıza alma böyle kısa elbiseler diyo

O kisa elbiseler hic girme. Benim gorumcem mini etek sort fln giyer. 23 yasinda kiza karisilir mi bana diyo suna soylesene diye. Bende abin kiziyomus canim az daha uzunu varsa onu giy diyorum ne diyiim yani adam sevmiyo kisa seyleri gprumcem de cocugum bana durmadan yenge bu olmus mu bu iyi mi diyip soruyo bende arada kaliyorum. Hele yirtik pantolonlar oo onlarada kiziyo ne o oyle diye laf ediyo arada kalmaktan yoruldum. Kv de de biraz acik giyiniyo ona da soyleniyo da onun kocasi var diyip bisey diyemiyo olan bana oluyo

Aa aynıyız hemen hemen canım. aramızda 1 hafta var. benim yüzüm basenlerim şişti aldığım bariz belli oluyo. ama yapacak bişey yok ben hiç dikkat etmedim aldım o yüzden boşuna ah vah demiyıorum kendim yaptım yani inşallah vermek nasip olur..
çok geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlrsın
haklısın canım. vericez inşallah :) hiçbişey kalıcı değil :)

Cok zor gece sabaha kadar agladi bu sefer babasiyla atistilar biraz gece heralde onun huzursuzlugunu yasadi hep agladi susturamadim aldim yastigimi gittim yanina basedemedim ins tek temennim ikinci gelene kadar uykulari duzene girmis olur

Valla benim eşim bana çok yardım eder evine de çok bağlıdır. Oğullarım da babasına çekerse kaçırmayın derim

Cok zor gece sabaha kadar agladi bu sefer babasiyla atistilar biraz gece heralde onun huzursuzlugunu yasadi hep agladi susturamadim aldim yastigimi gittim yanina basedemedim ins tek temennim ikinci gelene kadar uykulari duzene girmis olur
Olur kusum halledersin kendine guven.biraz yorucu bie surec ama yapan anneler senden daha mi ustun,yontemi varki uygulayip yapiyolar

Çok iyi yapmışsın cnm kitap ile iyi vakit geçirirsin inşallah. Sürekli hemşirelerin geliş gidişleri vs anlamıyorsun nasıl geçmiş vakit. Güzel haberler bekliyoruz cnm.

egçmiş olsun canım hiç moralini bozma sakın ikiniz de sağ salim kızınla evinize döneceksiniz çok geçmiş olsun

Kızlar kilo yorumlarını okuyorum da insanların bu her konuda yorum yapma densizliğine inanamıyorum ya. Birinin vücudu hakkında nasıl böyle yorumlar yapılır, kimi ne ilgilendirir anlamıyorum. Bir de bizler hamileyiz ,can büyütüyoruz içimizde. Memelerimiz, karnımız, kalçalarımız, bacaklarımız hepsi bir canı dünyaya en iyi şekilde getirebilmek için hazırlanıyor. Böyle düşününce ne kadar kutsal ve mucizevi olduğunu düşünüyor insan. Ama densizin biri gelip memelerin de amma büyümüş gibi sığ bir yorum yapınca insanın gırtlağını sıkası gelir.

Ayni insanlar cocuguna koydugun isme bile karisabileceklerini dusunen insanlar iste...had sınır bilmiyorlar....yarin benim kv de gelir memen buyumus bacagin sarkmis diye baslar...kendilerinde bu hakkı goruyolar kendilerini bu kadar yetistirebilmisler iste.bunlar bize hep ders insallah biz sagduyulu saygili cocuklar yetistirebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…