2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sen kendi memene bak derdim ben, içimden ama :)

Ben umutluyum pullucum. Burda her inançtan, mezhepten, şehirden ve sosyal statuden insanız gözlemlediğim kadarıyla, ve hepimiz iyi insan olmak ve iyi insan yetiştirmek amacında olan sağduyulu insanlarız. Böyle anneler ve anne adaylarını gördükçe umudum yenileniyor.

Sen kendi memene bak derdim ben, içimden ama :)
Iste kizim olmasa ben neler diycemde...duymamazliktan geliyorum.kizima iyi ornek olmam lazim suratim hic dusmuyo hic saygisizlik etmiyorum ki kizimda babanesine saygi gostersin....kesinlikle buyuk konusmuyorum cocuktur her seyi duyar soyler yapar ama biz yine temeli saglam atalim :) obur torunlari kufur ediyo senin agzina s.carim filan diyo benim tuylerim diken diken oluyo tabi anne baba babane topluca gulunce o da iyi bisey yaptim saniyo...ayy cok korkuyorum oyle saygisiz her agzina geleni soyleyen cocuk olmaz umarim dogru yetisrebilirim
Iste kafamda tum bunlar olmasa sen kimsin ya benim mememe kadar laf edebilcegini saniyosun diye bi basliycamda olmuyo...

Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah bebişlerle birlikte arada girip okuyabiliyorum sadece sohbetleri aktif olamıyorum fazla. Bebek arabası veya park yatak alanınız varmı.marka önerisi olan? Bebek arabasında hafiflik çok önemli benim için. Park yataktada hışırtı yapmaması tabiki. Benim ikinci çocuğum olacak ama ilkinde aldığımız ne arabadan ne park yataktan hiçbirinden memnun kalmamıştım. Henüz hiç alışveriş yapmadım artık bişeyler almak istiyorum kuzuma

Ben de bu iki ürün için de gelecek yanıtları heyecanla bekliyorum. Tam bu ikisini detaylıca araştırıyorum bu aralar. Tecrübeli annelerden yorum alırsa süper olur.

Kizlar dogum sekli belli olan var mi? Ben normalden cok korkuyorum vajinismus atlattigim icinde normali yapamam gibi. Nasil olursa olsun bebeklerimizle saglikla cikalim insallah
normal dogumdan bende cok korkuyorum canım ozellıkle catala cıkınca kendımı kasıp cocuga bısey olur dıye korkuyorum kasılacagımı bılıyorum

Gecmis olsun iyi olursun insallah sikintinin bulunmasi bile cok iyi bi durum en azindan tedavisi var. Hic moralini bozma ikinizde daha iyi olursunuz insallah
İnşallah canım saol.
Şu an için sıkıntı belli değil. Kan aldılar, belli başlı kan hastalıklarını arayacaklarmış. Eğer bulunursa hemen tedaviye başlanacak, bulunmazsa bulunana kadar hastanedeyiz.

Çok iyi yapmışsın cnm kitap ile iyi vakit geçirirsin inşallah. Sürekli hemşirelerin geliş gidişleri vs anlamıyorsun nasıl geçmiş vakit. Güzel haberler bekliyoruz cnm.

Çok teşekkürler canım

egçmiş olsun canım hiç moralini bozma sakın ikiniz de sağ salim kızınla evinize döneceksiniz çok geçmiş olsun

İnşallah canım. Çok saol

xyzt-5544 geçmiş olsun canım. Enerjini depolamış halde çıkarsın en kısa süre içinde inşallah.

Yatış modundayım zaten. Yemeğim duyum önüme gelecek bundan güzel enerji mi depolanır :)

Cok gecmis olsun canim umarim bir an once sifa bulursun

aydingelini çıktı sorun kuzum yaaa gebelik diyabeti çıktı diyet yazdı 10 gün takip edilecek şekerimi ölçüp yazcam haftaya pazartesi tekrar şeker yüklemesi yapılacak normale dönmezse insüline baslatcam dedi bide idrarimda enfeksiyon çıktı yüksek miktarda o yüzden ilaç verdi vallahi bi tek oğlumu gördüm iyi oldum yoksa moralim bozuldu yani

Hemen bakiyorum canim ins gec kalmamisizdir bu egitimi vermek icin bide bizimki ayakta uyumayi cok seviyo onuda biraktirirsak ne mutlu bize
Canım sana dediğim o hesabıda kontrol et kitabı alana kadar. orada çocuğu ayakta sallamayı bırakıp kendi yatağında nasıl yatırabileceğimizi vs öğretiyo
ben şu meşhur yamuna korse almayı düşünüyorum ama işe yarar mı bilmiyorum :)
ikiniciye üçüncüye hamile olan tecrübeli annelerden yamuna kullanan varmı
ben onu hiç duymamıştım canım. evet 2. ve 3. gebelikleri olanlar yardımcı olsunlar bize :)
Eki Görüntüle 2175614 27. haftadan merhaba teyzoslar :)
oyy maşallah sizee
bende de çıkacak sanki canım ya çok korkuyorum bende okadar kilo aldım ya
dikkat et sende canım diyetine inşallah insüline gerek kalmaz idrar yolu enfeksiyonunda geçer inşallah. benimde boğazım çok acıyo iltihaplandı galiba ama doktora gitmeye korkuyorum diyet listende neler yazdı canım merak ettim

canım geçmişolsun. Gebelikte şeker çıkması insanı strese sokuyo. İkinci kızımda bende de çıkmıştı ve diyet vermişti doktor. Bunda şeker yüklemesi istemedi ama bende söylemeyi unuttum diğer gebeliğimde çıktığını. Dikkat etcem artık. Enfeksiyona da dikkat etmek lazım. Kardeşimde de çıkmıştı. Mümkünse eşinle bile aynı wc yi kullanmaman lazım bi süre. Allah kolaylık versin

tugba2907 Aa aynıyız hemen hemen canım. aramızda 1 hafta var. benim yüzüm basenlerim şişti aldığım bariz belli oluyo. ama yapacak bişey yok ben hiç dikkat etmedim aldım o yüzden boşuna ah vah demiyıorum kendim yaptım yani inşallah vermek nasip olur.. bunu sana yazmıştım canım ama alıntıda hata olmuş :)

O degisim dedigin olayi bende göguslerimde yasiyorum. Kapkara oldular halkalar buyudu cok degisik geliyo. Gececek biliyorum ama banyodayken falan bakinca icim bi hos oluyo. cok garipsiyorum

Inşallah kazasız belasız atlatırsın kuzum sende iyi düşün iyi olsun.. Sabah 2 dilim kepekli ekmek peynir salatalık domates yumurta
Öğle 2 dilim ekmek sebze yemeği yogurt
Akşam 2 dilim ekmek et yada sebze yemeği yogurt ara öğünlerde elma yogurt süt bi avuç ceviz fındık badem kesinlikle üzüm karpuz kavun yasak hamur işi yasak canım yani diyorki sabahtan akşama aç köpek gezeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…