Kızlar kilo yorumlarını okuyorum da insanların bu her konuda yorum yapma densizliğine inanamıyorum ya. Birinin vücudu hakkında nasıl böyle yorumlar yapılır, kimi ne ilgilendirir anlamıyorum. Bir de bizler hamileyiz ,can büyütüyoruz içimizde. Memelerimiz, karnımız, kalçalarımız, bacaklarımız hepsi bir canı dünyaya en iyi şekilde getirebilmek için hazırlanıyor. Böyle düşününce ne kadar kutsal ve mucizevi olduğunu düşünüyor insan. Ama densizin biri gelip memelerin de amma büyümüş gibi sığ bir yorum yapınca insanın gırtlağını sıkası gelir.
Tesekkur ederim canım benim dikkat edicez artık napalm biraz korkuttu beni dikkat etmezsen bebeğin pankreasindan kullanmaya baslicaksin buda bebeğin böbreklerine zarar şeker hastası doğabilir ama dikkat edersen bişey olmaz dedi korktum bende o yüzden dikkat edicem tuvalet mevzusu da çok fena çalışıyorum bide kaç kişi kullanıyoruz aynı wc yi inşallah bişey olmazcanım geçmişolsun. Gebelikte şeker çıkması insanı strese sokuyo. İkinci kızımda bende de çıkmıştı ve diyet vermişti doktor. Bunda şeker yüklemesi istemedi ama bende söylemeyi unuttum diğer gebeliğimde çıktığını. Dikkat etcem artık. Enfeksiyona da dikkat etmek lazım. Kardeşimde de çıkmıştı. Mümkünse eşinle bile aynı wc yi kullanmaman lazım bi süre. Allah kolaylık versin
Inşallah kazasız belasız atlatırsın kuzum sende iyi düşün iyi olsun.. Sabah 2 dilim kepekli ekmek peynir salatalık domates yumurta
Öğle 2 dilim ekmek sebze yemeği yogurt
Akşam 2 dilim ekmek et yada sebze yemeği yogurt ara öğünlerde elma yogurt süt bi avuç ceviz fındık badem kesinlikle üzüm karpuz kavun yasak hamur işi yasak canım yani diyorki sabahtan akşama aç köpek gezeceksin
Tesekkur ederim canım benim dikkat edicez artık napalm biraz korkuttu beni dikkat etmezsen bebeğin pankreasindan kullanmaya baslicaksin buda bebeğin böbreklerine zarar şeker hastası doğabilir ama dikkat edersen bişey olmaz dedi korktum bende o yüzden dikkat edicem tuvalet mevzusu da çok fena çalışıyorum bide kaç kişi kullanıyoruz aynı wc yi inşallah bişey olmaz
kizz acikmazsinkii brn her gun boyle yiyorum :) ekmek yerine bazen pilav yiyorum oda bulgur pilavi oluyor :) benimde gittigim yerlerde tuvalet takintim vaf canim rossman varsa yakinlarinda ben onun tuvalet mendillerini kulalniyorhm gittigim yerde klozeti onunla siliyroum evdede her gun o mendillerle siliyorum zaten esimle ayni tuvaletide kullanmiyoruz :)Inşallah kazasız belasız atlatırsın kuzum sende iyi düşün iyi olsun.. Sabah 2 dilim kepekli ekmek peynir salatalık domates yumurta
Akşam 2 dilim ekmek et yada sebze yemeği yogurt ara öğünlerde elma yogurt süt bi avuç ceviz fındık badem kesinlikle üzüm karpuz kavun yasak hamur işi yasak canım yani diyorki sabahtan akşama aç köpek gezeceksin
canım aslında menün hiç öyle aç kalıncak gibi değil. benim normal kahvaltım aynı bu şekilde. öğlende ekmek yemem mesela salata pilav varsa 3 kaşık ve yemek salata yoğurt çorba artık ne varsa.Inşallah kazasız belasız atlatırsın kuzum sende iyi düşün iyi olsun.. Sabah 2 dilim kepekli ekmek peynir salatalık domates yumurta
canin sekerin duser zaten 10 gune idrar yolu enfeksyonu icinde ebnde hap kullandim bide yatarken elma sirkesi iciyorum elma sirkesinden sonra tuvaletteki agriladim gecti vallahi dene istersenaydingelini çıktı sorun kuzum yaaa gebelik diyabeti çıktı diyet yazdı 10 gün takip edilecek şekerimi ölçüp yazcam haftaya pazartesi tekrar şeker yüklemesi yapılacak normale dönmezse insüline baslatcam dedi bide idrarimda enfeksiyon çıktı yüksek miktarda o yüzden ilaç verdi vallahi bi tek oğlumu gördüm iyi oldum yoksa moralim bozuldu yani
Canim bulamadim ben o sayfayıCanım sana dediğim o hesabıda kontrol et kitabı alana kadar. orada çocuğu ayakta sallamayı bırakıp kendi yatağında nasıl yatırabileceğimizi vs öğretiyo
ben onu hiç duymamıştım canım. evet 2. ve 3. gebelikleri olanlar yardımcı olsunlar bize :)
oyy maşallah sizee
bende de çıkacak sanki canım ya çok korkuyorum bende okadar kilo aldım ya
dikkat et sende canım diyetine inşallah insüline gerek kalmazidrar yolu enfeksiyonunda geçer inşallah. benimde boğazım çok acıyo iltihaplandı galiba ama doktora gitmeye korkuyorum diyet listende neler yazdı canım merak ettim
Canım ben de çok kilo almıştım biliyosun, aynı gidiyorduk senle. Diyetisyene başladım ben de, benim menum de benziyor buna ama şeker çıkmadığı için daha bol meyve var bende. Yani senin de şekerin yoksa meyveden kaçınma. Mesela sabah öğle arası, öğleden sonra 2 porsiyon, gece 1 porsiyon meyve var bende. Porsiyon dediği de 2 dilim karpuz, 4 kayısı, 1 nektarin, 20-30 üzüm demek. hatta diyetisyene dedim ki nutellaya bağımlılıgım var, haftasonu sabahları 1 dilim ekmeğe sür ye o kadar düşkünsen bir şey olmaz dedi. ve 2 haftadır aynı kilodayım.canım aslında menün hiç öyle aç kalıncak gibi değil. benim normal kahvaltım aynı bu şekilde. öğlende ekmek yemem mesela salata pilav varsa 3 kaşık ve yemek salata yoğurt çorba artık ne varsa.
akşamda bazen ekmek bazen hiç yemem ve bulgur pilavı varsa yerim yemekten ve bol salata.
aslında aç kalıncak menü değil şuan sna az geliyo ama gayet güzel doyarsın. sadece meyve ve tatlı şeylerden uzaklaştırmış seni ki uzaklaşmamız lazım zaten. hamur işide bu hafta çok kaçtı ama genelde aşırı tüketmem bende. azıcık dişini sık annesi bebişin gelsin sonra istersen kusana kadar yersin
canım listeni benle paylaşırmısın bi bakıyım bende. bende geçen haftadan beri 74.4 falandım. 3gündür hamura biraz yüklendim düzensiz yedim 74.8 çıktım sabah ve ayaklarımda şiş. daha bana şeker yüklemesi yapılmadı. yapılınca ne olcak bilmiyorum. diyetisyene de gitmek istemiyorum güvendiğim biri vardı o doğum yaptı şuan yok oradaCanım ben de çok kilo almıştım biliyosun, aynı gidiyorduk senle. Diyetisyene başladım ben de, benim menum de benziyor buna ama şeker çıkmadığı için daha bol meyve var bende. Yani senin de şekerin yoksa meyveden kaçınma. Mesela sabah öğle arası, öğleden sonra 2 porsiyon, gece 1 porsiyon meyve var bende. Porsiyon dediği de 2 dilim karpuz, 4 kayısı, 1 nektarin, 20-30 üzüm demek. hatta diyetisyene dedim ki nutellaya bağımlılıgım var, haftasonu sabahları 1 dilim ekmeğe sür ye o kadar düşkünsen bir şey olmaz dedi. ve 2 haftadır aynı kilodayım.
atıcam şimdi sana canım telefondamaydingelini bu sayfa cikiyo bal anne diye arattirinca
Baldan anne olmasi lazimaydingelini bu sayfa cikiyo bal anne diye arattirinca
Baldan_anne ymiş canm kusura bakma. Bak çektiğimi oku daha böyle şeyler var sayfasındaaydingelini bu sayfa cikiyo bal anne diye arattirinca
Kuzum daha haftan dusuk sekerin diyetle normale doner hic merak etme.zaten listenide okudum gayet guzel.şekerin zaten ne sana ne bebegine hic bir faydasi yok insallah bu bahaneyle tamamen cikarir hayatindan kurtulursun...aydingelini çıktı sorun kuzum yaaa gebelik diyabeti çıktı diyet yazdı 10 gün takip edilecek şekerimi ölçüp yazcam haftaya pazartesi tekrar şeker yüklemesi yapılacak normale dönmezse insüline baslatcam dedi bide idrarimda enfeksiyon çıktı yüksek miktarda o yüzden ilaç verdi vallahi bi tek oğlumu gördüm iyi oldum yoksa moralim bozuldu yani
Açlık 77 çıktı canım 1 saat sonra 203 bundan 1 saat sonrada 209 yani en son olculenin düşmesi gerekirken yükselmesi sıkıntı yaratıyormus tBi bide 77 den bi anda bu kadar yükselmesi iyi değil dedi inşallah düzelir çok teşekkür ederm kuzumMeyve isi biraz agir olmus ama onun disinda menun guzel kotu dusunme. Biraz dikkat edersin duzelir insallah. Bu arada aclik tokluk kac cikti??
3-4 gündür içiyorum sirkeyi zaten canım ama pek bi fayda göremedim galibaAntibakteriyel islak mendillerden alabilirsin klozeti kullanmadan oturdugun yeri silersin. Calisiyor mussun her zaman sana lazim olur o mendiller. Sirke de dene istersen idrar yolu icin
Evet o ıslak mendillere bende bakcam canım ayy ne bilim bana bi az göründü bu liste anlatamam ama benim hiç ağzım boş durmuyordu ondan az göründü gözüme yani anlıcagin kendim kaşındım çok kaçırdım yiyeceklerikizz acikmazsinkii brn her gun boyle yiyorum :) ekmek yerine bazen pilav yiyorum oda bulgur pilavi oluyor :) benimde gittigim yerlerde tuvalet takintim vaf canim rossman varsa yakinlarinda ben onun tuvalet mendillerini kulalniyorhm gittigim yerde klozeti onunla siliyroum evdede her gun o mendillerle siliyorum zaten esimle ayni tuvaletide kullanmiyoruz :)
Işte bu listeyi bi tutturursam canım sıkıntı olmaz zaten alışmam gerek ben biraz bu ara kendimi astığım için az gibi göründü :)))))canım aslında menün hiç öyle aç kalıncak gibi değil. benim normal kahvaltım aynı bu şekilde. öğlende ekmek yemem mesela salata pilav varsa 3 kaşık ve yemek salata yoğurt çorba artık ne varsa.
akşamda bazen ekmek bazen hiç yemem ve bulgur pilavı varsa yerim yemekten ve bol salata.
aslında aç kalıncak menü değil şuan sna az geliyo ama gayet güzel doyarsın. sadece meyve ve tatlı şeylerden uzaklaştırmış seni ki uzaklaşmamız lazım zaten. hamur işide bu hafta çok kaçtı ama genelde aşırı tüketmem bende. azıcık dişini sık annesi bebişin gelsin sonra istersen kusana kadar yersin
Açlık 77 çıktı canım 1 saat sonra 203 bundan 1 saat sonrada 209 yani en son olculenin düşmesi gerekirken yükselmesi sıkıntı yaratıyormus tBi bide 77 den bi anda bu kadar yükselmesi iyi değil dedi inşallah düzelir çok teşekkür ederm kuzum
Bende içiyorum can km sirkeyi bende neden etki etmedi ki acaba 3-4 gündür yatmadan içiyorum hemde inşallah düşer canım bi sıkıntı kalmazcanin sekerin duser zaten 10 gune idrar yolu enfeksyonu icinde ebnde hap kullandim bide yatarken elma sirkesi iciyorum elma sirkesinden sonra tuvaletteki agriladim gecti vallahi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?