2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Anlasilamayan konuda bu zaten. Yorumu yapanlar bunu da diyo ama obur lafi da diyo. Ustelik yapanda hemcinslerimiz. Bi erkek laf etse anlayabilirim hamile kalamadigi icin. Ama doguran kadinlarin elestirisine insan tahammul edemiyo iste

Tesekkur ederim canım benim dikkat edicez artık napalm biraz korkuttu beni dikkat etmezsen bebeğin pankreasindan kullanmaya baslicaksin buda bebeğin böbreklerine zarar şeker hastası doğabilir ama dikkat edersen bişey olmaz dedi korktum bende o yüzden dikkat edicem tuvalet mevzusu da çok fena çalışıyorum bide kaç kişi kullanıyoruz aynı wc yi inşallah bişey olmaz

Meyve isi biraz agir olmus ama onun disinda menun guzel kotu dusunme. Biraz dikkat edersin duzelir insallah. Bu arada aclik tokluk kac cikti??

Antibakteriyel islak mendillerden alabilirsin klozeti kullanmadan oturdugun yeri silersin. Calisiyor mussun her zaman sana lazim olur o mendiller. Sirke de dene istersen idrar yolu icin

kizz acikmazsinkii brn her gun boyle yiyorum :) ekmek yerine bazen pilav yiyorum oda bulgur pilavi oluyor :) benimde gittigim yerlerde tuvalet takintim vaf canim rossman varsa yakinlarinda ben onun tuvalet mendillerini kulalniyorhm gittigim yerde klozeti onunla siliyroum evdede her gun o mendillerle siliyorum zaten esimle ayni tuvaletide kullanmiyoruz :)

canım aslında menün hiç öyle aç kalıncak gibi değil. benim normal kahvaltım aynı bu şekilde. öğlende ekmek yemem mesela salata pilav varsa 3 kaşık ve yemek salata yoğurt çorba artık ne varsa.
akşamda bazen ekmek bazen hiç yemem ve bulgur pilavı varsa yerim yemekten ve bol salata.
aslında aç kalıncak menü değil şuan sna az geliyo ama gayet güzel doyarsın. sadece meyve ve tatlı şeylerden uzaklaştırmış seni ki uzaklaşmamız lazım zaten. hamur işide bu hafta çok kaçtı ama genelde aşırı tüketmem bende. azıcık dişini sık annesi bebişin gelsin sonra istersen kusana kadar yersin

canin sekerin duser zaten 10 gune idrar yolu enfeksyonu icinde ebnde hap kullandim bide yatarken elma sirkesi iciyorum elma sirkesinden sonra tuvaletteki agriladim gecti vallahi dene istersen

Canim bulamadim ben o sayfayı

Canım ben de çok kilo almıştım biliyosun, aynı gidiyorduk senle. Diyetisyene başladım ben de, benim menum de benziyor buna ama şeker çıkmadığı için daha bol meyve var bende. Yani senin de şekerin yoksa meyveden kaçınma. Mesela sabah öğle arası, öğleden sonra 2 porsiyon, gece 1 porsiyon meyve var bende. Porsiyon dediği de 2 dilim karpuz, 4 kayısı, 1 nektarin, 20-30 üzüm demek. hatta diyetisyene dedim ki nutellaya bağımlılıgım var, haftasonu sabahları 1 dilim ekmeğe sür ye o kadar düşkünsen bir şey olmaz dedi. ve 2 haftadır aynı kilodayım.

canım listeni benle paylaşırmısın bi bakıyım bende. bende geçen haftadan beri 74.4 falandım. 3gündür hamura biraz yüklendim düzensiz yedim 74.8 çıktım sabah ve ayaklarımda şiş. daha bana şeker yüklemesi yapılmadı. yapılınca ne olcak bilmiyorum. diyetisyene de gitmek istemiyorum güvendiğim biri vardı o doğum yaptı şuan yok orada
aydingelini bu sayfa cikiyo bal anne diye arattirinca
atıcam şimdi sana canım telefondam

Kuzum daha haftan dusuk sekerin diyetle normale doner hic merak etme.zaten listenide okudum gayet guzel.şekerin zaten ne sana ne bebegine hic bir faydasi yok insallah bu bahaneyle tamamen cikarir hayatindan kurtulursun...
Bebeginin pankreasi 38.haftada gelisimini tamamliyor ve senin vucuduna aldigin rafine seker ona zehir etkisi yapiyor pankreasi gelismedigi icin sekeri kullanabilmek icin minicik karacigerini yoruyor bu yuzden sarilik olabilir dogunca...bu diyetle hepsini engellemis bebegine en saglikli sekilde bakmis oluyorsun hiic uzme kendini kuzum
Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu gecirmeyenmi var ilacini kullan bitir ev sirkeside icersin tamamen temizlenir cikar hayatindan meark etme

Meyve isi biraz agir olmus ama onun disinda menun guzel kotu dusunme. Biraz dikkat edersin duzelir insallah. Bu arada aclik tokluk kac cikti??
Açlık 77 çıktı canım 1 saat sonra 203 bundan 1 saat sonrada 209 yani en son olculenin düşmesi gerekirken yükselmesi sıkıntı yaratıyormus tBi bide 77 den bi anda bu kadar yükselmesi iyi değil dedi inşallah düzelir çok teşekkür ederm kuzum

B
Antibakteriyel islak mendillerden alabilirsin klozeti kullanmadan oturdugun yeri silersin. Calisiyor mussun her zaman sana lazim olur o mendiller. Sirke de dene istersen idrar yolu icin
3-4 gündür içiyorum sirkeyi zaten canım ama pek bi fayda göremedim galiba antibakteriyel ıslak mendiller iyimiş bakim ona

Evet o ıslak mendillere bende bakcam canım ayy ne bilim bana bi az göründü bu liste anlatamam ama benim hiç ağzım boş durmuyordu ondan az göründü gözüme yani anlıcagin kendim kaşındım çok kaçırdım yiyecekleri

Işte bu listeyi bi tutturursam canım sıkıntı olmaz zaten alışmam gerek ben biraz bu ara kendimi astığım için az gibi göründü :)))))

Canim 75 gramlik mi yukleme yapildi 100 gramlik mi ?

canin sekerin duser zaten 10 gune idrar yolu enfeksyonu icinde ebnde hap kullandim bide yatarken elma sirkesi iciyorum elma sirkesinden sonra tuvaletteki agriladim gecti vallahi dene istersen
Bende içiyorum can km sirkeyi bende neden etki etmedi ki acaba 3-4 gündür yatmadan içiyorum hemde inşallah düşer canım bi sıkıntı kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…