2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet canım doktorumda öyle dedi bebeğe ciddi zararmis aslında şekersiz çay kahve içerim ama bu hamilelik bana çok karpuz kavun yedirdi onların etkisi büyük bide annemle babamda şeker hastası olduğu için tam riskli.. Kendim kaşındım yani anlicagin inşallah geçer bu şekilde bakalım böyle devam.. Zaten bu beslenmeyi doğumdan sonrada devam ettiririm

75 gramlık canim

Bende de gebelik sekeri cikti . Bende diyet listesine uymakta zorlanacagimi dusunmustum ama daha ilk gunden tam olarak uyguladigimda yediklerim fazla gelmeye basladi. Yeri geldi ekmegi bitiremedim yeri geldi yemegi. O yuzdeb dert etme kendine. Insallah sekerlerimiz dusecek ve saglikli bir sekilde dogum yapip bebeklerimizi alacagiz kucagimiza

Işte bu listeyi bi tutturursam canım sıkıntı olmaz zaten alışmam gerek ben biraz bu ara kendimi astığım için az gibi göründü :)))))
Aynen canım uygulamaya başlayınca karnın doydukça yeterliymiş dersin. Benim porsiyonlarım az ama akşamları yediğim tatlılar fazla... durduramıyorum kendimi tatlı pasta konusunda

cokkilo almismiydin canim yoksa sadece sekerden dolayimi verdi doyarsin o menuyle hemde fazlasiyla doydoyarsib :)

Bayagi fark olmus gercekten duzelir insallah

Kızlar baby2go nasıl bir bebek arabası bilgisi olan var mı bulunduğum şehirde 1099 liraya inmiş fiyatı, internette 1630 lirada ucuza yok ama bir size sorayim dedim malum hiç fikrim yok bu konuda

Eklentiler

• Screenshot_20180803-165801.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 28

Ooo meyve bayagi varmis. Ben daha seker yuklemesi yaptirmadim ama bi dugunde doktorumla karsilastim ayni masadaydik. Bana dedi ki gunluk 2 dilim karpuz hakkin var bu 1 porsiyon oluyor. 2.porsiyon ise 12 kiraz 4 kayisi olcak sekilde dengelemelisin dedi. Gunluk 2porsiyon anlayacagin. Bende ikisinide karpuzla dengelerim dedim tabi bu arada dugunde olunca masaya kuru pasta yas pasta cerez meyvesuyu fln geldi ben gerildim tabi oncesinde bunu konusunca. Guldu bana yiyebilirsin istedigini dedi bende gomdum herseyi

Işte bu listeyi bi tutturursam canım sıkıntı olmaz zaten alışmam gerek ben biraz bu ara kendimi astığım için az gibi göründü :)))))
Bana diyetisyen yediklerini yaz dedi minik bir not defteri verdi. O çok işime yarıyor diyete uymamı sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…