Baldan anne olmasi lazim
Kizlar sagolun bakiyorum simdikBaldan_anne ymiş canm kusura bakma. Bak çektiğimi oku daha böyle şeyler var sayfasında
https://www.instagram.com/baldan_anne/?hl=tr
Evet canım doktorumda öyle dedi bebeğe ciddi zararmis aslında şekersiz çay kahve içerim ama bu hamilelik bana çok karpuz kavun yedirdi onların etkisi büyük bide annemle babamda şeker hastası olduğu için tam riskli.. Kendim kaşındım yani anlicagin inşallah geçer bu şekilde bakalım böyle devam.. Zaten bu beslenmeyi doğumdan sonrada devam ettiririmKuzum daha haftan dusuk sekerin diyetle normale doner hic merak etme.zaten listenide okudum gayet guzel.şekerin zaten ne sana ne bebegine hic bir faydasi yok insallah bu bahaneyle tamamen cikarir hayatindan kurtulursun...
Bebeginin pankreasi 38.haftada gelisimini tamamliyor ve senin vucuduna aldigin rafine seker ona zehir etkisi yapiyor pankreasi gelismedigi icin sekeri kullanabilmek icin minicik karacigerini yoruyor bu yuzden sarilik olabilir dogunca...bu diyetle hepsini engellemis bebegine en saglikli sekilde bakmis oluyorsun hiic uzme kendini kuzum
Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu gecirmeyenmi varilacini kullan bitir ev sirkeside icersin tamamen temizlenir cikar hayatindan meark etme
75 gramlık canimCanim 75 gramlik mi yukleme yapildi 100 gramlik mi ?
75 gramlık canim
Aynen canım uygulamaya başlayınca karnın doydukça yeterliymiş dersin. Benim porsiyonlarım az ama akşamları yediğim tatlılar fazla... durduramıyorum kendimi tatlı pasta konusundaIşte bu listeyi bi tutturursam canım sıkıntı olmaz zaten alışmam gerek ben biraz bu ara kendimi astığım için az gibi göründü :)))))
cokkilo almismiydin canim yoksa sadece sekerden dolayimi verdi doyarsin o menuyle hemde fazlasiyla doydoyarsib :)Evet o ıslak mendillere bende bakcam canım ayy ne bilim bana bi az göründü bu liste anlatamam ama benim hiç ağzım boş durmuyordu ondan az göründü gözüme yani anlıcagin kendim kaşındım çok kaçırdım yiyecekleri
Açlık 77 çıktı canım 1 saat sonra 203 bundan 1 saat sonrada 209 yani en son olculenin düşmesi gerekirken yükselmesi sıkıntı yaratıyormus tBi bide 77 den bi anda bu kadar yükselmesi iyi değil dedi inşallah düzelir çok teşekkür ederm kuzum
surekliligi saglaman lazim lazim canim hemen oyle gecmez zaten :)Bende içiyorum can km sirkeyi bende neden etki etmedi ki acaba 3-4 gündür yatmadan içiyorum hemde inşallah düşer canım bi sıkıntı kalmaz
Benimde karpuz kavun cilginligim vardı onları kesti iyide yaptı zaten çok abartmıştimAynen canım uygulamaya başlayınca karnın doydukça yeterliymiş dersin. Benim porsiyonlarım az ama akşamları yediğim tatlılar fazla... durduramıyorum kendimi tatlı pasta konusunda
Oooyy maşallaah onaaa
Işte onada devam edicem doktoruma söyledim burun kıvırdı niyeyse mideni yakar içme dedi bana bende şaşırdımsurekliligi saglaman lazim lazim canim hemen oyle gecmez zaten :)
Canım ben de çok kilo almıştım biliyosun, aynı gidiyorduk senle. Diyetisyene başladım ben de, benim menum de benziyor buna ama şeker çıkmadığı için daha bol meyve var bende. Yani senin de şekerin yoksa meyveden kaçınma. Mesela sabah öğle arası, öğleden sonra 2 porsiyon, gece 1 porsiyon meyve var bende. Porsiyon dediği de 2 dilim karpuz, 4 kayısı, 1 nektarin, 20-30 üzüm demek. hatta diyetisyene dedim ki nutellaya bağımlılıgım var, haftasonu sabahları 1 dilim ekmeğe sür ye o kadar düşkünsen bir şey olmaz dedi. ve 2 haftadır aynı kilodayım.
Yok canım 7 kilo almışım öyle çok değil 56 ile hamile kaldım 63 kilom şu anda kilo konusunda bişey demedi doyarım doyarım çokta şey yapmamak lazımcokkilo almismiydin canim yoksa sadece sekerden dolayimi verdi doyarsin o menuyle hemde fazlasiyla doydoyarsib :)
Işte onada devam edicem doktoruma söyledim burun kıvırdı niyeyse mideni yakar içme dedi bana bende şaşırdım
allahım kurban olsunlar seni yaradana maşallah sübanallah kem göze nazara koru yarabbim
Bana diyetisyen yediklerini yaz dedi minik bir not defteri verdi. O çok işime yarıyor diyete uymamı sağlıyor.Işte bu listeyi bi tutturursam canım sıkıntı olmaz zaten alışmam gerek ben biraz bu ara kendimi astığım için az gibi göründü :)))))
Yaa ne bilim bu solim dedim burun kıvırinca pişman oldum zatenBen sirkeyi demedim doktora demeyide dusunmuyorum hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?