2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Masallah yakisikli prense
Hazir sirkeler gercekten mideni yakar hatta deler yemek borunu tahris eder doktor ondan burun kivirmistir. Ama ben mide amelyatli oldugum halde fermente mutfagimin sirkesini iciyorum aksine yanmami gecirdi.1 yil mide koruyucu oantpas kullanmam gerekiyodu onu bile biraktim oyle sifa oldu.gercek sirke

hahaaha kötü olmuş aynı masada olmanız. Sen kilo almamıştın yanlış hatırlamıyorsam, fazla şeker alma diye öyle dedi herhalde doktorun. Yeni nesil doktorlar şeker ve kilo konusunda çok hassas ya.

Söyledim bende hazır değil dedim tamamen organik dedim ama sanırım sabit fikirli ondan öyle yaptı neyse zaten ona sormadım sadece söyledim :))))

Söyledim bende hazır değil dedim tamamen organik dedim ama sanırım sabit fikirli ondan öyle yaptı neyse zaten ona sormadım sadece söyledim :))))
Valla ogluşun yagiz gibi gercektende masallah hic moralini bozcak biseyde yok ortada seker ciktigi iyi olmus sayesinde saglikli beslenmeye geciyorsun.idrar yolu gecirmeyen yok sende biliyosun her gun donen sirke muhabbettinden
O yuzden hiic canini sıkacak moral bozacak bir sey olmamis.yeni bir sayfa aciyosin kendine o kadar

hahaaha kötü olmuş aynı masada olmanız. Sen kilo almamıştın yanlış hatırlamıyorsam, fazla şeker alma diye öyle dedi herhalde doktorun. Yeni nesil doktorlar şeker ve kilo konusunda çok hassas ya.

Fazla kilo almadim ama zayifta hamile kalmadim. Bide ailede seker hastasida var. Dogal olarak tedbiri elden birakmamak mantigiyla biraz korkutuyolar ki haklilar da bence. Bende tatliyi azalttim bu aralar bide canim istediginde gunduz yiyorum aksama hic tatli isini birakmiyorum. Ama yiyom yani

Bu enfeksiyon hepimizin başına bela bende başından beri var iğne ilaç geçmedi umudu kestim artık şeker çıkan arkadaşlar geçmiş olsun inşallah düzene girer şekerler inisülin e gerek kalmaz

Teşekkür ederim kuzum benim çok saol verdiğin moral için bende bugün öyle dedim yeni bi sayfa açıyorum bugün miladdir yağız ve kendim için sağlıklı günler için inşallah diye hergün bunu kendime dersem motive de olurum

bence benim mide yanmalarimi bile gecirdi ama ev yapimi seninki degilmi
Evet cNım güvenilir yerden aldım ev yapımı tanıdım yer yani benimde hiç yakmadı bu ZMana kadar midemi devam edicem zaten içmeye en azından şişeyi bitirim bakim ondan sonrasına

Inşallah canım sanada çok geçmiş olsun öyle yada böyle doyarız yada doymayiz ama işte konu bebeğimiz in sağlığı olunca akan sular duruyor çünkü insan bazen kendini bile düşünmüyor da bu bebek mevzusu başka işte inşallah güzel sonuçlar alır hayırlısıyla sağlıkla sonuclandirirz bu süreci :))

Süper yaaa kadın tam benim kafadan

Ben de ilk kez anne olacaklara tek bir şey eklemek istiyorum "iç güdülerinize güvenin" doğaya bakın Allah aşkına hangi canlıya kim anneliği öğretiyor? Hepsi DNA mızda var. Tamam ilk günler zorlanirsiniz elbet ama 1 haftaya kalmaz işin Piri olursunuz :) hastalık vs olmadıkça anne olmak zor filan değil. Bebeğiniz size öğretecek zaten herşeyi

Canım smdi okudum yazını çok geçmiş olsun emin ellerdesin en azından bide o yönden bakmak Lazım inşallah sağlıkla çıkarsınız kızı la hastaneden

Devit bende içtim hamileler kullanamıyomuymuş

Yalnız değilmişim demek bende böyleyim

Çok geçmiş olsun hiç moralini bozma geçen haftalarda bende yaşadım aynılarını stres daha kötü ferah tut içini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…