- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Masallah yakisikli prense
Evet mantikliymis canım bende denerim :))))Bana diyetisyen yediklerini yaz dedi minik bir not defteri verdi. O çok işime yarıyor diyete uymamı sağlıyor.
hahaaha kötü olmuş aynı masada olmanız. Sen kilo almamıştın yanlış hatırlamıyorsam, fazla şeker alma diye öyle dedi herhalde doktorun. Yeni nesil doktorlar şeker ve kilo konusunda çok hassas ya.Ooo meyve bayagi varmis. Ben daha seker yuklemesi yaptirmadim ama bi dugunde doktorumla karsilastim ayni masadaydik. Bana dedi ki gunluk 2 dilim karpuz hakkin var bu 1 porsiyon oluyor. 2.porsiyon ise 12 kiraz 4 kayisi olcak sekilde dengelemelisin dedi. Gunluk 2porsiyon anlayacagin. Bende ikisinide karpuzla dengelerim dedimtabi bu arada dugunde olunca masaya kuru pasta yas pasta cerez meyvesuyu fln geldi ben gerildim tabi oncesinde bunu konusunca. Guldu bana yiyebilirsin istedigini dedi bende gomdum herseyi
Söyledim bende hazır değil dedim tamamen organik dedim ama sanırım sabit fikirli ondan öyle yaptı neyse zaten ona sormadım sadece söyledim :))))Masallah yakisikli prense
Hazir sirkeler gercekten mideni yakar hatta deler yemek borunu tahris eder doktor ondan burun kivirmistir. Ama ben mide amelyatli oldugum halde fermente mutfagimin sirkesini iciyorum aksine yanmami gecirdi.1 yil mide koruyucu oantpas kullanmam gerekiyodu onu bile biraktim oyle sifa oldu.gercek sirke
Valla ogluşun yagiz gibi gercektende masallahSöyledim bende hazır değil dedim tamamen organik dedim ama sanırım sabit fikirli ondan öyle yaptı neyse zaten ona sormadım sadece söyledim :))))
hahaaha kötü olmuş aynı masada olmanız. Sen kilo almamıştın yanlış hatırlamıyorsam, fazla şeker alma diye öyle dedi herhalde doktorun. Yeni nesil doktorlar şeker ve kilo konusunda çok hassas ya.
Teşekkür ederim kuzum benim çok saol verdiğin moral içinValla ogluşun yagiz gibi gercektende masallahhic moralini bozcak biseyde yok ortada seker ciktigi iyi olmus sayesinde saglikli beslenmeye geciyorsun.idrar yolu gecirmeyen yok sende biliyosun her gun donen sirke muhabbettinden
O yuzden hiic canini sıkacak moral bozacak bir sey olmamis.yeni bir sayfa aciyosin kendine o kadar
bence benim mide yanmalarimi bile gecirdi ama ev yapimi seninki degilmiIşte onada devam edicem doktoruma söyledim burun kıvırdı niyeyse mideni yakar içme dedi bana bende şaşırdım
Evet cNım güvenilir yerden aldım ev yapımı tanıdım yer yani benimde hiç yakmadı bu ZMana kadar midemi devam edicem zaten içmeye en azından şişeyi bitirim bakim ondan sonrasınabence benim mide yanmalarimi bile gecirdi ama ev yapimi seninki degilmi
Inşallah canım sanada çok geçmiş olsun öyle yada böyle doyarız yada doymayiz ama işte konu bebeğimiz in sağlığı olunca akan sular duruyor çünkü insan bazen kendini bile düşünmüyor da bu bebek mevzusu başka işte inşallah güzel sonuçlar alır hayırlısıyla sağlıkla sonuclandirirz bu süreci :))Bende de gebelik sekeri cikti . Bende diyet listesine uymakta zorlanacagimi dusunmustum ama daha ilk gunden tam olarak uyguladigimda yediklerim fazla gelmeye basladi. Yeri geldi ekmegi bitiremedim yeri geldi yemegi. O yuzdeb dert etme kendine. Insallah sekerlerimiz dusecek ve saglikli bir sekilde dogum yapip bebeklerimizi alacagiz kucagimiza
Sevgili anneler engel olamayacağız milletin ağzını büzemeyecegiz ama belki hazırlıklı oluruz; en azından biz bu kulüpten olmayiz ha?
İzleyin "mahvolacaksın kulübü" eğlenceli komik bir anlatımmmm....
Canım smdi okudum yazını çok geçmiş olsun emin ellerdesin en azından bide o yönden bakmak Lazım inşallah sağlıkla çıkarsınız kızı la hastanedenDün akşamdan sonra ne yediysem çıkarmaya başlayınca gece doğumevinin aciline gittik. Bebeğe baktılar şükür iyiymiş, kan ve idrar tahlili yaptılar. Bu sabah sonuçları doktora gösterdik, enfeksiyon varmış kanımda, öğleden sonra hastaneye yatışım yapılacak. Enfeksiyonun sebebi bellidedirler ve hastanede daha rahat müdahale ederiz dediler. Antibiyotik kullanmak zorunda kalacam ama 3 gündür ateşim düşmedi, bu da zararlı bebeğe. O yüzden moralimi düşürmüyorum. Ana kız iyi bir şekilde çıkacaz inşallah hastaneden.
aynen kuzum devam et :)Evet cNım güvenilir yerden aldım ev yapımı tanıdım yer yani benimde hiç yakmadı bu ZMana kadar midemi devam edicem zaten içmeye en azından şişeyi bitirim bakim ondan sonrasına
Devit bende içtim hamileler kullanamıyomuymuşcanım benim ayağım da siğil gibi bişey çıkmış .cildiye doktoruna gitmiştim bazı kan testleri istemişti benden ve d vitaminim eksik çıkmış.Bana bir ilaç verdi bunu ister iç istersen iğne yaptır diye. Dün içtim ben o ilacı ama sonradan aklıma takıldı.İçinde hamilelere önerilmez tarzı bişey yazıyordu.Ama internette okuduğumda kullanan hamileler olduğunu gördüm. Benim ilaç mı farklıydı acaba d,ye şüpheye düştüm.İlacın ismi Devit-3 bu arada
Yalnız değilmişim demek bende böyleyimAyni ben. Bende cok korkuyorum. Normal dogumun dogum anindan, sezeryanin da dogum sonrasindan korkuyorum. epiduralle normal dogumu dusunuyorum bu ara. tabi ben dusunuyorumda daha doktorla konusmadigim icn normal doguma uygun olacakmiyim bebek normal mi dogmak isteyecek bunlar muamma. Dusunmeyim son ana kadar ne olcaksa o zaman olsun diyorum. 10 dk sonra gozumde dogum anlari canlaniyo.
Çok geçmiş olsun hiç moralini bozma geçen haftalarda bende yaşadım aynılarını stres daha kötü ferah tut içiniDün akşamdan sonra ne yediysem çıkarmaya başlayınca gece doğumevinin aciline gittik. Bebeğe baktılar şükür iyiymiş, kan ve idrar tahlili yaptılar. Bu sabah sonuçları doktora gösterdik, enfeksiyon varmış kanımda, öğleden sonra hastaneye yatışım yapılacak. Enfeksiyonun sebebi bellidedirler ve hastanede daha rahat müdahale ederiz dediler. Antibiyotik kullanmak zorunda kalacam ama 3 gündür ateşim düşmedi, bu da zararlı bebeğe. O yüzden moralimi düşürmüyorum. Ana kız iyi bir şekilde çıkacaz inşallah hastaneden.
Çok güzell maşallahhEki Görüntüle 2175614 27. haftadan merhaba teyzoslar :)
Maşallah yakışıklıya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?