2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar geçen gün idrar tahlili vermiştim enfeksiyon çıkmış agumentin verdi sabah akşam antibiyotik kulanip atlatan varmiii
Banada munoral diye bi ilaç verdi suya karıştırıp yatmadan önce içeceksin dedi ama 1 kutu vermis içinde de bi tane var anlamadım yetecek mi smdi bu diyorum bende ama antibiyotik vermedi

Çok geçmiş olsun hiç moralini bozma geçen haftalarda bende yaşadım aynılarını stres daha kötü ferah tut içini

Stres yapmamaya çalışıyorum canım. Ama daha teşhis konulamadı, serumun etkisi de geçti başladım yine yanmaya. O biraz can sıkıyor işte.

Canım smdi okudum yazını çok geçmiş olsun emin ellerdesin en azından bide o yönden bakmak Lazım inşallah sağlıkla çıkarsınız kızı la hastaneden

Çok teşekkürler canım inşallah

Banada munoral diye bi ilaç verdi suya karıştırıp yatmadan önce içeceksin dedi ama 1 kutu vermis içinde de bi tane var anlamadım yetecek mi smdi bu diyorum bende ama antibiyotik vermedi
O verdiği şase zaten antibiyotik ve bir kullanımlık veriliyor.daha önce benimde olmuştu idrar kültürü yapıldı ve munorol şase verildi üç dört gün sonra birdaha kültür yapıldı üreme olmadı yani enfeksiyon bitmişti umarım sanada iyi gelir canım geçmiş olsun.

Stres yapmamaya çalışıyorum canım. Ama daha teşhis konulamadı, serumun etkisi de geçti başladım yine yanmaya. O biraz can sıkıyor işte.

Haklısın ben acilde sabaha kadar ağlamıştım ama stres yaptığımla kalmış oldum böyle stres olma demek kolay diyosundur belki evet elinde olmuyo insanın inan ben çok stres yaptığım için söylüyorum yapmamaya çalış hep iyi şeyler düşün

Inşallah canım benide haftaya pazartesi çağırdı geçmiş olur umarım :)

Banada munoral diye bi ilaç verdi suya karıştırıp yatmadan önce içeceksin dedi ama 1 kutu vermis içinde bi tane var anlamadım yetecek mi smdi bu diyorum bende ama antibiyotik vermedi
Canım evet o çok iyi geliyor yatarken içip bı sure wc ye gitmiyosun bı ay başka bişey kullanmana gerek kalmıyor hemen geçirir keske banada verseydi reçetesiz de alinmyo

Canım evet o çok iyi geliyor yatarken içip bı sure wc ye gitmiyosun bı ay başka bişey kullanmana gerek kalmıyor hemen geçirir keske banada verseydi reçetesiz de alinmyo
Öyle baya etkiliymis bende yeni öğrendim cNım yaa yoksa dedim bu bi tane şey ne ise yarıcak diye seninde inşallah geçer tabi de geçmezse doktoruna söylersin

Bunyeyle alakali sanirim yada benim lokosit mjktarim 14 tu cok yuksekti hic temizlemiyodu her hafta ictim bundan rahat 20 tane icmisimdir hamileligim boyunca...bunda sirke icerek temizledim

Benim ilk hamileligimde hep boyle hastanede serumla gecmisti kusum ama sonra kizim gelince hepsini unutturdu az kaldi kuşum dayan kizini kucagina alinca hepsini unutcan

Yalnız değilmişim demek bende böyleyim
dr.banu ciftci nin normal dogum korkusu icin animasyon uzerinden anlattigi bi video var Youtube da yaklasik 2 saat. Onu bi izle istersen. Dogumun bilimsel olarak nasil gerceklestigini anlatiyor. Korkularin gecmiyor ama normal doguma daha sicak bakmaya basladim.

Bunyeyle alakali sanirim yada benim lokosit mjktarim 14 tu cok yuksekti hic temizlemiyodu her hafta ictim bundan rahat 20 tane icmisimdir hamileligim boyunca...bunda sirke icerek temizledim
Canim benim lökosit 5 ama yanma ve ağrı var Bende sirkeyede basliycam inşallah çabucak atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…