- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Kasım lohusaları olacağız malumunuz lohusa takımlarıni nasıl almalı kızlar ? Ben çok üşüyen biriyim acaba kadife veya Polar takım mı tercih etmeli ne yaptınz siz baktığınız bi yer var mı?
Ben bi yazi okumustum anne sütü oyle mucizevi birseymis ki. Etle sütle beslenenle, buldugunu yiyenler arasinda sütün yapisinda bi degisiklik olmazmis. Oda Allahin zenginle fakirin bebegini ayirt etmemesinden kaynaklanirmis. belki emzirirken daha fazla acikiriz ben pis bogazimi durduramam bebegi bahane edebilirim orasi ayri :))Zumba da süper olur iyi fikir canım :) emzirmek zaten epey kalori yaktiriyor azıcık destekle kolayca kilo verirsin. Bol su içmek ve dinlenmek en çok süt yapan şeyler gerçekten. Cok yemek önemli olsaydı Afrikalı kadınların sütü olmaması gerekirdi :)
cok geçmiş olsun canım
Haklısın ben acilde sabaha kadar ağlamıştım ama stres yaptığımla kalmış oldum böyle stres olma demek kolay diyosundur belki evet elinde olmuyo insanın inan ben çok stres yaptığım için söylüyorum yapmamaya çalış hep iyi şeyler düşün
Gecmis olsun kisa zamanda toparlarsin insallah
Benim ilk hamileligimde hep boyle hastanede serumla gecmisti kusum ama sonra kizim gelince hepsini unutturdu az kaldi kuşum dayan kizini kucagina alinca hepsini unutcan
Kasım lohusaları olacağız malumunuz lohusa takımlarıni nasıl almalı kızlar ? Ben çok üşüyen biriyim acaba kadife veya Polar takım mı tercih etmeli ne yaptınz siz baktığınız bi yer var mı?
Ben bi yazi okumustum anne sütü oyle mucizevi birseymis ki. Etle sütle beslenenle, buldugunu yiyenler arasinda sütün yapisinda bi degisiklik olmazmis. Oda Allahin zenginle fakirin bebegini ayirt etmemesinden kaynaklanirmis. belki emzirirken daha fazla acikiriz ben pis bogazimi durduramam bebegi bahane edebilirim orasi ayri :))
Merhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.
Allah razı olsun canım,beni listeden silersin .herşey için teşekkür ederim .Canım benim Allah sana sabırlar versin ne denir ki... İnşallah cennette tüm yavrularına kavuşursun
Merhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.
Hanımlar hastane çıkışı setler oluyor onlu falan ... tulum eldiven şapka battaniye zıbın ... üzerine isim nakışlı yaptırmak istiyorum ... tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı satış yapan ?
Valla lohusayken insan fena halde yanıyor ve terliyor. Ben kış bile olsa üşümem diye düşünüyorum. Zaten bebek üşümesin diye evi sıcak tutacağız. Ben normal penye giymeyi düşünüyorum :)
Hastaneye için düşünüyorum evde bi şekilde odare ederiz kendimizi ama normalde bile battaniye ile oturan bi insanim benBugun bende baktim takimlara ama karar veremedim. Kisin bile evin icinde ince penye ile duran biriyim normalde ama dogum sonrasi nasil olur hiic bilmiyorum. Normal takim alip bi tane de hirka alabilirim. Polar kirkali lohusa takimlari 200tl ye yakin fiyat onun yerine normal bi takim alip hastane icin sal filan alabilirim evde ise bi suru hirkam var zaten diye dusunuyorum
Açlık 77 çıktı canım 1 saat sonra 203 bundan 1 saat sonrada 209 yani en son olculenin düşmesi gerekirken yükselmesi sıkıntı yaratıyormus tBi bide 77 den bi anda bu kadar yükselmesi iyi değil dedi inşallah düzelir çok teşekkür ederm kuzum
Başın sağolsun canım.bundan sonra sağlıcakla bebeğini alırsın kucağına.yanlış hatırlamıyorsam daha öncede erken Doğumun olmuştu.doktorlar bişey demiyor mu tekrarlamasına.bu son olsun inşallah canım çok üzüldüm.Merhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.
Çok üzüldümMerhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.
Rabbim yardımcın olsun. En kosa zamanda tekrar evlat haberini alıp kucağına almayı nasip etsin canım.Merhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.
Yediklerine kimyon atinca gaz yapmiyor diyolar dogruluk payi var mi :))Onu ben de görmüştüm canım gerçekten çok büyük bir mucize :) bebeğin ihtiyacına göre sütun yapısı bile değişiyor.
Malesef emzirirken herseyi yiyemiyorsun canim. Özellikle ilk zamanlar aman sütüm gaz yapmasın aman çocuğa dokunmasın diye diye tatsız tuzsuz şeyler yiyorsun
Yediklerine kimyon atinca gaz yapmiyor diyolar dogruluk payi var mi :))
Ben bebege tek basima bakicam yanmda kimse olmayacak Allah sabrini verir insallah. Gecen arkadasimin bebegi gazdan kasilip kaldi rengi falan degisti bebegin. O hic panik olmadi bebege egzersiz falan yaptirdi ben oldugum yerde ruhumu teslim ediyodum az kalsin cok panik oldum. İnsallah bende oyle rahat olurum kendi cocugumdaValla erkek bebek ne yaparsan yap gazlı oluyor :) ben elimden geldiğince dikkat ediyordum ama yine de yaklaşık 7 ay sürdü o gaz donemi...
Sağol canım bugünde acile gittik kızıma iğne yaptılar.kızarıklıklar arttı. Bir hafta hiçbir aburcubur market te satılan kapalı yiyecek VS yemeyecek bakalım. İlk defa böyle bişey başımıza geldiŞuan nasılsınız canım. Geçmiş olsun kuzuna da sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?