2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah sabır versin.ne denir ki. İnşallah rabbim sağlıklı sihatli evlatlar la doldursun yerini

İlk 2-3 hafta gaz yoktu zaten canım sonra yavas yavas olmaya başladı doktora götürdük damla verdi o biraz rahatlattı ama yüzde yüz cozmedi. O bacak hareketleri çok işe yarıyor gercekten. Karnına masaj yapmak da iyi geliyor. Bir de bebisin karnına ince bir tülbent sarıp sicak tutmak ise yariyor. Arada yüz üstü yatırmak lazım o zaman da pırt pırt gidiyor :) ben emzirdikten sonra kendim yatakta uzanip karnıma da bebegi yan bir şekilde yüz üstü yatırıyordum hem benim ssıcaklığım iyi geliyordu hem kendini anne karnında gibi hissedip sakinleşiyordu :) titreşimli anakucaklari var ya bir arkadaşım da ona oturunca direkt gazını çıkardığını soylemisti. Tek bakacaksan öyle bir şey işe yarayabilir.

Merhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.
Cok uzuldum. Allah saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Banada munoral diye bi ilaç verdi suya karıştırıp yatmadan önce içeceksin dedi ama 1 kutu vermis içinde de bi tane var anlamadım yetecek mi smdi bu diyorum bende ama antibiyotik vermedi
Bende kullandim cok iyi geliyor ve cokca su bide maden suyu da bana baya fayda ediyo su sira iyoyim ama

Merhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.
Canım sabır versin rabbim çok üzüldüm yaa nasıl oldu

Kasım lohusaları olacağız malumunuz lohusa takımlarıni nasıl almalı kızlar ? Ben çok üşüyen biriyim acaba kadife veya Polar takım mı tercih etmeli ne yaptınz siz baktığınız bi yer var mı?
Hastane odasi 32 derece oluyor bebek icin,en azindan bizimki öyle ayarliydi bir kac kez cami acip havalandirmistik odayi....geceligim kolsuzdu askili almadigima pisman olmustum.gerci yine esimin ailesi olcak diye askili almadim yarim kollu kisa gecelik aldim.ben pişmistim ama bunyeye gorede degisir sanirim

Aa cok gecmis olsun alerji testi yapildimi...belkide sadece sicaktan pismistir

Dusugude yuksegide zararmis canım sanada çok geçmiş olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımiza alalım yeter bize dikkat ederiz :))

Normal doğumda sanirim kan kaybından dolayı ilk anda üşüme geliyor canım. Ben sadece ilk gün dişlerim birbirine çarpacak kadar zangir zangir titremistim haziran ortasında :) neyse ki hastanede battaniye vardı ve yanıma bambu çorap almıştım sıcacık olmustum tabi sonraki gunler öyle bir terledim ki aman Yarabbi

Şimdiii kızlar size bişey anlatmak istiyorum. Eşimin annesi ve babası ayrı. Babası evli sma evli olduğu kişiyle ben 7 senedir görüşmüyorum. Babasıylada babaannesi burda olduğu sürece onun evinde görüşüyorum. Ama eşim ve çocuklar normalde gidip geliyor babasının evine.
Her sene okullar kapanır kapanmaz Yazlığa gider kp ve ailesi. Ve 2-3 senedir sürekli eşimden kızları istiyo. Geçen gün aklıma geldi, eşime dedimki “ görüntülü arasana babanı, kızları özlemiştir görsün adam” diye. “ yok sonra ararım, tripli bu aralar” dedi. Hayırdır dedim.
Yine kızları istemiş gelsinler kalsınlar burda biraz diye. Kusura bakmasın ozaman istediği kadar triplenebilir dedim. Benim prensibim var, benim kızlarım benden ayrı şehir dışına çıkamaz. Ve bunu her defasında heryerde söylüyorum. Hatta geçen gün kendi annem de dediki “ köye götüreyim büyük kızı, orda oyalanır.” Biliyosun huyumu hala konuşuyosın dedim. Göndermiyorum ve göndermiycem dedim. Eeee sizi biz büyütmedikmi, bakamıyacakmıyım bi çocuğa, sizde o kadarken gidiyodunuz dedi. Bakmakla alakası yok dedim. İçim rahat etmiyo ayrıca sende göndermeseydin dedim. Eşimde kızdı bana göndersene çocuğu diye. Bu sefer ona baya kızdım. Sen karışma dedim.
Ya ben haksızmıyım Allah aşkına. Burdayken Annemde de kalırlar kayınvalidemde de. Ama dedelerinde kalmalarını istemiyorum orası ayrı.
Çocuklarım gözümün önünde olsun bu benim en doğal hakkım. Burdayken isterlerse hergün görüşsünler. Annemlede göndermediğim için eşim bişey diyemiyo babama yollıcam falan diye.
Beyefendi trip yaptı bayadır aramıyo sormuyo çocukları. Karısıda Allah var ilgileniyo çocuklarla, şimdi ben sevmiyorum diye hakkını yiyemem. Hatta kızlarım deli oluyo kadına
Öfff daraldım işte anlatayım dedim. Çok mu pimpirikliyim.

Çok çok geçmiş olsun canım Allah sanada sabır versin vakti geldiğinde sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun inşallah

O zaman sadece üstüme hırka tarzı birşey alayım madem sıcak oluyor hastane :)
gerçekten mi şu terden lohusaliktada mi.kurtulamicaz yani

Yaaa bence haklı olduğunu düşünüyorum annenin yada kp nin bakamicagindan değil ama insan bu kadar pislik varken dışarıda çocuğu gözünün önünde olmadı rahat edemez rahatta uyuyamaz eskiden bırakırlardi çünkü bu kdr kötülük yoktu artık kapı önünden çocuk götürüyorlar bende pimpirikliyim yok bırakmazdim hak veriyorum sana çocuklarını gözünden ayırma Allah korusun ama iyi bi devirde değiliz gözümden ayrı Kafamda sürekli kurarım bişey mi oldu diye

Evladın senin gibi bi annesi olduğu için şanslı şu açıklamana bakınca bence babaannesi de şanslı :)

Tavizde vermiyorum bu konuda vermeyide düşünmüyorum canım. İnsan evladı söz konusı olunca kaplan kesiliyo gerçekten.

Nasıl bı uyku eğitimi verdin cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…