2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah razı olsun canım,beni listeden silersin .herşey için teşekkür ederim .
Canım rabbim sabır versin. Ahirette meleğine kavuşursun inşallah. Ne denir bilemedim, yerini doldurmaz ama rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah
Allah allah niye oluyo acaba inşallah bian önce iyileşir canım. İnsanız valla herşey başımıza geliyo rabbim sağlık versin
Valla canım eskiden olsa, ay yolla ya ne olacak hem biraz sen dinlenirsin hemde çocuklar hava alsın derdim amma, zaman öyle bi zaman ki parkta bahçede otururken gözünü ayıramıyosan evladından gözünün görmeyeceği yere hiiiiç yollamayacaksın.. bizim köyde bile biz eskiden tur atardık mahalle mahalle kimsede şşt diyemezdi demezdi yabancı gezemezdi köyde(herkes birbirini tanır) yabancı araba geçse 2 kere köyün gençleri hemen peşlerine takılır hesap sorarlardı. Şimdi eşime diyorum burda asla çocuğu sokağa bırakmam oynasın diye binbir çeşit pislik geçiyo diye. Yollamamakta haklısın. Ki ben bırak çocuklar gezsin annesinden ayrı uyumayı özgüvenli olmayı bilsin yandaşıyım ama buna bende karşıyım
Bebektir bu ateşlenirde ağlarda, yeri gelir süt içerken bile öksürür bişey olur. Kadın felaket tellalı galiba öyle şey denir mi ya. Benim ablam 2.kızını doğurduğunda ben 18 yaşındaydım. Yanında kalacak kimse yoktu ben kalmıştım ilk iki hafta. Ablam sezaryenli. Bebeği ben tuttum yıkadıkta gazını da aldık, göbek kordonuna pansumanda yaptık. Minicikti korkmuştum ilk giydirmeye ama giydirdimde. Ben o yaştayken yaptım daha önce hiç yapmamıştım. Korkma yani beyninide boş yere kurma. başkasının çocuğunda belki donar kalırsın çünkü huyunu bilmiyosun. Senin bebeğin uygulamalı ders gibi öğreneceksin yavaş yavaş neye ağlar niçin ağlamıştır tahmin edeceksin.
Ve senden başka yardımcısı da olmayacak donup kalmaya da fırsatın olmayacak :))
Bende de kimse kalmayacak hatta ben kimseyi istemiyorum. Doğum yapacağımda bile akşam eşime söyledim kimse yanımda kalmasın sadece sen kal bana yeter diye

Merhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.

Rabbim sabrını versin sizlere tekrarını yasatmasin inşaallah.

Ben izmirdeyim babam istanbulda ayvalikta yazlikta var,kendi babam oldugu halde kizim bensiz gidemez.soz konusu bile olamaz.dunyanin yarisi cocuk tecavuzcusu sapik olmusken ben kendi babama bile guvenip gonderemem kimse kusura bakmasin teklifte etmesin.Kendi ailelerimiz farkli bir dunyada cocuk yetistirdi,belki onlardan zarar gelmez ama komşusudur arkadasidir şusudur busudur dikkat etmez guvenir 40 senedir taniyorum der...benim cocuguma zarar gelse kim verecek bunun hesabini.
Gidemezler bizsiz bir yere kimse kusura bakmasin oyle bir dunya yok artik.

normal dogumdan bende cok korkuyorum canım ozellıkle catala cıkınca kendımı kasıp cocuga bısey olur dıye korkuyorum kasılacagımı bılıyorum
Bende sancidan cok cati muayenesinden korkuyorum canim. Sanci sirasinda da cok kez bakiyorlarmis acilmaya yapamam gibi geliyor Allah yardimcimiz olsun

Kensi evinde rahat edemeyenlerde bugun ben varim
746329226282 derece havada sutyen yarim kollu yakasi bagri poposu iyice kapali tshsirt ve uzun esortman alti giydimki annecigim vucudumu rahat rahat kesemesin ay bacagin sarkmis memen buyumus diyemesin midemi iyice bulandirmasin diye....
Neyseki 4 te kizi fotografraf cekimine goturcem gunun stresini orda atarim
Herkse keyifli bir haftasonu dilerim

Neyse ki çabuk kurtulacaksın canım :) etek vs tarzı bişey giyseydin bari üfür üfür. uzun esortman insana kurdeşen döktürür ayol. hoş çıplakta gezsen döktürürler illaki

Niye korkutuyo ki ne ilginc yaa bakarsin bebege merak etme. Kilolu da olsa zayifta olsa insanda hep incitirim ya dusuncesi oluyor ama bebekler esnekler ufak tefek seylere incinmezler. Onun disandaki gazi olsa atesi olsa dibinde biri de olsa yine sen bakiyosun yine sen uykusuz kaliyosun. Az insan cok is prensibini benimse. Dibinde olsa neler neler derler. Uzaktayken boyleyse...

Merhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.
Canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim dayanma gücü versin. Ne desek az kalır eminim.İnşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı bir bebek nasip eder

Bende sancidan cok cati muayenesinden korkuyorum canim. Sanci sirasinda da cok kez bakiyorlarmis acilmaya yapamam gibi geliyor Allah yardimcimiz olsun

Korkutma kiz kendini hic alttan muayene olmadin mi? Bircok kez cati muayenesi yapmazlar. Sancin siklasinca bakarlar sadece. Sancin siklasinca da gozun catiyi filan gormez emin ol. Bi an evvel dogurayim moduna girceksin. Gecen hastanede kadinin biri geldi vajinismus fln da degil ama dehset korkuyo bayilcak kiz sadece 1 kez baktilar acilma olmayinca da sezeryana gitti zaten. Dusunup dusunup korkutma kendini:)

ben çatı muayenesi nedir bilmiyorum, sizin bukadar korkmanıza rağmende araştırmayı asla düşünmüyorum. doğum videoları izlemiyorum, hikayelerini okuyorum. herkesin başına aynı şeyler gelmiyo zaten hormonlarımız normal değil hiç kendimi korkutmaya niyetim yok
alttanda muayene olmadım hiç
ama yinede normal doğum illaki normal doğum

Neyse ki çabuk kurtulacaksın canım :) etek vs tarzı bişey giyseydin bari üfür üfür. uzun esortman insana kurdeşen döktürür ayol. hoş çıplakta gezsen döktürürler illaki
Etekte giymistim bi kere etek yerleri supuruyo ama aradan azicik bacagim gorunse pispis bakiyo deli ediyo sabah 7 bucukta meliside almis gelmis...lidya zaten atak doneminde ne bulsa yiyen cocuk melisi gordu oyniycam diye yemiyo! Keske soyleseydin melisi getircegini erken yediridim diyorum eh bu saate kahvaltimi kalir zaten diyo.dedigi saat 7 bucuk! Allahim elimden bir kaza cikmadan gitsinler bir an once saat gecsin nolur

Heyy Allahım yaa. Boşver taşınmadığın en iyisi cnm o ne öyle ya. İnsan psikolojisi ile oynamak bu kadr mı kolay olur. Hem de gbe bir kadının. Boşver cnm sen takılma kayınvalidene panik ola ola bakarız evvel Allah. Dozunu bildikten sonra kaygı iyidir. Pozitif yönden baaklım olaya

Amin canım Rabbim bi güç kuvvet versin bize en kolay sekılde atlatalım inşallah

Al benden de o kadar canım :) ilk dogum olacak sanırım benim de aynı sekılde ama ben olumlu dogum hıkayelerı okuyayarak normal doguma yoneldım yoksa asla yapamam dıyordum :)

Kızlar aklıma birşey geldi sizinle de paylaşayim. Büyük tuvaletinizi yaparken alafranga tuvalet kullanıyorsanız ayaklarınızın altına tabure-kova artık ne bulursanız dizlerinizi kıracak kadar bir yukselti koyun ki çok fazla ıkınmak zorunda kalmadan kolayca yapabilesiniz.

Bir de tuvaletinizi yaparken nefes egzersizi yapmayı denerseniz normal doğumda faydasını gorursunuz :)

e hani getirmeyecekti, güzelce söyle sende annecim bizim düzenimiz bu bizim kahvaltı saatimiz bu, ev ahalisi buna uyuyo kural benim ev benim de. melisle beraber yedirmeye çalışsan? bu arada melis kaç yaşında.. neyse en azından belli bi saatin var ya gece yatılı gelseydiler diyerek beterin beterini düşün, kendini kasma Önderalp'i düşün
Al benden de o kadar canım :) ilk dogum olacak sanırım benim de aynı sekılde ama ben olumlu dogum hıkayelerı okuyayarak normal doguma yoneldım yoksa asla yapamam dıyordum :)
aynen canım ilk doğum. ben en başından beridir normal doğum istiyodum zaten hatta bağıra bağıra doğurayım istiyorum azıcık psikopatlık varda
ay o ıkınma bende beter yaa

bide nasıl nefes egzersizi yapıcaz canım ay faydası olur ya inşallah

Ben basta alaturka kullaniyodum kramp girdi de bikez alaturkada kalkamadim. Sonra alafranga kullandim ama tabure de olsa comelme tam manasiyla olmadigi icin yine de kabizliga neden oluyor. Simdi tekrar alaturka kullaniyorum ozellikle buyuk tuvalette comelme egzersizi de yapiyorum arada yormadan kendimi. Yoksa iyice hantallastim valla dogum sonrasini dusunemiyorum egilemicez heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…