Hayatım bu tarz kadınlar hayatta vasfı olmayan bir yer edinememis tiplerdir.tek ovundukleri şey temizlik ve yemek pasta börek iki kelam etme yok hayata bu çerçeveden baktıkları için karsisindakileride öyle değerlendiriyorlar. Acıyorum işleri zorCok ayip cok. Bende bi arkadasima gidecektim aslinda grupcak gidecektik ama arkadasim beni ve bir arkadasi daha cagirdi. 2 kizi var kucukler ev kira ve kucuk dedi temizlik yapamadim siz dikkat etmiyosunuz diger kizlari cagirmaya cesaret edemedim laf ederler diye dedi. Uzuldum sahsen bir kere bile baskasinin dolabindan bardak almak icin bile dolabi acmis biri degilim. Niye utandirirlar ki insani. Daginikta olabilir kirli de olabilir toz da olabilir yeri gelir sac tuyde olabilir. Hepsi olur insanlar neden utandirilir mahcup edilir ki. Suan ki yasadigim sehirde kulturu pek bilmiyorum yerli bi arkadasim anlatmisti eve gelen misafir caktirmadan ayagiyla halinin altini kaldirir bakarmisben sok olmustum duyunca. Neler neler duycaz gorcez acaba. Hatta bekarken anneme gune gelmislerdi arkadaslari bende oyle bi temizlik yaptim ki anlatamam aksam sildim supurdum sabah kalktim tekrar sildim supurdum o derece evi temizledim. Cam sildik ya saka gibiydi. Evde bir sekerlik var bizim onun icin yilin 365gunu seker vardir hic ici bos degil ve salonda durur gelene ikram edilir. Nasil olduysa onu bosaltip silmeyi unutmusum kendi de kristal gibi biraz buzlu cam toz gostermiyo yani. Seker tuttum ve kadin sekeri alirken eliyle soyyle bir tabagin icinde parmagini gezdirdi toz tabi. 10 kadin var ortalarinda yapti bunu oyle utanmistim ki anlatamam. Simdi annemin o arkadaslarini gormek istemiyorum nedense yillardir tanidigim kadinlar ama aklimda hala o utanc kaldi
ayy ben diyemezdim sanırım ama kıza kızardım. iyi yapmışsın bi yandan herkes haddini bilecek. ben öyle içime ata ata tepeme çıkıyolar işte... :)
vallahi öyle.. kendimi sıkıyorum sıkıyorum maaş yok elimde.. havaya herşey. bide eşşek gibi sabahın 7sinde kalk 1 makine çamaşır as, 2.makina çamaşırı at evi toparla işe gel burda patron mobbingi çek. zor iş vesselam.. elinde ne var koca bi hiç
bizim erkeklerin canı kıymetli kuzum :) gözüm görmesin sefasını süreyim diyolar
ozaman güzelce al elinden telefonu sil videoları. gerçekten sinir oldum olacak şey değil
Lekelenme veya erken doğum tehliken yoksa en güzelini yapıyorsun canım. O kaslara doğumda da ihtiyacın olacak çok faydasını görürsün :)
Bende kimseyi istemedigim icin yalniz kalcam aslinda. Annemle kv küsler biri gelirse digeri tepemden ayrilmaz ve surekli gerginlikle gecer. Birbirlerine laf sokmaktan bana ayircak zamanlarida kalmaz zaten. O yuzden kimseyi istemiyorum bende. Kendi cocugum olunca bende farkli olur diye dusunuyorum yoksa bu kadar insan nasil yetisip büyüyecekti diyorum kendi kendime. sende iyi yapmissin kendim bakarim diyosan kimseye gerek yok.Canım rabbim sabır versin. Ahirette meleğine kavuşursun inşallah. Ne denir bilemedim, yerini doldurmaz ama rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah
Allah allah niye oluyo acaba inşallah bian önce iyileşir canım. İnsanız valla herşey başımıza geliyo rabbim sağlık versin
Valla canım eskiden olsa, ay yolla ya ne olacak hem biraz sen dinlenirsin hemde çocuklar hava alsın derdim amma, zaman öyle bi zaman ki parkta bahçede otururken gözünü ayıramıyosan evladından gözünün görmeyeceği yere hiiiiç yollamayacaksın.. bizim köyde bile biz eskiden tur atardık mahalle mahalle kimsede şşt diyemezdi demezdi yabancı gezemezdi köyde(herkes birbirini tanır) yabancı araba geçse 2 kere köyün gençleri hemen peşlerine takılır hesap sorarlardı. Şimdi eşime diyorum burda asla çocuğu sokağa bırakmam oynasın diye binbir çeşit pislik geçiyo diye. Yollamamakta haklısın. Ki ben bırak çocuklar gezsin annesinden ayrı uyumayı özgüvenli olmayı bilsin yandaşıyım ama buna bende karşıyım
Bebektir bu ateşlenirde ağlarda, yeri gelir süt içerken bile öksürür bişey olur. Kadın felaket tellalı galiba öyle şey denir mi ya. Benim ablam 2.kızını doğurduğunda ben 18 yaşındaydım. Yanında kalacak kimse yoktu ben kalmıştım ilk iki hafta. Ablam sezaryenli. Bebeği ben tuttum yıkadıkta gazını da aldık, göbek kordonuna pansumanda yaptık. Minicikti korkmuştum ilk giydirmeye ama giydirdimde. Ben o yaştayken yaptım daha önce hiç yapmamıştım. Korkma yani beyninide boş yere kurma. başkasının çocuğunda belki donar kalırsın çünkü huyunu bilmiyosun. Senin bebeğin uygulamalı ders gibi öğreneceksin yavaş yavaş neye ağlar niçin ağlamıştır tahmin edeceksin.
Ve senden başka yardımcısı da olmayacak donup kalmaya da fırsatın olmayacak :))
Bende de kimse kalmayacak hatta ben kimseyi istemiyorum. Doğum yapacağımda bile akşam eşime söyledim kimse yanımda kalmasın sadece sen kal bana yeter diye
aynen canım valla kırılıp içine attığımla kalıyorum. şu bir iki haftadır biraz daha kıdemliyim ama. artık insana göre muamele.. en iyisini yapıyosunaydingelini cnm yıllardır prensip edindim bende sisicegine karsimdakinde sissin.herkes haddini yerini bilecek üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokmayacak.ha bunu edepsiz tavırla yapmam yumuşak yumuşak sokarim anlamazsa terslerim.bide sustukça millet yaptığını normal olarak görüyor sen kırıldığınla kalıyorsun
çirkef insanla baş etmek zor anacım vallahi zor..Babanesine soyliycem melisi birdaha getirme anasi guzel tembihlemis dolabin icine kadar video cekti...he annesi tembihlemedi kendi cektiyse o daha kotu 11 yasinda gozumun icine baka baka yalan soyleyip benden gizli video cekiyo o yuzden bi daha getirme dayanaz da bisey soylersem melise annesi butun sulaleyi birbirne katar sende biliyosun diycem.
Heee sonra da benim eşim gibi 5 tane isterler
Şimdiden 3. Bebeğin planını yapiyor
Hayatım bu tarz kadınlar hayatta vasfı olmayan bir yer edinememis tiplerdir.tek ovundukleri şey temizlik ve yemek pasta börek iki kelam etme yok hayata bu çerçeveden baktıkları için karsisindakileride öyle değerlendiriyorlar. Acıyorum işleri zor
ben kuru insan kalabalığına karşıyım. ablam yapar eder lafım yok ama kızlarının gürültüsü benim şuan beynimi yiyo, o halimle hiiç mi hiç çekemem. kv zaten benden iş bekler anca yayar kendini oturur uğraşamam onla. en iyisi canım kocam. bağırırımda çağırırım küserimde ama yinede en iyisi canım kocamBende kimseyi istemedigim icin yalniz kalcam aslinda. Annemle kv küsler biri gelirse digeri tepemden ayrilmaz ve surekli gerginlikle gecer. Birbirlerine laf sokmaktan bana ayircak zamanlarida kalmaz zaten. O yuzden kimseyi istemiyorum bende. Kendi cocugum olunca bende farkli olur diye dusunuyorum yoksa bu kadar insan nasil yetisip büyüyecekti diyorum kendi kendime. sende iyi yapmissin kendim bakarim diyosan kimseye gerek yok.
Aslinda uzak degil canim aramizdaki mesafe 15 kmNiye korkutuyo ki ne ilginc yaa bakarsin bebege merak etme. Kilolu da olsa zayifta olsa insanda hep incitirim ya dusuncesi oluyor ama bebekler esnekler ufak tefek seylere incinmezler. Onun disandaki gazi olsa atesi olsa dibinde biri de olsa yine sen bakiyosun yine sen uykusuz kaliyosun. Az insan cok is prensibini benimse. Dibinde olsa neler neler derler. Uzaktayken boyleyse...
Cok haklisn ne varsa kocalarda varben kuru insan kalabalığına karşıyım. ablam yapar eder lafım yok ama kızlarının gürültüsü benim şuan beynimi yiyo, o halimle hiiç mi hiç çekemem. kv zaten benden iş bekler anca yayar kendini oturur uğraşamam onla. en iyisi canım kocam. bağırırımda çağırırım küserimde ama yinede en iyisi canım kocam
Aslinda uzak degil canim aramizdaki mesafe 15 kmama bizim dügün olayli gecti iki aile küsler. O yuzden kafasina gore gelip gidemiyo. Bende cok gitmiyorum. Ama istiyoki dibine tasiniyim. Evler ayri olsn Ortak yiyip icelim. Simdi bebek olunca her firsatta benim bakamicagimi empoze etmeye calisiyorki dibine tasinayim diye. Halbuki Bilsem gercekten yardimci olacak giderimde herseyime karisir cocuk kendisininmis gbi davranir. Yaptigi yenmez lafi bitmez temizlik hijyen desen hak getire. Bende kaciyorum iste boyle
kıız sakın ha sakın gitme. bebeğinle ağla bebeğinle kus ama sakın gitme. ağlıyosa da ağlıyo deme ona. seni delirtir bin pişman olursun. hergün yediğin lokmayıda boğazına dizer. adım gibi de eminim.. bak ben benim kv de de 3 gün yemek yedim üst üste. 3hafta kitlemeye çalışıyoAslinda uzak degil canim aramizdaki mesafe 15 kmama bizim dügün olayli gecti iki aile küsler. O yuzden kafasina gore gelip gidemiyo. Bende cok gitmiyorum. Ama istiyoki dibine tasiniyim. Evler ayri olsn Ortak yiyip icelim. Simdi bebek olunca her firsatta benim bakamicagimi empoze etmeye calisiyorki dibine tasinayim diye. Halbuki Bilsem gercekten yardimci olacak giderimde herseyime karisir cocuk kendisininmis gbi davranir. Yaptigi yenmez lafi bitmez temizlik hijyen desen hak getire. Bende kaciyorum iste boyle
Ben onu takmiyorumda zaten kendi kaygim endisem var uzerine konusunca insan bi acaba mi diyo :) ama arkadaslarinda dedigi gibi kendi cocugumzn huyunu bilecegiz neye agliyor neneye guluyor baskasinn cocugndan daha kolay olur bakmak.Heyy Allahım yaa. Boşver taşınmadığın en iyisi cnm o ne öyle ya. İnsan psikolojisi ile oynamak bu kadr mı kolay olur. Hem de gbe bir kadının. Boşver cnm sen takılma kayınvalidene panik ola ola bakarız evvel Allah. Dozunu bildikten sonra kaygı iyidir. Pozitif yönden baaklım olaya
Benim evimin oldugu yere 2,yildir lanet okuyo hic sevmiyor burayi gelmez yani. Bi de kendi evi onun ben kiraciyim. O gelrse ben kacarimIyi ediyosun sen bosver. Uzaklik iyidir senin dibine tasinmasinlarda
Yok ya gidermiyim iyice ogrendim huyunu. Kendim bakicam. Seninkinde yine yemissin. Bizimki yemek yapnak nedir bi haberkıız sakın ha sakın gitme. bebeğinle ağla bebeğinle kus ama sakın gitme. ağlıyosa da ağlıyo deme ona. seni delirtir bin pişman olursun. hergün yediğin lokmayıda boğazına dizer. adım gibi de eminim.. bak ben benim kv de de 3 gün yemek yedim üst üste. 3hafta kitlemeye çalışıyo
Benim evimin oldugu yere 2,yildir lanet okuyo hic sevmiyor burayi gelmez yani. Bi de kendi evi onun ben kiraciyim. O gelrse ben kacarim
Allahim sabırlar versin rabbim yeni umutlar yesertsinMerhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.
ahh ahh bu konuda cok stresliyim yaaa :) bende kalabaligi pek sevmem normalde yalniz olmayi cok seviyorum ama memleketebuzak oldugum ve her firsaytta ben gittigim icin ailem 3 yildir buraya hic gelmedi bide kv dugunde biseyler yapmis benve yapamdi ama kendi kuruntulari bizimkilerin ondan cekiniyrohz diye bahane uydurup gelmediler bu zamana kadar simdi dogum icin ablam 2 cocuguyla babamlar 1 kardesimle bide enistemle halan gelicek kv kp zaten ayrilmazlar evden allahim ben cocuguma kendim bakicam derken :) halamda yemek yaparim beb kalirim yaninda demisti simdi ablam ben 10 gun kalicam ilk banyosunu falab yaptircam diyro ben yaparim kendim hic gerek yokcocuklar okullarindan kalmasin dedim bisey olmaz diyor veee tek sorun oda degil kac yil gelmedikleri icin sirayla gelinde diyemiyorum :) bide daginiklik takintim var biliyorlar simdiden simdiden onalr varken nasil tuvalete girecegimi o halimle nasil tuvaleti temizleyecgimi onalr gittikteb sonra nasil temizlik yapacgimi dusunuyroum :)ben kuru insan kalabalığına karşıyım. ablam yapar eder lafım yok ama kızlarının gürültüsü benim şuan beynimi yiyo, o halimle hiiç mi hiç çekemem. kv zaten benden iş bekler anca yayar kendini oturur uğraşamam onla. en iyisi canım kocam. bağırırımda çağırırım küserimde ama yinede en iyisi canım kocam
Ever o kadar yatiyo ama fiyati cok ucuk degildi deger diye dusundum canim o yuzden. Su ana kucaklari cok pahali ya 700,den basliyor konforlu bisey aliyim desenReflü yastığı benim çok işime yaramıştı canım tavsiye ederim ama kiraz cekirdeklisinden emin değilim benimki normaldi. Bazıları kötü kokusu olduğunu söylemiş...
Reflü yastığında rahatlıkla yüz üstü yatirabiliyorsun. Kusar mi boğulur mu derdi olmuyor. Kendi yatağında yatiracaksan uyurken bebeğe zarar verme ihtimali olmaz çünkü korunaklı oluyor. Bebeğin yanına uzanıp yan yatarak bile emzirebiliyorsun. Emmesi bitince olduğu yerde yüz üstü çevirip gazını çıkartıyorsun uyanmiyor bile :) sıcacık yatıyor kucaktaymis gibi hissediyor sanırım. Gel gelelim ustunde en fazla 4-5 ay yatabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?