2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayatım bu tarz kadınlar hayatta vasfı olmayan bir yer edinememis tiplerdir.tek ovundukleri şey temizlik ve yemek pasta börek iki kelam etme yok hayata bu çerçeveden baktıkları için karsisindakileride öyle değerlendiriyorlar. Acıyorum işleri zor

Heee sonra da benim eşim gibi 5 tane isterler
Şimdiden 3. Bebeğin planını yapiyor

Bende kimseyi istemedigim icin yalniz kalcam aslinda. Annemle kv küsler biri gelirse digeri tepemden ayrilmaz ve surekli gerginlikle gecer. Birbirlerine laf sokmaktan bana ayircak zamanlarida kalmaz zaten. O yuzden kimseyi istemiyorum bende. Kendi cocugum olunca bende farkli olur diye dusunuyorum yoksa bu kadar insan nasil yetisip büyüyecekti diyorum kendi kendime. sende iyi yapmissin kendim bakarim diyosan kimseye gerek yok.

aynen canım valla kırılıp içine attığımla kalıyorum. şu bir iki haftadır biraz daha kıdemliyim ama. artık insana göre muamele.. en iyisini yapıyosun
çirkef insanla baş etmek zor anacım vallahi zor..
Heee sonra da benim eşim gibi 5 tane isterler
Şimdiden 3. Bebeğin planını yapiyor
daha bizimki birincinin tadını alamadı o yüzden hiç bi yorum yapmıyo hatta 2 gündür elini karnıma koyup len napıyon falan demeye başkadı adam utanıyomu napıyo konuşamıyo bile dün elini koyda sesini tanısın hissetsin diyorum. saçma saçma iki kelime ediyo. diyorum oğlum babanın sesini günde 10saniye duyuyosun onda da saçma saçma konuşuyo duyma annecim sen onu diyorum kahkaha atıyo

Oyle insanlarda degil ustelik. Kendilerini gelistirmis kulturlu kadinlar mahalle agziyla bile konusmazlar. Ama insan cok afalliyor gercekten. Ben cok utanmistim o zaman ayip yaa ne olursa olsun cok degisik bi kulturuz. Benim kv de de temiz simdi doguma gelcek beni ates basiyo istemsizce annem cok rahat bir kadin kv ise oturdugu yerden toz alan biri. 1 hafta kalcak ama ben geriliyorum yaa nasi zaman gecicek diye. Titiz insanlarla yasamak cok zor cok

ben kuru insan kalabalığına karşıyım. ablam yapar eder lafım yok ama kızlarının gürültüsü benim şuan beynimi yiyo, o halimle hiiç mi hiç çekemem. kv zaten benden iş bekler anca yayar kendini oturur uğraşamam onla. en iyisi canım kocam. bağırırımda çağırırım küserimde ama yinede en iyisi canım kocam

Aslinda uzak degil canim aramizdaki mesafe 15 km ama bizim dügün olayli gecti iki aile küsler. O yuzden kafasina gore gelip gidemiyo. Bende cok gitmiyorum. Ama istiyoki dibine tasiniyim. Evler ayri olsn Ortak yiyip icelim. Simdi bebek olunca her firsatta benim bakamicagimi empoze etmeye calisiyorki dibine tasinayim diye. Halbuki Bilsem gercekten yardimci olacak giderimde herseyime karisir cocuk kendisininmis gbi davranir. Yaptigi yenmez lafi bitmez temizlik hijyen desen hak getire. Bende kaciyorum iste boyle

dün ne güzel çorba bulgur pilavı ve bi yemek yapmışım.. çorbayı da normalde hazır hiç sevmiyorum ama domates çorbasını da hazır gibi yapamıyorum diye marketten aldım. (bikere denedim tarhanaya benzedi )
adam çorbayı içti ooh güzel olmuş hazır çorba da eline sağlık diyo. dedim beni delirtme millet çalışmadan evde yatıp yemek yapmıyo (buradaki millet eşimin kuzeninin eşi; kv falan o çok nazlı o çok hasta diye gidip yemek yapmışlardı ki benimle 10gün var arasında hamile kadın bana gelmediğinde gidip onu dolaşmış..) ben 3çeşit yapmışım konuşuyosun dedm. tip tip gülüyo. öldürecem bu adamı

Cok haklisn ne varsa kocalarda var

Iyi ediyosun sen bosver. Uzaklik iyidir senin dibine tasinmasinlarda

kıız sakın ha sakın gitme. bebeğinle ağla bebeğinle kus ama sakın gitme. ağlıyosa da ağlıyo deme ona. seni delirtir bin pişman olursun. hergün yediğin lokmayıda boğazına dizer. adım gibi de eminim.. bak ben benim kv de de 3 gün yemek yedim üst üste. 3hafta kitlemeye çalışıyo

Ben onu takmiyorumda zaten kendi kaygim endisem var uzerine konusunca insan bi acaba mi diyo :) ama arkadaslarinda dedigi gibi kendi cocugumzn huyunu bilecegiz neye agliyor neneye guluyor baskasinn cocugndan daha kolay olur bakmak.

Yok ya gidermiyim iyice ogrendim huyunu. Kendim bakicam. Seninkinde yine yemissin. Bizimki yemek yapnak nedir bi haber her gittigmde patates kizartmasi pilav

ahh ahh bu konuda cok stresliyim yaaa :) bende kalabaligi pek sevmem normalde yalniz olmayi cok seviyorum ama memleketebuzak oldugum ve her firsaytta ben gittigim icin ailem 3 yildir buraya hic gelmedi bide kv dugunde biseyler yapmis benve yapamdi ama kendi kuruntulari bizimkilerin ondan cekiniyrohz diye bahane uydurup gelmediler bu zamana kadar simdi dogum icin ablam 2 cocuguyla babamlar 1 kardesimle bide enistemle halan gelicek kv kp zaten ayrilmazlar evden allahim ben cocuguma kendim bakicam derken :) halamda yemek yaparim beb kalirim yaninda demisti simdi ablam ben 10 gun kalicam ilk banyosunu falab yaptircam diyro ben yaparim kendim hic gerek yokcocuklar okullarindan kalmasin dedim bisey olmaz diyor veee tek sorun oda degil kac yil gelmedikleri icin sirayla gelinde diyemiyorum :) bide daginiklik takintim var biliyorlar simdiden simdiden onalr varken nasil tuvalete girecegimi o halimle nasil tuvaleti temizleyecgimi onalr gittikteb sonra nasil temizlik yapacgimi dusunuyroum :)

Ever o kadar yatiyo ama fiyati cok ucuk degildi deger diye dusundum canim o yuzden. Su ana kucaklari cok pahali ya 700,den basliyor konforlu bisey aliyim desen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…