2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım youtube da bir sürü uygulamalı gösteren var ama ben kendi yaptığımı yine de anlatmaya çalışayım
Hani böyle tuvaletin gelince karninda bı sancı oluyor ya işte doğumda da onun bir tık üstü oluyor. Tam sancı anında derin nefes alıp sancı bitene kadar nefesini tutarak tüm gücünle ıkınıyorsun. Tuvaletini yaparken de tıpkı bunun gibi o sancı anında derin nefes alıp nefesini tutarak (bu sefer tüm gücünle değil aman diyeyim ) ıkınıyorsun. Daha sonra nefesi ağzından yavaş yavaş veriyorsun.
Gün içinde de burnundan derin nefes alıp nefesi tutup agzindan yavaş yavaş verebilirsin. 30 saniyeye yakin nefesi tutabilmek gerekiyor. Şimdiden başlarsan akciğer kapasiten artar inşallah hic sıkıntı yaşamazsin :)

Kabız olmamaya dikkat et canım sabah aç karnına gün kurusu kayısı ye hergün. Meyvenin en bol zamanındayiz bol bol meyve ye. Bol su icmeye ozen goster. Bu kullandığımız vitaminler demir ilaçları da kabız yapıyor malesef

tamam canım çok teşekkür ederim :) bakıyım internetten, nefes egzersizi de yapmaya başlıyım ben ozaman. inşallah kolaycacık normal doğum yaparız

Reflü yastığı benim çok işime yaramıştı canım tavsiye ederim ama kiraz cekirdeklisinden emin değilim benimki normaldi. Bazıları kötü kokusu olduğunu söylemiş...
Reflü yastığında rahatlıkla yüz üstü yatirabiliyorsun. Kusar mi boğulur mu derdi olmuyor. Kendi yatağında yatiracaksan uyurken bebeğe zarar verme ihtimali olmaz çünkü korunaklı oluyor. Bebeğin yanına uzanıp yan yatarak bile emzirebiliyorsun. Emmesi bitince olduğu yerde yüz üstü çevirip gazını çıkartıyorsun uyanmiyor bile :) sıcacık yatıyor kucaktaymis gibi hissediyor sanırım. Gel gelelim ustunde en fazla 4-5 ay yatabiliyor

tamam canım çok teşekkür ederim :) bakıyım internetten, nefes egzersizi de yapmaya başlıyım ben ozaman. inşallah kolaycacık normal doğum yaparız

İnşallah canım senin baya aktif bir hayatın var bence çok kolay normal doğum yaparsın :)
Düşünsene 8 milyar insan var demek ki 8 milyar anne öyle veya böyle doğum yapmış. O kadar da gözünde büyütmeyi gerektirecek bir mesele değil :)

Anasi tembihlemis melisi ,lidyanin videosunu cekiyorum ayagina buzdolabinin icini banyolari her yerin videosunu cekti...ne guzel yetistiriyolar masallah
11 bucuk oldu 1 bardak sut icmedi...bide akil veriyo cocuklar ayaklaninca yemez zaten....nedesem bos ya

amin canım inşallah en büyük duam bu :)
tabiki de değil canım, nasıl onu içeri koyduysak çıkartmasınıda bilicez Allahın izniyle ya öyle ya böyle Rabbim izin verirse illaki çıkıcak. Allah herkesin gönlüne göre versin ben acıya dayanıklı olduğumu düşündüğüm için çok istiyorum normal doğumu inşallah bi aksilik yaşanmazda o anı doya doya yaşarız

al telefonu elinden sil videoları. asla ve asla tavizim yoktur öyle şeylere ne demek ya dolapiçini çekmek hangi haddiyle yapıyo yaptırıyo. iyi sen yine sabırlısın ben alır elinden silerim. tepem atarsa bi güzelde azarlarım. ver ben çekiyim videosunu de çek 2sn kapat videoyu ay delirdim burada. benim ablam sırf su içme bahanesine dolabımı açıp bakınca fıttırıyorum kaldı ki videosunu çekecekler oldu canım

Ya böyle çocuk yetistirenlere açıyorum aklımda almıyor hayatta aklıma gelmez video çek etrafa bak bana anlat diye tembihlemek.banada ilk evlendiğimde misafır geldi istanbuldan Diyarbakır gitmişim kariyer yalan olmus yaşadığım şoklar yetmezmiş gibi,gelen misafirin kızı bı anda kayboldu baktım dolabı açmiş bakiyo napiyosun drdim ne var ne yok diye inceliyorum şimdi diğer odalarda da inceleme yapacam dedi.bikaç sn afalladim annesine seslendim pardon kiziniz hep böyle meraklı sizde bu kadar rahatmisiniz dedim :) 10 dak sürmeden kalktilar:))

Zaten bol suya gayret ediyorum ama vitaminler kesinlikle kabiz yapiyo ne yaparsan yap yani. Bide comelme egilme gibi hareketler olmayinca bagirsaklarda harekete gecmiyor. Kv ye gittigimde onlarda alaturka yok iki tane alafranga var istedigin kadar duzenli ye beslen yine kabizlik oluyo bende. Illa o comelme hareketi olcak yani gunde 10 kez 3 etap olcak sekilde comelip biraz bekleme hareketleri yapiyorum. Cok ise yariyor gercekten

pullubiber bende dün eşime o doktorun instagram hesabını söyledim, aynı ameliyat değildir öyle hemen yürüyemez gibisine getirdi annesi için. açtım sayfasını gösterdim fotoğrafları hadi ya hemen yürüyolarmıymış dedi. al yorumları kendin oku dedim 20dk ya yakın ayakta kalıp inceledi.. neredeymiş tam bi bakmak lazım dedi. bak yatmasına gerek yokmuş hem annen içinde iyi olur dedim. biraz zaman geçti güven olmaz ya öyle doktora dedi. kendiniz bilirsiniz valla ben gördüm söyledim demekki yatmadanda oluyomuş dedim. istinyede 5bin küsüre ameliyat olacakmış. yağmur ucuz doktor arasın Aahh ahh

Sende ucuz doktor ara nerde dogum yapcam bizi zorlamasin diye dusun...ne guzel hayat...

Aynen zaten o ilk an baska hiç birşeye benzemiyor bence sezeryan bile olsa mutlaka her anne o anı yasamali. Çok önemli bir durum varsa elbette genel anestezi olunur ama...
Hatta ben babalara bile şaşırıyorum ben olsam bu mucizeye tanık olmak isterdim ama bizim erkekler tercih etmiyor genelde :)

Bende agzimdan cikan her kelimeye dikkat ediyorun aman kizima kotu ornek olmiym diye...bunlar ne guzel anne masallah

Ben melisi azarlarsam savas cikar...oyle bir anne varki anlamatamam

Lekelenme veya erken doğum tehliken yoksa en güzelini yapıyorsun canım. O kaslara doğumda da ihtiyacın olacak çok faydasını görürsün :)

ayy ben diyemezdim sanırım ama kıza kızardım. iyi yapmışsın bi yandan herkes haddini bilecek. ben öyle içime ata ata tepeme çıkıyolar işte... :)
Sende ucuz doktor ara nerde dogum yapcam bizi zorlamasin diye dusun...ne guzel hayat...
vallahi öyle.. kendimi sıkıyorum sıkıyorum maaş yok elimde.. havaya herşey. bide eşşek gibi sabahın 7sinde kalk 1 makine çamaşır as, 2.makina çamaşırı at evi toparla işe gel burda patron mobbingi çek. zor iş vesselam.. elinde ne var koca bi hiç
bizim erkeklerin canı kıymetli kuzum :) gözüm görmesin sefasını süreyim diyolar
Ben melisi azarlarsam savas cikar...oyle bir anne varki anlamatamam
ozaman güzelce al elinden telefonu sil videoları. gerçekten sinir oldum olacak şey değil

aydingelini cnm yıllardır prensip edindim bende sisicegine karsimdakinde sissin.herkes haddini yerini bilecek üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokmayacak.ha bunu edepsiz tavırla yapmam yumuşak yumuşak sokarim anlamazsa terslerim.bide sustukça millet yaptığını normal olarak görüyor sen kırıldığınla kalıyorsun

Cok ayip cok. Bende bi arkadasima gidecektim aslinda grupcak gidecektik ama arkadasim beni ve bir arkadasi daha cagirdi. 2 kizi var kucukler ev kira ve kucuk dedi temizlik yapamadim siz dikkat etmiyosunuz diger kizlari cagirmaya cesaret edemedim laf ederler diye dedi. Uzuldum sahsen bir kere bile baskasinin dolabindan bardak almak icin bile dolabi acmis biri degilim. Niye utandirirlar ki insani. Daginikta olabilir kirli de olabilir toz da olabilir yeri gelir sac tuyde olabilir. Hepsi olur insanlar neden utandirilir mahcup edilir ki. Suan ki yasadigim sehirde kulturu pek bilmiyorum yerli bi arkadasim anlatmisti eve gelen misafir caktirmadan ayagiyla halinin altini kaldirir bakarmis ben sok olmustum duyunca. Neler neler duycaz gorcez acaba. Hatta bekarken anneme gune gelmislerdi arkadaslari bende oyle bi temizlik yaptim ki anlatamam aksam sildim supurdum sabah kalktim tekrar sildim supurdum o derece evi temizledim. Cam sildik ya saka gibiydi. Evde bir sekerlik var bizim onun icin yilin 365gunu seker vardir hic ici bos degil ve salonda durur gelene ikram edilir. Nasil olduysa onu bosaltip silmeyi unutmusum kendi de kristal gibi biraz buzlu cam toz gostermiyo yani. Seker tuttum ve kadin sekeri alirken eliyle soyyle bir tabagin icinde parmagini gezdirdi toz tabi. 10 kadin var ortalarinda yapti bunu oyle utanmistim ki anlatamam. Simdi annemin o arkadaslarini gormek istemiyorum nedense yillardir tanidigim kadinlar ama aklimda hala o utanc kaldi

Babanesine soyliycem melisi birdaha getirme anasi guzel tembihlemis dolabin icine kadar video cekti...he annesi tembihlemedi kendi cektiyse o daha kotu 11 yasinda gozumun icine baka baka yalan soyleyip benden gizli video cekiyo o yuzden bi daha getirme dayanaz da bisey soylersem melise annesi butun sulaleyi birbirne katar sende biliyosun diycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…