2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok ya gidermiyim iyice ogrendim huyunu. Kendim bakicam. Seninkinde yine yemissin. Bizimki yemek yapnak nedir bi haber her gittigmde patates kizartmasi pilav
yok hakkını yemem kadın çok güzel yemek yapıyo. ama temizlikten bi haber birazcık geçen yemek yicez tabak aldım altı bi karış yağ salçalı çatal kaşıkta bişeyler kalmış yapışmış
mesela köyde çay falan içiyoruz ya o çay bardaklarını sabunlamadan sudan geçiriyo orda bişey yeyip içmeye midem el vermiyo hep bulaşıkları yıkayıp öyle oturuyorum yoksa midem kaldırmıyo..

kız bizimde ev kendimizin taşındığı evde kendisinin. kaçamıyozda. kaçsak kaçtığımız yerden ev alır gene gelir

Benimki hem yemek yapamiyor hemde temiz degil. Bi gittigmdede su karnim doysun yani. Seninki daha fenaymis ev konusunda bizimkinin simdi bekar bi kizi var kiz calisiyo onu birakip benim pesime dolasamaz. O evlendiginde ne olur orasini bilemem de bi sure rahatim

Sizin ev onlarin mi? Satma niyetleri fln yok dimi
kvsinin kendi eviymiş canım. onlar kiradaymış
halanı ablanı anladımda, baban enişten kp ne alaka ya lohusa evinde valla benmde ablam diyo kasımda okullar açık oluyo bilmem ne diye. oh daha iyi gelemez 3gün kalır gidersin diyorum ama sömestr tatili var ve o daha fena bende eşyalarımın yerinin değişmesinden nefret ediyorum ve illa tabağımın çanağımın yerini değiştiriyolar.
allah sana kolaylık versin valla onlar gidince kadın tut temizlettir
bide bizim buralar köy ya. doğumdan itibaren kapı açık mübarek. gelen giden bitmiyo ev dolup dolup taşıyo. hastane desen öyle. ben doktorumdan rica edicem bana 1 aylık sakinleştirici versin. yoksa keserim hepsini

valla allaha şükür kaynım evlenemiyo kız bulamyo. evlenirse bana gelecek(MİŞ) yalnız kalamaz. laf sokması bilmem nesi olmasa gelsin ama kadın ayaküstü laf sokuyo. valla benim sürem ne kadar bilmem ama çokta rahat değilim sonumu görüyorum kadın biz ondan gizli gezemeylim diye bizim evi görebilecek eve taşındı. ama Allahtan orda arkadaş edindi de 6 7 ay sonra rahat bıraktı bizi. yoksa her cumartesi pazarımız onlaydı

kuzum babamda uzaktan gelecegi icin mecbur 1 2 kalicaklar benim ablamda is yapar ama dedigin gibi herseyin yerini degistirir bide kendi kalacagi ve kimse onun sigara ictigini bilmedigi icin sinir yapar kendine ve herkese bagirir herkeste strese girer o oyle yapinca beninde moralim bozuluyor alalhim insaallah cabucak donerde :) bide bana demezmi cocugun fena olursa kendin ararsin gelin yardima etmeye diye sanki gelecekmis konusup bide beni sinri etmezmi bu sene ne cok agaldim yalnizim moralim cok bozuk diye gelmedi bide bana sen gel hamiel halimle gene 40 cikinca cocugun ben gidermisim oraya onun evi dogalgazliymis daha iyi olurmus :) heee bide esim eshir disinda kv sozde bana bakmaya geldi bugun 3. gunu ilk gun geldi gozumu acamiyorum dedi butungun uyudu dun ben kusunca biraz is yapar gibi oldu bugunde atak gecirmis gene yatiyor :) allahim banada bi skainlestirici lazim yaaa

Bana gelen yok cocugu alir 7 saatlik yolu gelirsin diyen var hic biri zahmet edip otobuse binmezler illa araba olcak. Omurlerinde otobus yolculugu yapmamislar ama senden atlayip gelmeni isterler. Gelemem dedim. Kvyi de esim araba tutup getircekmis hayir tabiki otobusle gelmeli o yol nasil bide otobus camindan seyretsin bana da bi daha atla gel demesin dedim. Tm dedi adam bakalim gorcez nolcak. Arabayla gelirsen de eve ugrama dedim asla seni de istemiyorum dedim. Bu aralar inatciyim biraz

benim ablamda sgara içiyo. herkesin yanındada içer. bu arada ablam 40küsür yaşında ama acaip asabi. millete çarpınır kapıları çarpar aptal şapşal tavırları var. çeyizimde millete illallah ettirdi. çeyiz serenler işleri bitmeden mobbingden pert oldu kendi arkadaşlarım bile kaçtı şimdi kv taraftan bi abla var bana diyo bi başkası onlara lohusayken surat yapmış çarpınmış, uyuyo numarası yapmış gitsinler diye vs vs. diyorum ben kimseye terbiyesizlik yapmam ablam yaparsada yapacak bişeyim yok gelin söyleyin ben hallediyim diye. ablamıda herkes tanıyo ama insanlara illallah ettiriyo. ve bundan zevk alıyo kadın
benim kv de de beli tutar tansiyonu fırlar evde işi olur kaçar allah sana sabır versin valla canım. adımızın bahtımıdır nedir bilemedim ki

kizz bizimkiler bi tuhaf zaten halam enistem onceden arabayla gelicekler abalma dedim sende onlarla grl ben iki cocukla arabayla gelemem ucakla gelicdm dedim ucak bileti olmud 1500 lira ee o admlarda o kadar yol parasi vericekler dedim banane diyor dedim ona verecegine bana bsiey al madem yazik gunah yani kendi koskoca 2 cocukla gelemiyor bana diyorki 40 cikinca sen biner ucaga gelirsin haa seninki canda benimki patlicanmi yani :) babamin eside arabayla gelemezmis yol uzakmjs kardesimle ucakla geliceklermis babam asla ve asla ucaga binmiyor oda arabayla gelicekmis :) allahim hepsi bi degisik yaaa

valla oyle kuzum herhalde bizi dayanikli goruyorlar :) senin gene baban baskasiyla evli degil benimki evli ablam ben yokken onlarla can civerdir benim yanimda iste soyle yapti boyel yapti off bilmem nee bna yakinirda yakinir dusun :) simdi nasil sigara icicem diye dort dolaniyordur o simdiden girmistir strese benimkide eninki gibi yani asabi herkese bagirir morali dusuk olsun belli eder etrafa yani allah sabir veversin ikimizide :)

Zor zor. Kadinlari anlarimda erkeklerin ne isi var yeni dogum yapan birinde yaa parca parca gelseler ya madem hepsi bir arabada da gelmiyor. Bunalim sebebi hepsi

yok cnım valla babam annemden sonra adını anmadı evliliğin. ama benim babamda 70küsür yaşında. annem vefat ettiğinde 60küsürdü. hiç lafı dahi dönmedi döndürmezde. dönsede ablam izin vermezdi asla hala bile şakasına muhabbet açılsa köpürüyo. eşi nasıl peki sana karşı?
anne olmayınca zor vallahi. hasta da olsa nefes alsa akıl verse yeterdi. ki benm annem hastaydı yaşasa belki şuan yatalak olurdu sadece ama keşke olsaydı. Allah yardımcımız olsun kuzum ne diyim.. bunlarda da vardır bi hayır deyip teselli edicez kendimizi.

Zor zor. Kadinlari anlarimda erkeklerin ne isi var yeni dogum yapan birinde yaa parca parca gelseler ya madem hepsi bir arabada da gelmiyor. Bunalim sebebi hepsi
uzakta olunca boylee istee yaa siz su gun gelin falanda demiyor ki ilk defa gelicekler evime ama erken donerler diye dusunuyorum :) 1 2 gun en fazla :)

benim babam biraz genc kalinca evlenmis :) ben 35 gunlukken vefat etmis cunku annem ama babamin esi iyi yani kizz babam telefon etmedi o aradi aebege biseyler aliyorum ama istedigin bisey varmi hani ben bebege bilezik alicam ama sen abska bisey istermisin diye sordu kadin daha ne yapsin yani :) benim ablam gecimsiz biraz hersey onun istedigi gibi olsun ister o hep dogrucudur yani gecen sene geldi yatak odamin seklini degsitircekmis hayir diyorum israrla soyluyor falab gidinceye kadar surati asildi valla :) cocuklarda habire biseyelr yiyip icip dokuyorlardi tamam toplayip temizliyor ama dokmeden yeseler onu ogrenseler daha iyi degilmi bende dokmeyin dedikce bozuldu bu :)

Ahahaha:) ya bende geçen hafta sürekli makarna ve yanına bişiler yapmışım ama farkında değilim. Eşim bigün geldi temcereyi açtı “ oooo makarnaaa, bugün yine döktürmüşsün karım” dedi gülerek kafandan aşağı yemek istiyosun galiba dedim. Şaka yaptığını da biliyorum, çünkü benimkinin önüne 1 ay aynı yemeği koy bugündemi bunu yicez demez. O konuda çok şanslıyım

ya sen doğumdan sonra bizemi gelsenokudukça içim daraldı. Kardeş kardeş büyütürüz bebeleri.

ahh sagolasin canim tecrubelisinde beraber bakariz artiik :) icleracinasi hallaedeyim vallahi :) gecen kv nin yer yatakalri var onalri verirsin arrik bizinkiler geldiginde dedim cunku evim 1+1 benim :) istersen bizdede kalabilirler ama siz beraber olmak istersiniz gelmisken dedi bana :) bende tabiki beraber olmak isteriz bulduklari yere yataralar bizimkiler dert etmezler dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…