Kizlar dis ageisina naptiniz agrida yokta asiri bi hasassiyet var dislerimi bile kapatamiyorum ustte bi disim cok aciyor
Ayyy bende valla kaynanamın gözünün içine bakıyorum gelsede kalsa diye ama o da doğum haricinde gelip hayatta kalmıyo bizde. Hem temiz hem becerikli valla onun bana yaptığı hizmeti kendi annem yapamıyo. Allah binkere razıolsun prenses gibi oluyorum o olduğu zaman. Tek kötü huyu var, geçmişi çok anlatır. Yani şöyle, kp le ayrılar ya ayrıldıkları dönemleri çok anlatır. Artık ezberledik he diyip geçiyoruz. Ama yinede adamın arkasından kötü bahsetmez, sadece adını RAHMETLİ koymuş:)
Evi olsa bana vermez :) yok canim kendi oturdugu ev kendinin. Bizm oturdugumuz ev kira. O kendi evini satip buraya tasinsa o zararli olur ben kiraciyim kacar giderim o yuzden gelemez
iyice fırçalyıp tuzlu suyşa gargara yaptım hep sık sık diş sorunu çekiyorum bende arada karanfilde atabilirsin ağzına.Bi doktorada görünebilirsen iyi olur çürükse 4-5-6 aylarda müdahale edebiliyolar diye biliyorumKizlar dis ageisina naptiniz agrida yokta asiri bi hasassiyet var dislerimi bile kapatamiyorum ustte bi disim cok aciyor
Ya cok gecmis olsunKizlar dis ageisina naptiniz agrida yokta asiri bi hasassiyet var dislerimi bile kapatamiyorum ustte bi disim cok aciyor
Aa ne guzel ya... benimki sofraya surahi getiririm kendi suyunu dokmez e bana su vermedin kuru kuru yedim der bide...kralice elizabeth kendisiAyyy bende valla kaynanamın gözünün içine bakıyorum gelsede kalsa diye ama o da doğum haricinde gelip hayatta kalmıyo bizde. Hem temiz hem becerikli valla onun bana yaptığı hizmeti kendi annem yapamıyo. Allah binkere razıolsun prenses gibi oluyorum o olduğu zaman. Tek kötü huyu var, geçmişi çok anlatır. Yani şöyle, kp le ayrılar ya ayrıldıkları dönemleri çok anlatır. Artık ezberledik he diyip geçiyoruz. Ama yinede adamın arkasından kötü bahsetmez, sadece adını RAHMETLİ koymuş:)
Benim görümcemde oyle evlenemiyor gel bunlari bas göz edelimvalla allaha şükür kaynım evlenemiyo kız bulamyo. evlenirse bana gelecek(MİŞ) yalnız kalamaz. laf sokması bilmem nesi olmasa gelsin ama kadın ayaküstü laf sokuyo. valla benim sürem ne kadar bilmem ama çokta rahat değilim sonumu görüyorumkadın biz ondan gizli gezemeylim diye bizim evi görebilecek eve taşındı. ama Allahtan orda arkadaş edindi de 6 7 ay sonra rahat bıraktı bizi. yoksa her cumartesi pazarımız onlaydı
Öyle yapıyorum canım bol bol sivi tüketiyorum doktor diyet verdi şeker çıktı bende diye bol bol su içeceksin dide zaten içiyordum ama daha da fazlalastirdimAynen canim bende o durumdayim diyorum ya bu sicaklarda islemez o yontwm ama cok sikistirma kendini ve sivi seyler tuket bol bol tavsiye ederim
besik yerinden oynamiyormu canim baska bi yere geciremezmisin yaniEl yapımı duvar lambası yaptırttım başıma bela oldu. Bebek beşiği iki duvarada bitişik kuruldu. Zaten duvar rafım vardı. Bebek beşiğinin olduğu duvara asarım dedim ortalayıp şimdi korkuyorum çocuğumun üstüne düşerse ilerde diye 155 tl baydım bi de. İşte heveslenip yapınca böyle oluyor. Boşuna kendimi strese soktum. Beşikle duvar arasında boşluk bıraksam şöyle bi 20 cm bebeğin üstüne düşer mi yine de
Dip not duvar lambası büyük 100 cm ve üç parça monteli birbirine.
amanınnn dağlara taşlaraAa ne guzel ya... benimki sofraya surahi getiririm kendi suyunu dokmez e bana su vermedin kuru kuru yedim der bide...kralice elizabeth kendisi
Geçmiş olsun Kalsiyum tüketmekten başka yapacak birşey yok, her hamilelik 2 diş der doktorum.Kizlar dis ageisina naptiniz agrida yokta asiri bi hasassiyet var dislerimi bile kapatamiyorum ustte bi disim cok aciyor
ANLADIM CANIM DOKTORUN MU İSTEDİHaftaya yaptircam canim
DOKTORUM İSTEDİ AMA BEN YAPIP YAPMAMAKTA KARARSIZIMAllahimmm maşallah Rabbim nazarlardan korusun sağlıkla gelsin inşallah
Doktorum bana 28. Haftada yapacağım bebek büyüsün istiyorum dedi ama neden dedi bilmiyorum
Yapılmadı ama pişme değildi farklıydı zaten. Alerji dediler. Şimdi iyi akşam üzeri başladı dün tekrar bugünde başlamaz umarımAa cok gecmis olsun alerji testi yapildimi...belkide sadece sicaktan pismistir
Çok güzel düşünmüş maşallah çok haklı aslında. Ama ben arkadaşıma çektirecegim cüzi bir miktar günlük para gibi mesela verip . Elbisemi de alıp hem mevlutte de giyerim diye düşünüyorum. Aynı arkadaşıma da bebek yeni doğduğunda bir kaç poz yeni doğan çekimi gibi yaptırmak istiyorum sonrasında hepsini toplu albüm yaptırmak istiyorum cokmasrafi olmaz sanırımNormalde böyle şeyleri pek sevmezdim cnm ben ama nedense bu aralar aklımdan geçiyor. Şöyle güzel bir dış çekim ile minik bir albüm güzel olurdu gibime geliyor. Bir tarafımda ona harcayacağım parayı en azından yardım yap diye düşünüyorum. Bilemiyorum kararsızım.
Eki Görüntüle 2175837
Gibi mesela...
Tamamdır :) yaşayıp göreceğim demek ki .Ya emira usumus iste bunyeye gore degisiyo demekki sen yine tedbirli ol :)
Yaptırmasak ne olur mesela bende çok hevesli değilim aslında.DOKTORUM İSTEDİ AMA BEN YAPIP YAPMAMAKTA KARARSIZIM
Benim daha agrimadi cok sukur ama donem donem kaniyo bu donem normal sanirim. Curuk olabilir mi bi doktora gorun istersen
iyice fırçalyıp tuzlu suyşa gargara yaptım hep sık sık diş sorunu çekiyorum bende arada karanfilde atabilirsin ağzına.Bi doktorada görünebilirsen iyi olur çürükse 4-5-6 aylarda müdahale edebiliyolar diye biliyorum
Ya cok gecmis olsunben kiza hamileyken 5 disim birden curudu hepsine kanal tedavisi yapildi hamileligimin her ayinda disim yapildi cok agri cektim ya bol bol fircala curuk varsa ilerlemesin
sagolun kizlar agridan ziyade sanki apse yapmis gibi aciyo alttaki disimi usttekine degdiremiyorum o derece aciyo ya zaten hep fircalarim ama sabah bi tane parol aldim gerci parolda bana pek etki etmez ama oglusumda agrim olmamisti hic dogumdan sonra gittim kontrole doktoruma bi tane curuk var dolgu altinda dedi ona kanal yapti simdi bu diste dolgulu erken sinyal verdi bu sefer bi gorunim olmadi mudahale yapiliyorsaGeçmiş olsun Kalsiyum tüketmekten başka yapacak birşey yok, her hamilelik 2 diş der doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?