2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
BENCE BİŞEY OLACAGI YOK ASLINDA SADECE DİYET VERİRLER YÜKSEK ÇIKARSA

Ayy başın sağolsun kuzum seninki daha zormuş. Ama eşinin iyi olmasına sevindim bak ne güzel düşünceli kadın maşallah.
Ay senin ablana neymiş onu bunu değiştirmek. Hoş benimkide söyler ama yapmaz yemez yani.. bak biraz önce noldu. Pazara gittik barbunya aldık. Bende dedm birsürü işim var akşama dğün var banyo yapcam evi temizlicem diye. Neyse pazarla benm ev yakın benm pazar arabamda taşıdık herşeyi. Geldik bize kuruldu barbunya temizlicekmiş. Gitsenize evinize be işim var falan dedim şakasına. Neyse temizledik herşeyi balkonda kahve içelim dedi. Masaya koydum oturuyoruz dışarıdan arkadaşım geçiyo el salladı bana. Bende salladım bizim meraklı kim diye bi uzandı üstüm başım halı duvar heryer kahve.... tabi dellendim iyice sen ne bakıyon sanane bilmem ne diye hala kahkaha atıyo. Üstümü değiştirdim gittim peçeteyle duvar siliyo. Yapıştı duvara kahve yerdeki açık renk halımı söylemiyorum bile. Sinirlene sinirlene sldim. Halıyıda yıkamaxıya veririm bırak dedim yine sildi. Ama sonu ne olcak halının bilmem...
Ay ne güzel işte yaa bizimkine ben süt ısmarlamıştım. Akşam 9da aradı diyo bu süt bozulur hava sıcak ne yapcan bunu. Anne bu saattw nasıl geliyim eşim evde yok koy dolaba dedim. Kadın kaynatmadı bile o sütü düşün..
hepimiz geçmişi anlatıyoruz sinirliysek hele daha çok o yüzden kadına da mana bulmamak lazım :)
Benim görümcemde oyle evlenemiyor gel bunlari bas göz edelim ay benimki kizin pesine takilir belki gider. Seninkide oglani benim kv nin eline birakamaz oda onlarin basina gider sonra sen sag ben selamet
Kıız kaç yaşında görümcen. Olurmu olur valla

ayy kuzum allah yardimcin olduvvallahi benimkinallahtan gelince yardim eder tenizlik falan yapar ama once cocuklarj bi dagitir tabikidr :) cikar inzaallah halindanda canim yaa

ayy kuzum allah yardimcin olduvvallahi benimkinallahtan gelince yardim eder tenizlik falan yapar ama once cocuklarj bi dagitir tabikidr :) cikar inzaallah halindanda canim yaa
Ben sinirlenince de bilerek mi döktüm dedi sildi silebildiği kadr çıktı gitti. Ablamın kızlarda öyle kuzum ya döke saça yiyolar. Bende çok sinir oluyorum ama bizimkilerde öyle olacak illaki çocuk yani yapıyolar illa..
ablamda temizler ama heryerimi kurcalayarak bende o yüzden bişey yapsn istemiyorum

Kızlar yüzük parmağımın tırnağında iltihap oluştu. Krem kullanıyorum ama bi türlü gerilemiyor. Artık canım da acıyor. Doktora gittim başına gelen oldu mu? Ne yapabilirim fikri olan var mı

Kızlar yüzük parmağımın tırnağında iltihap oluştu. Krem kullanıyorum ama bi türlü gerilemiyor. Artık canım da acıyor. Doktora gittim başına gelen oldu mu? Ne yapabilirim fikri olan var mı
Hiç başıma gelmedi canım hiç bi fikrim yok geçmiş olsun
Oda küçük zaten canım yatağı öne çektik beşikle duvar arası 20-30 cm boşluk bıraktık. Düşse de bebeğe bi şey olmaz herhalde.
Duvara sabitlenmiyo mu canım bu mutfak rafları gibi

ayy ayy alinganlar bide yaa :) allah saallah sabir versin ikizimide canim onlarsizdabolmuyor vallahi :)

d
Oda küçük zaten canım yatağı öne çektik beşikle duvar arası 20-30 cm boşluk bıraktık. Düşse de bebeğe bi şey olmaz herhalde.
dusmez kuzum iyi monte edilirse merak etmee ayy bizim daha besigimiz bile gelmedi yaa :) icinde misil misil uyusun insaallah seninkide

Valla kuzum öyle olacak diye bişey yok. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Ben elimde tabak hiç peşlerinde gezmedim. Mutfak masasına alıştırdım. Abur cubur yiyeceklerse bile orda yiyorlar. Benim kızlar çubuk kraker bile yese elleri havada geziyorlar yıkayana kadar. Haaaa tabi 3. Nasıl olur bilmem:) bende o yüzden hiç sevmem elinde yiyecekle gezen çocuğu. Bazen misafirlerin çocukları öyle geziyo bizde, eşim bile uyuz oluyo.

Kv leri degiselimmi inanki pis insanla yasamak daha zor. ben bebek dogunca nasil o eve gitcem diye dusunuyorum. kucagimdan saniye birakamam heralde. Evde köpek var her yer tüy kil temizlik yapmiyor umursamiyor hic. Kanepe koltuk yastik ne varsa kil tüy toz

Bende aynen oyle alistirdim.sutunu bile masaya oturup iciyo.insallah yeni gelenleride alistirabiliriz :)

25 yasinda canim siz nerde yasiyodunuz uzaktaysaniz daha guzel olur

Kızlar bir süredir romatizmal ağrılarım sebebiyle sadece ara ara okuyup çıktım. Kaçırdığım şeyler olmuş olabilir. İnşallah herkes iyidir.

Bugün bizim Betüş çok hareketliydi akşam üstü. Mesaneye doğru sert tekmeler atınca eşimden elini karnıma koymasını istedim. Onun elinin sıcağıyla genelde duruşunu değiştirir çünkü, anca öyle rahatlarım. Eşim de bir sıkıntım olmadıkça elini karnıma koymaz, daha tekmesini hiç hissetmemişti o yüzden. Bugün o sert tekmelerden birini eşimin eline attı kuzum
Eşimin heyecanını yüzünden okudum o an. Bana baktı gözlerini kocaman açıp ahh güm diye vurdu dedi hissetmesine çok sevindim ama çok doğal karşılayıp "ay düşün onu içime içime vuruyor bir de" dedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…