2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam arkadaşlar maşallah çok hızlı ilerliyorsunuz hepsini okumaya çalışıyorum ama bizim fındık kurdu izin vermiyor daha yeni yürümeye başladı. Karnındaki bebeğe gelecek olursak
Hareketlerini aşağıda hissediyorum pek ayakta kalmak istemiyorum baskı yapıyor rahime. Agri oldukça yatıyorum.

Ya kızlar üç gündür midem bulanıyor çok yedigimden mi acaba bilemedim?
Ben ilk uc ay da pek mide bulantısı cekmedim ya bu biraz garip geliyor eşimi markete yollayıp naneli sakız aldırdım o biraz rahatlattı.

Sizler de durumlar nasıl ?

ben 15 aylık bebegime masallar anlatıyorum kardeşiyle alakalı.
Tabi karnimdaki minnos da dinliyor anneyi bir hareketler yapıyor hoşuna gidiyor sanırım.

Ayy yok yok titiz olsun vazgectim. Esimin amcasida evin icinde pitpul besliyodu ev les gibiydi. Hicbir yerde oturmak istemiyodum

Öyle bir imkanın var ise ne güzel olur cnm. Ben de profesyonel makine var ama çekecek adam yok. Eşim ile kendimizi çekmek de bir garip olur.

@2miracles başınız saolsun. Rabbim sizlere sabırlar versin, şefaatçiniz olsun inşallah.

Cnm nasıl oldun.

Cnm çok geçmiş olsun fibramiyalji de zor gerçekten. Ağrı olunca telefon televizyon kitap vs hiç birşey yapasıda gelmiyor insanın. İlaç kullanıyor musun.
Bebişinde babasına slm vermiş ne güzel.

Çok sağol canım, ilaç kullanmıyorum ben. Zaten bir ilaç da veremiyorlar antidepresandan başka. Ben de hiç kullanmak istemedim, sporla ve düzgün beslenmeyle kontrolde tutmaya çalışıyordum fakat şimdi spor da yasak olunca ağrılara katlanmaktan başka seçeneğim yok. Olsun, kuzum sağ sağlim gelsin de ben hamilelikte daha beter olur diye düşünüyordum, buna şükrediyorum şimdi.

Kizlaaaar bugun bir milat yasadim az once minik tosbaaami hissettim ilk kez bu kadar netti ayy cook baska biseymis incir yedim iki tane oturdugum yerden resmen mesaneme mesaneme vuruyodu sanirim icerde bi organim yerinden oynuyo gibiydi. Dogru his dimi bu gaz degildi ama ayy cok heyecan yaptim. Guclenmis minnak kizim anasini dovuyo

Hayırlı olsun canım, kuzunu hissettin demek çok şükür müthiş bir duygu gerçekten

Gözün adın canım taam olarak doğru hissetmissin mucize gibi değil mi? Vurmasına alışınca neden vurmuyor diye kafaya bile takıyorsun bu arada kız bebekler ne kadar geç hissettiriyor şaşırdım

Merhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.
Cok cok geçmiş olsun, Rabbim sabırlar versin. Bir süre uzak dur bebekle ilgili konulardan ama içinede atma toparlanınca tekrar dene... Rabbim en hayırlı zamanda yeniden tattıracak sana bu duyguyu...

Gözün aydın canımmm cok güzel bir duygu dimi Bizim zilli ben gece wc ye suya kalkınca oda uyanır sende takip et :))))))

Hayırlı olsun canım, kuzunu hissettin demek çok şükür müthiş bir duygu gerçekten
Gözün adın canım taam olarak doğru hissetmissin mucize gibi değil mi? Vurmasına alışınca neden vurmuyor diye kafaya bile takıyorsun bu arada kız bebekler ne kadar geç hissettiriyor şaşırdım
Gözün aydın canımmm cok güzel bir duygu dimi Bizim zilli ben gece wc ye suya kalkınca oda uyanır sende takip et :))))))
Yaaa sasirdim cok guzeldi. Aksamda yine muhabbet acildi anneannem lopur lopur oynamasi gerek demisti. Disardan bisey tabiki daha yok ama ilk kez gaz mi degil mi diye supheye dusmeden net hissettim. Ayy cok guzel valla. Artik hareket takibi yaparim kesin agzinin tadini biliyo kizim incir pahali ya pahalis eylerde oynar artik oyle herseye de pas vermez ahh bu arada KPSS sinavi var yarin belki bu bir isarette olabilir dedim ama cok guzel bi hismis tuvaletten ciktim ama tuvaletim tekrar geldi. Psikopatiz yaa sundan zevk alacagimi 40yil dusunsem aklima gelmezdi bugunumuzu de cok sukur Allahim darisi hissedemeyenlere insallah

Merhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.

Allah acınızı hafifletsin. İnşallah yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Size birşey olmasın bebek olur evvel Allah.

Mide bulantısı bende de başladı tekrar. Sanırım mideye baskı yapıyor. Gözünüz aydın yürümesine sevindim.

İnşallah çok zevkli bazen canımı çok yakıyor öyle bir vuruyo ki gözlerim doluyor ama az hareket ettiği gün çok üzülüyorum bişey mi oldu acaba diye mutsuz mutsuz geçiyor gün

Haklısın canım alıştırmak önemli
25 yasinda canim siz nerde yasiyodunuz uzaktaysaniz daha guzel olur
İstanbul da canım oo iyi bizimkinin 27biticek eylülde :)))))
Oooh gözün aydın canım
Benimki de ben gece uyanınca kıpırdıyo canım :)))

Ayy yok yok titiz olsun vazgectim. Esimin amcasida evin icinde pitpul besliyodu ev les gibiydi. Hicbir yerde oturmak istemiyodum
Temiz baksa hic bi sikayetim olmicak beni hayvan düsmani sanmasin kimse simdi :)) ama yemegin icine bile giriyo o tüyler kac kere tabagimdan simsiyah kopek kili cikti. Yerleri görme zaten cocuk oldugunda napcam ben diye düsünüyorum kara kara

Haklısın canım alıştırmak önemli

İstanbul da canım oo iyi bizimkinin 27biticek eylülde :)))))

Oooh gözün aydın canım

Benimki de ben gece uyanınca kıpırdıyo canım :)))
Aman pek yakinmissiniz bizde izmitteyiz yaslarda uyuyor bas göz edelim biz bunlari. Benim görmcem biraz cirkeftir senin kv ye cektirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…