Yok saat gibi asılıcak 2 ucundan.Hiç başıma gelmedi canım hiç bi fikrim yok geçmiş olsun
Duvara sabitlenmiyo mu canım bu mutfak rafları gibi
Amin teyzesi. Seninki de tatlı tatlı uyusun da büyüsün. Başında uyuyuşunu izlediğin günler gelsin hemen :)d
dusmez kuzum iyi monte edilirse merak etmee ayy bizim daha besigimiz bile gelmedi yaa :) icinde misil misil uyusun insaallah seninkide
amin canim insaallah :)Amin teyzesi. Seninki de tatlı tatlı uyusun da büyüsün. Başında uyuyuşunu izlediğin günler gelsin hemen :)
Kv leri degiselimmi inanki pis insanla yasamak daha zor. ben bebek dogunca nasil o eve gitcem diye dusunuyorum. kucagimdan saniye birakamam heralde. Evde köpek var her yer tüy kil temizlik yapmiyor umursamiyor hic. Kanepe koltuk yastik ne varsa kil tüy toz
Çok güzel düşünmüş maşallah çok haklı aslında. Ama ben arkadaşıma çektirecegim cüzi bir miktar günlük para gibi mesela verip . Elbisemi de alıp hem mevlutte de giyerim diye düşünüyorum. Aynı arkadaşıma da bebek yeni doğduğunda bir kaç poz yeni doğan çekimi gibi yaptırmak istiyorum sonrasında hepsini toplu albüm yaptırmak istiyorum cokmasrafi olmaz sanırım
Tamamdır :) yaşayıp göreceğim demek ki .
Yaptırmasak ne olur mesela bende çok hevesli değilim aslında.
@2miracles başınız saolsun. Rabbim sizlere sabırlar versin, şefaatçiniz olsun inşallah.
Kızlar bir süredir romatizmal ağrılarım sebebiyle sadece ara ara okuyup çıktım. Kaçırdığım şeyler olmuş olabilir. İnşallah herkes iyidir.
Bugün bizim Betüş çok hareketliydi akşam üstü. Mesaneye doğru sert tekmeler atınca eşimden elini karnıma koymasını istedim. Onun elinin sıcağıyla genelde duruşunu değiştirir çünkü, anca öyle rahatlarım. Eşim de bir sıkıntım olmadıkça elini karnıma koymaz, daha tekmesini hiç hissetmemişti o yüzden. Bugün o sert tekmelerden birini eşimin eline attı kuzum
Eşimin heyecanını yüzünden okudum o an. Bana baktı gözlerini kocaman açıp ahh güm diye vurdu dedihissetmesine çok sevindim ama çok doğal karşılayıp "ay düşün onu içime içime vuruyor bir de" dedim
Çok sağol canım, ilaç kullanmıyorum ben. Zaten bir ilaç da veremiyorlar antidepresandan başka. Ben de hiç kullanmak istemedim, sporla ve düzgün beslenmeyle kontrolde tutmaya çalışıyordum fakat şimdi spor da yasak olunca ağrılara katlanmaktan başka seçeneğim yok. Olsun, kuzum sağ sağlim gelsin de ben hamilelikte daha beter olur diye düşünüyordum, buna şükrediyorum şimdi.Öyle bir imkanın var ise ne güzel olur cnm. Ben de profesyonel makine var ama çekecek adam yok. Eşim ile kendimizi çekmek de bir garip olur.
Cnm nasıl oldun.
Cnm çok geçmiş olsun fibramiyalji de zor gerçekten. Ağrı olunca telefon televizyon kitap vs hiç birşey yapasıda gelmiyor insanın. İlaç kullanıyor musun.
Bebişinde babasına slm vermiş ne güzel.
Hayırlı olsun canım, kuzunu hissettin demek çok şükürKizlaaaar bugun bir milat yasadim az once minik tosbaaami hissettimilk kez bu kadar netti ayy cook baska biseymis incir yedim iki tane oturdugum yerden resmen mesaneme mesaneme vuruyodu sanirim icerde bi organim yerinden oynuyo gibiydi. Dogru his dimi bu gaz degildi ama ayy cok heyecan yaptim. Guclenmis minnak kizim anasini dovuyo
Gözün adın canım taam olarak doğru hissetmissin mucize gibi değil mi? Vurmasına alışınca neden vurmuyor diye kafaya bile takıyorsunKizlaaaar bugun bir milat yasadim az once minik tosbaaami hissettimilk kez bu kadar netti ayy cook baska biseymis incir yedim iki tane oturdugum yerden resmen mesaneme mesaneme vuruyodu sanirim icerde bi organim yerinden oynuyo gibiydi. Dogru his dimi bu gaz degildi ama ayy cok heyecan yaptim. Guclenmis minnak kizim anasini dovuyo
Cok cok geçmiş olsun, Rabbim sabırlar versin. Bir süre uzak dur bebekle ilgili konulardan ama içinede atma toparlanınca tekrar dene... Rabbim en hayırlı zamanda yeniden tattıracak sana bu duyguyu...Merhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.
Gözün aydın canımmm cok güzel bir duygu dimiKizlaaaar bugun bir milat yasadim az once minik tosbaaami hissettimilk kez bu kadar netti ayy cook baska biseymis incir yedim iki tane oturdugum yerden resmen mesaneme mesaneme vuruyodu sanirim icerde bi organim yerinden oynuyo gibiydi. Dogru his dimi bu gaz degildi ama ayy cok heyecan yaptim. Guclenmis minnak kizim anasini dovuyo
Hayırlı olsun canım, kuzunu hissettin demek çok şükürmüthiş bir duygu gerçekten
Gözün adın canım taam olarak doğru hissetmissin mucize gibi değil mi? Vurmasına alışınca neden vurmuyor diye kafaya bile takıyorsunbu arada kız bebekler ne kadar geç hissettiriyor şaşırdım
Yaaa sasirdim cok guzeldi. Aksamda yine muhabbet acildi anneannem lopur lopur oynamasi gerek demisti. Disardan bisey tabiki daha yok ama ilk kez gaz mi degil mi diye supheye dusmeden net hissettim. Ayy cok guzel valla. Artik hareket takibi yaparim kesinGözün aydın canımmm cok güzel bir duygu dimiBizim zilli ben gece wc ye suya kalkınca oda uyanır sende takip et :))))))
Merhabalar herkese ,uzun süredir buraya yazmıyordum .bebeğimi erken Doğumda kaybettim .23 haftalıktı.rabbim iyi yürekli insanların yavrusunu korusun.suyu gelen ya da kanaması olan ihmal etmesin .sağlıcakla kalın.
Mide bulantısı bende de başladı tekrar. Sanırım mideye baskı yapıyor. Gözünüz aydın yürümesine sevindim.Selam arkadaşlar maşallah çok hızlı ilerliyorsunuz hepsini okumaya çalışıyorum ama bizim fındık kurdu izin vermiyor daha yeni yürümeye başladı. Karnındaki bebeğe gelecek olursak
Hareketlerini aşağıda hissediyorum pek ayakta kalmak istemiyorum baskı yapıyor rahime. Agri oldukça yatıyorum.
Ya kızlar üç gündür midem bulanıyor çok yedigimden mi acaba bilemedim?
Ben ilk uc ay da pek mide bulantısı cekmedim ya bu biraz garip geliyor eşimi markete yollayıp naneli sakız aldırdım o biraz rahatlattı.
Sizler de durumlar nasıl ?
ben 15 aylık bebegime masallar anlatıyorum kardeşiyle alakalı.
Tabi karnimdaki minnos da dinliyor anneyi bir hareketler yapıyor hoşuna gidiyor sanırım.
İnşallah çok zevkli bazen canımı çok yakıyor öyle bir vuruyo ki gözlerim doluyor ama az hareket ettiği gün çok üzülüyorum bişey mi oldu acaba diye mutsuz mutsuz geçiyor günYaaa sasirdim cok guzeldi. Aksamda yine muhabbet acildi anneannem lopur lopur oynamasi gerek demisti. Disardan bisey tabiki daha yok ama ilk kez gaz mi degil mi diye supheye dusmeden net hissettim. Ayy cok guzel valla. Artik hareket takibi yaparim kesinagzinin tadini biliyo kizim incir pahali ya pahalis eylerde oynar artik oyle herseye de pas vermez ahh bu arada KPSS sinavi var yarin belki bu bir isarette olabilir dedim ama cok guzel bi hismis tuvaletten ciktim ama tuvaletim tekrar geldi. Psikopatiz yaa sundan zevk alacagimi 40yil dusunsem aklima gelmezdi bugunumuzu de cok sukur Allahim darisi hissedemeyenlere insallah
Evet canım benim bebeğin kilosu falan haftasında fazla deil ama şeker 3 aylık ortalamanın hep üzerinde cikti hamilelik başından beri sanırım o yüzden 75 grlik yapilcakmisANLADIM CANIM DOKTORUN MU İSTEDİ
Haklısın canım alıştırmak önemliValla kuzum öyle olacak diye bişey yok. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Ben elimde tabak hiç peşlerinde gezmedim. Mutfak masasına alıştırdım. Abur cubur yiyeceklerse bile orda yiyorlar. Benim kızlar çubuk kraker bile yese elleri havada geziyorlar yıkayana kadar. Haaaa tabi 3. Nasıl olur bilmem:) bende o yüzden hiç sevmem elinde yiyecekle gezen çocuğu. Bazen misafirlerin çocukları öyle geziyo bizde, eşim bile uyuz oluyo.
İstanbul da canım oo iyi bizimkinin 27biticek eylülde :)))))25 yasinda canimsiz nerde yasiyodunuz uzaktaysaniz daha guzel olur
Oooh gözün aydın canımKizlaaaar bugun bir milat yasadim az once minik tosbaaami hissettimilk kez bu kadar netti ayy cook baska biseymis incir yedim iki tane oturdugum yerden resmen mesaneme mesaneme vuruyodu sanirim icerde bi organim yerinden oynuyo gibiydi. Dogru his dimi bu gaz degildi ama ayy cok heyecan yaptim. Guclenmis minnak kizim anasini dovuyo
Benimki de ben gece uyanınca kıpırdıyo canım :)))Gözün aydın canımmm cok güzel bir duygu dimiBizim zilli ben gece wc ye suya kalkınca oda uyanır sende takip et :))))))
Temiz baksa hic bi sikayetim olmicak beni hayvan düsmani sanmasin kimse simdi :)) ama yemegin icine bile giriyo o tüyler kac kere tabagimdan simsiyah kopek kili cikti. Yerleri görme zatenAyy yok yok titiz olsun vazgectim. Esimin amcasida evin icinde pitpul besliyodu ev les gibiydi. Hicbir yerde oturmak istemiyodum
Aman pek yakinmissiniz bizde izmitteyizHaklısın canım alıştırmak önemli
İstanbul da canım oo iyi bizimkinin 27biticek eylülde :)))))
Oooh gözün aydın canım
Benimki de ben gece uyanınca kıpırdıyo canım :)))
BiZim oğlanında ağzı var dili yok ama sinirlenince fenaAman pek yakinmissiniz bizde izmitteyizyaslarda uyuyor bas göz edelim biz bunlari. Benim görmcem biraz cirkeftir senin kv ye cektirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?