- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
Eğer apseden şüpheleniyosan kesinlikle doktora gitmeye çalış bende yaşadım kadın doğum doktoru antibiyotiğe başlamam gerektiğini söyledi diş hekimi de öyle.çekinmiştim o iltihap antibiyotikten daha zararlı demişti.Bende sıksık diş sorunu çekiyorum hamileliğimin başından beri çok geçmiş olsunsagolun kizlar agridan ziyade sanki apse yapmis gibi aciyo alttaki disimi usttekine degdiremiyorum o derece aciyo ya zaten hep fircalarim ama sabah bi tane parol aldim gerci parolda bana pek etki etmez ama oglusumda agrim olmamisti hic dogumdan sonra gittim kontrole doktoruma bi tane curuk var dolgu altinda dedi ona kanal yapti simdi bu diste dolgulu erken sinyal verdi bu sefer bi gorunim olmadi mudahale yapiliyorsa
Çok sağol canım, ilaç kullanmıyorum ben. Zaten bir ilaç da veremiyorlar antidepresandan başka. Ben de hiç kullanmak istemedim, sporla ve düzgün beslenmeyle kontrolde tutmaya çalışıyordum fakat şimdi spor da yasak olunca ağrılara katlanmaktan başka seçeneğim yok. Olsun, kuzum sağ sağlim gelsin de ben hamilelikte daha beter olur diye düşünüyordum, buna şükrediyorum şimdi.
Köpek görümcemin bu arada evlenince götürecek bir kiz alana bi evcil hayvan promosyonBiZim oğlanında ağzı var dili yok ama sinirlenince fena
Cok gecmis olsunBüyük kızımın ateşi 39.2sabah ateşle uyanmıştı zaten. Allahım çocuklar hasta olmasın nolur ya. Doğru dzgün bişeyde yiyip içmedi, şurup veriyorum ateşi düşüyo etkisi geçince yine yükseliyo. Rota virüsü varmış yine bu ara o denk geldi heralde. Aşılarını zamanında yaptırdık ama yine azda olsa etkileniyolar işte. Biraz önce eşime dedim, hiç çocuğa çektirmeyelim boşuna, yarın serum taktıralım. Bizim kızda korkuyo gerçi öyle şeylerden ama sabah olsun hayrolsun artık. Analık gerçekten zor
Geecmis olsun canim asida biyere kadar koruyor demekkiBüyük kızımın ateşi 39.2sabah ateşle uyanmıştı zaten. Allahım çocuklar hasta olmasın nolur ya. Doğru dzgün bişeyde yiyip içmedi, şurup veriyorum ateşi düşüyo etkisi geçince yine yükseliyo. Rota virüsü varmış yine bu ara o denk geldi heralde. Aşılarını zamanında yaptırdık ama yine azda olsa etkileniyolar işte. Biraz önce eşime dedim, hiç çocuğa çektirmeyelim boşuna, yarın serum taktıralım. Bizim kızda korkuyo gerçi öyle şeylerden ama sabah olsun hayrolsun artık. Analık gerçekten zor
Apse acirmi acaba hic ssisme faan yok hassas sadece aciyo agrida degil vslla bu hamilelikler bizi mahvetmeden dogurabilsekEğer apseden şüpheleniyosan kesinlikle doktora gitmeye çalış bende yaşadım kadın doğum doktoru antibiyotiğe başlamam gerektiğini söyledi diş hekimi de öyle.çekinmiştim o iltihap antibiyotikten daha zararlı demişti.Bende sıksık diş sorunu çekiyorum hamileliğimin başından beri çok geçmiş olsun
Hayir hic olmadim ya nasil olurum bilmiyorum Allah yardimcim olsunKorkutma kiz kendini hic alttan muayene olmadin mi? Bircok kez cati muayenesi yapmazlar. Sancin siklasinca bakarlar sadece. Sancin siklasinca da gozun catiyi filan gormez emin ol. Bi an evvel dogurayim moduna girceksin. Gecen hastanede kadinin biri geldi vajinismus fln da degil ama dehset korkuyo bayilcak kiz sadece 1 kez baktilar acilma olmayinca da sezeryana gitti zaten. Dusunup dusunup korkutma kendini:)
Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazmadım çünkü yazdığım günler burda bazı kişilerde tedirginlik gördüm ve çok üzüldüm. Lütfen korkmayın bu durum herkesin başına gelebilir evet ama biliyorsunuz ben uzun zamandır riskli olduğumdan bahsediyordum. Şimdilik hastanede kalmaya ve ilaç almaya devam ediyorum. Kasılmalar da devam ediyor. Bazen şiddetli bazen hafif ağrılarım oluyor. Kasılmalar Rahim ağzı uzunluğunu etkilemezken çok iyi gidiyoruz diyorduk ancak malesef etkiledi ve sınırın altında yüreğimiz ağzımızda Allaha emanet bekliyoruz. Yalnızca Rabbimin ol demesine ve korumasına bağlı kaderimiz. Önemli bir ayrıntı farkettim ve bu yüzden buraya yazmak istedim. Ben hastaneye yattıktan sonra progestan almayı ihmal ettim.Başka ilaçlara başlayınca onu ya unuttum ya da eksik aldım. Ve uzun zamandır kısalmayan rahim ağzı o hafta içinde kısalınca kafama dank etti. Bu kadar etkili midir bilmiyorum ama aklıma başka farklı sebep gelmedi. Önceki hafta daha büyük sancı ve kasılmaya rağmen rahim uzunluğu gayet iyiydi çünkü.Lütfen ihmal etmeyin bu ilacı kullananlar. Demek ki faydası varmış. İkinci olarak da Allah hepinizden bin kere razı olsun, gönlünüzün muradını versin beni çok mutlu ettiniz ve duygulandırdınız.Belki en yakınlarımın yapmadığı şeyi yapıp benim için salatı tefriciye ve dua ettiniz. Gönlü güzel insanlarla aynı grupta olduğumu gördüm ve Allaha şükrettim . Hepinizi çok seviyorum. Desteğiniz benim için çok kıymetli.Dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun.
Canım inşallah miadında bir Doğumla bebeğini kucağına alacaksın merak etme. Allah yardımcınız olsun bebeğin de senin de. Dualarımız seninle.Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazmadım çünkü yazdığım günler burda bazı kişilerde tedirginlik gördüm ve çok üzüldüm. Lütfen korkmayın bu durum herkesin başına gelebilir evet ama biliyorsunuz ben uzun zamandır riskli olduğumdan bahsediyordum. Şimdilik hastanede kalmaya ve ilaç almaya devam ediyorum. Kasılmalar da devam ediyor. Bazen şiddetli bazen hafif ağrılarım oluyor. Kasılmalar Rahim ağzı uzunluğunu etkilemezken çok iyi gidiyoruz diyorduk ancak malesef etkiledi ve sınırın altında yüreğimiz ağzımızda Allaha emanet bekliyoruz. Yalnızca Rabbimin ol demesine ve korumasına bağlı kaderimiz. Önemli bir ayrıntı farkettim ve bu yüzden buraya yazmak istedim. Ben hastaneye yattıktan sonra progestan almayı ihmal ettim.Başka ilaçlara başlayınca onu ya unuttum ya da eksik aldım. Ve uzun zamandır kısalmayan rahim ağzı o hafta içinde kısalınca kafama dank etti. Bu kadar etkili midir bilmiyorum ama aklıma başka farklı sebep gelmedi. Önceki hafta daha büyük sancı ve kasılmaya rağmen rahim uzunluğu gayet iyiydi çünkü.Lütfen ihmal etmeyin bu ilacı kullananlar. Demek ki faydası varmış. İkinci olarak da Allah hepinizden bin kere razı olsun, gönlünüzün muradını versin beni çok mutlu ettiniz ve duygulandırdınız.Belki en yakınlarımın yapmadığı şeyi yapıp benim için salatı tefriciye ve dua ettiniz. Gönlü güzel insanlarla aynı grupta olduğumu gördüm ve Allaha şükrettim . Hepinizi çok seviyorum. Desteğiniz benim için çok kıymetli.Dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun.
Bi kere düşmüşse artık rahatlayacağın anlamına gelir inşallah. Çok geçmiş olsun tekrardanyet07 daha iyiyim canım çok saol.
Bu arada ateş hep yükseldi ve serumla düştü sadece. Islak bez, duş falan maksimum 10 dk işe yarıyordu. En son dün doktorum antibiyotiğe başlamak zorundayız artık ateşi kontrol altına almalıyız dedi. Sanırım antibiyotik işe yarıyor ki en son gece 2de serum taktılar ve ateşim hala yükselmedi. 4 gündür ilk defa 4 saat aralıksız uyudum bugün. Öksürüğüm çok şiddetlendiği ve broşlara indiği için solunum yolları enfeksiyonundan şüpheleniyorlar. Dün gece oksijen de verdiler nefes darlığım olunca. Ama şimdi iyiyim. İnşallah böyle devam eder.
İlgin için çok teşekkür ederim
Bizim hoşumuza gitmişti beğenmiştik canım. 1200 dü sanırım biz baktığımızda. 900 e prego buluncsbulunca onu aldık hemenKızlar baby2go nasıl bir bebek arabası bilgisi olan var mı bulunduğum şehirde 1099 liraya inmiş fiyatı, internette 1630 lirada ucuza yok ama bir size sorayim dedim malum hiç fikrim yok bu konuda
Canım progestan a acil geri başla.Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazmadım çünkü yazdığım günler burda bazı kişilerde tedirginlik gördüm ve çok üzüldüm. Lütfen korkmayın bu durum herkesin başına gelebilir evet ama biliyorsunuz ben uzun zamandır riskli olduğumdan bahsediyordum. Şimdilik hastanede kalmaya ve ilaç almaya devam ediyorum. Kasılmalar da devam ediyor. Bazen şiddetli bazen hafif ağrılarım oluyor. Kasılmalar Rahim ağzı uzunluğunu etkilemezken çok iyi gidiyoruz diyorduk ancak malesef etkiledi ve sınırın altında yüreğimiz ağzımızda Allaha emanet bekliyoruz. Yalnızca Rabbimin ol demesine ve korumasına bağlı kaderimiz. Önemli bir ayrıntı farkettim ve bu yüzden buraya yazmak istedim. Ben hastaneye yattıktan sonra progestan almayı ihmal ettim.Başka ilaçlara başlayınca onu ya unuttum ya da eksik aldım. Ve uzun zamandır kısalmayan rahim ağzı o hafta içinde kısalınca kafama dank etti. Bu kadar etkili midir bilmiyorum ama aklıma başka farklı sebep gelmedi. Önceki hafta daha büyük sancı ve kasılmaya rağmen rahim uzunluğu gayet iyiydi çünkü.Lütfen ihmal etmeyin bu ilacı kullananlar. Demek ki faydası varmış. İkinci olarak da Allah hepinizden bin kere razı olsun, gönlünüzün muradını versin beni çok mutlu ettiniz ve duygulandırdınız.Belki en yakınlarımın yapmadığı şeyi yapıp benim için salatı tefriciye ve dua ettiniz. Gönlü güzel insanlarla aynı grupta olduğumu gördüm ve Allaha şükrettim . Hepinizi çok seviyorum. Desteğiniz benim için çok kıymetli.Dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun.
Bi kere düşmüşse artık rahatlayacağın anlamına gelir inşallah. Çok geçmiş olsun tekrardan
canim benim cogu gitti azi kaldi az daha dayan bebislerimize sag salim kavusucaz insaallah :)Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazmadım çünkü yazdığım günler burda bazı kişilerde tedirginlik gördüm ve çok üzüldüm. Lütfen korkmayın bu durum herkesin başına gelebilir evet ama biliyorsunuz ben uzun zamandır riskli olduğumdan bahsediyordum. Şimdilik hastanede kalmaya ve ilaç almaya devam ediyorum. Kasılmalar da devam ediyor. Bazen şiddetli bazen hafif ağrılarım oluyor. Kasılmalar Rahim ağzı uzunluğunu etkilemezken çok iyi gidiyoruz diyorduk ancak malesef etkiledi ve sınırın altında yüreğimiz ağzımızda Allaha emanet bekliyoruz. Yalnızca Rabbimin ol demesine ve korumasına bağlı kaderimiz. Önemli bir ayrıntı farkettim ve bu yüzden buraya yazmak istedim. Ben hastaneye yattıktan sonra progestan almayı ihmal ettim.Başka ilaçlara başlayınca onu ya unuttum ya da eksik aldım. Ve uzun zamandır kısalmayan rahim ağzı o hafta içinde kısalınca kafama dank etti. Bu kadar etkili midir bilmiyorum ama aklıma başka farklı sebep gelmedi. Önceki hafta daha büyük sancı ve kasılmaya rağmen rahim uzunluğu gayet iyiydi çünkü.Lütfen ihmal etmeyin bu ilacı kullananlar. Demek ki faydası varmış. İkinci olarak da Allah hepinizden bin kere razı olsun, gönlünüzün muradını versin beni çok mutlu ettiniz ve duygulandırdınız.Belki en yakınlarımın yapmadığı şeyi yapıp benim için salatı tefriciye ve dua ettiniz. Gönlü güzel insanlarla aynı grupta olduğumu gördüm ve Allaha şükrettim . Hepinizi çok seviyorum. Desteğiniz benim için çok kıymetli.Dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun.
Evet canım, Rabbim onlara sağlık sıhhat versin. Bize de güç kuvvet versin de onlara güzel güzel bakalım, oynatalımBildiğim kadarıyla tedaviye yönelik değil de takviye ilaçlarları oluyor. Antidepresan vitamin ağrı kesiciler vs. O yüzden sordum cnm. Aynen bebişler sağlıklı olsun da biz ağrıları hallederiz evvelallah.
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin kuzuna...Büyük kızımın ateşi 39.2sabah ateşle uyanmıştı zaten. Allahım çocuklar hasta olmasın nolur ya. Doğru dzgün bişeyde yiyip içmedi, şurup veriyorum ateşi düşüyo etkisi geçince yine yükseliyo. Rota virüsü varmış yine bu ara o denk geldi heralde. Aşılarını zamanında yaptırdık ama yine azda olsa etkileniyolar işte. Biraz önce eşime dedim, hiç çocuğa çektirmeyelim boşuna, yarın serum taktıralım. Bizim kızda korkuyo gerçi öyle şeylerden ama sabah olsun hayrolsun artık. Analık gerçekten zor
Sen de Allaha emanet ol canım, inşallah vaktini bekleyip öyle gelecek kuzun. Dualarımız sizinleMerhaba kızlar. Uzun zamandır yazmadım çünkü yazdığım günler burda bazı kişilerde tedirginlik gördüm ve çok üzüldüm. Lütfen korkmayın bu durum herkesin başına gelebilir evet ama biliyorsunuz ben uzun zamandır riskli olduğumdan bahsediyordum. Şimdilik hastanede kalmaya ve ilaç almaya devam ediyorum. Kasılmalar da devam ediyor. Bazen şiddetli bazen hafif ağrılarım oluyor. Kasılmalar Rahim ağzı uzunluğunu etkilemezken çok iyi gidiyoruz diyorduk ancak malesef etkiledi ve sınırın altında yüreğimiz ağzımızda Allaha emanet bekliyoruz. Yalnızca Rabbimin ol demesine ve korumasına bağlı kaderimiz. Önemli bir ayrıntı farkettim ve bu yüzden buraya yazmak istedim. Ben hastaneye yattıktan sonra progestan almayı ihmal ettim.Başka ilaçlara başlayınca onu ya unuttum ya da eksik aldım. Ve uzun zamandır kısalmayan rahim ağzı o hafta içinde kısalınca kafama dank etti. Bu kadar etkili midir bilmiyorum ama aklıma başka farklı sebep gelmedi. Önceki hafta daha büyük sancı ve kasılmaya rağmen rahim uzunluğu gayet iyiydi çünkü.Lütfen ihmal etmeyin bu ilacı kullananlar. Demek ki faydası varmış. İkinci olarak da Allah hepinizden bin kere razı olsun, gönlünüzün muradını versin beni çok mutlu ettiniz ve duygulandırdınız.Belki en yakınlarımın yapmadığı şeyi yapıp benim için salatı tefriciye ve dua ettiniz. Gönlü güzel insanlarla aynı grupta olduğumu gördüm ve Allaha şükrettim . Hepinizi çok seviyorum. Desteğiniz benim için çok kıymetli.Dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun.
Çok çok geçmiş olsun canım ya, Allah şifa versin... İnşallah antibiyotikle birlikte hızlıca geçer...yet07 daha iyiyim canım çok saol.
Bu arada ateş hep yükseldi ve serumla düştü sadece. Islak bez, duş falan maksimum 10 dk işe yarıyordu. En son dün doktorum antibiyotiğe başlamak zorundayız artık ateşi kontrol altına almalıyız dedi. Sanırım antibiyotik işe yarıyor ki en son gece 2de serum taktılar ve ateşim hala yükselmedi. 4 gündür ilk defa 4 saat aralıksız uyudum bugün. Öksürüğüm çok şiddetlendiği ve broşlara indiği için solunum yolları enfeksiyonundan şüpheleniyorlar. Dün gece oksijen de verdiler nefes darlığım olunca. Ama şimdi iyiyim. İnşallah böyle devam eder.
İlgin için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?