- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Herşey çok daha güzel olacak Rabbimin izniyle duamizdasin güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar. Uzun zamandır yazmadım çünkü yazdığım günler burda bazı kişilerde tedirginlik gördüm ve çok üzüldüm. Lütfen korkmayın bu durum herkesin başına gelebilir evet ama biliyorsunuz ben uzun zamandır riskli olduğumdan bahsediyordum. Şimdilik hastanede kalmaya ve ilaç almaya devam ediyorum. Kasılmalar da devam ediyor. Bazen şiddetli bazen hafif ağrılarım oluyor. Kasılmalar Rahim ağzı uzunluğunu etkilemezken çok iyi gidiyoruz diyorduk ancak malesef etkiledi ve sınırın altında yüreğimiz ağzımızda Allaha emanet bekliyoruz. Yalnızca Rabbimin ol demesine ve korumasına bağlı kaderimiz. Önemli bir ayrıntı farkettim ve bu yüzden buraya yazmak istedim. Ben hastaneye yattıktan sonra progestan almayı ihmal ettim.Başka ilaçlara başlayınca onu ya unuttum ya da eksik aldım. Ve uzun zamandır kısalmayan rahim ağzı o hafta içinde kısalınca kafama dank etti. Bu kadar etkili midir bilmiyorum ama aklıma başka farklı sebep gelmedi. Önceki hafta daha büyük sancı ve kasılmaya rağmen rahim uzunluğu gayet iyiydi çünkü.Lütfen ihmal etmeyin bu ilacı kullananlar. Demek ki faydası varmış. İkinci olarak da Allah hepinizden bin kere razı olsun, gönlünüzün muradını versin beni çok mutlu ettiniz ve duygulandırdınız.Belki en yakınlarımın yapmadığı şeyi yapıp benim için salatı tefriciye ve dua ettiniz. Gönlü güzel insanlarla aynı grupta olduğumu gördüm ve Allaha şükrettim . Hepinizi çok seviyorum. Desteğiniz benim için çok kıymetli.Dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun.
Sabah aç karınla su içme bulantı yapar .. ayran iç bol bol ve elma tüket.. son 3 ayda mide sıkıntısı yaşayanların mide problemleri geri dönüyor.. benimde arada geliyor bulantı düşünmemeye çalışıyorum27. Haftaya girdim son 1,5 haftadır her gün midem bulanıyor. Üzülüyorum artık baya bayageçmişti bir süre geri geldi sonradan neyin nesi şimdi bu?
Canım iyi olacaksın inşallah çabucak Allah şifa versin en azından sebebi belli oldu antibiyotik rahatlatır bir iki guneyet07 daha iyiyim canım çok saol.
Bu arada ateş hep yükseldi ve serumla düştü sadece. Islak bez, duş falan maksimum 10 dk işe yarıyordu. En son dün doktorum antibiyotiğe başlamak zorundayız artık ateşi kontrol altına almalıyız dedi. Sanırım antibiyotik işe yarıyor ki en son gece 2de serum taktılar ve ateşim hala yükselmedi. 4 gündür ilk defa 4 saat aralıksız uyudum bugün. Öksürüğüm çok şiddetlendiği ve broşlara indiği için solunum yolları enfeksiyonundan şüpheleniyorlar. Dün gece oksijen de verdiler nefes darlığım olunca. Ama şimdi iyiyim. İnşallah böyle devam eder.
İlgin için çok teşekkür ederim
Canım yani ilk haftalardaki gibi kusabilir miyim yineSabah aç karınla su içme bulantı yapar .. ayran iç bol bol ve elma tüket.. son 3 ayda mide sıkıntısı yaşayanların mide problemleri geri dönüyor.. benimde arada geliyor bulantı düşünmemeye çalışıyorum
bebegin kafasi yukarda oldugunda cok cide bulantisi oluyor canim ben bigun bigun k doktora gittim kafasi yukarda sikistirmistir mideni dedi bana ve 3 gundur mide bulantisi kusma felaketim yani hic halim bile yok dusun kusmaktan gozlerimin alti bile coktu dun gece dondu ama bi rahatlama geldi cunku27. Haftaya girdim son 1,5 haftadır her gün midem bulanıyor. Üzülüyorum artık baya bayageçmişti bir süre geri geldi sonradan neyin nesi şimdi bu?
Canım 2.saatte 1.saatten daha düşük olmalı bildiğim kadarıyla. Kendi doktorun doğru söylemiş.Kızlar günaydın. Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar sizin değerleriniz nasıl? Bana 75 lik yapıldı. Açlık 84 89 çıktı (biri parmaktan) 1.saat 138 2.saat 148.
Fakültedeki temiz dedi. Ben kendi doktoruma dün yolladım sonuçları 2. Saat yüksek çıkmış suyunun fazlaligiyla alakali olabilir dedi.
Netten araştırdım açlık 92 1.saat 180 2.saat 153 altındaysa normal denilmiş.
Artık kime inanicam kafam allak bullak.
Fakültede bütün rutin testler de yapıldı onlarla alakalı zaten hiiiç bir şey denmedi. Kendi doktorum enfeksiyon çıkmış idrar da ilaç yazdı.demir hapını 2 ye çıkardı.
Bu arada eğer hastalanan varsa geçmiş olsun sayfalara ben de yetisemeyenlerdenim artık.
Rabbim herbirimizi daha beterinden korusun.
benimde 75 lik yapmis canim aclik 86 1. saat 145 2. saatte 132 cikmis bana normal dedi doktorum sanirim 2. saat 145 ustunolunca sekevvar diyorlaf ama seninki cokta yuksek yukse sanirim bilemedimKızlar günaydın. Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar sizin değerleriniz nasıl? Bana 75 lik yapıldı. Açlık 84 89 çıktı (biri parmaktan) 1.saat 138 2.saat 148.
Fakültedeki temiz dedi. Ben kendi doktoruma dün yolladım sonuçları 2. Saat yüksek çıkmış suyunun fazlaligiyla alakali olabilir dedi.
Fakültede bütün rutin testler de yapıldı onlarla alakalı zaten hiiiç bir şey denmedi. Kendi doktorum enfeksiyon çıkmış idrar da ilaç yazdı.demir hapını 2 ye çıkardı.
Bu arada eğer hastalanan varsa geçmiş olsun sayfalara ben de yetisemeyenlerdenim artık.
Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazmadım çünkü yazdığım günler burda bazı kişilerde tedirginlik gördüm ve çok üzüldüm. Lütfen korkmayın bu durum herkesin başına gelebilir evet ama biliyorsunuz ben uzun zamandır riskli olduğumdan bahsediyordum. Şimdilik hastanede kalmaya ve ilaç almaya devam ediyorum. Kasılmalar da devam ediyor. Bazen şiddetli bazen hafif ağrılarım oluyor. Kasılmalar Rahim ağzı uzunluğunu etkilemezken çok iyi gidiyoruz diyorduk ancak malesef etkiledi ve sınırın altında yüreğimiz ağzımızda Allaha emanet bekliyoruz. Yalnızca Rabbimin ol demesine ve korumasına bağlı kaderimiz. Önemli bir ayrıntı farkettim ve bu yüzden buraya yazmak istedim. Ben hastaneye yattıktan sonra progestan almayı ihmal ettim.Başka ilaçlara başlayınca onu ya unuttum ya da eksik aldım. Ve uzun zamandır kısalmayan rahim ağzı o hafta içinde kısalınca kafama dank etti. Bu kadar etkili midir bilmiyorum ama aklıma başka farklı sebep gelmedi. Önceki hafta daha büyük sancı ve kasılmaya rağmen rahim uzunluğu gayet iyiydi çünkü.Lütfen ihmal etmeyin bu ilacı kullananlar. Demek ki faydası varmış. İkinci olarak da Allah hepinizden bin kere razı olsun, gönlünüzün muradını versin beni çok mutlu ettiniz ve duygulandırdınız.Belki en yakınlarımın yapmadığı şeyi yapıp benim için salatı tefriciye ve dua ettiniz. Gönlü güzel insanlarla aynı grupta olduğumu gördüm ve Allaha şükrettim . Hepinizi çok seviyorum. Desteğiniz benim için çok kıymetli.Dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun.
yet07 daha iyiyim canım çok saol.
Bu arada ateş hep yükseldi ve serumla düştü sadece. Islak bez, duş falan maksimum 10 dk işe yarıyordu. En son dün doktorum antibiyotiğe başlamak zorundayız artık ateşi kontrol altına almalıyız dedi. Sanırım antibiyotik işe yarıyor ki en son gece 2de serum taktılar ve ateşim hala yükselmedi. 4 gündür ilk defa 4 saat aralıksız uyudum bugün. Öksürüğüm çok şiddetlendiği ve broşlara indiği için solunum yolları enfeksiyonundan şüpheleniyorlar. Dün gece oksijen de verdiler nefes darlığım olunca. Ama şimdi iyiyim. İnşallah böyle devam eder.
Büyük kızımın ateşi 39.2sabah ateşle uyanmıştı zaten. Allahım çocuklar hasta olmasın nolur ya. Doğru dzgün bişeyde yiyip içmedi, şurup veriyorum ateşi düşüyo etkisi geçince yine yükseliyo. Rota virüsü varmış yine bu ara o denk geldi heralde. Aşılarını zamanında yaptırdık ama yine azda olsa etkileniyolar işte. Biraz önce eşime dedim, hiç çocuğa çektirmeyelim boşuna, yarın serum taktıralım. Bizim kızda korkuyo gerçi öyle şeylerden ama sabah olsun hayrolsun artık. Analık gerçekten zor
Canım daha iyi olursun inşallah. İhmal etme ilaçlarını doktorlar ne diyor progestan için, Bilgi vermediler mi?Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazmadım çünkü yazdığım günler burda bazı kişilerde tedirginlik gördüm ve çok üzüldüm. Lütfen korkmayın bu durum herkesin başına gelebilir evet ama biliyorsunuz ben uzun zamandır riskli olduğumdan bahsediyordum. Şimdilik hastanede kalmaya ve ilaç almaya devam ediyorum. Kasılmalar da devam ediyor. Bazen şiddetli bazen hafif ağrılarım oluyor. Kasılmalar Rahim ağzı uzunluğunu etkilemezken çok iyi gidiyoruz diyorduk ancak malesef etkiledi ve sınırın altında yüreğimiz ağzımızda Allaha emanet bekliyoruz. Yalnızca Rabbimin ol demesine ve korumasına bağlı kaderimiz. Önemli bir ayrıntı farkettim ve bu yüzden buraya yazmak istedim. Ben hastaneye yattıktan sonra progestan almayı ihmal ettim.Başka ilaçlara başlayınca onu ya unuttum ya da eksik aldım. Ve uzun zamandır kısalmayan rahim ağzı o hafta içinde kısalınca kafama dank etti. Bu kadar etkili midir bilmiyorum ama aklıma başka farklı sebep gelmedi. Önceki hafta daha büyük sancı ve kasılmaya rağmen rahim uzunluğu gayet iyiydi çünkü.Lütfen ihmal etmeyin bu ilacı kullananlar. Demek ki faydası varmış. İkinci olarak da Allah hepinizden bin kere razı olsun, gönlünüzün muradını versin beni çok mutlu ettiniz ve duygulandırdınız.Belki en yakınlarımın yapmadığı şeyi yapıp benim için salatı tefriciye ve dua ettiniz. Gönlü güzel insanlarla aynı grupta olduğumu gördüm ve Allaha şükrettim . Hepinizi çok seviyorum. Desteğiniz benim için çok kıymetli.Dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun.
Geçmiş olsun. İnşallah çabuk iyileşirsiniz.yet07 daha iyiyim canım çok saol.
Aynennnn uyutmuyor da. Artık yediğimin yarısını yiyebiliyorum, canım birşey çekmiyor, uyku da yok. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla gelişir büyür. Az kaldı az.27. Haftaya girdim son 1,5 haftadır her gün midem bulanıyor. Üzülüyorum artık baya bayageçmişti bir süre geri geldi sonradan neyin nesi şimdi bu?
İşte ona kv karşı çıkarKöpek görümcemin bu arada evlenince götürecek bir kiz alana bi evcil hayvan promosyon
Canım nasıl oldu kuzucuğun? Geçmiş olsunBüyük kızımın ateşi 39.2sabah ateşle uyanmıştı zaten. Allahım çocuklar hasta olmasın nolur ya. Doğru dzgün bişeyde yiyip içmedi, şurup veriyorum ateşi düşüyo etkisi geçince yine yükseliyo. Rota virüsü varmış yine bu ara o denk geldi heralde. Aşılarını zamanında yaptırdık ama yine azda olsa etkileniyolar işte. Biraz önce eşime dedim, hiç çocuğa çektirmeyelim boşuna, yarın serum taktıralım. Bizim kızda korkuyo gerçi öyle şeylerden ama sabah olsun hayrolsun artık. Analık gerçekten zor
Canım şuan nasılsın? İnşallah daha iyi olursunyet07 daha iyiyim canım çok saol.
Canim ilk geveligimde benimde 2.saat 145 cikti diye endokrine ginderilmistim diyete baslamistim.Kızlar günaydın. Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar sizin değerleriniz nasıl? Bana 75 lik yapıldı. Açlık 84 89 çıktı (biri parmaktan) 1.saat 138 2.saat 148.
Su elbette iç sabah aç karnına içme demişti dr bana bulantı yapar diye .. ben hala süt içtiğim zaman kusuyorum düşün .. çok ilginç midem sütü kabul etmiyor hemen çıkarıyorumCanım yani ilk haftalardaki gibi kusabilir miyim yinegeçen hafta 2 kez kustum da bunun düzenli olmasından korkuyorum. Su mecbur içiyorum çünkü ömrümde bu kadar terlediğim bi yıl olmamıştı.
Bildigimiznlokum varya gece yatarken onun içine sok parmağını sar yat sbh patlatır iltihabi
Korkmana gerek yok yıllarca ayak başparmak batıgı yaşayan biri olarak denenmiş onaylanmıştır.Şekerli olduğu için artar diye korkuyorum ama deneyeceğim canım çok teşekkür ederim
Benim olmuyor da. Ablama olurdu iki hamileligindede. Bebegin basi yukardaysa midene baski yapiyo olabilir. Ne zamanki bebek dönerdi son 1 ay ablam oyle rahatlardi.27. Haftaya girdim son 1,5 haftadır her gün midem bulanıyor. Üzülüyorum artık baya bayageçmişti bir süre geri geldi sonradan neyin nesi şimdi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?