2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
27. Haftaya girdim son 1,5 haftadır her gün midem bulanıyor. Üzülüyorum artık baya baya geçmişti bir süre geri geldi sonradan neyin nesi şimdi bu?

Herşey çok daha güzel olacak Rabbimin izniyle duamizdasin güzel haberlerini bekliyoruz

27. Haftaya girdim son 1,5 haftadır her gün midem bulanıyor. Üzülüyorum artık baya baya geçmişti bir süre geri geldi sonradan neyin nesi şimdi bu?
Sabah aç karınla su içme bulantı yapar .. ayran iç bol bol ve elma tüket.. son 3 ayda mide sıkıntısı yaşayanların mide problemleri geri dönüyor.. benimde arada geliyor bulantı düşünmemeye çalışıyorum

Canım iyi olacaksın inşallah çabucak Allah şifa versin en azından sebebi belli oldu antibiyotik rahatlatır bir iki gune

Canım yani ilk haftalardaki gibi kusabilir miyim yine geçen hafta 2 kez kustum da bunun düzenli olmasından korkuyorum. Su mecbur içiyorum çünkü ömrümde bu kadar terlediğim bi yıl olmamıştı.

Kızlar günaydın. Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar sizin değerleriniz nasıl? Bana 75 lik yapıldı. Açlık 84 89 çıktı (biri parmaktan) 1.saat 138 2.saat 148.

Fakültedeki temiz dedi. Ben kendi doktoruma dün yolladım sonuçları 2. Saat yüksek çıkmış suyunun fazlaligiyla alakali olabilir dedi.

Netten araştırdım açlık 92 1.saat 180 2.saat 153 altındaysa normal denilmiş.

Artık kime inanicam kafam allak bullak.

Fakültede bütün rutin testler de yapıldı onlarla alakalı zaten hiiiç bir şey denmedi. Kendi doktorum enfeksiyon çıkmış idrar da ilaç yazdı.demir hapını 2 ye çıkardı.

Bu arada eğer hastalanan varsa geçmiş olsun sayfalara ben de yetisemeyenlerdenim artık.

Rabbim herbirimizi daha beterinden korusun.

bebegin kafasi yukarda oldugunda cok cide bulantisi oluyor canim ben bigun bigun k doktora gittim kafasi yukarda sikistirmistir mideni dedi bana ve 3 gundur mide bulantisi kusma felaketim yani hic halim bile yok dusun kusmaktan gozlerimin alti bile coktu dun gece dondu ama bi rahatlama geldi cunku

Canım 2.saatte 1.saatten daha düşük olmalı bildiğim kadarıyla. Kendi doktorun doğru söylemiş.

Açlık 90ın altında, 1.saat 140ın altında, 2.saat 120nin altında olmalı. Ben de ara ara ölçüm yapıyorum doktor kontrolünde, o yüzden bu şekilde diye biliyorum yani..

Sen kendi doktorunda takipte kal bence, onun dediğini dinle canım.

benimde 75 lik yapmis canim aclik 86 1. saat 145 2. saatte 132 cikmis bana normal dedi doktorum sanirim 2. saat 145 ustunolunca sekevvar diyorlaf ama seninki cokta yuksek yukse sanirim bilemedim

Rabbim şifa versin cnm. Allaha emanet olsun.

Çok geçmiş olsun cnm ya. En azından ne tür antibiyotik verilevek onu anlamış oldunuz. Kullanmaya başlayınca da bir şeyin kalmayacak inşallah

Çok geçmiş olsun. Anneliğin en zor yanı evlatlarını hasta görmek. Biz 7 aylıkken havale geçirdiğimiz için aşırı korkutuyor ateş beni. Allah tez zamanda acil şifalar versin.

Canım daha iyi olursun inşallah. İhmal etme ilaçlarını doktorlar ne diyor progestan için, Bilgi vermediler mi?

Geçmiş olsun. İnşallah çabuk iyileşirsiniz.

Aynennnn uyutmuyor da. Artık yediğimin yarısını yiyebiliyorum, canım birşey çekmiyor, uyku da yok. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla gelişir büyür. Az kaldı az.

Köpek görümcemin bu arada evlenince götürecek bir kiz alana bi evcil hayvan promosyon
İşte ona kv karşı çıkar aman banane kendileri anlaşsın
Canım nasıl oldu kuzucuğun? Geçmiş olsun
Canım şuan nasılsın? İnşallah daha iyi olursun

Bende de sebepsiz yere bi öksürük tutturdu. Artık boğazım acıyo ve geçmiyo. Bu hafta ıhlamur vs içicem derin nefes alınca bıçak kesiyo sanki boğazımı.. bu hafta geçmezse doktora gidicem patron zaten şirkette olmyacak rahat olurm inşallah

Canim ilk geveligimde benimde 2.saat 145 cikti diye endokrine ginderilmistim diyete baslamistim.

Canım yani ilk haftalardaki gibi kusabilir miyim yine geçen hafta 2 kez kustum da bunun düzenli olmasından korkuyorum. Su mecbur içiyorum çünkü ömrümde bu kadar terlediğim bi yıl olmamıştı.
Su elbette iç sabah aç karnına içme demişti dr bana bulantı yapar diye .. ben hala süt içtiğim zaman kusuyorum düşün .. çok ilginç midem sütü kabul etmiyor hemen çıkarıyorum

Kızlar idrar yolu enfeksiyonunda antibiyotik kulaninca akıntıda artış oluyormu
Yoksa su mu sızıntı gibi akıyor anlamadim

Benim olmuyor da. Ablama olurdu iki hamileligindede. Bebegin basi yukardaysa midene baski yapiyo olabilir. Ne zamanki bebek dönerdi son 1 ay ablam oyle rahatlardi.

Selam kızlar,
Benim erken döllenme olduğu için 1 hafta önde gidiyordu doğum tarihim. Ama son 2 kontrolde normal haftasına döndü. Bebeğin kilosuna göre 705gr/ 25.haftadayım. Normalmi ya da ilerde yine aynı haftayı yakalarmıyım acaba geridemi kaldım hiçbişey anlamadım. Ama kapasite de belli gerci bende minyonum halen 49 kiloyum bende kilo alamadımki cocuğa gitsin. Bu hafta geç girişliyim kahvaltıya abanayım yumurta felan yiyim diyorum. Ya işten o kadar bunaldımki ekim sonu doğum istiyodum şimdi hafta ilerleyince ondan takıldım tarihe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…