2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar idrar yolu enfeksiyonunda antibiyotik kulaninca akıntıda artış oluyormu
Yoksa su mu sızıntı gibi akıyor anlamadim
Benimde senin oldugun haftalarda akintin sulu gelmeye basladi bende suyummu geliyo acaba dedim. Doktora gittin rahim agzin kapali sizintin olsa acik olur dedi. Enfeksiyondur dedi vaginil jel verdi. Antibiyotik degil benimki. Sadece temizleme suyu. Onuda dogru duzgun kullanmadim. Sadece gunluk ped takiyordun onu biraktim gunde 3,defa ic camasiri degstrdim her akintm geldignde camasirimi degstrdim suan rahatim cok sukur gecti

Nerelerden alıyosun? Benim boyum da kısa, bulamadım öyle elbiseler.
Bende hamile elbisesi almiorum. Gobegimden girebilecek normal elbiseler aliyorum. Hem uyguna geliyor . Hemde daha guzel duruor. Hamile koleksiyonlari gibi itici de degil en azindan. Dogum sonrasi da giyebilirim cok rahat. Bosuna gebeden kiyafet alip dunya para dokme gecen koton dan ve lcw den 40ar liraya elbiseler aldim.

işte bana olmuyor o elbiseler nasıl şeyler seçicem, varsa bi iki fotoğraf koyabilir misin aldığın elbiseye benzer ?
34 bedendim normalde. şu an sadece göbeğim var. kalçam vs değişmedi. biraz göğüsler büyüdü o da 1 beden kadar

öncesinde hep belden oturtmalı diz hizasında elbiseler giyiyordum. o yüzden şu an nasıl bişeyler alabilirim bi türlü bulamıyorum

Insallah canim vakitlice gelir bebisin cok zor biliyorum biz evimizde rahat rahat gecirirken gynlerimizi sen orlardasin ama bebisin icin deger bu gunleri cekmeye diyorum guclu dur guclu bi annesi oldugunu gordugunde oda guclu bi bebek olucak eminim uslu uslu oturcak annesinin karnında cogu gitti azı kaldı umarim gorucez o gunlerinide ilaclarinida ihmal etme canim kendine cok cok iyi bak opuyoruz seni

Cok gecmis olsun canim atesin dustuyse cikmaz insallah bidaha

Kizlar oglumun sanirim uykusuzluklari istahsizliklari huysuzluklari atak doneminden degil cunku daha on disler tam cikmamisken arka disler mqntar gibi pitliyor simdilik 3 tane cikti en arkalardan sanirim onlar bole yapiyor yoksa pullubiber dedigine gore 1 haftada gecen bi surec bu atak donemi bizimki gecmek bilmiyo olsun onun cani sagolsun bi gulusu bana herseyi unutturuyoo aydingelini o dedigin sayfayi okudum ufak ufak denemelere basladim psss psss patt patt moduna gectim geceleri ve ayagima alinca artik sallamiyorum bi sallliyorum bi bekletiyorum insallah duzene girer diye umut ediyorum

Bende gecen dügün vardi normal elbise aldim. Gögüs altindan lastikli modeldi benimki gayet guzel oldu. O tarz elbiselere ne deniyo bilemiyorum ama. Goguslerimin hemen altindan lastik vardi lastikten sonrasi bollasiyo

Bende gecen dügün vardi normal elbise aldim. Gögüs altindan lastikli modeldi benimki gayet guzel oldu. O tarz elbiselere ne deniyo bilemiyorum ama. Goguslerimin hemen altindan lastik vardi lastikten sonrasi bollasiyo
Ben de bakayım bu aralar o zaman
Mudoda geniş kesimler denedim hiç olmadı.
Dediğin tür şeyler olabilir

Allah yardımcın olsun canım dualarımız hep seninle ben inanıyorum Allahın izniyle sağlıkla evladını kucağına alacaksın inşallah.. Annem bile nerdeyse hergün seni soruyor oda dua ediyor bol bol.. Bugünleri düşünüp ileride evladına güleceksin moralini her zaman yüksek tut en çok ihtiyacıniz olan şey

Canım Allah kolaylık versin. Benim en korktuğum dönem diş dönemi. Hamile olduğum anda itibaren o dönemi düşünürüm sadece. Çocukta annede çok yıpranıyo çünkü. Biran önce ağrısız sızısız patlatsın dişleri inşaAllah.

Kızlar fikir olsun diye paylaşıyorum. İlk resim kızlarımın odasından:) pinterestten bulmuştum böyle bi çerçeve oluşturmuştum. Kızımın biri kumral biri esmer olunca tam uydu:)
Diğer harf ve çiçekte pinterestten. O flama harflerden Zümra ismini oluşturcam baş ucuma asıcam inşaAllah. Çiçekte çok hoşuma gitti, o şekilde çıkarıp çerçeve yaptırabilirim.

Merhaba bayanlar bende bugun sinava girdim. Giren herkese de gecmis olsun. OSYM sinavda yemekli bir soru sormustu.
Ali arkadaslarini turk lokantasina goturuyor ve arkadaslarindan biri yahudi. Menu geldiginde 2seyi yiyemeyecegini soyluyor bu iki yemek hangisidir?? Siklar ise:
Karniyarik-bulgur pilavi
Et doner- yogurt
Balik-helva
Sebze kizartmasi-domates sosu
Kuru fasulye-pilav

Varya 50 sorunun icinde aklimda kalan tek soru bu et doner- yogurt yaptim. Ama sonra nedense helva canim cekti sildim helvayi isaretledim cevap et doner-yogurtmus. Yahudiler asla et ile sut urunlerini birlikte yemezmis omur boyu unutmayacagim bir bilgiyi ogrendim ha bu arada cikista da teyzemi aradim gelirken eve helva getir dedim. Nerden esti dedi sinavda sordular canim cekti dedim oyle cok guldu ki

Sinav ise oyle zordu ki son 6 yilin en kazik sinaviydi deniyor. Bana zor geldi ama calismadigim icin oyle diye dusunmustum meger calisana da zor gelmis. insallah calisanlar iyi puanlar alir. Benim tek duam rezil olmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…