Benimde senin oldugun haftalarda akintin sulu gelmeye basladi bende suyummu geliyo acaba dedim. Doktora gittin rahim agzin kapali sizintin olsa acik olur dedi. Enfeksiyondur dedi vaginil jel verdi. Antibiyotik degil benimki. Sadece temizleme suyu. Onuda dogru duzgun kullanmadim. Sadece gunluk ped takiyordun onu biraktim gunde 3,defa ic camasiri degstrdim her akintm geldignde camasirimi degstrdim suan rahatim cok sukur gectiKızlar idrar yolu enfeksiyonunda antibiyotik kulaninca akıntıda artış oluyormu
Yoksa su mu sızıntı gibi akıyor anlamadim
Bende hamile elbisesi almiorum. Gobegimden girebilecek normal elbiseler aliyorum. Hem uyguna geliyor . Hemde daha guzel duruor. Hamile koleksiyonlari gibi itici de degil en azindan. Dogum sonrasi da giyebilirim cok rahat. Bosuna gebeden kiyafet alip dunya para dokme gecen koton dan ve lcw den 40ar liraya elbiseler aldim.Nerelerden alıyosun? Benim boyum da kısa, bulamadım öyle elbiseler.
Bende hamile elbisesi almiorum. Gobegimden girebilecek normal elbiseler aliyorum. Hem uyguna geliyor . Hemde daha guzel duruor. Hamile koleksiyonlari gibi itici de degil en azindan. Dogum sonrasi da giyebilirim cok rahat. Bosuna gebeden kiyafet alip dunya para dokme gecen koton dan ve lcw den 40ar liraya elbiseler aldim.
Insallah canim vakitlice gelir bebisin cok zor biliyorum biz evimizde rahat rahat gecirirken gynlerimizi sen orlardasin ama bebisin icin deger bu gunleri cekmeye diyorum guclu dur guclu bi annesi oldugunu gordugunde oda guclu bi bebek olucak eminim uslu uslu oturcak annesinin karnında cogu gitti azı kaldı umarim gorucez o gunlerinide ilaclarinida ihmal etme canim kendine cok cok iyi bak opuyoruz seniMerhaba kızlar. Uzun zamandır yazmadım çünkü yazdığım günler burda bazı kişilerde tedirginlik gördüm ve çok üzüldüm. Lütfen korkmayın bu durum herkesin başına gelebilir evet ama biliyorsunuz ben uzun zamandır riskli olduğumdan bahsediyordum. Şimdilik hastanede kalmaya ve ilaç almaya devam ediyorum. Kasılmalar da devam ediyor. Bazen şiddetli bazen hafif ağrılarım oluyor. Kasılmalar Rahim ağzı uzunluğunu etkilemezken çok iyi gidiyoruz diyorduk ancak malesef etkiledi ve sınırın altında yüreğimiz ağzımızda Allaha emanet bekliyoruz. Yalnızca Rabbimin ol demesine ve korumasına bağlı kaderimiz. Önemli bir ayrıntı farkettim ve bu yüzden buraya yazmak istedim. Ben hastaneye yattıktan sonra progestan almayı ihmal ettim.Başka ilaçlara başlayınca onu ya unuttum ya da eksik aldım. Ve uzun zamandır kısalmayan rahim ağzı o hafta içinde kısalınca kafama dank etti. Bu kadar etkili midir bilmiyorum ama aklıma başka farklı sebep gelmedi. Önceki hafta daha büyük sancı ve kasılmaya rağmen rahim uzunluğu gayet iyiydi çünkü.Lütfen ihmal etmeyin bu ilacı kullananlar. Demek ki faydası varmış. İkinci olarak da Allah hepinizden bin kere razı olsun, gönlünüzün muradını versin beni çok mutlu ettiniz ve duygulandırdınız.Belki en yakınlarımın yapmadığı şeyi yapıp benim için salatı tefriciye ve dua ettiniz. Gönlü güzel insanlarla aynı grupta olduğumu gördüm ve Allaha şükrettim . Hepinizi çok seviyorum. Desteğiniz benim için çok kıymetli.Dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun.
Cok gecmis olsun canim atesin dustuyse cikmaz insallah bidaha@yet07 daha iyiyim canım çok saol.
Bu arada ateş hep yükseldi ve serumla düştü sadece. Islak bez, duş falan maksimum 10 dk işe yarıyordu. En son dün doktorum antibiyotiğe başlamak zorundayız artık ateşi kontrol altına almalıyız dedi. Sanırım antibiyotik işe yarıyor ki en son gece 2de serum taktılar ve ateşim hala yükselmedi. 4 gündür ilk defa 4 saat aralıksız uyudum bugün. Öksürüğüm çok şiddetlendiği ve broşlara indiği için solunum yolları enfeksiyonundan şüpheleniyorlar. Dün gece oksijen de verdiler nefes darlığım olunca. Ama şimdi iyiyim. İnşallah böyle devam eder.
İlgin için çok teşekkür ederim
Bende gecen dügün vardi normal elbise aldim. Gögüs altindan lastikli modeldi benimki gayet guzel oldu. O tarz elbiselere ne deniyo bilemiyorum ama. Goguslerimin hemen altindan lastik vardi lastikten sonrasi bollasiyoişte bana olmuyor o elbiseler nasıl şeyler seçicem, varsa bi iki fotoğraf koyabilir misin aldığın elbiseye benzer ?
34 bedendim normalde. şu an sadece göbeğim var. kalçam vs değişmedi. biraz göğüsler büyüdü o da 1 beden kadar
öncesinde hep belden oturtmalı diz hizasında elbiseler giyiyordum. o yüzden şu an nasıl bişeyler alabilirim bi türlü bulamıyorum
Kiminin karni asagida olur derler canim benimde bu gebeligimde asagidaymis ole diyorlarKızlar benim karnım aşağıya inmiş gibi duruyor
Ben de bakayım bu aralar o zamanBende gecen dügün vardi normal elbise aldim. Gögüs altindan lastikli modeldi benimki gayet guzel oldu. O tarz elbiselere ne deniyo bilemiyorum ama. Goguslerimin hemen altindan lastik vardi lastikten sonrasi bollasiyo
Allah yardımcın olsun canım dualarımız hep seninle ben inanıyorum Allahın izniyle sağlıkla evladını kucağına alacaksın inşallah.. Annem bile nerdeyse hergün seni soruyor oda dua ediyor bol bol.. Bugünleri düşünüp ileride evladına güleceksin moralini her zaman yüksek tut en çok ihtiyacıniz olan şeyMerhaba kızlar. Uzun zamandır yazmadım çünkü yazdığım günler burda bazı kişilerde tedirginlik gördüm ve çok üzüldüm. Lütfen korkmayın bu durum herkesin başına gelebilir evet ama biliyorsunuz ben uzun zamandır riskli olduğumdan bahsediyordum. Şimdilik hastanede kalmaya ve ilaç almaya devam ediyorum. Kasılmalar da devam ediyor. Bazen şiddetli bazen hafif ağrılarım oluyor. Kasılmalar Rahim ağzı uzunluğunu etkilemezken çok iyi gidiyoruz diyorduk ancak malesef etkiledi ve sınırın altında yüreğimiz ağzımızda Allaha emanet bekliyoruz. Yalnızca Rabbimin ol demesine ve korumasına bağlı kaderimiz. Önemli bir ayrıntı farkettim ve bu yüzden buraya yazmak istedim. Ben hastaneye yattıktan sonra progestan almayı ihmal ettim.Başka ilaçlara başlayınca onu ya unuttum ya da eksik aldım. Ve uzun zamandır kısalmayan rahim ağzı o hafta içinde kısalınca kafama dank etti. Bu kadar etkili midir bilmiyorum ama aklıma başka farklı sebep gelmedi. Önceki hafta daha büyük sancı ve kasılmaya rağmen rahim uzunluğu gayet iyiydi çünkü.Lütfen ihmal etmeyin bu ilacı kullananlar. Demek ki faydası varmış. İkinci olarak da Allah hepinizden bin kere razı olsun, gönlünüzün muradını versin beni çok mutlu ettiniz ve duygulandırdınız.Belki en yakınlarımın yapmadığı şeyi yapıp benim için salatı tefriciye ve dua ettiniz. Gönlü güzel insanlarla aynı grupta olduğumu gördüm ve Allaha şükrettim . Hepinizi çok seviyorum. Desteğiniz benim için çok kıymetli.Dualarınızı bekliyorum. Allaha emanet olun.
benimkide bu hafta asagiya dusmus gibi duruyor canim ama arakdaslarim faha cok cok ccok yukarida dediler endiselenme dedilerKızlar benim karnım aşağıya inmiş gibi duruyor
Canım Allah kolaylık versin. Benim en korktuğum dönem diş dönemi. Hamile olduğum anda itibaren o dönemi düşünürüm sadece. Çocukta annede çok yıpranıyo çünkü. Biran önce ağrısız sızısız patlatsın dişleri inşaAllah.Kizlar oglumun sanirim uykusuzluklari istahsizliklari huysuzluklari atak doneminden degil cunku daha on disler tam cikmamisken arka disler mqntar gibi pitliyor simdilik 3 tane cikti en arkalardan sanirim onlar bole yapiyor yoksapullubiber dedigine gore 1 haftada gecen bi surec bu atak donemi bizimki gecmek bilmiyo olsun onun cani sagolsun bi gulusu bana herseyi unutturuyoo aydingelini o dedigin sayfayi okudum ufak ufak denemelere basladim psss psss patt patt moduna gectim geceleri ve ayagima alinca artik sallamiyorum bi sallliyorum bi bekletiyorum insallah duzene girer diye umut ediyorum
Eki Görüntüle 2176303
cnaim bak ben boyle elbiseler giyiyorhm genelde cokta rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?