2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Teşekkür ederim canım canım bana antibiyotik verdi aynen günde nerdeyse 10 kez çamaşır değiştiriyorum pedde kullanmadım ama oldu yinede enfeksiyon yıkama suyu alıp kullansammiki iceriginde ne var acaba

Selam benim 2 hafta geç döllenme iyi
Şimdi bi de 4 gün daha geriden geliyor
Toplamda 18 gün gerideyim
24+4 idi dün, bebek 730 gr imiş
Bence normal seninki de.
48 kilo ile başladım 53-54 oldum ben

Canım şuan nasılsın? İnşallah daha iyi olursun

Bu saate kadar hala ateşim 38in üstüne çıkmadı şükür. Yükselecek gibi oldu mu soğuk pamukla müdahale ediyoruz hemen düşüyor. Bebeği gördük bugün o da iyiymiş şimdilik hala tam olarak ne olduğunu öğrenemedik ama geçecek inşallah.

27. Haftaya girdim son 1,5 haftadır her gün midem bulanıyor. Üzülüyorum artık baya baya geçmişti bir süre geri geldi sonradan neyin nesi şimdi bu?

Benim de bu haftalarda mide bulantim var naneli sakız ve seker iyi geliyor sen de kullan canım.

Kızlar benim karnım aşağıya inmiş gibi duruyor

Ben hareketlerini aşağıda hissediyorum ayakları mi orada acaba teptik oraya atıyor bazen de yukarıda anlam veremedim

kuzum bu listeden atak donemini takip edebilirsin ortalama 60 65.haftalar arasi yasanan 3 haftalik buyume atagi.Buyume hormonunun yogun salgilanmasi sebebiyle buyume atagi deniyor boy daha hizli uzadigu icin kemik eklem agrilari ve ayni anda patlayan dislerin sebebi bu...bizimde kopek dislerinin 4 u birden patladi...durumumu sana anlatamam....sadece uyku egitimi saglam oldugu icin gece uykusunda sorun yok o kadar onun disinda dun cekime goturdum sadece 1 konsept cekildi o bile 1 saate yakin surdu kalan cekim icin sonra gidicez...hayatinda ilk defa gormus gibi yapisti boynuma kucagimdan inmedi ayakkabilarini cikarttim diye 20dkya yakin agladi off off hangi birini anlatiym..

Benim de bu haftalarda mide bulantim var naneli sakız ve seker iyi geliyor sen de kullan canım.

Ben hareketlerini aşağıda hissediyorum ayakları mi orada acaba teptik oraya atıyor bazen de yukarıda anlam veremedim
aynen bende öyle zaten hareketlerinide gaz mı o mu anlamıyorum

Ya arkadaşlar Ben de çok şükür uyku eğitimi verdim sallama yok hayatımızda.
Şimdi istediğim tuvalet eğitimi vermek ama daha bebek çok küçük . Kardeşi de dogunca ikisini bir bezlicem zor mu olur acaba iki yaşını beklesem mi tuvalet eğitimi için daha kendini tam anlatamıyor ki bebeğim nasıl ogretebilirim

İkili rakamlara geçtim çok şükürBu
Oy masallah size.darisi bize insallah.bende kendime hedef koydum ikili rakamlara gecince alisverise baslariz ufaktan diye

tuvalet egitimi icin cok erken canim.bence bebeginin hazir olmasini beklemelisin o sana sinyallerini verir zaten rahatsiz olur.simdi agitime baslasan hamile halinle hem sen hemde bebegin cok yipranirsiniz.pespese bebegi olan bircok tanidigim var ikisinide bezliyirlar.cok zorlanacagini sanmam.

Biz gecen bayram tatilinde hazir evdeyken bezi biraktik 17aylikti.kendini tam ifade edemesede soyledigim her seyi anliyordu.1 ay onceden cis mi yaptin kaka mi yaptin kaka yapmissin bak bu kaka cisinmi geldi...devamli bunlari soyleyerek be yaptigi konusunda bilinclenmesini sagladim.4 gunde bez isini kolayca cozduk.1 gun once yeni kilotlarini gosterdim bezi birajacagimizi anlattim ertesi gun bezi birlikte cope attik...valla zor olmadi dusundugumden kolay oldu.insallah guzel rahat bir donem gecirirsiniz

Hadi ya 1,5 haftadır hiç mi dönmedi bu yavru kuşum

Aynen iştahım yok, uyku tatlı değil. Ama dediğin gibi az kaldı az :) yüzde 35 kalmış. Yüzde 65i bitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…