Teşekkür ederim canım canım bana antibiyotik verdi aynen günde nerdeyse 10 kez çamaşır değiştiriyorum pedde kullanmadım ama oldu yinede enfeksiyon yıkama suyu alıp kullansammiki iceriginde ne var acabaBenimde senin oldugun haftalarda akintin sulu gelmeye basladi bende suyummu geliyo acaba dedim. Doktora gittin rahim agzin kapali sizintin olsa acik olur dedi. Enfeksiyondur dedi vaginil jel verdi. Antibiyotik degil benimki. Sadece temizleme suyu. Onuda dogru duzgun kullanmadim. Sadece gunluk ped takiyordun onu biraktim gunde 3,defa ic camasiri degstrdim her akintm geldignde camasirimi degstrdim suan rahatim cok sukur gecti
sagol sagol brnim instagramdab macbutik diye bi yerdeb aldim kadin hamilelere satiyor zTen ordan kilonu boyunu soyluyorsun o bedenini soyluyor sanaÇok güzel ya çok yakışmış :)
Selam kızlar,
Benim erken döllenme olduğu için 1 hafta önde gidiyordu doğum tarihim. Ama son 2 kontrolde normal haftasına döndü. Bebeğin kilosuna göre 705gr/ 25.haftadayım. Normalmi ya da ilerde yine aynı haftayı yakalarmıyım acaba geridemi kaldım hiçbişey anlamadım. Ama kapasite de belli gerci bende minyonum halen 49 kiloyum bende kilo alamadımki cocuğa gitsin. Bu hafta geç girişliyim kahvaltıya abanayım yumurta felan yiyim diyorum. Ya işten o kadar bunaldımki ekim sonu doğum istiyodum şimdi hafta ilerleyince ondan takıldım tarihe.
Canım şuan nasılsın? İnşallah daha iyi olursun
aşağıya mı indi acaba diyorum amaKiminin karni asagida olur derler canim benimde bu gebeligimde asagidaymis ole diyorlar
banada öyle geliyor ama anlamadımbenimkide bu hafta asagiya dusmus gibi duruyor canim ama arakdaslarim faha cok cok ccok yukarida dediler endiselenme dediler
27. Haftaya girdim son 1,5 haftadır her gün midem bulanıyor. Üzülüyorum artık baya bayageçmişti bir süre geri geldi sonradan neyin nesi şimdi bu?
bebegin kafasi yukarda oldugunda cok cide bulantisi oluyor canim ben bigun bigun k doktora gittim kafasi yukarda sikistirmistir mideni dedi bana ve 3 gundur mide bulantisi kusma felaketim yani hic halim bile yok dusun kusmaktan gozlerimin alti bile coktu dun gece dondu ama bi rahatlama geldi cunku
Kızlar benim karnım aşağıya inmiş gibi duruyor
Kizlar oglumun sanirim uykusuzluklari istahsizliklari huysuzluklari atak doneminden degil cunku daha on disler tam cikmamisken arka disler mqntar gibi pitliyor simdilik 3 tane cikti en arkalardan sanirim onlar bole yapiyor yoksapullubiber dedigine gore 1 haftada gecen bi surec bu atak donemi bizimki gecmek bilmiyo olsun onun cani sagolsun bi gulusu bana herseyi unutturuyoo @aydingelini o dedigin sayfayi okudum ufak ufak denemelere basladim psss psss patt patt moduna gectim geceleri ve ayagima alinca artik sallamiyorum bi sallliyorum bi bekletiyorum insallah duzene girer diye umut ediyorum
aynen bende öyle zaten hareketlerinide gaz mı o mu anlamıyorumBenim de bu haftalarda mide bulantim var naneli sakız ve seker iyi geliyor sen de kullan canım.
Ben hareketlerini aşağıda hissediyorum ayakları mi orada acaba teptik oraya atıyor bazen de yukarıda anlam veremedim
Gaz belli olur canim.aynen bende öyle zaten hareketlerinide gaz mı o mu anlamıyorum
bunlar oluyor ama bende hergün gaz var maşallah gazsız günüm yok bunlar olduğunda da gaz olduğu için acaba diyorumGaz belli olur canim.
Bebek hareketi yumurta gibi bir yer sert oluyor sonra kayboluyor Ya da tepik atıyor art arda. Hıçkırık tutuyor bebeği .
Oy masallah size.darisi bize insallah.bende kendime hedef koydum ikili rakamlara gecince alisverise baslariz ufaktan diyeİkili rakamlara geçtim çok şükürBu
tuvalet egitimi icin cok erken canim.bence bebeginin hazir olmasini beklemelisin o sana sinyallerini verir zaten rahatsiz olur.simdi agitime baslasan hamile halinle hem sen hemde bebegin cok yipranirsiniz.pespese bebegi olan bircok tanidigim var ikisinide bezliyirlar.cok zorlanacagini sanmam.Ya arkadaşlar Ben de çok şükür uyku eğitimi verdim sallama yok hayatımızda.
Şimdi istediğim tuvalet eğitimi vermek ama daha bebek çok küçük . Kardeşi de dogunca ikisini bir bezlicem zor mu olur acaba iki yaşını beklesem mi tuvalet eğitimi için daha kendini tam anlatamıyor ki bebeğim nasıl ogretebilirim
Biz gecen bayram tatilinde hazir evdeyken bezi biraktik 17aylikti.kendini tam ifade edemesede soyledigim her seyi anliyordu.1 ay onceden cis mi yaptin kaka mi yaptin kaka yapmissin bak bu kaka cisinmi geldi...devamli bunlari soyleyerek be yaptigi konusunda bilinclenmesini sagladim.4 gunde bez isini kolayca cozduk.1 gun once yeni kilotlarini gosterdim bezi birajacagimizi anlattim ertesi gun bezi birlikte cope attik...valla zor olmadi dusundugumden kolay oldu.insallah guzel rahat bir donem gecirirsinizYa arkadaşlar Ben de çok şükür uyku eğitimi verdim sallama yok hayatımızda.
Şimdi istediğim tuvalet eğitimi vermek ama daha bebek çok küçük . Kardeşi de dogunca ikisini bir bezlicem zor mu olur acaba iki yaşını beklesem mi tuvalet eğitimi için daha kendini tam anlatamıyor ki bebeğim nasıl ogretebilirim
benimkide boyle canim inik degil dediler bana ama doktora gidince sorucambanada öyle geliyor ama anlamadım
karnının boyutuda mı böylebenimkide boyle canim inik degil dediler bana ama doktora gidince sorucam
karnının boyutuda mı böyle
Hadi yabebegin kafasi yukarda oldugunda cok cide bulantisi oluyor canim ben bigun bigun k doktora gittim kafasi yukarda sikistirmistir mideni dedi bana ve 3 gundur mide bulantisi kusma felaketim yani hic halim bile yok dusun kusmaktan gozlerimin alti bile coktu dun gece dondu ama bi rahatlama geldi cunku
Aynen iştahım yok, uyku tatlı değil. Ama dediğin gibi az kaldı az :) yüzde 35 kalmış. Yüzde 65i bitmiş.Çok geçmiş olsun. Anneliğin en zor yanı evlatlarını hasta görmek. Biz 7 aylıkken havale geçirdiğimiz için aşırı korkutuyor ateş beni. Allah tez zamanda acil şifalar versin.
Canım daha iyi olursun inşallah. İhmal etme ilaçlarını doktorlar ne diyor progestan için, Bilgi vermediler mi?
Geçmiş olsun. İnşallah çabuk iyileşirsiniz.
Aynennnn uyutmuyor da. Artık yediğimin yarısını yiyebiliyorum, canım birşey çekmiyor, uyku da yok. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla gelişir büyür. Az kaldı az.
canim donmeyince donmuyorlar istee ama insaallah doner yaa :)Hadi ya1,5 haftadır hiç mi dönmedi bu yavru kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?