2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sagol canim olan cocuklara oluyo bizim tek derdimiz ay agladi ay durmadı tum aciyi onlar cekiyo valla

Aynen ole canim cok zor cokk bazen diyorum hangi akla hamile kaldim sanki

Selam benim 2 hafta geç döllenme iyi
Şimdi bi de 4 gün daha geriden geliyor
Toplamda 18 gün gerideyim
24+4 idi dün, bebek 730 gr imiş
Bence normal seninki de.
48 kilo ile başladım 53-54 oldum ben
Hadi yaa :))))
Seninkide benimki gibi geçti erkendi derken karışık bi durum olmuş ya bide takıntılı bi insanım kahretsin bişeye inat edince planlar değiştiğinde çıldırıyorum, hayat sağolsun hep beni bununla sınıyor oğlum 15.05.15 doğumlu, buda ilk başta 18.11.18 olcaktı ohh iyi denk geldi dedim. Sonra doktor önce gidiyor dedi haydaa dedim bari 29 ekim olsun sezeryan olacağı için doğum gunu hep tatile denk gelsin dedim, Sonrada kardeşim aklıma girdi bi kaç gün önce olsun terazi burcu olsun dedi, ee gelişimi iyi giderse olabilir dedim. İşyerinde sıkıntılar yaşayınca kesin erken doğurmak istiyorum 22 ekim ideal dedim. Şimdide çoçuk başa döndü en baştaki tarihe 18 kasıma, hay Allahım daha kaç kez değişçek bakalım 3 ay içinde

Orası da öyle çok ayakta kalınca da kasık ağrım oluyor tuvalet eğitimi zor mu olur acaba doğduktan sonra denicem

Ay maşallah ya benimki daha küçük 17 aylik olunca anliyorsa süper bu.
Zaten 19 aylık olunca kardeşi doğacak. En iyisi biraz daha beklim ben bu yazdıklarını dikkate alicam şimdi değil ama sonra işime yarar inşallah

Insallah kuzum yaa daha cok delirirsekkkk
Simdi hamileligin verdigi yorgunluk yuzuden boyle hissediyosun.bebisi kucagina alinca yeniden 10 kaplan gucunde bir anne olcaksin merak etme
Lidyada yemek yemeyi birakti 2 gundur uzum ve tursu dusinda bisey yemiyo...her sey benimde gozumde cok buyuyo ama gececek inaniyorum

Son düzenleme:
Ben gecen gun 2015 kasim annelerine baktim bez birakmayi konusuyolardi biri yeni baslamis hic olmuyomus filan...cogu hic baslamayi dusunmuyo henuz.cokta kasmamak lazim sanirim :)

kizz senin dedigin tarihlerde zaten sen 8 aylik falab oluyorsun doktor almaz diye dusunuyorum cunku benim 2 kasim dogum ama sezeryanda olsa 38+5 te alirim dedi yani 25 ekimde falan alirim ki benim bebekte 10gun onde dusun yani sen tarihlere takilma bebegin ne kadar durursa o kadar iyi

Takvimde 18 kasım ama son 2 haftaya kadar 10 kasımdı önde gidiyordu. Sezeryan tarihim 38.haftam, 29 ekime felan denk geliyordu şimdi tarihler değişti 18 kasım oldu tekrar karıştı herşey :))))

Takvimde 18 kasım ama son 2 haftaya kadar 10 kasımdı önde gidiyordu. Sezeryan tarihim 38.haftam, 29 ekime felan denk geliyordu şimdi tarihler değişti 18 kasım oldu tekrar karıştı herşey :))))
sezeryan oldugu icin 18 kasimi brklemez canim gene 10 gun once alir seninkini ben diktora sormustum 10 gunden onden gidiyor erkenmi alirsiniz diye yoksa 38 kusuru bekleriz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…