- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Yoğurt yiyorsan süt için zorlama boş ver. Yazık bedenine.Su elbette iç sabah aç karnına içme demişti dr bana bulantı yapar diye .. ben hala süt içtiğim zaman kusuyorum düşün .. çok ilginç midem sütü kabul etmiyor hemen çıkarıyorum
Dönmesi için napayım ben bu haylaza :) popişine popişine vurayım.Benim olmuyor da. Ablama olurdu iki hamileligindede. Bebegin basi yukardaysa midene baski yapiyo olabilir. Ne zamanki bebek dönerdi son 1 ay ablam oyle rahatlardi.
Benim dostum bulantı ilacıBenim de bu haftalarda mide bulantim var naneli sakız ve seker iyi geliyor sen de kullan canım.
Ben hareketlerini aşağıda hissediyorum ayakları mi orada acaba teptik oraya atıyor bazen de yukarıda anlam veremedim
Popişine vurayım onun :)canim donmeyince donmuyorlar istee ama insaallah doner yaa :)
kizz ben artik o kadar yildimki kusmaktan ayy hafi nolur don diyr yalvariyorhm artik:)Popişine vurayım onun :)
Sagol canim olan cocuklara oluyo bizim tek derdimiz ay agladi ay durmadı tum aciyi onlar cekiyo vallaCanım Allah kolaylık versin. Benim en korktuğum dönem diş dönemi. Hamile olduğum anda itibaren o dönemi düşünürüm sadece. Çocukta annede çok yıpranıyo çünkü. Biran önce ağrısız sızısız patlatsın dişleri inşaAllah.
Aynen ole canim cok zor cokk bazen diyorum hangi akla hamile kaldim sankiEki Görüntüle 2176360 kuzum bu listeden atak donemini takip edebilirsin ortalama 60 65.haftalar arasi yasanan 3 haftalik buyume atagi.Buyume hormonunun yogun salgilanmasi sebebiyle buyume atagi deniyor boy daha hizli uzadigu icin kemik eklem agrilari ve ayni anda patlayan dislerin sebebi bu...bizimde kopek dislerinin 4 u birden patladi...durumumu sana anlatamam....sadece uyku egitimi saglam oldugu icin gece uykusunda sorun yok o kadar onun disinda dun cekime goturdum sadece 1 konsept cekildi o bile 1 saate yakin surdu kalan cekim icin sonra gidicez...hayatinda ilk defa gormus gibi yapisti boynuma kucagimdan inmedi ayakkabilarini cikarttim diye 20dkya yakin agladi off off hangi birini anlatiym..
Bilmiyorum ki canim inermiki öleaşağıya mı indi acaba diyorum ama
Kucagimiza alinca gececek :)Aynen ole canim cok zor cokk bazen diyorum hangi akla hamile kaldim sanki
Insallah kuzum yaa daha cok delirirsekkkkKucagimiza alinca gececek :)
Hadi yaa :))))Selam benim 2 hafta geç döllenme iyi
Şimdi bi de 4 gün daha geriden geliyor
Toplamda 18 gün gerideyim
24+4 idi dün, bebek 730 gr imiş
Bence normal seninki de.
48 kilo ile başladım 53-54 oldum ben
Orası da öyle çok ayakta kalınca da kasık ağrım oluyor tuvalet eğitimi zor mu olur acaba doğduktan sonra denicemOy masallah size.darisi bize insallah.bende kendime hedef koydum ikili rakamlara gecince alisverise baslariz ufaktan diye
tuvalet egitimi icin cok erken canim.bence bebeginin hazir olmasini beklemelisin o sana sinyallerini verir zaten rahatsiz olur.simdi agitime baslasan hamile halinle hem sen hemde bebegin cok yipranirsiniz.pespese bebegi olan bircok tanidigim var ikisinide bezliyirlar.cok zorlanacagini sanmam.
Biz gecen bayram tatilinde hazir evdeyken bezi biraktik 17aylikti.kendini tam ifade edemesede soyledigim her seyi anliyordu.1 ay onceden cis mi yaptin kaka mi yaptin kaka yapmissin bak bu kaka cisinmi geldi...devamli bunlari soyleyerek be yaptigi konusunda bilinclenmesini sagladim.4 gunde bez isini kolayca cozduk.1 gun once yeni kilotlarini gosterdim bezi birajacagimizi anlattim ertesi gun bezi birlikte cope attik...valla zor olmadi dusundugumden kolay oldu.insallah guzel rahat bir donem gecirirsiniz
Simdi hamileligin verdigi yorgunluk yuzuden boyle hissediyosun.bebisi kucagina alinca yeniden 10 kaplan gucunde bir anne olcaksin merak etmeInsallah kuzum yaa daha cok delirirsekkkk
Ben gecen gun 2015 kasim annelerine baktim bez birakmayi konusuyolardi biri yeni baslamis hic olmuyomus filan...cogu hic baslamayi dusunmuyo henuz.cokta kasmamak lazim sanirim :)Orası da öyle çok ayakta kalınca da kasık ağrım oluyor tuvalet eğitimi zor mu olur acaba doğduktan sonra denicem
Ay maşallah ya benimki daha küçük 17 aylik olunca anliyorsa süper bu.
Zaten 19 aylık olunca kardeşi doğacak. En iyisi biraz daha beklim ben bu yazdıklarını dikkate alicam şimdi değil ama sonra işime yarar inşallah
kizz senin dedigin tarihlerde zaten sen 8 aylik falab oluyorsun doktor almaz diye dusunuyorum cunku benim 2 kasim dogum ama sezeryanda olsa 38+5 te alirim dedi yani 25 ekimde falan alirim ki benim bebekte 10gun onde dusun yani sen tarihlere takilma bebegin ne kadar durursa o kadar iyiHadi yaa :))))
Seninkide benimki gibi geçti erkendi derken karışık bi durum olmuşya bide takıntılı bi insanım kahretsin bişeye inat edince planlar değiştiğinde çıldırıyorum, hayat sağolsun hep beni bununla sınıyor oğlum 15.05.15 doğumlu, buda ilk başta 18.11.18 olcaktı ohh iyi denk geldi dedim. Sonra doktor önce gidiyor dedi haydaa dedim bari 29 ekim olsun sezeryan olacağı için doğum gunu hep tatile denk gelsin dedim, Sonrada kardeşim aklıma girdi bi kaç gün önce olsun terazi burcu olsun dedi, ee gelişimi iyi giderse olabilir dedim. İşyerinde sıkıntılar yaşayınca kesin erken doğurmak istiyorum 22 ekim ideal dedim. Şimdide çoçuk başa döndü en baştaki tarihe 18 kasıma, hay Allahım daha kaç kez değişçek bakalım 3 ay içinde
Takvimde 18 kasım ama son 2 haftaya kadar 10 kasımdı önde gidiyordu. Sezeryan tarihim 38.haftam, 29 ekime felan denk geliyordu şimdi tarihler değişti 18 kasım oldu tekrar karıştı herşey :))))kizz senin dedigin tarihlerde zaten sen 8 aylik falab oluyorsun doktor almaz diye dusunuyorum cunku benim 2 kasim dogum ama sezeryanda olsa 38+5 te alirim dedi yani 25 ekimde falan alirim ki benim bebekte 10gun onde dusun yani sen tarihlere takilma bebegin ne kadar durursa o kadar iyi
sezeryan oldugu icin 18 kasimi brklemez canim gene 10 gun once alir seninkini ben diktora sormustum 10 gunden onden gidiyor erkenmi alirsiniz diye yoksa 38 kusuru bekleriz dediTakvimde 18 kasım ama son 2 haftaya kadar 10 kasımdı önde gidiyordu. Sezeryan tarihim 38.haftam, 29 ekime felan denk geliyordu şimdi tarihler değişti 18 kasım oldu tekrar karıştı herşey :))))
yapısal dır belkide bazılarının yukarda bazılarının aşağıdaEki Görüntüle 2176379 boyle canim boyutuda
bilmiyorum salı günü gidecem bakalımBilmiyorum ki canim inermiki öle
aynen kuzum olabilirryapısal dır belkide bazılarının yukarda bazılarının aşağıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?