Ayy seninkidemi tursucuuu bizimkide ole 6 7 tane salatalik tursusu yiyor sonrada suya dayaniyorSimdi hamileligin verdigi yorgunluk yuzuden boyle hissediyosun.bebisi kucagina alinca yeniden 10 kaplan gucunde bir anne olcaksin merak etme
Lidyada yemek yemeyi birakti 2 gundur uzum ve tursu dusinda bisey yemiyo...her sey benimde gozumde cok buyuyo ama gececek inaniyorum
Ayy seninkidemi tursucuuu bizimkide ole 6 7 tane salatalik tursusu yiyor sonrada suya dayaniyor
ANALDIM CANIM BENİM ÇOK AZ BEBEK KİLOLU AMA BENCE NORMAL AYNI HAFTALARDA OLDUGUM ARKADASIM VAR BENİMKİ DAHA DÜŞÜK AMA 5 HAFTADA 3 KİLO ALDIM DİYE BENDEND 75 GRLIK İSTEDİEvet canım benim bebeğin kilosu falan haftasında fazla deil ama şeker 3 aylık ortalamanın hep üzerinde cikti hamilelik başından beri sanırım o yüzden 75 grlik yapilcakmis
Lidyaya hamileyken mide yanmasindan oyle kotu durumdaydim oyle bezmistimki agzima atacagim lokmayi 3 kez dusunuyordum bidaha hic eskisi gibi olamiycam saniyodum...Agzinin tadini biliyo cocuklar bende cok severimama mide yanginlarina yaramiyo maalesef
Salatalik degilde ona ozel lahana tursusu sadece kaya tuzuyla kuruluyo tamamen probiyotik deposu o yuzden en azindan faydali bisey yiyo diyorumAyy seninkidemi tursucuuu bizimkide ole 6 7 tane salatalik tursusu yiyor sonrada suya dayaniyor
Lidyaya hamileyken mide yanmasindan oyle kotu durumdaydim oyle bezmistimki agzima atacagim lokmayi 3 kez dusunuyordum bidaha hic eskisi gibi olamiycam saniyodum...
4 ay daha var artarak devam etsede sonunda bitecek
Merhaba kizlar formun baslarinda surekli giriyodum ara verdiydim simdi tekrar start verdim ay size sormak istedigim suan kac kilo aldiniz ben baslarda cok iyiydim ama son zamanlar da kendimi tutamiyorum surekli biseyler yiyesim geliyor
İnşallah canım istikrarlı davran, eğer tutumsuz davranırsan alışkanlık kazandırmazsın inşallah kolaylıkla uyku eğitimini verebilirsinKizlar oglumun sanirim uykusuzluklari istahsizliklari huysuzluklari atak doneminden degil cunku daha on disler tam cikmamisken arka disler mqntar gibi pitliyor simdilik 3 tane cikti en arkalardan sanirim onlar bole yapiyor yoksapullubiber dedigine gore 1 haftada gecen bi surec bu atak donemi bizimki gecmek bilmiyo olsun onun cani sagolsun bi gulusu bana herseyi unutturuyoo aydingelini o dedigin sayfayi okudum ufak ufak denemelere basladim psss psss patt patt moduna gectim geceleri ve ayagima alinca artik sallamiyorum bi sallliyorum bi bekletiyorum insallah duzene girer diye umut ediyorum
bebisin keyfini beklicen canim :) ben daha benimkini birak döndürmeyi bir tane tekme attiramiyorum :)) muzik aciyorum, isik tutuyorum, seviyorum konusuyorum yok etmiyo kendi istemedigi zaman :))Dönmesi için napayım ben bu haylaza :) popişine popişine vurayım.
Doktora sormadan kullanma canim bence. Bende zaten 1 yada 2 defa kullanmisimdir. Kullanis bicimi biraz sıkıntı benim icin. İnternetten bi bak istersen vaginol dus yazinca cikiyor.Teşekkür ederim canım canım bana antibiyotik verdi aynen günde nerdeyse 10 kez çamaşır değiştiriyorum pedde kullanmadım ama oldu yinede enfeksiyon yıkama suyu alıp kullansammiki iceriginde ne var acaba
Ayy bende yiyemiyorum hic onlar baba ogul tursu kavgasi yapiyolar hergun sise sise su tuketiyorum bide onu yersem yangin ayse gibi dolanirim evdeAgzinin tadini biliyo cocuklar bende cok severimama mide yanginlarina yaramiyo maalesef
Seninki organik besleniyor canim benim ki organik besinlere karsi ayni babası mesela evde yemek yemeyen cocuk bi restorantta rahatlikla iki pide kofte vs tuketebilir yani yeterki sokak olsun onaSalatalik degilde ona ozel lahana tursusu sadece kaya tuzuyla kuruluyo tamamen probiyotik deposu o yuzden en azindan faydali bisey yiyo diyorum
elimden geldigince cabalicam canim simdi kendi uyumadan once emzigi atmaya basladi oda isime geliyor en azondan gece emzik agzindan dusunce aglama olayi ortqdan kalkmis oluyorİnşallah canım istikrarlı davran, eğer tutumsuz davranırsan alışkanlık kazandırmazsın inşallah kolaylıkla uyku eğitimini verebilirsin
Senin gobus yine edepli duruyoo benimkini bi gorsen varyaa cikacak sanki okadar buyuk ahahah guzel gunler yaa bunlar dogum yapinca insan hamileligi ozluyor valla hele o kipirtilari varya ben en cok onu ozluyorumBizimki de dün akşam böyleydi şekline çok şaşırdım, sanırım totosunu dayamıştı :) şimdi normal yuvarlak oldutam 24üncü haftası
Bizimkide abisi azinca azmaya basliyor bugun ikisi birden hopur hopurdu masallah yoksa oyle hadi oglum oyna deyince tık yok keyiflerine gore artikbebisin keyfini beklicen canim :) ben daha benimkini birak döndürmeyi bir tane tekme attiramiyorum :)) muzik aciyorum, isik tutuyorum, seviyorum konusuyorum yok etmiyo kendi istemedigi zaman :))
İnşallah birşey çıkmaz canım yaptircaz mecburANALDIM CANIM BENİM ÇOK AZ BEBEK KİLOLU AMA BENCE NORMAL AYNI HAFTALARDA OLDUGUM ARKADASIM VAR BENİMKİ DAHA DÜŞÜK AMA 5 HAFTADA 3 KİLO ALDIM DİYE BENDEND 75 GRLIK İSTEDİ
Evet 18 kasımı bekleyip riske girmezler son haftalara doğru dahada netleşir sanırım. Bide bu işin bebeğin suyuydu kilosuydu gelişimiydi felan eş zamanlı takip edip karar verirler sanırım. Mesela oğlum son 2 hafta hiç kilo almadığı için zorunlu sezeryan oldumsezeryan oldugu icin 18 kasimi brklemez canim gene 10 gun once alir seninkini ben diktora sormustum 10 gunden onden gidiyor erkenmi alirsiniz diye yoksa 38 kusuru bekleriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?