1i kullanamayan oluyomus ama 2 kesin kullanırsın istersen 2 alKızlar bebek bezi kaç numara almamız gerekiyor
Piknik çok yoruyo insanı ya. Benim eşimde çok sever pikniği. Keşke yanına alsaydın ilaç. Ben dışarı çıkarken çantamda baktığım ilk şey parol valla.Nasılsınız bu arada kızlar? Biz bugün kv ablamlar çocuklar eşim pikniğe gittik. Allahım başım çatlıyo şuan rüzgar çok kötü yaptı. Giderek artıyo ağrı. Eşim eniştemi bırakmaya gitti gelse eve gidip hemen parol alıcam bitane. Piknikten de tiksindim sanırım artık yorgunluk ya
İste kan cekiyor demekki masallah ikisinede :) benimki de hareketliyken biri karnima dokunsun hareketi kesiyo hemen hic sevmiyor dokunulmayi. İnsallah doguncada boyle olur. Kimseye dokundurtmasin. Mic mic bebek seven tiplerden cok var cevremde ve hic istemiyorumBizimkide abisi azinca azmaya basliyor bugun ikisi birden hopur hopurdu masallah yoksa oyle hadi oglum oyna deyince tık yok keyiflerine gore artik
H&m ye de bak canim ordada oluyorBen de bakayım bu aralar o zaman
Mudoda geniş kesimler denedim hiç olmadı.
Dediğin tür şeyler olabilir
S Spizella aynen bahsettigim elbise türü bunlar gogus altindan bollasan. Bende yagmur gibi boyle aliyorum.Eki Görüntüle 2176303
cnaim bak ben boyle elbiseler giyiyorhm genelde cokta rahat oluyor
Maşallah Bir de kilo aldım diyorsun gayet de iyisin. Sanki çok zayıfmışsın da normal kilona dönmüş gibi duruyorsun.Bizimki de dün akşam böyleydi şekline çok şaşırdım, sanırım totosunu dayamıştı :) şimdi normal yuvarlak oldutam 24üncü haftası
Hastalık da yıprattı sanırım. Nasıl oldu kızın? İnşallah az kaldı hepimizin. Son haftalar çabuk geçer.Biraz önce tuvalete gittim ağladım ağladım çıktım. Kızım hastaya duygusallaştım galiba.
Ama bu ara hiçbirşeye yetişemiyorum kızlar. Ev işimi tam yapamıyorum, çocuklarla doğru düzgün ilgilenemiyorum, onları dışarı çıkaramıyorum. Ben ki gezenti insan, dışarı çıkmak istemiyorum. Resmen tükenmiş hissediyorum
Ne kadar erken o kadar iyi.Ben gecen gun 2015 kasim annelerine baktim bez birakmayi konusuyolardi biri yeni baslamis hic olmuyomus filan...cogu hic baslamayi dusunmuyo henuz.cokta kasmamak lazim sanirim :)
elimden geldigince cabalicam canim simdi kendi uyumadan once emzigi atmaya basladi oda isime geliyor en azondan gece emzik agzindan dusunce aglama olayi ortqdan kalkmis oluyor
Biraz önce tuvalete gittim ağladım ağladım çıktım. Kızım hastaya duygusallaştım galiba.
Ama bu ara hiçbirşeye yetişemiyorum kızlar. Ev işimi tam yapamıyorum, çocuklarla doğru düzgün ilgilenemiyorum, onları dışarı çıkaramıyorum. Ben ki gezenti insan, dışarı çıkmak istemiyorum. Resmen tükenmiş hissediyorum
Kızlar 10dk önce minnoşun hıçkırığıyla uyandım. Döndü hıçkırdı derken beni de hıçkırık tuttuçok komiğime gitti de paylaşmak istedim
Kıyamam canım ya. Çok pis bir şey şu kramp da. Ben de magnezyum içmeyi unutursam genellikle kramp giriyor bacaklarıma.Masallah minnosabende sol arka dizime ve sol elime giren krampla uyandim ne cok benziyoz bak kramp 2aydir yasamiyodum acisini unutmusum hatirlatti kendini sagolsun
Senin ikinci canım normaldir benim bu göbeğime büyük diyenler var düşün :)Senin gobus yine edepli duruyoo benimkini bi gorsen varyaa cikacak sanki okadar buyuk ahahah guzel gunler yaa bunlar dogum yapinca insan hamileligi ozluyor valla hele o kipirtilari varya ben en cok onu ozluyorum
Aklıma gelmedi uzun zamandır tutmayınca unuttumPiknik çok yoruyo insanı ya. Benim eşimde çok sever pikniği. Keşke yanına alsaydın ilaç. Ben dışarı çıkarken çantamda baktığım ilk şey parol valla.
Canım benim belim vücuduma göre her zaman çok inceydi. Yüzümü basenlerimi görsen kocaman olduMaşallah Bir de kilo aldım diyorsun gayet de iyisin. Sanki çok zayıfmışsın da normal kilona dönmüş gibi duruyorsun.
Hastalık da yıprattı sanırım. Nasıl oldu kızın? İnşallah az kaldı hepimizin. Son haftalar çabuk geçer.
Adam agzinin tadini biliyo :)Seninki organik besleniyor canim benim ki organik besinlere karsi ayni babası mesela evde yemek yemeyen cocuk bi restorantta rahatlikla iki pide kofte vs tuketebilir yani yeterki sokak olsun ona
1 numara 1 kucuk paket yeterli.2numarada bebegin kilosuna gore ve kemik yapisina gore bazisi 1 kucuk paker bazisi aylik paket kullaniyor.en uzun sure 3 ve 4 kullaniloyor.Kızlar bebek bezi kaç numara almamız gerekiyor
Masallah size ana ogul cok guzel olmussunuz :)Bizimki de dün akşam böyleydi şekline çok şaşırdım, sanırım totosunu dayamıştı :) şimdi normal yuvarlak oldutam 24üncü haftası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?