2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Piknik çok yoruyo insanı ya. Benim eşimde çok sever pikniği. Keşke yanına alsaydın ilaç. Ben dışarı çıkarken çantamda baktığım ilk şey parol valla.

Biraz önce tuvalete gittim ağladım ağladım çıktım. Kızım hastaya duygusallaştım galiba.
Ama bu ara hiçbirşeye yetişemiyorum kızlar. Ev işimi tam yapamıyorum, çocuklarla doğru düzgün ilgilenemiyorum, onları dışarı çıkaramıyorum. Ben ki gezenti insan, dışarı çıkmak istemiyorum. Resmen tükenmiş hissediyorum

Ka
Bizimkide abisi azinca azmaya basliyor bugun ikisi birden hopur hopurdu masallah yoksa oyle hadi oglum oyna deyince tık yok keyiflerine gore artik
İste kan cekiyor demekki masallah ikisinede :) benimki de hareketliyken biri karnima dokunsun hareketi kesiyo hemen hic sevmiyor dokunulmayi. İnsallah doguncada boyle olur. Kimseye dokundurtmasin. Mic mic bebek seven tiplerden cok var cevremde ve hic istemiyorum

ysmnfth canim uzme kendini.burdaki herkes hemen ayni durumda.hamilelik gibi cok ozel bi durumu yasiyoruz her animiz bir olmuyor.bende bi kac gundur elim kilum kalkmiyordu menemene makarnaya talim etti bizimkiler.bugun daha iyi hissettim yapabildim biseyler.insan en cok cocuklara uzuluyor iyi annelik yapamiyormuyum diye ama insan her an dort dortluk olamazki.hep guzel seyler dusun bebegini dusun.sakin yetrsiz hissetme bu da bir donem ve hepsi gececek.

Bizimki de dün akşam böyleydi şekline çok şaşırdım, sanırım totosunu dayamıştı :) şimdi normal yuvarlak oldu tam 24üncü haftası
Maşallah Bir de kilo aldım diyorsun gayet de iyisin. Sanki çok zayıfmışsın da normal kilona dönmüş gibi duruyorsun.

Hastalık da yıprattı sanırım. Nasıl oldu kızın? İnşallah az kaldı hepimizin. Son haftalar çabuk geçer.

Ben gecen gun 2015 kasim annelerine baktim bez birakmayi konusuyolardi biri yeni baslamis hic olmuyomus filan...cogu hic baslamayi dusunmuyo henuz.cokta kasmamak lazim sanirim :)
Ne kadar erken o kadar iyi.
Bazı doktorlar da bu konuya su şekilde yorum yapıyor iki kelimeyi bir arada soyleyebiliyorsa başlanabilir.
Mesela baba gitti,
Karnım acikti,
Anne geldi gibi...

Öğrenecek muhakkak ama ne zaman kimbilir.
Ben elimden geleni yapicam karnimdaki bebeği dogurduktan sonra ilk gorevlerimden biri bu olacak.

elimden geldigince cabalicam canim simdi kendi uyumadan once emzigi atmaya basladi oda isime geliyor en azondan gece emzik agzindan dusunce aglama olayi ortqdan kalkmis oluyor

Canım ben emzik hic vermedim. Gizlice verenler illa ver kolaylık diyenler cok oldu ama ben kendimi değil bebegi düşündüm vermedim vermediğim icin bir kaybim olmadı. Insallaj ikinciye de vermicem karışan eden cok olmaz inşallah.
En güzel tarafı da şu biraktirma derdin hiç bir zaman olmayacak.
Bana güven emzik kurtarıcı falan değil. Ikinci ye verme derim ben Tabi yine de sen bilirsin gülüm.

Buna da biraktirmak istiyorsan emzige bir şeyler surmen gerekecek o kendi bırakacak beğenmediği için artık ne surersin bilmiyorum salça olabilir acı biber ( çok üzülüyorum Buna ) olabilir .
En kötüsü saç dolayanlar bile var.

Gerçekten düşününce bile kötü. Ama daha nasıl buraktirilir bilmiyorum Allah kolaylık versin canım.

Yetersizlik duygusu bende de var canım. Hele de ikinci olacak ya kaygılar aldı başını gitti...
Sıkma canını bu günler elbet geçecek.
Bazen ben de bebeği uyutunca yapıyorum ev işi bazen onunla birlikte ben de uyuyorum hamilelik uyku yapıyor Zaten ekstra.
Ama mükemmel olmuyor hiç bir şey.
Eskiden günlük yaptığım temizlik şimdi üç güne bir haftaya çıktı.
Bulasiklari bile bazen akşam gücüm kalmıyor sabah yikiyorum o da makina olduğu halde makinalarimiz da olmasa ne yapardım acaba diyorum.
2. Bebek gelince daha da zor olacak biliyorum Ama hayatta her şeye bunlar da geçecek rahat ol düşüncesiyle yaşamaya çalışıyorum.
Yoksa kafayı yememek mümkün değil ...

Kızlar 10dk önce minnoşun hıçkırığıyla uyandım. Döndü hıçkırdı derken beni de hıçkırık tuttu çok komiğime gitti de paylaşmak istedim

Masallah minnosa bende sol arka dizime ve sol elime giren krampla uyandim ne cok benziyoz bak kramp 2aydir yasamiyodum acisini unutmusum hatirlatti kendini sagolsun

Masallah minnosa bende sol arka dizime ve sol elime giren krampla uyandim ne cok benziyoz bak kramp 2aydir yasamiyodum acisini unutmusum hatirlatti kendini sagolsun
Kıyamam canım ya. Çok pis bir şey şu kramp da. Ben de magnezyum içmeyi unutursam genellikle kramp giriyor bacaklarıma.

Günaydın kızlar

Senin gobus yine edepli duruyoo benimkini bi gorsen varyaa cikacak sanki okadar buyuk ahahah guzel gunler yaa bunlar dogum yapinca insan hamileligi ozluyor valla hele o kipirtilari varya ben en cok onu ozluyorum
Senin ikinci canım normaldir benim bu göbeğime büyük diyenler var düşün :)
Piknik çok yoruyo insanı ya. Benim eşimde çok sever pikniği. Keşke yanına alsaydın ilaç. Ben dışarı çıkarken çantamda baktığım ilk şey parol valla.
Aklıma gelmedi uzun zamandır tutmayınca unuttum şimdide başladı ufaktan bu böyle bir iki gün sürükler artık
Canım benim belim vücuduma göre her zaman çok inceydi. Yüzümü basenlerimi görsen kocaman oldu ama 2 haftadır kilo almadım sabitim en çok buna seviniyorum demekki boğazımı tutsam kg almazdım bile

Günaydın kizlar ilkinde kilo işine cok takıktım bu sefer kendime ayni seyi yapmıyorum normalde cok dikkat eden biriyim ve isteyince de veren. En özgür donemim bu bu sefer aman aman dikkat etmiyorum açıkçası. 6 kilo oldu 12 kiloya kadar izin verdim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…