İçinde öyle yazıyor ama doktorum kullan dedi bende kullandımDevit bende içtim hamileler kullanamıyomuymuş
Ben direk kaşığa döküp içtim.oyüzden midem bulanmıştıEkmege dokerek ic. Zaten aycicek yagi gibi bise kokusuz. Kahvaltida araya karistir. Ekmege dok agzina at hemen bi domates peynir gotur arkasindan hicbise olmuyor yani
Benimkide dusmus 14 cikti aile hekimi ben bisey vermiycem doktoruna soyle muhtemelen ampul verir dedi...bu hafta gidicem bakalimİçinde öyle yazıyor ama doktorum kullan dedi bende kullandım
Kıyamam canım ya. Çok pis bir şey şu kramp da. Ben de magnezyum içmeyi unutursam genellikle kramp giriyor bacaklarıma.
Ben direk kaşığa döküp içtim.oyüzden midem bulanmıştı
çok korkuyorum o kamptan 1 kez girdi beni benden etti. Magnezyum kullanıyorum şimdi ama korkuyorumMasallah minnosabende sol arka dizime ve sol elime giren krampla uyandim ne cok benziyoz bak kramp 2aydir yasamiyodum acisini unutmusum hatirlatti kendini sagolsun
Üzülme bende aynıyım azcık Bi enerji gelsin hemen kızımı çıkarıyorum dışarı sonra ayaklar balon gibi oluyor. Ev işi yapamıyorum yarım yamalak. Yemekler idaredenBiraz önce tuvalete gittim ağladım ağladım çıktım. Kızım hastaya duygusallaştım galiba.
Ama bu ara hiçbirşeye yetişemiyorum kızlar. Ev işimi tam yapamıyorum, çocuklarla doğru düzgün ilgilenemiyorum, onları dışarı çıkaramıyorum. Ben ki gezenti insan, dışarı çıkmak istemiyorum. Resmen tükenmiş hissediyorum
çok korkuyorum o kamptan 1 kez girdi beni benden etti. Magnezyum kullanıyorum şimdi ama korkuyorum
Günaydın iyi haftalar arkadaşlar.. Ayrıntılı ultrason çekimleri herkesin bitti mi? Sonuçları nasıl çıktı?
evet girdim, sonuçları bir de perinatolog görsün dediler. bu hafta ona gideceğim.Cok sukur iyi cikti. Bi sikinti goremedi. Girdin mi ayrintiliya?
Çok şükür bugün daha iyi canım. Hatta acıkmış bi şekilde uyandı, ne yiyeceğini şaşırdı:) evet az kaldı inşaAllahMaşallah Bir de kilo aldım diyorsun gayet de iyisin. Sanki çok zayıfmışsın da normal kilona dönmüş gibi duruyorsun.
Hastalık da yıprattı sanırım. Nasıl oldu kızın? İnşallah az kaldı hepimizin. Son haftalar çabuk geçer.
evet girdim, sonuçları bir de perinatolog görsün dediler. bu hafta ona gideceğim.
Bende rahatlik konusunda tekim saniyodum:)Neden ki bi sikinti mi gordu yoksa emin olma amacli mi? Ben bir MR merkezinde girdim 10 gun oldu daha hastaneye doktoruma sonucu gostermedim bile. Bu hafta gidersem belki doktora goturcem sonucu. Sana neden oyle dedi?
Bende rahatlik konusunda tekim saniyodum:)
Doktor olumsuz bisey soylemeyince bende kendi doktoruma whtsaptan bile atmadim sonuclaru 15 inde giderken goturcem
Bence boyle rahat olman cok guzel.ozrllikle ilk bebekte anlamsiz harcamalar yapan cok kisi oluyo...hic acele etmiyosun ve gayet mantik cercevesinde makul fiyatli bir arabaninda ayni isi gordugunun bilincindesin tebrik ediyorum :)Olumsuz bisey duymayinca rahat oluyo insan cok sukur. Veririz yaa dert degil. Bu hafta otobus yolculugu yapicam bi gitmeden doktora gitmeyi dusunuyorum. Olmadi donuste vericem :)
Bence boyle rahat olman cok guzel.ozrllikle ilk bebekte anlamsiz harcamalar yapan cok kisi oluyo...hic acele etmiyosun ve gayet mantik cercevesinde makul fiyatli bir arabaninda ayni isi gordugunun bilincindesin tebrik ediyorum :)
Zaten ulke sartlarini dusunursek dogru olan bu....kizimla joimove dans derslerine filan katildik tabi ayni aylarda bebekleri olan bir suru anne tanidik ve genis cevremiz oldu bazen harcadiklari paralaru aklim almiyor...bir ayakkabiya verdikleri 400tl bebek arabalarina kangurulara verilen paralar....kizim 3 aylikken birikim hesabi acmistim takilan altinlarini yatirdim sonrada birikime devam ettim dogumgunundede gelen altinlar oldu..dun aksam ustu esimle konusuyoruz dolar 5 oldu filan dedi bu is bitek lidyaya yariyo dedim onun ustune hesabi bir kontrol ettik kiza arsa bakiyoruz simdi1bucuk yilda azimle cok iyi para biriktirmisim.dikili tarafinda 2 arazi baktik internetten esim gidip yerinde bakicak ustunu tamamliycak begenirse .dusunuyorumda 400 tllik ayakkabidan 750 tllik kangurudansa buna daha cok ihtiyaci olur sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?