2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kıyamam canım ya. Çok pis bir şey şu kramp da. Ben de magnezyum içmeyi unutursam genellikle kramp giriyor bacaklarıma.

Ben arada iciyodum kramp girmiyor diye artik devamli icecem. Sabah sabah eczaneye gittim ilaclarim azalmisti. 107tl tuttu adamda 100 versen yeter dedi. Dedim Allah razi olsun

Sanırım 2.5 yaşlarındaydı kızım. Emziği bıraktık. İçine biraz kesip çörek otu koyduk. Ayy bak bu böcekle miş artık dedik. Yenisini alırız dedi yeni sinemde kesip çörek otu koyduk bunların hepsi böcekli diye bırakırdık.

Üzülme bende aynıyım azcık Bi enerji gelsin hemen kızımı çıkarıyorum dışarı sonra ayaklar balon gibi oluyor. Ev işi yapamıyorum yarım yamalak. Yemekler idareden

Çok şükür bugün daha iyi canım. Hatta acıkmış bi şekilde uyandı, ne yiyeceğini şaşırdı:) evet az kaldı inşaAllah

evet girdim, sonuçları bir de perinatolog görsün dediler. bu hafta ona gideceğim.

Neden ki bi sikinti mi gordu yoksa emin olma amacli mi? Ben bir MR merkezinde girdim 10 gun oldu daha hastaneye doktoruma sonucu gostermedim bile. Bu hafta gidersem belki doktora goturcem sonucu. Sana neden oyle dedi?

Neden ki bi sikinti mi gordu yoksa emin olma amacli mi? Ben bir MR merkezinde girdim 10 gun oldu daha hastaneye doktoruma sonucu gostermedim bile. Bu hafta gidersem belki doktora goturcem sonucu. Sana neden oyle dedi?
Bende rahatlik konusunda tekim saniyodum:)
Doktor olumsuz bisey soylemeyince bende kendi doktoruma whtsaptan bile atmadim sonuclaru 15 inde giderken goturcem

Bende rahatlik konusunda tekim saniyodum:)
Doktor olumsuz bisey soylemeyince bende kendi doktoruma whtsaptan bile atmadim sonuclaru 15 inde giderken goturcem

Olumsuz bisey duymayinca rahat oluyo insan cok sukur. Veririz yaa dert degil. Bu hafta otobus yolculugu yapicam bi gitmeden doktora gitmeyi dusunuyorum. Olmadi donuste vericem :)

Olumsuz bisey duymayinca rahat oluyo insan cok sukur. Veririz yaa dert degil. Bu hafta otobus yolculugu yapicam bi gitmeden doktora gitmeyi dusunuyorum. Olmadi donuste vericem :)
Bence boyle rahat olman cok guzel.ozrllikle ilk bebekte anlamsiz harcamalar yapan cok kisi oluyo...hic acele etmiyosun ve gayet mantik cercevesinde makul fiyatli bir arabaninda ayni isi gordugunun bilincindesin tebrik ediyorum :)
Zaten ulke sartlarini dusunursek dogru olan bu....kizimla joimove dans derslerine filan katildik tabi ayni aylarda bebekleri olan bir suru anne tanidik ve genis cevremiz oldu bazen harcadiklari paralaru aklim almiyor...bir ayakkabiya verdikleri 400tl bebek arabalarina kangurulara verilen paralar....kizim 3 aylikken birikim hesabi acmistim takilan altinlarini yatirdim sonrada birikime devam ettim dogumgunundede gelen altinlar oldu..dun aksam ustu esimle konusuyoruz dolar 5 oldu filan dedi bu is bitek lidyaya yariyo dedim onun ustune hesabi bir kontrol ettik kiza arsa bakiyoruz simdi 1bucuk yilda azimle cok iyi para biriktirmisim.dikili tarafinda 2 arazi baktik internetten esim gidip yerinde bakicak ustunu tamamliycak begenirse .dusunuyorumda 400 tllik ayakkabidan 750 tllik kangurudansa buna daha cok ihtiyaci olur sanirim :)

Bende seninle ayni mantiktayim. Gerek gormuyorum acil ihtiyaclar disinda hep bana harcanan paralar musriflik gibi geliyor. Ha paran cok olur butce sikintin olmaz amenna bisey diyemem. Ama yazik gercekten ne kendi parama kiyabilirim nede baskasina al fln diyebilirim. Cok dogru bir karar almissiniz gercekten ilerisini dusunerek birikim yapmak en guzeli ozellikle bu devirde. Para o kadar zor kazaniliyo ki gelecegi olursa ikinci cocugu dusunmek en mantiklisi diyorum hep. Bakalim hayirlisiyla da kucagimiza almak nasip olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…