2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Katılıyorum sana bizde hamile olduğumu öğrendiğimizde beri hayat sigortası yaptık her ay maaStan görmeden kesiliyor gelecek altın ve paraları altın hesabı yapmayı planlıyorum ki bnm düğünde ki takıları da öyle yapmıştık.

bi de normal elbise - tunik giyince sizin de önü kısa olmuyor mu? rabarbaa
önü cücük gibi kalıyor benim özellikle salaş tshirtlerde
Bugun cekeyim bi foto suan denizdeyiz. Koca gobegimle pikinimi giydim. :)) ben normalde 36 bedendim. Suan aldigim elbiselerin cogu 38 cok nadir 36 da var. Ancak benim basenler ve kalcalarimda buyudugu icin dengelio

Valla dusunmeden biriktirince takipte etmeyince cok guzel birikiyo...benim 100 tllik kanguruma ezikmisiz gibi bakiyolardi. Hih simdi ben onlarin 2017 kis koleksiyonu rainbow kangurularina ezerek bakiyorumnoldu 750 tl verdiniz cocuk buyudu duruyo kenarda simdi satarsiniz anca 100 tlte
Hatira kalacak seylere verdigim paraya hic acimadim guzel 1 yas cekimi yaptik album ona omur boyu hatira yilbasinda mini cekim yaptik..bunlar cok guzel hatiralar ama gerisi boş isler benim icin

S Spizella mesela lcwden aldigim elbiselerden biri bu boyunda uzun degilse benim gibi gunluk kullanabilirsin iş yerinde de elbise tercih ediyorum ama daha klasik seylere yoneliyorum.

Bugun cekeyim bi foto suan denizdeyiz. Koca gobegimle pikinimi giydim. :)) ben normalde 36 bedendim. Suan aldigim elbiselerin cogu 38 cok nadir 36 da var. Ancak benim basenler ve kalcalarimda buyudugu icin dengelio
Oh cek bikinili fotografini ya :) alem gobüş gorsun...ohh sefan olsun 50 beden olsan kac yazar

Bende 6 ay kullanacağım şeye bin TL vermek istemiyorum diyince 8 yıl sonra buldun bu kadar pinti olma diyorlar oysa ben yaparken sipayi ne paralar döktüm gereksiz buluyorum bazı şeyleri sırf marka diye dünya para vermeye gerek yok.bnm profesyonel makinam var arada çıkıp çekiyorum bişeyler sanırım kızımın fotolarını da ben cekerim:)

Ya bu pintilik degil...cocugunun gelecegini dusunmek.hic bir cocuk annem beni 700 tllik kanguruda gezdirmis demiyo...onemli olan cok mutlu cocukluk gecirdim dedirtebilmek....zaten guzel bir egitim hayati icin ciddi bir masraf yapilacagini dusunursek yatirim yapmak şart...
Bebegine kavusmak icin onca para dokmussun simdi olmasaydi bi o kadar daha dokerdin kavusana kadar...bu digerleri gibu gereksiz bir masraf degil aksinee en gereklisi

Ateş problemi tamamen kalktı diyebiliriz canım. Dün geceden beri 36.5 - 37 arası değişiyor. Daha da yükselmez diye umuyorum.
Akciğer enfeksiyonum varmış, bugün teşhis konuldu şükür. Nefes almada ciddi zorluk yaşıyorum, özellikle geceleri uyuyamıyorum. Oksijen veriyorlar. Şimdi enfeksiyon ve nefes sıkıntısı üzerine yoğunlaştırdılar tedaviyi. Bi de anlaşılmaz bi sıvı kaybı var vücudumda. 3 litreden fazla su içmeme rağmen 3 gündür 1 litrelik serum da veriyorlar.
Şikayetlerim böyle yani :) çözülmelerini bekliyorum :))

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.

S Spizella mesela lcwden aldigim elbiselerden biri bu boyunda uzun degilse benim gibi gunluk kullanabilirsin iş yerinde de elbise tercih ediyorum ama daha klasik seylere yoneliyorum.Eki Görüntüle 2176626
Valla çok beğendim çok tatlıymış
Boyum 155 zaten

Şunu aldım dün lcw de 30 tl idi.
Senin gösterdiğn gibi olanlara da bakıcam :)

Vuvv azmine hayran kaldım.

Hayırlı günler kasım anneleri Rabbim kolaylık ile güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin. Aslına bakarsanız deneyimli gebelere bir sorum olacak şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum.Ben yeni hamileyim ve daha önceki bebeklerimde hiç öyle dikkatli hcg kanda baktırmadım. Pozitif se bir sure sınra kese bebek gördük öyle devam ettik. Şunu merak ediyorum bat zamanı çok yüksek hcg değerlerdi erkek düşük değerler kız oluyor diye böyle kesin konuşanlar oldu mesela bay ta 50 100 gibi değerler kız 1000 2000 gibi değerler erkek dediler hatta erkek olunca değer çok çok fazla artıyormuş yanji iki günde iki katının bile çok çok fazlası sizde durumlar neydi paylaşırsanız sevinirim

Ben hiç onu bilmiyorum canım .Tüp bebek benimki daha adet tarihine gelmeden test istedi doktorum ilk 293 çıktı.İki gün sonra değerim 691 di. Bebeğim erkek bu arada.

Olsun en azindan teshis konmus.sivu kaybinida serumla cozuyolarmis madem her sey kontrol altinda 4 ay daha sıkıcan disini serum filan idare edicen artik.kız iyi olduktan sonra gerisi bos

Hayırlı günler kasım anneleri Rabbim kolaylık ile güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin. Aslına bakarsanız deneyimli gebelere bir sorum olacak şimdiden cevaplar

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun.
Cinsiyeti bilmiyorum da hcg değeri çok hızlı artıp yüksek çıkıyorsa çoğul gebelikten şüpheleniyor doktorlar.

Benim bebegim erkek ama cok yuksekti hemde adetimden 1 gun once yapildi test keseyi gorememisti kanda cikti hatirlamiyorum degerimi ama o kadar yuksekki muhtemelen cogul gebelik denmisti.

Benim de bu konuda bir bilgim yok. Benimki oldukça yüksek çıkmıştı, tam 5 haftamı doldurdugum gün test yaptırmıştım, 10000'di hcg ve bebeğim erkek.

Kızlar çok önemli bir şey s değil aslında ama şu an taktim resmen oğlum daha geçen gün hiç hamile olduğumu da bilmiyor anne lütfen bana bir erkek kardeşimolsundedi oğlum bunu biz bilemeyiz ki dedim belki kız olur dedim çok üzülürüm anne dedi böyle i içime oturdu şimdi çocukların resimlerine bakıyorum kızıma bakınca kız olursa da çok mutlu olurum diyorum ama oğluma bakınca böyle gözlerinde bir hüzünlü ifade görüyorum sanki evham mı yaptım iyice çocuğun hiçbirşey den haberi yokken böyle konuşması canımı sıktı arkadaşlarım da kesin kız olacak diye kestirip atması yine canımı sıktı zaten geç yumrtrtlama ben güya yumurta oluşup gitmiştir diye bilerek ucunu bıraktığım bir zamanda hamile kaldım neyse sizinde kafanızı şişirdim yinede tüm tecrübeleri bekliyorum şöyle hoşuma gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…