Kızlar çok önemli bir şey s değil aslında ama şu an taktim resmen oğlum daha geçen gün hiç hamile olduğumu da bilmiyor anne lütfen bana bir erkek kardeşimolsundedi oğlum bunu biz bilemeyiz ki dedim belki kız olur dedim çok üzülürüm anne dedi böyle i içime oturdu şimdi çocukların resimlerine bakıyorum kızıma bakınca kız olursa da çok mutlu olurum diyorum ama oğluma bakınca böyle gözlerinde bir hüzünlü ifade görüyorum sanki evham mı yaptım iyice çocuğun hiçbirşey den haberi yokken böyle konuşması canımı sıktı arkadaşlarım da kesin kız olacak diye kestirip atması yine canımı sıktı zaten geç yumrtrtlama ben güya yumurta oluşup gitmiştir diye bilerek ucunu bıraktığım bir zamanda hamile kaldım neyse sizinde kafanızı şişirdim yinede tüm tecrübeleri bekliyorum şöyle hoşuma gidecek
Yaptım canım işe yaradı teşekkür ederim şükür kurtuldumKorkmana gerek yok yıllarca ayak başparmak batıgı yaşayan biri olarak denenmiş onaylanmıştır.
değerle tada sağdan soldan cinsiyet şu olacak diye konuşanlara bukadar inanıp kendinizi nasıl sıkıntıya sokabiliyorsunuz.benim değerim az az yükseldi eve erkek cinsiyetimiz şuan.herseyden önce hayırlısını dileyin. boşuna mı insanlar belirli haftaları bekleyip ultrasonda bakıyor cinsiyete.madem ole değere göre belirlenirdi. kız erkek diye .Kızlar çok önemli bir şey s değil aslında ama şu an taktim resmen oğlum daha geçen gün hiç hamile olduğumu da bilmiyor anne lütfen bana bir erkek kardeşimolsundedi oğlum bunu biz bilemeyiz ki dedim belki kız olur dedim çok üzülürüm anne dedi böyle i içime oturdu şimdi çocukların resimlerine bakıyorum kızıma bakınca kız olursa da çok mutlu olurum diyorum ama oğluma bakınca böyle gözlerinde bir hüzünlü ifade görüyorum sanki evham mı yaptım iyice çocuğun hiçbirşey den haberi yokken böyle konuşması canımı sıktı arkadaşlarım da kesin kız olacak diye kestirip atması yine canımı sıktı zaten geç yumrtrtlama ben güya yumurta oluşup gitmiştir diye bilerek ucunu bıraktığım bir zamanda hamile kaldım neyse sizinde kafanızı şişirdim yinede tüm tecrübeleri bekliyorum şöyle hoşuma gidecek
aynısından bende aldım 1 ay oldu alalı cok memnunum baya rahat :)) güle güle kullan canımValla çok beğendim çok tatlıymış
Boyum 155 zaten
Şunu aldım dün lcw de 30 tl idi.
Senin gösterdiğn gibi olanlara da bakıcam :)
Eki Görüntüle 2176643
hiç bilmiyorum canım ilk defa böyle bişey duydum ki bence doğruluğu yoktur cinsiyet ayrımı öyle yapılıyor olsaydı doktorlarımız direk hcg değerine bakarak cinsiyeti söylerdi dye düşünüyorum benim 179 du ama cinsiyet erkek :)))Hayırlı günler kasım anneleri Rabbim kolaylık ile güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin. Aslına bakarsanız deneyimli gebelere bir sorum olacak şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum.Ben yeni hamileyim ve daha önceki bebeklerimde hiç öyle dikkatli hcg kanda baktırmadım. Pozitif se bir sure sınra kese bebek gördük öyle devam ettik. Şunu merak ediyorum bat zamanı çok yüksek hcg değerlerdi erkek düşük değerler kız oluyor diye böyle kesin konuşanlar oldu mesela bay ta 50 100 gibi değerler kız 1000 2000 gibi değerler erkek dediler hatta erkek olunca değer çok çok fazla artıyormuş yanji iki günde iki katının bile çok çok fazlası sizde durumlar neydi paylaşırsanız sevinirim
bende geçen gün bu elbiseyi aldım :)) denemeden önce ay yok bunu giymem dedm sonradan çok sevdim :))Valla çok beğendim çok tatlıymış
Boyum 155 zaten
Şunu aldım dün lcw de 30 tl idi.
Senin gösterdiğn gibi olanlara da bakıcam :)
Eki Görüntüle 2176643
Bir kızınız bir oğlunuz varmış.
Bu grupta senelerdir çocuk için uğraşmış tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olan arkadaşlarımız var.
Şu an ne istediğinizi anlamadım.
Ama şükretmeniz gerek.
İster kız olsun ister erkek sağlıkla gelsin inşallah 3.çocuğunuz.
Bence boyle rahat olman cok guzel.ozrllikle ilk bebekte anlamsiz harcamalar yapan cok kisi oluyo...hic acele etmiyosun ve gayet mantik cercevesinde makul fiyatli bir arabaninda ayni isi gordugunun bilincindesin tebrik ediyorum :)
Zaten ulke sartlarini dusunursek dogru olan bu....kizimla joimove dans derslerine filan katildik tabi ayni aylarda bebekleri olan bir suru anne tanidik ve genis cevremiz oldu bazen harcadiklari paralaru aklim almiyor...bir ayakkabiya verdikleri 400tl bebek arabalarina kangurulara verilen paralar....kizim 3 aylikken birikim hesabi acmistim takilan altinlarini yatirdim sonrada birikime devam ettim dogumgunundede gelen altinlar oldu..dun aksam ustu esimle konusuyoruz dolar 5 oldu filan dedi bu is bitek lidyaya yariyo dedim onun ustune hesabi bir kontrol ettik kiza arsa bakiyoruz simdi1bucuk yilda azimle cok iyi para biriktirmisim.dikili tarafinda 2 arazi baktik internetten esim gidip yerinde bakicak ustunu tamamliycak begenirse .dusunuyorumda 400 tllik ayakkabidan 750 tllik kangurudansa buna daha cok ihtiyaci olur sanirim :)
Ateş problemi tamamen kalktı diyebiliriz canım. Dün geceden beri 36.5 - 37 arası değişiyor. Daha da yükselmez diye umuyorum.
Akciğer enfeksiyonum varmış, bugün teşhis konuldu şükür. Nefes almada ciddi zorluk yaşıyorum, özellikle geceleri uyuyamıyorum. Oksijen veriyorlar. Şimdi enfeksiyon ve nefes sıkıntısı üzerine yoğunlaştırdılar tedaviyi. Bi de anlaşılmaz bi sıvı kaybı var vücudumda. 3 litreden fazla su içmeme rağmen 3 gündür 1 litrelik serum da veriyorlar.
Şikayetlerim böyle yani :) çözülmelerini bekliyorum :))
Hayırlı günler kasım anneleri Rabbim kolaylık ile güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin. Aslına bakarsanız deneyimli gebelere bir sorum olacak şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum.Ben yeni hamileyim ve daha önceki bebeklerimde hiç öyle dikkatli hcg kanda baktırmadım. Pozitif se bir sure sınra kese bebek gördük öyle devam ettik. Şunu merak ediyorum bat zamanı çok yüksek hcg değerlerdi erkek düşük değerler kız oluyor diye böyle kesin konuşanlar oldu mesela bay ta 50 100 gibi değerler kız 1000 2000 gibi değerler erkek dediler hatta erkek olunca değer çok çok fazla artıyormuş yanji iki günde iki katının bile çok çok fazlası sizde durumlar neydi paylaşırsanız sevinirim
aynısından bende aldım 1 ay oldu alalı cok memnunum baya rahat :)) güle güle kullan canım
bende geçen gün bu elbiseyi aldım :)) denemeden önce ay yok bunu giymem dedm sonradan çok sevdim :))
Yok kusum sen simdi boyle hamilelik hormonlarinin etkisiyle konuyu ustune alinmissin hic arabayla alakasi yok soyledigimin :) emin olabilirsinCnm sen burda bizim konuştuğumuz bebek arabası konusu üzerinden duyar kasmışsın gücendim açıkcası. Herkes fikrini özgürce söyleyebilir ama tentene yaptığın yorum ile beni yeriyorsun.
Şimdi ben sana durumu şöyle izah edeyim. Ülkenin ekonomik durumu ben araba alsam da böyle olacak almasam da. Kapitalist sistem olduğu sürece bu devran böyle sürüp gidecek. Benim beğendiğim pahalı arabanın da alıcısı var ucuz olanında. Çok daha üst sekment 20 binlik bebek arabalarınında.
Mesela sen bunu genellemiş konuşmuşsun bir de. Sen crocs terlik giyersin ben 20 liralık pazar terliği giyerim. Sen evladına yatırım yaparsın (ki takdir ettim ) ben evladım için ihtiyaç sahiplerine yardım yaparım. Sen hatıra kalacak diye eşe dosta dağıtmaya hediyelikler için masraf yaparsın ben yine evladımın kullanacağı ateş ölçeri 100lık değil 150 liralık bakarım. Bunlar böyle uzar gider....
Haşa haddime mı şükretmemek. Elbette insanların ne zorluklar çektiğini biliyorum. Fakat insanlar zorluk çekiyor diye aklımıza takılan soruları araştırmak yerine boş vermek zorunda da değiliz diye düşünüyorum. Benim iki değil canım dört çocuğum var ılk ikisi kolayca olan sonraki ikisi daha zor olan. İlk üçünden sınra asla yeter dediğim dördüncüye ara verip tekne kazıntısı diye düşündüğüm ve yıllarca da Hepsi isteyerek oldu eğer birgün de kazara olursa o da başım gözüm üstüne dediğim. Yaş aralıklari da oldukça düzenli. Yalnız şunu anlamıyorum bu hesabim yeni ama ben çok uzun yıllardır kk kullanıyorum neden insanlar birilerine ders vermek için cam atıyor sorulan basit bir soru cevap vermek istersin veya istemezsiniz herkese saygım sonsuz fakat ben insanların sorularına cevap varırken hep suna dikkat ettim karşımdaki insanı anlamaya eğer bir tecrübem varsa da ona sonuna kadar pozitif bir yolla enerji vermeye. Ve gerçek sorunuzun cevabına gelince yani şu ne istediğinizi anlamadım demissiniz aslına bakarsanız istediğim şey daha ilk baştan insanların yorumlarından uzak durmak beşinci mı ne gerek vardı gibi hımm oğlum mu olsun diye yaptınız gibi aaa tipin aynı kız yada aynı erkek gibi hımm hormonun az artmış kızın olacak yok yok geç döllenme oğlun o olacak gibi tüm bu rahatsızlık verici her şeyden uzak durmak ve dr söyleyene kadar da huzurla elim karnımda beklemek istiyorum. Ayrıca duyarsız bir insan hiç de değilim tüm bu bekleyiş içerisinde de zor çocuk sahibi olan yüreği anne aşkıyla yanan tüm kadınlar da benim dilimde duadır. Beni anlayıp cevap veren arkadaşlara teşekkürler
Maşallah Allah tamamına erdirsin hayırlı evlat olsun inşallahBenim 4 kat birden artıyordu 2 günde
Ama kızım olacak
amin canım güzel günlerde giyelim inşallah :)ben de bu neymiş diye elime aldım giyince beğendim çok güzelmiş
Siz de güle güle giyinnn
yaşasın elbise kardeşliğiben de bu neymiş diye elime aldım giyince beğendim çok güzelmiş
Siz de güle güle giyinnn
valla benmde erkek olacak canım ama hiç dikkat etmedim değere ilk defa duydum hatta.Maşallah Allah tamamına erdirsin hayırlı evlat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?