İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızBenim kimseyi terslediğim yada cevap vermek için verdiğim bir durum yok.
4 çocuğunuz varmış Allah bağışlasın. Kızınız mı oğlunuz mu olacak merak ediyorsunuz madem haftasını bekleyin haftası gelince öğreneceksiniz zaten deneyimlisiniz bu konuda.
Ayrıca tecrübesiz bir anne de değilim çok şükür bir kızım var ve oğlumu bekliyorum.
Sanırım polemik yapmak için gelmişsiniz ama kusura bakmayın sizinle polemik yapamıcam. Zira prematüre annesi olarak aynı şeyleri yaşamamak adına stresten uzak durmam gerek. İyi günler.
Teşekkürler. Tüm fikirlerinize saygı duyuyorum aldığınız kararı da takdir ediyorum. İnşallah sağlıkla kucaklayin yavrunuzu ve huzurla büyütün.size de iyi günlerBenim kimseyi terslediğim yada cevap vermek için verdiğim bir durum yok.
4 çocuğunuz varmış Allah bağışlasın. Kızınız mı oğlunuz mu olacak merak ediyorsunuz madem haftasını bekleyin haftası gelince öğreneceksiniz zaten deneyimlisiniz bu konuda.
Ayrıca tecrübesiz bir anne de değilim çok şükür bir kızım var ve oğlumu bekliyorum.
Sanırım polemik yapmak için gelmişsiniz ama kusura bakmayın sizinle polemik yapamıcam. Zira prematüre annesi olarak aynı şeyleri yaşamamak adına stresten uzak durmam gerek. İyi günler.
Boyle yazdin ben cok uzuldumCnm sen burda bizim konuştuğumuz bebek arabası konusu üzerinden duyar kasmışsın gücendim açıkcası. Herkes fikrini özgürce söyleyebilir ama tentene yaptığın yorum ile beni yeriyorsun.
Şimdi ben sana durumu şöyle izah edeyim. Ülkenin ekonomik durumu ben araba alsam da böyle olacak almasam da. Kapitalist sistem olduğu sürece bu devran böyle sürüp gidecek. Benim beğendiğim pahalı arabanın da alıcısı var ucuz olanında. Çok daha üst sekment 20 binlik bebek arabalarınında.
Mesela sen bunu genellemiş konuşmuşsun bir de. Sen crocs terlik giyersin ben 20 liralık pazar terliği giyerim. Sen evladına yatırım yaparsın (ki takdir ettim ) ben evladım için ihtiyaç sahiplerine yardım yaparım. Sen hatıra kalacak diye eşe dosta dağıtmaya hediyelikler için masraf yaparsın ben yine evladımın kullanacağı ateş ölçeri 100lık değil 150 liralık bakarım. Bunlar böyle uzar gider....
Sağ ol canım. O kese de benim iki çocuğum da aynı usg görüntum vardı bence onunla da alakası yoktur. Ben bu hcg olayını hiç duymamıştım yeni duydum bakalım Allah ım hayırlı versin zaten ne verecekse kabulümüz çok teşekkürlervalla benmde erkek olacak canım ama hiç dikkat etmedim değere ilk defa duydum hatta.
kalp atışına göre de cinsiyet belli olabilir diyolar ama onuda denemedim açıkcası.
ha birde kesesine göre yorum yapıyolar nub tu heralde. birde bizim @pinkstrap ımız var yorumladığının %95 i tuttu. eğer kesen olmuşsa bi danış istersen arkadaşımıza :)
Ya ne guzel elbiseymis gule gule giyin simdi gordum cok begendimaynısından bende aldım 1 ay oldu alalı cok memnunum baya rahat :)) güle güle kullan canım
Olsun en azindan teshis konmus.sivu kaybinida serumla cozuyolarmis madem her sey kontrol altinda 4 ay daha sıkıcan disini serum filan idare edicen artik.kız iyi olduktan sonra gerisi bos
Cnm daha iyi olmana çok sevindim. Umarım enfeksiyonu da biran önce atar vücudun.
xyzt-5544 canım geçmiş olsun tekrardan iyiye gitmene sevindim inşallah bi an önce iyi olup evinize kavuşursunuz.
Benimkinde bi sıkıntı yoktu çok şükür ..Günaydın iyi haftalar arkadaşlar.. Ayrıntılı ultrason çekimleri herkesin bitti mi? Sonuçları nasıl çıktı?
Yok kusum sen simdi boyle hamilelik hormonlarinin etkisiyle konuyu ustune alinmissin hic arabayla alakasi yok soyledigimin :) emin olabilirsinaslinda benim ikinci el 2014 kreasyonu kangurumu cok ezmislerdi de dansa gittigimiz gruplarda onun icin soyledim :) hic ustune alinip sinirlenme
Zaten hamile kaldigim an crocs terlik aldim ilkinden tecrubeliyim ayaklarim sigsin diye hemen aldim hemde :) soyledigimin seninle konustugumuz araba isiyle hic alakasi yok
Boyle yazdin ben cok uzuldumseni incittimse ozurdilerim
Olsun ben yinede cok uzuldum seni kirdimsa ustune alinmana sebep oldumsa cok ozurdilerimCnm özür dilenecek bir durum değil gerçekten ama yanlış anlaşılmaya müsait bir durum varsa bunu çözmek hoşuma gider.
Ewt bugün sebepsiz bir hassasiyetim var haklısın ama diğer topikte konuşup burda bu yazdığını okuyunca gücendim. Ben ki gösterişi abartıyı hiç sevmem. Bazen aldığım beğendiğim şeyleri karşıdan gösteriş budalası gibi algılanırsam diye vazgeçerim. Bir ürünü pahalı diye almam. İhtiyacım doğrultusunda ve aklıma yatarsa alırım. Kriterlerime uyarsa da paraya acımam.
xyzt-5544 kuzum ateşinin düşmesine çok sevindim inşallah tekrarı olmaz
Cok cok gecmis olsunİnşallah canım
Bir de enfeksiyon düşüp de öksürük hallolursa yemin ettim çok daha fazla dikkat etcem kendime.
teşekkür ederiz canım benımYa ne guzel elbiseymis gule gule giyin simdi gordum cok begendim
et canım et valla artık yolu yarıladık bi aksilik çıkmadan bitirelim inşallah.İnşallah canım
Bir de enfeksiyon düşüp de öksürük hallolursa yemin ettim çok daha fazla dikkat etcem kendime.
Cnm özür dilenecek bir durum değil gerçekten ama yanlış anlaşılmaya müsait bir durum varsa bunu çözmek hoşuma gider.
Ewt bugün sebepsiz bir hassasiyetim var haklısın ama diğer topikte konuşup burda bu yazdığını okuyunca gücendim. Ben ki gösterişi abartıyı hiç sevmem. Bazen aldığım beğendiğim şeyleri karşıdan gösteriş budalası gibi algılanırsam diye vazgeçerim. Bir ürünü pahalı diye almam. İhtiyacım doğrultusunda ve aklıma yatarsa alırım. Kriterlerime uyarsa da paraya acımam.
Olsun ben yinede cok uzuldum seni kirdimsa ustune alinmana sebep oldumsa cok ozurdilerim
Ozelden de konusup hallettik :)kızlar çok şekersiniz ya :) ben depullubiber 'in yazdığını okuyunca üzerime alındım en başta yet07 'cim, çünkü seninle pahalı bebek arabası muhabbeti yaptık diğer topikte. Ama onun öyle laf çarpıtıcak biri olmadığını düşünüyorum burdan tanıdığım kadarıyla. Hep canın ne istiyorsa onu al içinde kalmasın der :) İsteyen istediğini alır elbette, bazı şeylere aman ne gerek var derken bazılarında bütçenin ağzını açabiliyoruz. Herkesin öncelikleri farklı ve saygı duyulması lazım.
Neyse konuşup hallettiğinize çok sevindim sonucunda :)
Bana diş hekimi kullanabilirsin dedi ama kendi doktoruma sormadım. Diş etlerim çok hassas ne yapayım demiştim, gargara kullanabilirsin dedi. Sen yine de doktora sor ama.kızlar bişey sormak istiyorum gargara kullananlar varmı? ben nefesimden rahatsız oluyorum şu sıralar. hamilelikte kullanılıyo mu zararı varmıdır ?
Yani bildigimden degilde kiza hamileyken 5 disim birden curudu mide asidi yuzunden ve hepsine kanal yapildi nefesimde berbatti tabi koku mideden geliyo sonucta.5 6 tane karanfili suya at geceden sabah onla gargara yaparsin demisti simdide onu yapiyorumkızlar bişey sormak istiyorum gargara kullananlar varmı? ben nefesimden rahatsız oluyorum şu sıralar. hamilelikte kullanılıyo mu zararı varmıdır ?
Nefesim den değil de bende kendimden rahatsız olmaya.başladım sürekli duşa giriyorum ama burnumda sürekli eksi hamur kokusu var nedenini bi türlü anlamıyorum. Duştan çıktığım an kokmaya.başlıyor bide her seferinde liflenirim yani . Eşime ben hamur mu kokuyorum diyorum gülüyor saçmalama tertemiz kokuyorsun diyekızlar bişey sormak istiyorum gargara kullananlar varmı? ben nefesimden rahatsız oluyorum şu sıralar. hamilelikte kullanılıyo mu zararı varmıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?