2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Teşekkürler. Tüm fikirlerinize saygı duyuyorum aldığınız kararı da takdir ediyorum. İnşallah sağlıkla kucaklayin yavrunuzu ve huzurla büyütün.size de iyi günler

Boyle yazdin ben cok uzuldum seni incittimse ozurdilerim

Sağ ol canım. O kese de benim iki çocuğum da aynı usg görüntum vardı bence onunla da alakası yoktur. Ben bu hcg olayını hiç duymamıştım yeni duydum bakalım Allah ım hayırlı versin zaten ne verecekse kabulümüz çok teşekkürler

Olsun en azindan teshis konmus.sivu kaybinida serumla cozuyolarmis madem her sey kontrol altinda 4 ay daha sıkıcan disini serum filan idare edicen artik.kız iyi olduktan sonra gerisi bos

Çok şükür kızım iyi, gerisi de zamanla daha iyi olacak inşallah

Cnm daha iyi olmana çok sevindim. Umarım enfeksiyonu da biran önce atar vücudun.
xyzt-5544 canım geçmiş olsun tekrardan iyiye gitmene sevindim inşallah bi an önce iyi olup evinize kavuşursunuz.

Teşekkür ediyorum kızlar

Boyle yazdin ben cok uzuldum seni incittimse ozurdilerim

Cnm özür dilenecek bir durum değil gerçekten ama yanlış anlaşılmaya müsait bir durum varsa bunu çözmek hoşuma gider.
Ewt bugün sebepsiz bir hassasiyetim var haklısın ama diğer topikte konuşup burda bu yazdığını okuyunca gücendim. Ben ki gösterişi abartıyı hiç sevmem. Bazen aldığım beğendiğim şeyleri karşıdan gösteriş budalası gibi algılanırsam diye vazgeçerim. Bir ürünü pahalı diye almam. İhtiyacım doğrultusunda ve aklıma yatarsa alırım. Kriterlerime uyarsa da paraya acımam.

Olsun ben yinede cok uzuldum seni kirdimsa ustune alinmana sebep oldumsa cok ozurdilerim

İnşallah canım
Bir de enfeksiyon düşüp de öksürük hallolursa yemin ettim çok daha fazla dikkat etcem kendime.
Cok cok gecmis olsun simdi iyisin atesin yok kız iyi onemli olan bu :) yine habersiz birakma ama merak ettim
Kuzunun adı ne bu arada kız diyip duruyorum :)

İnşallah canım
Bir de enfeksiyon düşüp de öksürük hallolursa yemin ettim çok daha fazla dikkat etcem kendime.
et canım et valla artık yolu yarıladık bi aksilik çıkmadan bitirelim inşallah.
benimde öksürük hala geçmedi. bugün öksürdükçe midem ağrıyo. cumartesiye kadar dayansam doktora gözükücem cumartesi inşallah

Olsun ben yinede cok uzuldum seni kirdimsa ustune alinmana sebep oldumsa cok ozurdilerim

kızlar çok şekersiniz ya :) ben de pullubiber 'in yazdığını okuyunca üzerime alındım en başta yet07 'cim, çünkü seninle pahalı bebek arabası muhabbeti yaptık diğer topikte. Ama onun öyle laf çarpıtıcak biri olmadığını düşünüyorum burdan tanıdığım kadarıyla. Hep canın ne istiyorsa onu al içinde kalmasın der :) İsteyen istediğini alır elbette, bazı şeylere aman ne gerek var derken bazılarında bütçenin ağzını açabiliyoruz. Herkesin öncelikleri farklı ve saygı duyulması lazım.

Neyse konuşup hallettiğinize çok sevindim sonucunda :)

kızlar bişey sormak istiyorum gargara kullananlar varmı? ben nefesimden rahatsız oluyorum şu sıralar. hamilelikte kullanılıyo mu zararı varmıdır ?

Ozelden de konusup hallettik :)
Tesekkuederim yinede destek oldugun icin
Valla ben ikinci el neko almistim pembe cizgili o da 2014 kreasyonuymus dansa gidiyoruz eh kiz 2016 li herkes 2017 kreasyonu neko kullaniyo benimkine burun kiviriyolardi.ne var yani bende ayni kanguruya 750 lira vermedim 100 liraya aldim tas gibide duruyo iyide yaptim bos seylere daha cok para harcamadim kiza birikim yaptim onun icin demistim
Neyse anlastik sonra :)

kızlar bişey sormak istiyorum gargara kullananlar varmı? ben nefesimden rahatsız oluyorum şu sıralar. hamilelikte kullanılıyo mu zararı varmıdır ?
Bana diş hekimi kullanabilirsin dedi ama kendi doktoruma sormadım. Diş etlerim çok hassas ne yapayım demiştim, gargara kullanabilirsin dedi. Sen yine de doktora sor ama.

Benim annem babam eczacı , bizde ailecek doktora gitme alışkanlığı yoktur, gerekli bir şey varsa sorarım babama ne kullanayım diye verirdi. Ama şimdi hamilelik söz konusu olunca onların da ödü kopuyo, şunu kullanayım mı baba diyorum, doktoruna sor diyor her şeye :)

Yani bildigimden degilde kiza hamileyken 5 disim birden curudu mide asidi yuzunden ve hepsine kanal yapildi nefesimde berbatti tabi koku mideden geliyo sonucta.5 6 tane karanfili suya at geceden sabah onla gargara yaparsin demisti simdide onu yapiyorum

Nefesim den değil de bende kendimden rahatsız olmaya.başladım sürekli duşa giriyorum ama burnumda sürekli eksi hamur kokusu var nedenini bi türlü anlamıyorum. Duştan çıktığım an kokmaya.başlıyor bide her seferinde liflenirim yani . Eşime ben hamur mu kokuyorum diyorum gülüyor saçmalama tertemiz kokuyorsun diye çok terlemek pskilojimi bozdu galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…