Ay ne saçma ya, deseni 2014 kreasyonu diye burun mu kvırıyorlar, pes yani. Neko kanguru iyi mi öneriyor musun canım? Kangurularda da çok geniş bir fiyat aralığı var, daha pek araştırmadım ama solomombaby çıkıyor hep karşıma o nasıldır acaba ?Ozelden de konusup hallettik :)
Tesekkuederim yinede destek oldugun icin
Valla ben ikinci el neko almistim pembe cizgili o da 2014 kreasyonuymus dansa gidiyoruz eh kiz 2016 li herkes 2017 kreasyonu neko kullaniyo benimkine burun kiviriyolardi.ne var yani bende ayni kanguruya 750 lira vermedim 100 liraya aldim tas gibide duruyo iyide yaptim bos seylere daha cok para harcamadim kiza birikim yaptim onun icin demistim
Neyse anlastik sonra :)
Solomyi hic kullanmadim ama baby&me var e bebegin kendi ergonomik kangurusu o da 100 tl civari ayni sey.kanguru almadan once yasadigin sehirdeki joimove etkinliklerinden birine katilabilirsin. ben cok kullandigim icin ozellikle oturdugumuz sitede bana cok soruyolardi bende onlari dansa goturiyodum.joimove egitmenlerinde mutlaka 1 2 tane yedek kanguru oluyo orda denersin her anne farkli marka kullaniyo fikir alirsin onlarinkini denersin dogru takmayi ogrenirsin hemde yeni annelerle tanisirsin guzel olur.ergonomik kanguruya 4.aydan once gecilmiyo zaten yenidogan aparati v.s. para vercegine babywearing sayfalarindab 2.el sling alirsin 50tlye daha bile ucuza gelir.kangurunuda deneyerek alirsin sana en uygununu bulmus olursun.Ay ne saçma ya, deseni 2014 kreasyonu diye burun mu kvırıyorlar, pes yani. Neko kanguru iyi mi öneriyor musun canım? Kangurularda da çok geniş bir fiyat aralığı var, daha pek araştırmadım ama solomombaby çıkıyor hep karşıma o nasıldır acaba ?
ben en iyisi mesaj atıyım bari doktoruma canım teşekkür ederimBana diş hekimi kullanabilirsin dedi ama kendi doktoruma sormadım. Diş etlerim çok hassas ne yapayım demiştim, gargara kullanabilirsin dedi. Sen yine de doktora sor ama.
Benim annem babam eczacı , bizde ailecek doktora gitme alışkanlığı yoktur, gerekli bir şey varsa sorarım babama ne kullanayım diye verirdi. Ama şimdi hamilelik söz konusu olunca onların da ödü kopuyo, şunu kullanayım mı baba diyorum, doktoruna sor diyor her şeye :)
deniyim onu da canım. bu aralar dişlerime nefesime taktımYani bildigimden degilde kiza hamileyken 5 disim birden curudu mide asidi yuzunden ve hepsine kanal yapildi nefesimde berbatti tabi koku mideden geliyo sonucta.5 6 tane karanfili suya at geceden sabah onla gargara yaparsin demisti simdide onu yapiyorum
ay ben çalışıyorum sabahları yetişirsem duş alıp çıkıyorum akşam yatmadan bidaha. saçlarımı kurutmadan da uyuyamıyorum gece bana resmen işkenceNefesim den değil de bende kendimden rahatsız olmaya.başladım sürekli duşa giriyorum ama burnumda sürekli eksi hamur kokusu var nedenini bi türlü anlamıyorum. Duştan çıktığım an kokmaya.başlıyor bide her seferinde liflenirim yani . Eşime ben hamur mu kokuyorum diyorum gülüyor saçmalama tertemiz kokuyorsun diyeçok terlemek pskilojimi bozdu galiba.
Bosver ya takilma haline sukret.kizda mide bulantisindan agzima fircayi sokamiyodum cocuk fircasi macunu almistim yine fircalayamiyodum.disini fircalayabiliyosan curumuyosa gerisini hic dert etme.ben en iyisi mesaj atıyım bari doktoruma canım teşekkür ederim
deniyim onu da canım. bu aralar dişlerime nefesime taktımönceden hep kullanırdım şu aralar psikolojim bozuldu
ay ben çalışıyorum sabahları yetişirsem duş alıp çıkıyorum akşam yatmadan bidaha. saçlarımı kurutmadan da uyuyamıyorum gece bana resmen işkence
Bende işten geliyorm yemekleri koyuyorum ocağa kısık ateşte ısınırken duşa giriyorum arada eşim bakıyor yanmasın diye.. Duştan çıkıp saçlarımı tarıyorum kurutmadan geziyorum serin serin yatana kadar kurumuş oluyor zaten bende böyle bi çözüm buldum yoksa sabahta akşam yatarkende eziyet oluyor canımben en iyisi mesaj atıyım bari doktoruma canım teşekkür ederim
deniyim onu da canım. bu aralar dişlerime nefesime taktımönceden hep kullanırdım şu aralar psikolojim bozuldu
ay ben çalışıyorum sabahları yetişirsem duş alıp çıkıyorum akşam yatmadan bidaha. saçlarımı kurutmadan da uyuyamıyorum gece bana resmen işkence
Araştıracağım joimove'u canım, teşekkür ederim.Solomyi hic kullanmadim ama baby&me var e bebegin kendi ergonomik kangurusu o da 100 tl civari ayni sey.kanguru almadan once yasadigin sehirdeki joimove etkinliklerinden birine katilabilirsin. ben cok kullandigim icin ozellikle oturdugumuz sitede bana cok soruyolardi bende onlari dansa goturiyodum.joimove egitmenlerinde mutlaka 1 2 tane yedek kanguru oluyo orda denersin her anne farkli marka kullaniyo fikir alirsin onlarinkini denersin dogru takmayi ogrenirsin hemde yeni annelerle tanisirsin guzel olur.ergonomik kanguruya 4.aydan once gecilmiyo zaten yenidogan aparati v.s. para vercegine babywearing sayfalarindab 2.el sling alirsin 50tlye daha bile ucuza gelir.kangurunuda deneyerek alirsin sana en uygununu bulmus olursun.
Joimove etkinlikleri genelde ucretsiz yada 50 tl filan oluyo ismin cok havali olduguna bakma :)
Neko ve lilybabyleein bile 2.eli 100 150 tl gibi.solomynin cinsini bilemiyorum ama neko dokuma kumas cok rahat oluyo o yuzden ben neko dokuma almistim
yaa benimde dişlerim çürümüyor çok şükürde diş etlerim ve dişlerim sızlıyor ona bi çözüm bulamadım fırcalıyorum ondada ağız dolusu kan napcam bilemedim. Denemedğim şey kalmadı çok rahatsız edici gerçektenBosver ya takilma haline sukret.kizda mide bulantisindan agzima fircayi sokamiyodum cocuk fircasi macunu almistim yine fircalayamiyodum.disini fircalayabiliyosan curumuyosa gerisini hic dert etme.
Neden oluyor bu Hassas lik anlamadım hep hamileliğin ilk aylarında esin sana kokacak yatamicaksin yanında falan diyorlardı allaha şükür şimdiye kadar öyle bişey olmadı ama kendim den nefret ediyorum şu sıraben en iyisi mesaj atıyım bari doktoruma canım teşekkür ederim
Ama gebelikte dis eti kanamasi hormonl diye okumustum sanki sordun mu doktorunaNeden oluyor bu Hassas lik anlamadım hep hamileliğin ilk aylarında esin sana kokacak yatamicaksin yanında falan diyorlardı allaha şükür şimdiye kadar öyle bişey olmadı ama kendim den nefret ediyorum şu sıra
kızlar çok şekersiniz ya :) ben depullubiber 'in yazdığını okuyunca üzerime alındım en başta yet07 'cim, çünkü seninle pahalı bebek arabası muhabbeti yaptık diğer topikte. Ama onun öyle laf çarpıtıcak biri olmadığını düşünüyorum burdan tanıdığım kadarıyla. Hep canın ne istiyorsa onu al içinde kalmasın der :) İsteyen istediğini alır elbette, bazı şeylere aman ne gerek var derken bazılarında bütçenin ağzını açabiliyoruz. Herkesin öncelikleri farklı ve saygı duyulması lazım.
Neyse konuşup hallettiğinize çok sevindim sonucunda :)
Ozelden de konusup hallettik :)
Tesekkuederim yinede destek oldugun icin
Valla ben ikinci el neko almistim pembe cizgili o da 2014 kreasyonuymus dansa gidiyoruz eh kiz 2016 li herkes 2017 kreasyonu neko kullaniyo benimkine burun kiviriyolardi.ne var yani bende ayni kanguruya 750 lira vermedim 100 liraya aldim tas gibide duruyo iyide yaptim bos seylere daha cok para harcamadim kiza birikim yaptim onun icin demistim
Neyse anlastik sonra :)
Güzel annecikler ben de pahalı eşya konusunda birsey söyleyeyim, ilk bebeği olup da benim gibi en az 3 çocuk düşünenler bence uzun vadeli kullanılacak eşyalara gönül rahatlığıyla cok para harcayabilirler :) ben de yeri geldi mesela ogluma 200 liraya ayakkabı aldım ama dedim ki bu ayakkabıyı en az 4 çocuk giyer yani çocuk başına 50 TL ye ayakkabı almış gibi oldumbebek arabası da bin küsurdu şimdi 1700 olmuş ama şimdi kardeşi de kullanacak mesela. O yüzden imkâniniz varsa alın. Eşim de hep der ki ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim cunku insanın elinde kalıyor. Kılık kıyafet de öyle mesela kaliteli yerden aldığın taş gibi dururken kalitesiz olan ilk yıkamada ya dikişi atıyor ya rengi atıyor ya ağzı burnu kayıyor...
Aslında pulluyu bende tanıyırum ama işte o noktada da benim hassasiyetim girdi devreye.
Hallettik cnm teşekkür ederim
Bu tarz insanlardan her daim uzak durmuşumdur ben. En sevmediğim insan tipi işte. Sonradan da olsa anlaştık cnm
Aynı fikirdeyiz cnm. Ben de 2 sene sonra Allah izin veririse 2. çocuğu düşünüyorum. Aldığım ve alacağım şeyleri ona göre de hesaplıyorum. Kıyafete çok harcamayıp kalıcı olabilecek eşyalara kesenin ağzını açabilirim. Onda da eğer alternatifleri ile arasındaki tek fark marka ve fiyat ise markalıyı alayım demem. O durumda da garanti sürecini incelerim vs. Gerçekten o söz çok doğru ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Eşim ve abimden onaylanmış ve tastiklenmii bşr söz
Cok cok gecmis olsunsimdi iyisin atesin yok kız iyi onemli olan bu :) yine habersiz birakma ama merak ettim
Kuzunun adı ne bu arada kız diyip duruyorum :)
et canım et valla artık yolu yarıladık bi aksilik çıkmadan bitirelim inşallah.
benimde öksürük hala geçmedi. bugün öksürdükçe midem ağrıyo. cumartesiye kadar dayansam doktora gözükücem cumartesi inşallah
Evet eylulde olacak seker yuklemesi.tullipan Senden şeker yüklemesi yaptırmanı istediler mi?
Ewt cnm ilk bebeğim. Benim eşim de terazi seviyoum terazi burcunuMaşallah cnm 42 haftada mı geldi ya her aya bir doğum günü. Ne güzel valla.
Kıyafetleri bile unisex alabilirsin canım. Rabbim gönlüne göre versin hayırlı zamanda kardeş de nasip etsin :)
Evet eylulde olacak seker yuklemesi.
Valla ocak subat mart... gider mi diye hafif tirsiyorum
bende bu ara acayip alınganım canım ne denilse sanki kötü bişey söylüyorlarmış gibi geliyor. Geçende çok yakın arkadasım bana espri yaptı yan bide sonuna gülücük fln koymus kız ne demek istiyorsun sen öyleyse böyle dedim kız şok ben ne dedim şimdi sana şaka yaptım tepkine anlam veremedim dedi bende tepkime anlam veremedim o anAslında pulluyu bende tanıyırum ama işte o noktada da benim hassasiyetim girdi devreye.
Hallettik cnm teşekkür ederim
Bu tarz insanlardan her daim uzak durmuşumdur ben. En sevmediğim insan tipi işte. Sonradan da olsa anlaştık cnm
Aynı fikirdeyiz cnm. Ben de 2 sene sonra Allah izin veririse 2. çocuğu düşünüyorum. Aldığım ve alacağım şeyleri ona göre de hesaplıyorum. Kıyafete çok harcamayıp kalıcı olabilecek eşyalara kesenin ağzını açabilirim. Onda da eğer alternatifleri ile arasındaki tek fark marka ve fiyat ise markalıyı alayım demem. O durumda da garanti sürecini incelerim vs. Gerçekten o söz çok doğru ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Eşim ve abimden onaylanmış ve tastiklenmii bşr söz
bende bu ara acayip alınganım canım ne denilse sanki kötü bişey söylüyorlarmış gibi geliyor. Geçende çok yakın arkadasım bana espri yaptı yan bide sonuna gülücük fln koymus kız ne demek istiyorsun sen öyleyse böyle dedim kız şok ben ne dedim şimdi sana şaka yaptım tepkine anlam veremedim dedi bende tepkime anlam veremedim o ansonra kusura bakma benim hormonlar coştu bu ara özür dilerim ben yanlış anladım fln dedim yani oluyormuş demekki böyle şeyler
Büyük konusmiyim en son zor hamile kalirim asla kaza ile hamile kalmam dedim sonuc hamileyimÇok çocuk istiyorsan ne güzel olur cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?