2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay ne saçma ya, deseni 2014 kreasyonu diye burun mu kvırıyorlar, pes yani. Neko kanguru iyi mi öneriyor musun canım? Kangurularda da çok geniş bir fiyat aralığı var, daha pek araştırmadım ama solomombaby çıkıyor hep karşıma o nasıldır acaba ?

Güzel annecikler ben de pahalı eşya konusunda birsey söyleyeyim, ilk bebeği olup da benim gibi en az 3 çocuk düşünenler bence uzun vadeli kullanılacak eşyalara gönül rahatlığıyla cok para harcayabilirler :) ben de yeri geldi mesela ogluma 200 liraya ayakkabı aldım ama dedim ki bu ayakkabıyı en az 4 çocuk giyer yani çocuk başına 50 TL ye ayakkabı almış gibi oldum bebek arabası da bin küsurdu şimdi 1700 olmuş ama şimdi kardeşi de kullanacak mesela. O yüzden imkâniniz varsa alın. Eşim de hep der ki ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim cunku insanın elinde kalıyor. Kılık kıyafet de öyle mesela kaliteli yerden aldığın taş gibi dururken kalitesiz olan ilk yıkamada ya dikişi atıyor ya rengi atıyor ya ağzı burnu kayıyor...

Solomyi hic kullanmadim ama baby&me var e bebegin kendi ergonomik kangurusu o da 100 tl civari ayni sey.kanguru almadan once yasadigin sehirdeki joimove etkinliklerinden birine katilabilirsin. ben cok kullandigim icin ozellikle oturdugumuz sitede bana cok soruyolardi bende onlari dansa goturiyodum.joimove egitmenlerinde mutlaka 1 2 tane yedek kanguru oluyo orda denersin her anne farkli marka kullaniyo fikir alirsin onlarinkini denersin dogru takmayi ogrenirsin hemde yeni annelerle tanisirsin guzel olur.ergonomik kanguruya 4.aydan once gecilmiyo zaten yenidogan aparati v.s. para vercegine babywearing sayfalarindab 2.el sling alirsin 50tlye daha bile ucuza gelir.kangurunuda deneyerek alirsin sana en uygununu bulmus olursun.
Joimove etkinlikleri genelde ucretsiz yada 50 tl filan oluyo ismin cok havali olduguna bakma :)
Neko ve lilybabyleein bile 2.eli 100 150 tl gibi.solomynin cinsini bilemiyorum ama neko dokuma kumas cok rahat oluyo o yuzden ben neko dokuma almistim

ben en iyisi mesaj atıyım bari doktoruma canım teşekkür ederim
deniyim onu da canım. bu aralar dişlerime nefesime taktım önceden hep kullanırdım şu aralar psikolojim bozuldu
ay ben çalışıyorum sabahları yetişirsem duş alıp çıkıyorum akşam yatmadan bidaha. saçlarımı kurutmadan da uyuyamıyorum gece bana resmen işkence

Bosver ya takilma haline sukret.kizda mide bulantisindan agzima fircayi sokamiyodum cocuk fircasi macunu almistim yine fircalayamiyodum.disini fircalayabiliyosan curumuyosa gerisini hic dert etme.

Bende işten geliyorm yemekleri koyuyorum ocağa kısık ateşte ısınırken duşa giriyorum arada eşim bakıyor yanmasın diye.. Duştan çıkıp saçlarımı tarıyorum kurutmadan geziyorum serin serin yatana kadar kurumuş oluyor zaten bende böyle bi çözüm buldum yoksa sabahta akşam yatarkende eziyet oluyor canım

Araştıracağım joimove'u canım, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bosver ya takilma haline sukret.kizda mide bulantisindan agzima fircayi sokamiyodum cocuk fircasi macunu almistim yine fircalayamiyodum.disini fircalayabiliyosan curumuyosa gerisini hic dert etme.
yaa benimde dişlerim çürümüyor çok şükürde diş etlerim ve dişlerim sızlıyor ona bi çözüm bulamadım fırcalıyorum ondada ağız dolusu kan napcam bilemedim. Denemedğim şey kalmadı çok rahatsız edici gerçekten

Neden oluyor bu Hassas lik anlamadım hep hamileliğin ilk aylarında esin sana kokacak yatamicaksin yanında falan diyorlardı allaha şükür şimdiye kadar öyle bişey olmadı ama kendim den nefret ediyorum şu sıra

Ben geçen hafta 20'lik dişimi çektirdim kızlar. Çürüktü, kırılmıştı hem ağrıyordu hem koku yapıyordu. Doktorum da çektirebilirsin deyince gittim çektirdim nasıl rahatladım anlatamam. Kökü yamuktu ama iyi bir çene cerrahına gittim sağolsun tek seferde halletti. Tabi ilk gece biraz ağrı oldu, ağrı kesici de kullanmadığım için zor geçti ama şu anki rahatlığa değer. Diceğim o ki diş sıkıntınız varsa hamileliklerimiz daha da ilerlemeden halletmeye bakın.

Neden oluyor bu Hassas lik anlamadım hep hamileliğin ilk aylarında esin sana kokacak yatamicaksin yanında falan diyorlardı allaha şükür şimdiye kadar öyle bişey olmadı ama kendim den nefret ediyorum şu sıra
Ama gebelikte dis eti kanamasi hormonl diye okumustum sanki sordun mu doktoruna

Aslında pulluyu bende tanıyırum ama işte o noktada da benim hassasiyetim girdi devreye.
Hallettik cnm teşekkür ederim

Bu tarz insanlardan her daim uzak durmuşumdur ben. En sevmediğim insan tipi işte. Sonradan da olsa anlaştık cnm

Aynı fikirdeyiz cnm. Ben de 2 sene sonra Allah izin veririse 2. çocuğu düşünüyorum. Aldığım ve alacağım şeyleri ona göre de hesaplıyorum. Kıyafete çok harcamayıp kalıcı olabilecek eşyalara kesenin ağzını açabilirim. Onda da eğer alternatifleri ile arasındaki tek fark marka ve fiyat ise markalıyı alayım demem. O durumda da garanti sürecini incelerim vs. Gerçekten o söz çok doğru ucuz mal alacak kadar zengin değilim. Eşim ve abimden onaylanmış ve tastiklenmii bşr söz

Kıyafetleri bile unisex alabilirsin canım. Rabbim gönlüne göre versin hayırlı zamanda kardeş de nasip etsin :)

Cok cok gecmis olsun simdi iyisin atesin yok kız iyi onemli olan bu :) yine habersiz birakma ama merak ettim
Kuzunun adı ne bu arada kız diyip duruyorum :)

Ateş olmayınca da öksürük rahatsız etmeye başladı işte. İnsanın canı nereden acıyorsa aklı oraya gidiyor işte :) tabi Rabbim beterinden korusun önemli olan o.
İsim için ilk başta hemen bi karar vermiştik, sonra ondan vazgeçtik. Şimdi kararsızız. Düşünüp düşünüp vazgeçiyoruz. Biz de kız diyoruz yani hala :)

Öksürük tüm vücudu kastığı için midir bilmem benim de midemi çok zorluyor. Hele ufak bir krize bile girsem top oluyor midem içimde. Dolu olsun hiç istemiyorum özellikle, istifra etmem an meselesi oluyor yani.

Kıyafetleri bile unisex alabilirsin canım. Rabbim gönlüne göre versin hayırlı zamanda kardeş de nasip etsin :)

Öyle yaptım cnm aldığım herşey krem nerdeyse. Oğluşumun hiç mavi bir şeyi yok desem yeridir. Bebek arabasını da siyah düşünüyorum. Ana kucağıda krem amin inşallah cnm.

bende bu ara acayip alınganım canım ne denilse sanki kötü bişey söylüyorlarmış gibi geliyor. Geçende çok yakın arkadasım bana espri yaptı yan bide sonuna gülücük fln koymus kız ne demek istiyorsun sen öyleyse böyle dedim kız şok ben ne dedim şimdi sana şaka yaptım tepkine anlam veremedim dedi bende tepkime anlam veremedim o an sonra kusura bakma benim hormonlar coştu bu ara özür dilerim ben yanlış anladım fln dedim yani oluyormuş demekki böyle şeyler

Aslında ben hamileliğim boyunca pek alınganda hissetmedim kendimi ama bir de bunu çevreme sormam lazım tabi hani kötü bir haber gelecekmiş gibi hisseder ve iç sıkıntısı yaşarsın ya öyle benimkisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…