- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Öğürsemde ilk günden beridir fırçalıyorum canım benm takıntım var gözümden yaş geliyo ama yinede devamBosver ya takilma haline sukret.kizda mide bulantisindan agzima fircayi sokamiyodum cocuk fircasi macunu almistim yine fircalayamiyodum.disini fircalayabiliyosan curumuyosa gerisini hic dert etme.
ben havluyla biraz dolaşıyorm. ama kurutmazsam tam tepem yapış yapış iğrenç oluyo. çok azda olsa kurutmam lazım. uçları nemli kalırsada ya örüyorum ya topluyorum yoksa ne uyuyabiliyorum nede terden durabiliyorumBende işten geliyorm yemekleri koyuyorum ocağa kısık ateşte ısınırken duşa giriyorum arada eşim bakıyor yanmasın diye.. Duştan çıkıp saçlarımı tarıyorum kurutmadan geziyorum serin serin yatana kadar kurumuş oluyor zaten bende böyle bi çözüm buldum yoksa sabahta akşam yatarkende eziyet oluyor canım
ay o hassaslığı yaşadım ama yinede direndim adam soğumasın diye. bugün nefesim kokuyo gibi geldi ona taktımNeden oluyor bu Hassas lik anlamadım hep hamileliğin ilk aylarında esin sana kokacak yatamicaksin yanında falan diyorlardı allaha şükür şimdiye kadar öyle bişey olmadı ama kendim den nefret ediyorum şu sıra
bende kasılıyorum canım ya midem acıyo öksürünceAteş olmayınca da öksürük rahatsız etmeye başladı işte. İnsanın canı nereden acıyorsa aklı oraya gidiyor işte :) tabi Rabbim beterinden korusun önemli olan o.
İsim için ilk başta hemen bi karar vermiştik, sonra ondan vazgeçtik. Şimdi kararsızız. Düşünüp düşünüp vazgeçiyoruz. Biz de kız diyoruz yani hala :)
Öksürük tüm vücudu kastığı için midir bilmem benim de midemi çok zorluyor. Hele ufak bir krize bile girsem top oluyor midem içimde. Dolu olsun hiç istemiyorum özellikle, istifra etmem an meselesi oluyor yani.
yaaa aynı canım Allah hayır etsin içimde bi sıkıntı var diyorum eşime sürekli.. Birde derin derin nefesler aldırıyor bu sıkıntı. Daha önceleri bende de alınganlık yoktu da bu haftadır iç sıkıntısıyla birlikte nüksetti geçer inşallah bi an önce çünkü hiç bişey yapmak içimden gelmiyor böylede hayat çekilmez yaniAslında ben hamileliğim boyunca pek alınganda hissetmedim kendimi ama bir de bunu çevreme sormam lazım tabihani kötü bir haber gelecekmiş gibi hisseder ve iç sıkıntısı yaşarsın ya öyle benimkisi.
senin işin daha zormuş o zaman canım yaaa izne çıksakta kurtulsak hayırlısıyla en azından evimizde rahat rahat duşumuzuda yaparız yatar devrilirizde oh :))Öğürsemde ilk günden beridir fırçalıyorum canım benm takıntım var gözümden yaş geliyo ama yinede devam
ben havluyla biraz dolaşıyorm. ama kurutmazsam tam tepem yapış yapış iğrenç oluyo. çok azda olsa kurutmam lazım. uçları nemli kalırsada ya örüyorum ya topluyorum yoksa ne uyuyabiliyorum nede terden durabiliyorumhele ilk evlendiğimiz zamanlar utancımdan saçlarımı kurutamıyodum diye sabaha kadar uyuyamıyodum
ay o hassaslığı yaşadım ama yinede direndim adam soğumasın diye. bugün nefesim kokuyo gibi geldi ona taktım
bende kasılıyorum canım ya midem acıyo öksürünce
Büyük konusmiyim en son zor hamile kalirim asla kaza ile hamile kalmam dedim sonuc hamileyim
Allahin isine karismam nasipte neyse o
yaaa aynı canım Allah hayır etsin içimde bi sıkıntı var diyorum eşime sürekli.. Birde derin derin nefesler aldırıyor bu sıkıntı. Daha önceleri bende de alınganlık yoktu da bu haftadır iç sıkıntısıyla birlikte nüksetti geçer inşallah bi an önce çünkü hiç bişey yapmak içimden gelmiyor böylede hayat çekilmez yani
Öğürsemde ilk günden beridir fırçalıyorum canım benm takıntım var gözümden yaş geliyo ama yinede devam
ben havluyla biraz dolaşıyorm. ama kurutmazsam tam tepem yapış yapış iğrenç oluyo. çok azda olsa kurutmam lazım. uçları nemli kalırsada ya örüyorum ya topluyorum yoksa ne uyuyabiliyorum nede terden durabiliyorumhele ilk evlendiğimiz zamanlar utancımdan saçlarımı kurutamıyodum diye sabaha kadar uyuyamıyodum
ay o hassaslığı yaşadım ama yinede direndim adam soğumasın diye. bugün nefesim kokuyo gibi geldi ona taktım
bende kasılıyorum canım ya midem acıyo öksürünce
Allah aşkına kazayla nasıl hamile kalınıyor biri bana anlatsin 8 sene uğraştım yok yok ciddi merak ediyorum doğal yolla hamile kalmayıBüyük konusmiyim en son zor hamile kalirim asla kaza ile hamile kalmam dedim sonuc hamileyim
Allahin isine karismam nasipte neyse o
ilk öğrendiğim değer 54 3. gün 316 olmuş cinsiyet erkek, 2'li test hcg si için 50 altı ve üstü olarak cinsiyet tahmini yapıyorlar, ben de o da tutmadı, bunlar doğruluğu olan şeyler değil.Hayırlı günler kasım anneleri Rabbim kolaylık ile güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin. Aslına bakarsanız deneyimli gebelere bir sorum olacak şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum.Ben yeni hamileyim ve daha önceki bebeklerimde hiç öyle dikkatli hcg kanda baktırmadım. Pozitif se bir sure sınra kese bebek gördük öyle devam ettik. Şunu merak ediyorum bat zamanı çok yüksek hcg değerlerdi erkek düşük değerler kız oluyor diye böyle kesin konuşanlar oldu mesela bay ta 50 100 gibi değerler kız 1000 2000 gibi değerler erkek dediler hatta erkek olunca değer çok çok fazla artıyormuş yanji iki günde iki katının bile çok çok fazlası sizde durumlar neydi paylaşırsanız sevinirim
Bi kaç ay 4 sene boyunca bazı aylarda bende çok çabaladım . İnternete araştırmadigim yöntem kalmadı denedik falan . En son evliliğim sallanıyor kesinlikle istemiyorum diyip korunduk. Tabi genelde korunduk esim korunuyor bu arada.. korunsakta 1 gün geçince acaba mi falan diyodm basıp olmuyordu . En son öyle saçma bi haldeyim ki boşanalim demek için fırsat kolluyorum eşime ağlıyorum zirliyorum bitti kesin falan benim için diyorum . Ve o ay bi öğrendim hamile kalmışım korundu eşim. O ay sadece 1 kere ilişki oldu ve yumurtlamayla alakasız bi dönem çok isteksiz iki taraf zorla olmuş gibi olmuştu. Rabbim nasip etti ❤ mucize gibi geldi. Demekki prezervatifler patlak olabiliyormuş. Bende daha önceden çok dalga geçmiştim ama başıma geldi .Allah aşkına kazayla nasıl hamile kalınıyor biri bana anlatsin 8 sene uğraştım yok yok ciddi merak ediyorum doğal yolla hamile kalmayı
Kızlar çok önemli bir şey s değil aslında ama şu an taktim resmen oğlum daha geçen gün hiç hamile olduğumu da bilmiyor anne lütfen bana bir erkek kardeşimolsundedi oğlum bunu biz bilemeyiz ki dedim belki kız olur dedim çok üzülürüm anne dedi böyle i içime oturdu şimdi çocukların resimlerine bakıyorum kızıma bakınca kız olursa da çok mutlu olurum diyorum ama oğluma bakınca böyle gözlerinde bir hüzünlü ifade görüyorum sanki evham mı yaptım iyice çocuğun hiçbirşey den haberi yokken böyle konuşması canımı sıktı arkadaşlarım da kesin kız olacak diye kestirip atması yine canımı sıktı zaten geç yumrtrtlama ben güya yumurta oluşup gitmiştir diye bilerek ucunu bıraktığım bir zamanda hamile kaldım neyse sizinde kafanızı şişirdim yinede tüm tecrübeleri bekliyorum şöyle hoşuma gidecek
Guzek gunlerde giyersin insallah canim. Hamile elbisleri bana cok uzun oluo. Normal elbiseleri dene cok memnun kalacaksin. Giydigim tek hamile elbisesi ogluma hamileligimden kalma. Benim boyum da 158 bide gobegimizin son evredsinde sonbahar olacak elbise giymemiz zor olur. O yizden simdi guzel guzel elbiseler alip hamilelikten sonra da giyme sansimizi kullanmak daha cazip geliyor bana :)Valla çok beğendim çok tatlıymış
Boyum 155 zaten
Şunu aldım dün lcw de 30 tl idi.
Senin gösterdiğn gibi olanlara da bakıcam :)
Eki Görüntüle 2176643
Valla şuan onu istiyorum artık tıkanıyorum. İşten geldim koştur koştur yemek yapıyorumsenin işin daha zormuş o zaman canım yaaa izne çıksakta kurtulsak hayırlısıyla en azından evimizde rahat rahat duşumuzuda yaparız yatar devrilirizde oh :))
Ben istifra edemiyorm canım bulandığıyla kalıyoBen o zaman direk bir yudum gaviscon içiyorum hemen toparlıyor midem. Yoksa istifraya kadar gidiyordu ucu.
Kızz yanlış anlama beni ama evlilik sallantıdayken boşanmayı düşünüyoken ne güzel kaza olmuş o öyleBi kaç ay 4 sene boyunca bazı aylarda bende çok çabaladım . İnternete araştırmadigim yöntem kalmadı denedik falan . En son evliliğim sallanıyor kesinlikle istemiyorum diyip korunduk. Tabi genelde korunduk esim korunuyor bu arada.. korunsakta 1 gün geçince acaba mi falan diyodm basıp olmuyordu . En son öyle saçma bi haldeyim ki boşanalim demek için fırsat kolluyorum eşime ağlıyorum zirliyorum bitti kesin falan benim için diyorum . Ve o ay bi öğrendim hamile kalmışım korundu eşim. O ay sadece 1 kere ilişki oldu ve yumurtlamayla alakasız bi dönem çok isteksiz iki taraf zorla olmuş gibi olmuştu. Rabbim nasip etti ❤ mucize gibi geldi. Demekki prezervatifler patlak olabiliyormuş. Bende daha önceden çok dalga geçmiştim ama başıma geldi .
Güzel annecikler ben de pahalı eşya konusunda birsey söyleyeyim, ilk bebeği olup da benim gibi en az 3 çocuk düşünenler bence uzun vadeli kullanılacak eşyalara gönül rahatlığıyla cok para harcayabilirler :) ben de yeri geldi mesela ogluma 200 liraya ayakkabı aldım ama dedim ki bu ayakkabıyı en az 4 çocuk giyer yani çocuk başına 50 TL ye ayakkabı almış gibi oldumbebek arabası da bin küsurdu şimdi 1700 olmuş ama şimdi kardeşi de kullanacak mesela. O yüzden imkâniniz varsa alın. Eşim de hep der ki ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim cunku insanın elinde kalıyor. Kılık kıyafet de öyle mesela kaliteli yerden aldığın taş gibi dururken kalitesiz olan ilk yıkamada ya dikişi atıyor ya rengi atıyor ya ağzı burnu kayıyor...
Ateş olmayınca da öksürük rahatsız etmeye başladı işte. İnsanın canı nereden acıyorsa aklı oraya gidiyor işte :) tabi Rabbim beterinden korusun önemli olan o.
İsim için ilk başta hemen bi karar vermiştik, sonra ondan vazgeçtik. Şimdi kararsızız. Düşünüp düşünüp vazgeçiyoruz. Biz de kız diyoruz yani hala :)
Öksürük tüm vücudu kastığı için midir bilmem benim de midemi çok zorluyor. Hele ufak bir krize bile girsem top oluyor midem içimde. Dolu olsun hiç istemiyorum özellikle, istifra etmem an meselesi oluyor yani.
yaa bugun carsiya gittim hediyelik bakim diyee allahim soylee aaa buda cok guzelmiz dedigim hic olmadi bide ustelik en eski modeller bile en dusuk 3lira vallahi instagram daha uygun yaa :) ayyy bide gosterdigim bi bi modele kv cocuklar buna bayilir demezmi anne cocuklara vermicez o kadar para vercem daha cocuk evden cikmadan bunu kirad madem bisey yaptirmiyim ben dedim tamam cocuklara vermiceksinde cocuklar bunu cok severler diyor allah askina yenidogmus bebeginoldugu evde disardan bi cocugun ne isi var vallahi cocugumu yatak odasina kilitliycem kinseye gostermiycsm hayir eve gidince cocuguna vermek isteyen verir ama gozumun onunde kirilirsa cok uzuluyorum yanii kizlar yanlis mi dusunuyorum bilemiyorum yaa
Esinin lafina bayildimne guzel cok cocuk dusuncesi ben daha birine bakabilir miyim yetebilir miyim dusuncesindeyim. 1 2 yil sonra hamile kalmak istiyorum diye yirtiniyomusum bide ahh ahha hayirlisi olsun. Yap kiz 3te yetmez 5 tane
Allah aşkına kazayla nasıl hamile kalınıyor biri bana anlatsin 8 sene uğraştım yok yok ciddi merak ediyorum doğal yolla hamile kalmayı
Ben bebiş bugün top böceği gibi top oldu korktum alien gibiydi :)bebisin keyfini beklicen canim :) ben daha benimkini birak döndürmeyi bir tane tekme attiramiyorum :)) muzik aciyorum, isik tutuyorum, seviyorum konusuyorum yok etmiyo kendi istemedigi zaman :))
Ayy sorma zaten eşim 5diye tutturuyorama Allah için babalığı da hak ediyor çok destek oluyor bana
Sana da Rabbim inşallah atanamayinca nasip eder de maddi manevi şartların iyi olursa istersin ikinciyi bence :) insan özlüyor valla...
Valla şuan onu istiyorum artık tıkanıyorum. İşten geldim koştur koştur yemek yapıyorumbide ablam babamda. İstiyo ki her akşam oraya gideyim. Zaten tatillerin hepsini burada geçiryo. Daha evine döndüğü 1 hafta olmuştu geri geldi. Ruhumu darlıyolar ya. Yemeğin varmı demezler ama işten çıktığım gibi buraya gelcenmi diyo deliricem kalp kırıcam sonunda iyice bunaldım herşeyden..
Ben istifra edemiyorm canım bulandığıyla kalıyo
Kızz yanlış anlama beni ama evlilik sallantıdayken boşanmayı düşünüyoken ne güzel kaza olmuş o öyle
Şaka bi yana rabbim nasip ederse el alır yel alır sel alır, rabbim nasip ederse el getirir yel getirir sel getirir. Nasibiniz o zamanaymış.. peki şimdi nasılsınız eşinle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?