2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bosver ya takilma haline sukret.kizda mide bulantisindan agzima fircayi sokamiyodum cocuk fircasi macunu almistim yine fircalayamiyodum.disini fircalayabiliyosan curumuyosa gerisini hic dert etme.
Öğürsemde ilk günden beridir fırçalıyorum canım benm takıntım var gözümden yaş geliyo ama yinede devam
ben havluyla biraz dolaşıyorm. ama kurutmazsam tam tepem yapış yapış iğrenç oluyo. çok azda olsa kurutmam lazım. uçları nemli kalırsada ya örüyorum ya topluyorum yoksa ne uyuyabiliyorum nede terden durabiliyorum hele ilk evlendiğimiz zamanlar utancımdan saçlarımı kurutamıyodum diye sabaha kadar uyuyamıyodum
Neden oluyor bu Hassas lik anlamadım hep hamileliğin ilk aylarında esin sana kokacak yatamicaksin yanında falan diyorlardı allaha şükür şimdiye kadar öyle bişey olmadı ama kendim den nefret ediyorum şu sıra
ay o hassaslığı yaşadım ama yinede direndim adam soğumasın diye. bugün nefesim kokuyo gibi geldi ona taktım
bende kasılıyorum canım ya midem acıyo öksürünce

Aslında ben hamileliğim boyunca pek alınganda hissetmedim kendimi ama bir de bunu çevreme sormam lazım tabi hani kötü bir haber gelecekmiş gibi hisseder ve iç sıkıntısı yaşarsın ya öyle benimkisi.
yaaa aynı canım Allah hayır etsin içimde bi sıkıntı var diyorum eşime sürekli.. Birde derin derin nefesler aldırıyor bu sıkıntı. Daha önceleri bende de alınganlık yoktu da bu haftadır iç sıkıntısıyla birlikte nüksetti geçer inşallah bi an önce çünkü hiç bişey yapmak içimden gelmiyor böylede hayat çekilmez yani

senin işin daha zormuş o zaman canım yaaa izne çıksakta kurtulsak hayırlısıyla en azından evimizde rahat rahat duşumuzuda yaparız yatar devrilirizde oh :))

yaa bugun carsiya gittim hediyelik bakim diyee allahim soylee aaa buda cok guzelmiz dedigim hic olmadi bide ustelik en eski modeller bile en dusuk 3lira vallahi instagram daha uygun yaa :) ayyy bide gosterdigim bi bi modele kv cocuklar buna bayilir demezmi anne cocuklara vermicez o kadar para vercem daha cocuk evden cikmadan bunu kirad madem bisey yaptirmiyim ben dedim tamam cocuklara vermiceksinde cocuklar bunu cok severler diyor allah askina yenidogmus bebeginoldugu evde disardan bi cocugun ne isi var vallahi cocugumu yatak odasina kilitliycem kinseye gostermiycsm hayir eve gidince cocuguna vermek isteyen verir ama gozumun onunde kirilirsa cok uzuluyorum yanii kizlar yanlis mi dusunuyorum bilemiyorum yaa

Büyük konusmiyim en son zor hamile kalirim asla kaza ile hamile kalmam dedim sonuc hamileyim
Allahin isine karismam nasipte neyse o

Yaaa aynı bizim gelinimiz gibisin 3 çocuğu var 3 de kaza spiral var ve dün diyor ki canı bir şeyi çok çekmiş ya ben ikinci de böyleydim çok korkuyırum diyor Hiç bir sorun olamayıp hamile kalamayanlar oluyor ya cnm sizdeki bu sürecin tersi sanrım. Allahım olmayanlara da nasip etsin inşalllah.

İşte tam olarak anlattığın gibiyim. Dün can sıkıcı bir telefon görüşmesinden sonra kaldı bu duygu üstümde. Yarına toparlarız inşallah cnm.

Ben o zaman direk bir yudum gaviscon içiyorum hemen toparlıyor midem. Yoksa istifraya kadar gidiyordu ucu.

ilk öğrendiğim değer 54 3. gün 316 olmuş cinsiyet erkek, 2'li test hcg si için 50 altı ve üstü olarak cinsiyet tahmini yapıyorlar, ben de o da tutmadı, bunlar doğruluğu olan şeyler değil.

Allah aşkına kazayla nasıl hamile kalınıyor biri bana anlatsin 8 sene uğraştım yok yok ciddi merak ediyorum doğal yolla hamile kalmayı
Bi kaç ay 4 sene boyunca bazı aylarda bende çok çabaladım . İnternete araştırmadigim yöntem kalmadı denedik falan . En son evliliğim sallanıyor kesinlikle istemiyorum diyip korunduk. Tabi genelde korunduk esim korunuyor bu arada.. korunsakta 1 gün geçince acaba mi falan diyodm basıp olmuyordu . En son öyle saçma bi haldeyim ki boşanalim demek için fırsat kolluyorum eşime ağlıyorum zirliyorum bitti kesin falan benim için diyorum . Ve o ay bi öğrendim hamile kalmışım korundu eşim. O ay sadece 1 kere ilişki oldu ve yumurtlamayla alakasız bi dönem çok isteksiz iki taraf zorla olmuş gibi olmuştu. Rabbim nasip etti ❤ mucize gibi geldi. Demekki prezervatifler patlak olabiliyormuş. Bende daha önceden çok dalga geçmiştim ama başıma geldi .

Kizinda oglunda varmis. Hangisi olursa olsun uzulme onemli olan saglikli sihhatli hayirli evlat olmasi. Cocuk bu tabiki kendi cinsiyetinde kardes ister. Elalem bu bos konusur. Ne olursa olsun dusunmeye calis bunu. Rabbim hayirli evlat versin de gerisi hiic onemli degil

Valla çok beğendim çok tatlıymış
Boyum 155 zaten

Şunu aldım dün lcw de 30 tl idi.
Senin gösterdiğn gibi olanlara da bakıcam :)
Eki Görüntüle 2176643
Guzek gunlerde giyersin insallah canim. Hamile elbisleri bana cok uzun oluo. Normal elbiseleri dene cok memnun kalacaksin. Giydigim tek hamile elbisesi ogluma hamileligimden kalma. Benim boyum da 158 bide gobegimizin son evredsinde sonbahar olacak elbise giymemiz zor olur. O yizden simdi guzel guzel elbiseler alip hamilelikten sonra da giyme sansimizi kullanmak daha cazip geliyor bana :)

senin işin daha zormuş o zaman canım yaaa izne çıksakta kurtulsak hayırlısıyla en azından evimizde rahat rahat duşumuzuda yaparız yatar devrilirizde oh :))
Valla şuan onu istiyorum artık tıkanıyorum. İşten geldim koştur koştur yemek yapıyorum bide ablam babamda. İstiyo ki her akşam oraya gideyim. Zaten tatillerin hepsini burada geçiryo. Daha evine döndüğü 1 hafta olmuştu geri geldi. Ruhumu darlıyolar ya. Yemeğin varmı demezler ama işten çıktığım gibi buraya gelcenmi diyo deliricem kalp kırıcam sonunda iyice bunaldım herşeyden..
Ben o zaman direk bir yudum gaviscon içiyorum hemen toparlıyor midem. Yoksa istifraya kadar gidiyordu ucu.
Ben istifra edemiyorm canım bulandığıyla kalıyo
Kızz yanlış anlama beni ama evlilik sallantıdayken boşanmayı düşünüyoken ne güzel kaza olmuş o öyle
Şaka bi yana rabbim nasip ederse el alır yel alır sel alır, rabbim nasip ederse el getirir yel getirir sel getirir. Nasibiniz o zamanaymış.. peki şimdi nasılsınız eşinle?

Esinin lafina bayildim ne guzel cok cocuk dusuncesi ben daha birine bakabilir miyim yetebilir miyim dusuncesindeyim. 1 2 yil sonra hamile kalmak istiyorum diye yirtiniyomusum bide ahh ahha hayirlisi olsun. Yap kiz 3te yetmez 5 tane

Gecmis olsun bilirim o krizleri ben hamilelik basindan beri yasiyorum

Yaptirip millete dagitacagin hediyelik mi kirilir anlamadim kiz

Esinin lafina bayildim ne guzel cok cocuk dusuncesi ben daha birine bakabilir miyim yetebilir miyim dusuncesindeyim. 1 2 yil sonra hamile kalmak istiyorum diye yirtiniyomusum bide ahh ahha hayirlisi olsun. Yap kiz 3te yetmez 5 tane

Ayy sorma zaten eşim 5diye tutturuyor ama Allah için babalığı da hak ediyor çok destek oluyor bana
Sana da Rabbim inşallah atanamayinca nasip eder de maddi manevi şartların iyi olursa istersin ikinciyi bence :) insan özlüyor valla...

Allah aşkına kazayla nasıl hamile kalınıyor biri bana anlatsin 8 sene uğraştım yok yok ciddi merak ediyorum doğal yolla hamile kalmayı

Anlatayim aklinda yokken oluyo ben tam 7 ay bebek denedim olmadi. En sonunda esim sperm tahlili vercekti bende artik cocuk istemedigimi erken oldugunu farkettim. Tamamen aklimdan cikti o ay gezmelere turlara bi suru yolculuga karistim ve sonuc hamileydim. Ogrendigimde inanamadim ve sok gecirdim. Benim cocugum olamaz bile dedim. Esimde inanamadi o kadar cok sallamisiz ki olmicak diye. Ilk 3 ay ise hep hata mi acaba diye dusundum cok zor alistim hamilelige. Iki turlusu de zormus ama hamile kalmayi beklemekte habersiz hamile kalmakta... Ikisi de ayri zor ve surecleri cook farkli

Yok kuzu bunu yapayim 2 yil tatilde olcam ben. Gerci nasip kismet bilinmez ne olacagi. Ahh ahh atanmak dedin de yarami destin ama esin babaligi iyiyse sen adami dinle yap yine 5le kalabaliklik guzel seydir eminim hos ben kardes istemiyodum iktidar benim olsun diye de bakalim kizim nasil olcak

yok canım niye yanlış anlıym bilmem son veda gibi oldu galiba , belki son şansımız bu bizim uyarı geldi . O zamanlara göre daha iyi insalalh dahada iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…