- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Son nokta atışıyok canım niye yanlış anlıym bilmem son veda gibi oldu galiba , belki son şansımız bu bizim uyarı geldi . O zamanlara göre daha iyi insalalh dahada iyi olur.
:)) benimde oluyor öyle bazen. suan yerleride genis kendilerini niye top gibi sıkarlar anlamam gezin dolasin rahatcaBen bebiş bugün top böceği gibi top oldu korktum alien gibiydi :)
Mini yaz çekimimizden merhaba teyzeleridarisi yenidogan cekimlerize 1.yas gunu cekimlerinize diyorum :)Eki Görüntüle 2176811 Eki Görüntüle 2176812
Ben bebiş bugün top böceği gibi top oldu korktum alien gibiydi :)
Mini yaz çekimimizden merhaba teyzeleridarisi yenidogan cekimlerize 1.yas gunu cekimlerinize diyorum :)Eki Görüntüle 2176811 Eki Görüntüle 2176812
İnşallah amin canımSon nokta atışı
İnşallah daha iyi olur canım rabbim gönlüne göre versin
Ay maşallah Allah bağışlasınMini yaz çekimimizden merhaba teyzeleridarisi yenidogan cekimlerize 1.yas gunu cekimlerinize diyorum :)Eki Görüntüle 2176811 Eki Görüntüle 2176812
Onun totişini ısırırım
kuzum ben kirilmasina takilmiyorum bana cocuklar cayilir diyor cocuklarin eline veririz diyor benim takildigimYaptirip millete dagitacagin hediyelik mi kirilir anlamadim kiz
kuzum ben kirilmasina takilmiyorum bana cocuklar cayilir diyor cocuklarin eline veririz diyor benim takildigim
ayy oyle yaptircam artik doya doya dagitsin :) bide poset aldiydim sozde herkese 1 er veririm diye ailede herkesin iki cocugu var zaten hedoyelik yaptirsam yetmicek galibaSadece cikolata yaptir o zaman doya doya yesinler
Bende dünden önce erzak dolabim var 3 rafli onu bosalttim icini temizledim yerlestirdim. Buzdolabim karismisti iyice icini bosalttim tekrar duzenleyip yerlestirdim. Toplamda 2,saatimi almistir gece sabaha kadar hem karnim agridi hem bacaklarim agridi. sonra üzülüyorum hic biseye yetemiyorum diye.Kızlar biraz iş yapayım dedim şimdi ağrım var. Yaptığımda da bir şey yok. Mutfağı salonu ve arayı sürürdüm bi de tuvaleti yıkadım. Daha ilk çocukta bu kadar kötüleyeceksem yandım gerçekten.
Geçmiş olsun, Panik ataklı hamilelerin konusu da vardı onlar yardımcı olur atak halleri için @Emilyslittlepeanut panik atak geçiriyor muydun?Bayanlar aramızda panikatak hastaları vardı. Gebelikte hiç atak yaşadınız mı?
Benim teshisi konmuş bir durumum yok ama senede bir-iki kere yaşarım.
Cumartesi akşamı bir atak geçirdim. Sanırım geçirdiğim en ağır atak bu oldu.
Pamuk şekeri modu çok uzun sürmedi anlayacağınız. ...
Bende 2 kere yaşadım hamileliğimde , teşhis konulmuştu ama devam etmedim şuan iyiyim . Moralim bozulunca atak getcirene kadar ağlıyorum sonrası berbat oluyo zatenBayanlar aramızda panikatak hastaları vardı. Gebelikte hiç atak yaşadınız mı?
Benim teshisi konmuş bir durumum yok ama senede bir-iki kere yaşarım.
Cumartesi akşamı bir atak geçirdim. Sanırım geçirdiğim en ağır atak bu oldu.
Pamuk şekeri modu çok uzun sürmedi anlayacağınız. ...
Beyaz mobilya sonuçta niye olmasın ki gayet uygun.Mobilya konusunda kafayı yemek üzereyim kızlar 2 haftaya kadar karar verip almış olacağız bi model daha gördüm ama erkek bebeğe olur mu bilmiyorum fikirlerinizi belirtirmisiniz
Oymali gibi olduğu için karar veremedim bunun fiyatı çok uygun geldi bana hem çok ta beğendim ama kız gibi diye düşünülür mu bilemedimBeyaz mobilya sonuçta niye olmasın ki gayet uygun.
O pembeyle tamamlamış diye sana öyle geliyor, maviyle de gayet erkek bebek odası olur.Oymali gibi olduğu için karar veremedim bunun fiyatı çok uygun geldi bana hem çok ta beğendim ama kız gibi diye düşünülür mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?