2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende dünden önce erzak dolabim var 3 rafli onu bosalttim icini temizledim yerlestirdim. Buzdolabim karismisti iyice icini bosalttim tekrar duzenleyip yerlestirdim. Toplamda 2,saatimi almistir gece sabaha kadar hem karnim agridi hem bacaklarim agridi. sonra üzülüyorum hic biseye yetemiyorum diye.

Bayanlar aramızda panikatak hastaları vardı. Gebelikte hiç atak yaşadınız mı?

Benim teshisi konmuş bir durumum yok ama senede bir-iki kere yaşarım.

Cumartesi akşamı bir atak geçirdim. Sanırım geçirdiğim en ağır atak bu oldu.

Pamuk şekeri modu çok uzun sürmedi anlayacağınız. ...

Geçmiş olsun, Panik ataklı hamilelerin konusu da vardı onlar yardımcı olur atak halleri için @Emilyslittlepeanut panik atak geçiriyor muydun?

Bende 2 kere yaşadım hamileliğimde , teşhis konulmuştu ama devam etmedim şuan iyiyim . Moralim bozulunca atak getcirene kadar ağlıyorum sonrası berbat oluyo zaten hastaneye gitmeden engel olabildim kendime ama bebeğim 3 4 gün çok kasldi benim yüzümden. Grup var bak istersen yada doktora bir danış bence

Mobilya konusunda kafayı yemek üzereyim kızlar 2 haftaya kadar karar verip almış olacağız bi model daha gördüm ama erkek bebeğe olur mu bilmiyorum fikirlerinizi belirtirmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20180806-212520.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20180806-212517.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20180806-212513.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20180806-212508.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…