2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

İnsan gerçekten kendini yetersiz hissediyor içten içe yarın çocuk doğunca halim ne olacak diye düşünmeye başlıyorum

Nazar değdi desene... şuan nasılsın? Bebiş nasıl
Mobilya konusunda kafayı yemek üzereyim kızlar 2 haftaya kadar karar verip almış olacağız bi model daha gördüm ama erkek bebeğe olur mu bilmiyorum fikirlerinizi belirtirmisiniz
Pinkocuğumun dediği gibi mavi ile tamamladığında gayet iyi durur

Adaşım ben yaklaşık 13 yıllık panik ataklıyım. Hamileliğimde 2-3 kez oldu ama hafif atlattım. Neler yaşadın sen.

Mobilya konusunda kafayı yemek üzereyim kızlar 2 haftaya kadar karar verip almış olacağız bi model daha gördüm ama erkek bebeğe olur mu bilmiyorum fikirlerinizi belirtirmisiniz

İşleme olunca kız çocupuna uygun olarak algılayabilirsin cnm ama odada komple hayal et maviler ile. Gayet güzel olur.

Teshisim yok hamilelik oncesinde de hic yasamadim. Ama hamilelikte bir kere basima geldi. Cok fazla stres yuklendigim bi donemdi. O halimle araba kullanip saglik ocagina gittim. Nabzim 150 tansiyonum 15 8 uykularimda cok bozulmustu. O surecte vucut error verdi sanirim. Sonra bidaha yasamadim. Senide bir olaymi tetikledi

Yok ben ilk oglumu 1,5 sene bekledim sebebsiz gebe kalamiyordum.
2. Side 6 ayda oldu bu surpriz yumurta oldu ondan basta zor hamile kalirim dedim.
Amin cnm Allah herkese nasip etsin inşaallah.

Nazar değdi desene... şuan nasılsın? Bebiş nasıl

Pinkocuğumun dediği gibi mavi ile tamamladığında gayet iyi durur

Mavi yerine gri düşünüyorum aslında kombinim o yönde olcak . Olur diyorsunuz dimi eşime ona göre göstericem çok sağolun

İnsan gerçekten kendini yetersiz hissediyor içten içe yarın çocuk doğunca halim ne olacak diye düşünmeye başlıyorum
Agrilar sancilar cok normal bunlari yetersizim die algilamayin. Cocuk dogdugunda en azindan bedenen rahat olucaksiniz. Ilk hamileligimde kendimi cok dinlerdim. Bunda hic dinlemiorum. Cumartesi gunu 6 saat araba kullandim izmire geldim oglanla simdi hergun bi plaj geziyoruz. Bugun dalgalarin tokatlarindan kiz bayildi heral icerde :)) bide kumdan kale yaparken haslanmisim yattigim yeri bilemicem :)) ama evlatlariniz bi dogsun on kaplan gucunde olacaksiniz inanin buna. Kendinizi uzmeyin bol bol tembellik yapip dinlenin bu gunler bi daha gelmicek.

Allah aşkına kazayla nasıl hamile kalınıyor biri bana anlatsin 8 sene uğraştım yok yok ciddi merak ediyorum doğal yolla hamile kalmayı
Valla anlatilmaz yasanir diyim ne diyim ,nasil oldu bende anlamadim
Senin gibi bende merak ederdim kaza ile nasil olur diye.
Ben 1 yil yada 6 ayda anca gebe kalabiliyordum Rabbimin isi iste isteyen herkesin olur insaAllah.

Geçmiş olsun, Panik ataklı hamilelerin konusu da vardı onlar yardımcı olur atak halleri için RagnarLodbrok panik atak geçiriyor muydun?
Evet geçiriyorum maalesef. Hatta kadın doğumcumla konuştum. Psikiyatri polikliniğine gittim. Orda ilaç vs konuştu ben kullanmak istemediğim için sadece 1 seferlik tavsiye niteliğinde gittim. Nefes egzersizi önerdi. Çok şükür o günden beri ufak atakçıkların dışında ağır bi atak geçirmedim telkin ediyorum kendimi. Hatta normal doğum bile düşünüyorum artık.

Maşallah ilerleme süper O Oyhan

Selam kızlar
Ben yine duygusal moddayım. Bir ağladım mı duramıyorum ya. Ağlamam ağlamam ağladım mı da tam ağlıyorum.
İlk doğumum erken olmuştu buda erken olursa düşüncesi geliyor aklıma. Ya bana bişey olursa kızım napcak bensiz. Oğlum daha minnacık.
Bu düşünceleri kendi içimde yaşıyorum belki sizlerle paylaşırsam biraz rahatlarım diye yazıyorum kızlar.

Selam kızlar,goz gezdirirken topiklere panik atak mevzusunu gördüm.bende panik atak hastasiyim.32 haftalik hamileyim ve başından beri cok fazla atak yaşadım.nabız hep tavan bende.oyleki kalp atislarimi dahi duyabiliyorum kulaklarimla.ama alistim buna.baslarda cok fazla olurken simdi ayda 3 4 defa flaan yokluyor.sanirim aliskanlik olunca atak geldiginde kendimi cok kasmiyorum.nefes almaya calisiyorum derin derin.sizde evham yapmayin.ataklar geldiginde ne kadar sakin olursaniz o kadar cabuk atlatirsiniz

Benim bir arkadasim vajinusmus du ayni zamanda panik atakliydi. Normal dogum yapti sorunsuz. Biraz fazla bagirdi sadece:))

Ne yapiyoruz evrene olumlu msjlar gonderioruz kotu dusunceleri kovuyoruz. Kis kis cinler kis kis

Benim bir arkadasim vajinusmus du ayni zamanda panik atakliydi. Normal dogum yapti sorunsuz. Biraz fazla bagirdi sadece:))
Maşallah cesaretine hayran kaldım bende atlattım vajinismus ama normal doguma asla cesaretim yok yine aynı şeyleri yaşarım diye düşünüyorum

Cnm yapma böyle. Hem kendini hem bebeğini yıpratıyorsun. Ağla istediğin kadar ağla bence ruhsal detoks ağlamak ama bu negatif düşüncelere saplanıp kalarak değil. Atmaya çalış kafandan.meditasyon yap cnm. Uzan biraz ve derin nefes al sonra nefes alışverişini saymaya çalış 10 a kadar say başa dön. Umarım işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…