- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Sağol gerçekten fikir çok önemli benim içinO pembeyle tamamlamış diye sana öyle geliyor, maviyle de gayet erkek bebek odası olur.
Bende dünden önce erzak dolabim var 3 rafli onu bosalttim icini temizledim yerlestirdim. Buzdolabim karismisti iyice icini bosalttim tekrar duzenleyip yerlestirdim. Toplamda 2,saatimi almistir gece sabaha kadar hem karnim agridi hem bacaklarim agridi. sonra üzülüyorum hic biseye yetemiyorum diye.
Nazar değdi desene... şuan nasılsın? Bebiş nasılBayanlar aramızda panikatak hastaları vardı. Gebelikte hiç atak yaşadınız mı?
Benim teshisi konmuş bir durumum yok ama senede bir-iki kere yaşarım.
Cumartesi akşamı bir atak geçirdim. Sanırım geçirdiğim en ağır atak bu oldu.
Pamuk şekeri modu çok uzun sürmedi anlayacağınız. ...
Pinkocuğumun dediği gibi mavi ile tamamladığında gayet iyi dururMobilya konusunda kafayı yemek üzereyim kızlar 2 haftaya kadar karar verip almış olacağız bi model daha gördüm ama erkek bebeğe olur mu bilmiyorum fikirlerinizi belirtirmisiniz
Bayanlar aramızda panikatak hastaları vardı. Gebelikte hiç atak yaşadınız mı?
Mobilya konusunda kafayı yemek üzereyim kızlar 2 haftaya kadar karar verip almış olacağız bi model daha gördüm ama erkek bebeğe olur mu bilmiyorum fikirlerinizi belirtirmisiniz
Bayanlar aramızda panikatak hastaları vardı. Gebelikte hiç atak yaşadınız mı?
Yaaa aynı bizim gelinimiz gibisin3 çocuğu var 3 de kaza spiral var ve dün diyor ki canı bir şeyi çok çekmiş ya ben ikinci de böyleydim çok korkuyırum diyor Hiç bir sorun olamayıp hamile kalamayanlar oluyor ya cnm sizdeki bu sürecin tersi sanrım. Allahım olmayanlara da nasip etsin inşalllah.
İşte tam olarak anlattığın gibiyim. Dün can sıkıcı bir telefon görüşmesinden sonra kaldı bu duygu üstümde. Yarına toparlarız inşallah cnm.
Nazar değdi desene... şuan nasılsın? Bebiş nasıl
Pinkocuğumun dediği gibi mavi ile tamamladığında gayet iyi durur
Mavi yerine gri düşünüyorum aslında kombinim o yönde olcak . Olur diyorsunuz dimi eşime ona göre göstericem çok sağolunAdaşım ben yaklaşık 13 yıllık panik ataklıyım. Hamileliğimde 2-3 kez oldu ama hafif atlattım. Neler yaşadın sen.
İşleme olunca kız çocupuna uygun olarak algılayabilirsin cnm ama odada komple hayal et maviler ile. Gayet güzel olur.
Agrilar sancilar cok normal bunlari yetersizim die algilamayin. Cocuk dogdugunda en azindan bedenen rahat olucaksiniz. Ilk hamileligimde kendimi cok dinlerdim. Bunda hic dinlemiorum. Cumartesi gunu 6 saat araba kullandim izmire geldim oglanla simdi hergun bi plaj geziyoruz. Bugun dalgalarin tokatlarindan kiz bayildi heral icerde :)) bide kumdan kale yaparken haslanmisim yattigim yeri bilemicem :)) ama evlatlariniz bi dogsun on kaplan gucunde olacaksiniz inanin buna. Kendinizi uzmeyin bol bol tembellik yapip dinlenin bu gunler bi daha gelmicek.İnsan gerçekten kendini yetersiz hissediyor içten içe yarın çocuk doğunca halim ne olacak diye düşünmeye başlıyorum
Mavi yerine gri düşünüyorum aslında kombinim o yönde olcak . Olur diyorsunuz dimi eşime ona göre göstericem çok sağolun
Karnımın hep sağında sol hep boş. Sanırım doğuma kadar da böyle gidecek. :)Ayy cnm alemsin. Bence ortam dar geliyor ve esnetmeye çalışıyorlar. İçimden gelen hisler bunlar
Maşallah Allah nazarlardan saklasın cmn
Valla anlatilmaz yasanir diyim ne diyim ,nasil oldu bende anlamadimAllah aşkına kazayla nasıl hamile kalınıyor biri bana anlatsin 8 sene uğraştım yok yok ciddi merak ediyorum doğal yolla hamile kalmayı
Evet geçiriyorum maalesef. Hatta kadın doğumcumla konuştum. Psikiyatri polikliniğine gittim. Orda ilaç vs konuştu ben kullanmak istemediğim için sadece 1 seferlik tavsiye niteliğinde gittim. Nefes egzersizi önerdi. Çok şükür o günden beri ufak atakçıkların dışında ağır bi atak geçirmedimGeçmiş olsun, Panik ataklı hamilelerin konusu da vardı onlar yardımcı olur atak halleri içinRagnarLodbrok panik atak geçiriyor muydun?
Maşallah ilerleme süper O OyhanEvet geçiriyorum maalesef. Hatta kadın doğumcumla konuştum. Psikiyatri polikliniğine gittim. Orda ilaç vs konuştu ben kullanmak istemediğim için sadece 1 seferlik tavsiye niteliğinde gittim. Nefes egzersizi önerdi. Çok şükür o günden beri ufak atakçıkların dışında ağır bi atak geçirmedimtelkin ediyorum kendimi. Hatta normal doğum bile düşünüyorum artık.
Benim bir arkadasim vajinusmus du ayni zamanda panik atakliydi. Normal dogum yapti sorunsuz. Biraz fazla bagirdi sadece:))Evet geçiriyorum maalesef. Hatta kadın doğumcumla konuştum. Psikiyatri polikliniğine gittim. Orda ilaç vs konuştu ben kullanmak istemediğim için sadece 1 seferlik tavsiye niteliğinde gittim. Nefes egzersizi önerdi. Çok şükür o günden beri ufak atakçıkların dışında ağır bi atak geçirmedimtelkin ediyorum kendimi. Hatta normal doğum bile düşünüyorum artık.
Ne yapiyoruz evrene olumlu msjlar gonderioruz kotu dusunceleri kovuyoruz. Kis kis cinler kis kisSelam kızlar
Ben yine duygusal moddayım. Bir ağladım mı duramıyorum ya. Ağlamam ağlamam ağladım mı da tam ağlıyorum.
İlk doğumum erken olmuştu buda erken olursa düşüncesi geliyor aklıma. Ya bana bişey olursa kızım napcak bensiz. Oğlum daha minnacık.
Bu düşünceleri kendi içimde yaşıyorum belki sizlerle paylaşırsam biraz rahatlarım diye yazıyorum kızlar.
Maşallah cesaretine hayran kaldım bende atlattım vajinismus ama normal doguma asla cesaretim yok yine aynı şeyleri yaşarım diye düşünüyorumBenim bir arkadasim vajinusmus du ayni zamanda panik atakliydi. Normal dogum yapti sorunsuz. Biraz fazla bagirdi sadece:))
Selam kızlar
Ben yine duygusal moddayım. Bir ağladım mı duramıyorum ya. Ağlamam ağlamam ağladım mı da tam ağlıyorum.
İlk doğumum erken olmuştu buda erken olursa düşüncesi geliyor aklıma. Ya bana bişey olursa kızım napcak bensiz. Oğlum daha minnacık.
Bu düşünceleri kendi içimde yaşıyorum belki sizlerle paylaşırsam biraz rahatlarım diye yazıyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?