Allah korusun, erken doğum kaç haftalıktı?Selam kızlar
Ben yine duygusal moddayım. Bir ağladım mı duramıyorum ya. Ağlamam ağlamam ağladım mı da tam ağlıyorum.
İlk doğumum erken olmuştu buda erken olursa düşüncesi geliyor aklıma. Ya bana bişey olursa kızım napcak bensiz. Oğlum daha minnacık.
Bu düşünceleri kendi içimde yaşıyorum belki sizlerle paylaşırsam biraz rahatlarım diye yazıyorum kızlar.
Cnm yapma böyle. Hem kendini hem bebeğini yıpratıyorsun. Ağla istediğin kadar ağla bence ruhsal detoks ağlamak ama bu negatif düşüncelere saplanıp kalarak değil. Atmaya çalış kafandan.meditasyon yap cnm. Uzan biraz ve derin nefes al sonra nefes alışverişini saymaya çalış 10 a kadar say başa dön. Umarım işe yarar.
Allah korusun, erken doğum kaç haftalıktı?
Masallah sana güzellik bahtin saglikli mutluluk dolsunMini yaz çekimimizden merhaba teyzeleridarisi yenidogan cekimlerize 1.yas gunu cekimlerinize diyorum :)Eki Görüntüle 2176811 Eki Görüntüle 2176812
Insallah kotu birsey yoktur oda gebelik şekerinden bahsediyordu en sonmavimilena_ sessiz sedasız üyelik iptali yaptırmış, inşallah kötü birşey yoktur, bebeği de kendisi de çok iyidir, ziyaretçi olarak bizi okuyordur.
Suan hamilelikten böyleyiz bence bebeklerimiz gelince eskisinden daha enerjik olcaz. 10 kaplan gücünde olcaz evelAllah :) Beni normalde sabahin 6 sinda hic bir kuvvet yatagimdan cikaramazdi dügün günümde bile uykumu aldim yaniİnsan gerçekten kendini yetersiz hissediyor içten içe yarın çocuk doğunca halim ne olacak diye düşünmeye başlıyorum
Canim yaaa nekadar masumlar böle kırkbirkere masallah fıstıgaMini yaz çekimimizden merhaba teyzeleridarisi yenidogan cekimlerize 1.yas gunu cekimlerinize diyorum :)Eki Görüntüle 2176811 Eki Görüntüle 2176812
Ben de ilk oğlumda aylarca hormon tedavisi gördüm. Hep öyle olacak sanıyordum. Kazara hamile kalmak ne demek, kınayım da başıma gelsin diyordum nasip olunca oluyormuş.Allah aşkına kazayla nasıl hamile kalınıyor biri bana anlatsin 8 sene uğraştım yok yok ciddi merak ediyorum doğal yolla hamile kalmayı
Maşallah hayatı boyunca hep gülsün.Mini yaz çekimimizden merhaba teyzeleridarisi yenidogan cekimlerize 1.yas gunu cekimlerinize diyorum :)Eki Görüntüle 2176811 Eki Görüntüle 2176812
Selam kızlar
Ben yine duygusal moddayım. Bir ağladım mı duramıyorum ya. Ağlamam ağlamam ağladım mı da tam ağlıyorum.
İlk doğumum erken olmuştu buda erken olursa düşüncesi geliyor aklıma. Ya bana bişey olursa kızım napcak bensiz. Oğlum daha minnacık.
Bu düşünceleri kendi içimde yaşıyorum belki sizlerle paylaşırsam biraz rahatlarım diye yazıyorum kızlar.
Bende surekli esimi kaybedersek ne yapariz modundayim.ya oglunu sevemezse hic,ya dogmadan esimi kaybedersem ...hep bu var kafamda eve gelene kadar huzursuzum...hamilelik hormonlari hepimize iyice baski yapiyo bu araSelam kızlar
Aynen. Afiyet olsun bi meyve de ben yedim.
Katiliyorum canim sana ayyy benim de annem babam ole bi alinganlarki sormayin bisey soyluyolar isime gelmiyor sinir oluyorum soleyince laf soyluyolar hele babam hemen tartismaya geciyo zannedersin hamile hormonlarini o salgiliyo sinir oluyorum ama yaaBen de kırılgan olmaya başladım ama etraftakiler benden de kırılgan . Her lafimin altında başka bir şey arayan arkadaşımı hayatimdan çıkardım devamlı kırılıyor ve dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış modda geziyorum ben.
Herkes benden daha cok hamile gibi davraniyor olmadığı halde.
insanlari nazlamak hiç bu kadar
Yorucu gelmedi hayatımda sanırım bu da hamilelikten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?