2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah korusun, erken doğum kaç haftalıktı?

Teşekkür ederim canım
Şimdi daha iyiyim ağlamak gerçekten iyi geldi.
Hormonlar tavan olur olmadık şeyler düşündürüyor insana. Açıkçası biraz da canım sıkkındı.

İnsan gerçekten kendini yetersiz hissediyor içten içe yarın çocuk doğunca halim ne olacak diye düşünmeye başlıyorum
Suan hamilelikten böyleyiz bence bebeklerimiz gelince eskisinden daha enerjik olcaz. 10 kaplan gücünde olcaz evelAllah :) Beni normalde sabahin 6 sinda hic bir kuvvet yatagimdan cikaramazdi dügün günümde bile uykumu aldim yani Suan bebegin kontrollerine sabah erken gidiyoruz gece kacta yatarsam yatiyim sabah 5 te ayaktayim. Dogunca dahada guclu kuvvetli olcaz insallah merak etme :)

Panik atak konusunda bi fikriim yok yasayanlara allah sabir versin muhtemelen zordur yasayan bilir ancak. Hebehubele canim beyaz mobilya sonucta ne renkle kombin edersen ona uyar benim oglumuunda besigi beyaz alt cekmecelerini mavi yaptirdim iki tanesi mavi iki tanesi gri ona gorede icini dösedim guzel gorunuyor yani . Desaa canim bende bugun agla agla canim cikti duygusala bagladik sanirim okadar yoruldumki iki gundur dedim aksam 5 uzanim dinlenim yok uzanmicakmisim benim oglan kalk diyo o yaticakmis hadi kalkiyom onu yatiriyom bu seferde durmuyo kipir kipir tepemde gezicekmis ayesliydi bu gun yine sikintisi var belli uyutim diye bdaktim gozunun icine uyumadi uyusa dinlenirdimde ki halaa mizmiz yarim saatte bi uyaniyo dayanamadim iste agladim bu seferde dudaklarini buktu beni seviyor onada uzuldum bu sefer .bende kendimi ahtopot gibi goruyorum afedersiniz 7 de kalkiyorum aksam 9 da popomu zor koyuyorum yere o derece esiim bitarafta oglum bi tarafta neyse insallah bugunlerde gecicek.yarin saglik ocagina hidicem tokluk sekerime baktircam dr istemisti yaptirim bakim kesin tavan cikarda bakalim gorucez .bide bende de alinganlik basladi herseye herkese aliniyorum vede kiriyorum engel olamiyorum kendime simdide yattigim yerde kuruyorum resmen o bunu dedi bu sunu yapti diye sonrada uykum kaciyo .neyse optum hepinizi iyigeceler

Allah aşkına kazayla nasıl hamile kalınıyor biri bana anlatsin 8 sene uğraştım yok yok ciddi merak ediyorum doğal yolla hamile kalmayı
Ben de ilk oğlumda aylarca hormon tedavisi gördüm. Hep öyle olacak sanıyordum. Kazara hamile kalmak ne demek, kınayım da başıma gelsin diyordum nasip olunca oluyormuş.

Mini yaz çekimimizden merhaba teyzeleri darisi yenidogan cekimlerize 1.yas gunu cekimlerinize diyorum :)Eki Görüntüle 2176811 Eki Görüntüle 2176812
Maşallah hayatı boyunca hep gülsün.

Üzmeyin boşuna kendinizi. Hiçbirimiz ne olacağını bilmiyoruz ki. İnşallah hepimiz bebeklerimizle güzel güzel pozlarımızı paylaşacağız zamanı gelince.

Ben de kırılgan olmaya başladım ama etraftakiler benden de kırılgan . Her lafimin altında başka bir şey arayan arkadaşımı hayatimdan çıkardım devamlı kırılıyor ve dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış modda geziyorum ben.

Herkes benden daha cok hamile gibi davraniyor olmadığı halde.
insanlari nazlamak hiç bu kadar
Yorucu gelmedi hayatımda sanırım bu da hamilelikten...

Bende surekli esimi kaybedersek ne yapariz modundayim.ya oglunu sevemezse hic,ya dogmadan esimi kaybedersem ...hep bu var kafamda eve gelene kadar huzursuzum...hamilelik hormonlari hepimize iyice baski yapiyo bu ara
Gececek az kaldi kucagimiza alinca hatirlamiycaz bile bunlari

Uyuyamadim valla
Biz uyurken dolar 5.25 olmus icime oturdu
Bebeklerimiz olcak ister istemez endiseleniyorum cocuklarimizi nasil bir gelecek bekliyor
Allah yardimcimiz olsun

Katiliyorum canim sana ayyy benim de annem babam ole bi alinganlarki sormayin bisey soyluyolar isime gelmiyor sinir oluyorum soleyince laf soyluyolar hele babam hemen tartismaya geciyo zannedersin hamile hormonlarini o salgiliyo sinir oluyorum ama yaa

Günaydın. Ben ve bu saatlerde uyanık olmak normal şartlarda imkansız. Dün anneme geldim. Ben ve kızlarım büyük çekyatta yatıyoruz. Çok sıcak vantilatörü yanıma aldım, arada çalıştırıp serinliyorum ama yetmiyo. Valla insanın kendi evi gibisi yok her yönden. Bayadır gelmiyodum, bu seferde gönül koyuyolar gelmiyorum ye. E geldim ben perişan oldum

Kızlar günaydın

pullubiber Desaa kızlar hormanlardan heralde.bende de benzer düşünceler .2 yil vajinismus belasından sonra yendigim ay hamile kaldım.herkes gibi bebeğimiz bizim için çok çok önemli bir gelişme.o 2 seneye su serpti Rabbimizin emaneti.
Ama gel gör ki Biri evlendiginde Durup durup o zamanlara üzülüyorum. Ya bebeğe bir şey olursa ya bana doğumda bir şey olursa veyahut eşime diyorum sana bir şey olmasın dusuncelerindeyim.ara ara esiyor sonra gidiyor bu dusunceler

Kızlar bugün hocadan randevum var.insaAllah aklımdaki soru işaretleri silinir gider.dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…