Günaydın. Ben ve bu saatlerde uyanık olmak normal şartlarda imkansız. Dün anneme geldim. Ben ve kızlarım büyük çekyatta yatıyoruz. Çok sıcakvantilatörü yanıma aldım, arada çalıştırıp serinliyorum ama yetmiyo. Valla insanın kendi evi gibisi yok her yönden. Bayadır gelmiyodum, bu seferde gönül koyuyolar gelmiyorum ye. E geldim ben perişan oldum
Günaydın canım bana da 7olmadan gün aydıGünaydın kızçeler benim oglanlara gün aydı
Günaydın canımGünaydın❤
Bende surekli esimi kaybedersek ne yapariz modundayim.ya oglunu sevemezse hic,ya dogmadan esimi kaybedersem ...hep bu var kafamda eve gelene kadar huzursuzum...hamilelik hormonlari hepimize iyice baski yapiyo bu ara
Gececek az kaldi kucagimiza alinca hatirlamiycaz bile bunlari
Sabah sabah bravo canim sana ben khvlti hazirlamaya bile usenirken bide yemek yapcam heeeeGünaydın canım bana da 7olmadan gün aydıbi de yemek yaptım akşamlık eşim gececi ben işten gelince kılı kılına yetişiyo diye kendimi yerlerde yuvarlamak istiyorum
Günaydın canım
pullubiber bu dolarla halimiz ne olacak bilmem. Uyanır uyanmaz kurlara bakıyorum.. ki dolarım falanda yok ama bakıp bakıp almadığıma üzülüyorum
Panik atak konusunda bi fikriim yok yasayanlara allah sabir versin muhtemelen zordur yasayan bilir ancak.Hebehubele canim beyaz mobilya sonucta ne renkle kombin edersen ona uyar benim oglumuunda besigi beyaz alt cekmecelerini mavi yaptirdim iki tanesi mavi iki tanesi gri ona gorede icini dösedim guzel gorunuyor yani . Desaa canim bende bugun agla agla canim cikti duygusala bagladik sanirim okadar yoruldumki iki gundur dedim aksam 5 uzanim dinlenim yok uzanmicakmisim benim oglan kalk diyo o yaticakmis hadi kalkiyom onu yatiriyom bu seferde durmuyo kipir kipir tepemde gezicekmis ayesliydi bu gun yine sikintisi var belli uyutim diye bdaktim gozunun icine uyumadi uyusa dinlenirdimde ki halaa mizmiz yarim saatte bi uyaniyo dayanamadim iste agladim bu seferde dudaklarini buktu beni seviyor onada uzuldum bu sefer .bende kendimi ahtopot gibi goruyorum afedersiniz 7 de kalkiyorum aksam 9 da popomu zor koyuyorum yere o derece esiim bitarafta oglum bi tarafta neyse insallah bugunlerde gecicek.yarin saglik ocagina hidicem tokluk sekerime baktircam dr istemisti yaptirim bakim kesin tavan cikarda bakalim gorucez .bide bende de alinganlik basladi herseye herkese aliniyorum vede kiriyorum engel olamiyorum kendime simdide yattigim yerde kuruyorum resmen o bunu dedi bu sunu yapti diye sonrada uykum kaciyo .neyse optum hepinizi iyigeceler
Ben de kırılgan olmaya başladım ama etraftakiler benden de kırılgan . Her lafimin altında başka bir şey arayan arkadaşımı hayatimdan çıkardım devamlı kırılıyor ve dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış modda geziyorum ben.
Herkes benden daha cok hamile gibi davraniyor olmadığı halde.
insanlari nazlamak hiç bu kadar
Yorucu gelmedi hayatımda sanırım bu da hamilelikten...
Daha cok halimiz ne olcak diye korkuyorumGünaydın canım bana da 7olmadan gün aydıbi de yemek yaptım akşamlık eşim gececi ben işten gelince kılı kılına yetişiyo diye kendimi yerlerde yuvarlamak istiyorum
Günaydın canım
pullubiber bu dolarla halimiz ne olacak bilmem. Uyanır uyanmaz kurlara bakıyorum.. ki dolarım falanda yok ama bakıp bakıp almadığıma üzülüyorum
Benimde esim ya sana bisey olursa diyor adami telas sardi. Bebek o kadar onemli degil yine yapariz ama sen cok onemlisin diyo. Adam gizli hamilelik yasiyoKızlar günaydın
pullubiber Desaa kızlar hormanlardan heralde.bende de benzer düşünceler .2 yil vajinismus belasından sonra yendigim ay hamile kaldım.herkes gibi bebeğimiz bizim için çok çok önemli bir gelişme.o 2 seneye su serpti Rabbimizin emaneti.
Ama gel gör ki Biri evlendiginde Durup durup o zamanlara üzülüyorum. Ya bebeğe bir şey olursa ya bana doğumda bir şey olursa veyahut eşime diyorum sana bir şey olmasın dusuncelerindeyim.ara ara esiyor sonra gidiyor bu dusunceler
Kızlar bugün hocadan randevum var.insaAllah aklımdaki soru işaretleri silinir gider.dua edin
akşam telaşlanmaktansa sabah yapıyım diyorum yoksa yetişmiyoSabah sabah bravo canim sana ben khvlti hazirlamaya bile usenirken bide yemek yapcam heeee
Gunaydin kizlar. Herkes gece hayati yasiyo masallahben aksam 9bucuk 10 gibi sizdim resmen bi uyandim sabah 3 olmus. Ruyamda yine biri ciss cisss diyodu kalkip bi hatir gonul aldim mesanemin sonra tekrar uyumusum bu saate kadar masallah bana bu sola ve saga yatma isini hic sevmedim kollar uyusuyo kramp gibi agriyor. Sol diye yatiyorum uyaninca hep sirtustuyum. Bakalim nolcak sonumuz
Benimde esim ya sana bisey olursa diyor adami telas sardi. Bebek o kadar onemli degil yine yapariz ama sen cok onemlisin diyo. Adam gizli hamilelik yasiyosag salim atlatiriz insallah su sureci de saglicakla kucagimiza aliriz
Biraz önce tuvalete gittim ağladım ağladım çıktım. Kızım hastaya duygusallaştım galiba.
Ama bu ara hiçbirşeye yetişemiyorum kızlar. Ev işimi tam yapamıyorum, çocuklarla doğru düzgün ilgilenemiyorum, onları dışarı çıkaramıyorum. Ben ki gezenti insan, dışarı çıkmak istemiyorum. Resmen tükenmiş hissediyorum
Ben de kırılgan olmaya başladım ama etraftakiler benden de kırılgan . Her lafimin altında başka bir şey arayan arkadaşımı hayatimdan çıkardım devamlı kırılıyor ve dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış modda geziyorum ben.
Herkes benden daha cok hamile gibi davraniyor olmadığı halde.
insanlari nazlamak hiç bu kadar
Yorucu gelmedi hayatımda sanırım bu da hamilelikten...
Bende onu diyorum etrafimdaki herkes benden daha hamile. Bi coguyla mesafe koydum arama. Isten izin aldim. Oglumu aldim tatile geldim. Adami da gozum gormuyor bu aralar.
imzalamasaydın pislikler ne hain vicdansız lanet insanlar ya. hep mobbing hep mobbing. et canım et böylelerine ah edilir. şu halinle yardımcı olsalar ne olacak sanki. ne gibi belaltından uğraşıyolar keşke ses kaydına bilmem neye alsaydın şikayet etseydin. az kaldı ama sabrımızıda bitirdiler. şükür sen yine benden 1 hafta önce kurtulacaksın.Bende dün çok ağladım... İşyerinde gerizekalı iki kadın yüzünden. Yöneticim izin günleri konusunda kasıtlı yardımcı olmuyordu, üst yöneticilere şikayet ettim. Tabiki ülke olarak büyük sorunumuz bilirsiniz sesini çıkartırsan susturmaya çalışıyorlar, istiyorlarki ezil büzül sesini çıkarmadan çalış. Sonra bu yöneticinin arkadaşı var oda bizim başka bi işimizinden sorumlu. İkisi bir oldular sürekli benle belaltından uğraşıyorlar, geçen ay tam 3 defa saçma sebeplerden yazılı uyarı verdiler. Dünde yine getirmişler önüme başka bi sebepten uyarı imzala diyorlar, bende içimde ne varsa savunma olarak yazdım döşedim benle bilinçli olarak uğraşıyorlar dedim. Sonra kadının yanına gidip benle ne sorunun var diye sorcaktım yerinde bulamadım. O ara öğle yemeğine çıkmıştım, yemek felan umrumda değil sinirden çatlıyorum wc ye gittim kendimi tutamadım hungur hungur ağladım. Sinirlerim boşaldı resmen. Dünyanın ahını ettim içimden benden beter olun inşallah ahımı aldınız karnımdaki bebeğin vebaline girdiniz dedim. Sonrada işyeri hekiminden rapor alıp çıktım. Bugunde tansiyon yerlerde gece boyu düşüktü hep bayılacak gibi oldum gitmedim işe. Ama nereye kadar gitmicem ki yarın yine yüzlerini görcem onların. Allahım yardımcımız olsun şu hamileliği zehir ettiler bana ağzımdan burnumdan getirdiler Rabbim yanlarına koymasın...
Sonuncuyu artık imzalamadım canım yeter artık yaa. Hepsini aleyhime kullanmaya çalışcaklar ilerde. Hani normal şartlarda hamileyi işten çıkaramıyorlar ya bunlarda başka yolları deniyorlar ya da istifa edelim diye bekliyorlar. Belaltı derken canım mesela normalde başkasında görüpte uyarı vermedikleri bişeyi bende görünce uyarı yazıyorlar. Eskiden hamilelere ekstra anlayış gösterilirdi şimdi dışlıyorlar yük gözüyle zarar gözüyle bakıyorlar resmen. Hani izne çıkcaz bedavadan maaş alcaz ya onlara battı sanırım. Allah yardımcımız olsun kadın kadının düşmanı diyorlar ya çok doğru. Bu iki pisliğin biri bekar, tek yaşıyor erkek arkadaşları var heryeri dövmeli abartı bi şekilde iğrenç duranlardan, dili yanağında hızmamıdır ne var, satanist görünümlü saçlar kazılı yanlardan, biride45-50 yaşlarında dul mağlum yalnızlık başına vurmuş yani sorunlu tipler anlayacağın insanlıktan çıkmış ailesi yuvası olmayan kopuk yaşayan vurdun duymaz acımasız tipler. Dün benim ağladığımı gören çaycılar felan ne kdr üzüldü onlar hayatın içinden geldikleri için kendilerininde ailesi çoluğu cocuğu olduğu için merhamet nedir biliyorlarimzalamasaydın pislikler ne hain vicdansız lanet insanlar ya. hep mobbing hep mobbing. et canım et böylelerine ah edilir. şu halinle yardımcı olsalar ne olacak sanki. ne gibi belaltından uğraşıyolar keşke ses kaydına bilmem neye alsaydın şikayet etseydin. az kaldı ama sabrımızıda bitirdiler. şükür sen yine benden 1 hafta önce kurtulacaksın.
sabahta diğer arkadaş çaycıya laf söyleyip bana gönderme yapıyo geç kalıyomuşuz bilmem neymiş. diğer 2.patron laf yapıyomuş. diğer patron bizi işe alırken 9 olmadan gelin dedi kimsenin laf söylemeye hakkı yok dedim dumur oldu. günler geçmiyo artık ya
o yüzden dedim imzalama diye. çünkü 3kez işinde yeterli olmadığını hamilelikten dolayı işini boşladığını belgelerlerse iznine 1gün kala bile haklı olarak işten çıkarabiliyolar ve onlar büyük ihtimal onu yapacaklar. ayrıca izin süresinde devletten alıcaz parayı onlara ne ? g.resmi alacağın para varsa elden onun için yapıyolardır yoksa raporluyken iş yerine bi zararımız eksimiz yok..Sonuncuyu artık imzalamadım canım yeter artık yaa. Hepsini aleyhime kullanmaya çalışcaklar ilerde. Hani normal şartlarda hamileyi işten çıkaramıyorlar ya bunlarda başka yolları deniyorlar ya da istifa edelim diye bekliyorlar. Belaltı derken canım mesela normalde başkasında görüpte uyarı vermedikleri bişeyi bende görünce uyarı yazıyorlar. Eskiden hamilelere ekstra anlayış gösterilirdi şimdi dışlıyorlar yük gözüyle zarar gözüyle bakıyorlar resmen. Hani izne çıkcaz bedavadan maaş alcaz ya onlara battı sanırım. Allah yardımcımız olsun kadın kadının düşmanı diyorlar ya çok doğru. Bu iki pisliğin biri bekar, tek yaşıyor erkek arkadaşları var heryeri dövmeli abartı bi şekilde iğrenç duranlardan, dili yanağında hızmamıdır ne var, satanist görünümlü saçlar kazılı yanlardan, biride45-50 yaşlarında dul mağlum yalnızlık başına vurmuş yani sorunlu tipler anlayacağın insanlıktan çıkmış ailesi yuvası olmayan kopuk yaşayan vurdun duymaz acımasız tipler. Dün benim ağladığımı gören çaycılar felan ne kdr üzüldü onlar hayatın içinden geldikleri için kendilerininde ailesi çoluğu cocuğu olduğu için merhamet nedir biliyorlarinsanın yaşam tarzı ne kadar karakterine yansıyor demi. Bak biz kimseyle uğraşamıyoruz çünkü sorumlu olduğumuz yuvamız cocuğumuz var onlarla meşguluz kafamız şeytanlığa işleyemiyor çünkü onlar gibi başı boş yaşamıyoruz kafamızda bi dünya derdimiz sıkıntımız var. Nerde sorunlu insan var dikkat et hep uğraşcak bişeyi olmayanlar...
Bende dün çok ağladım... İşyerinde gerizekalı iki kadın yüzünden. Yöneticim izin günleri konusunda kasıtlı yardımcı olmuyordu, üst yöneticilere şikayet ettim. Tabiki ülke olarak büyük sorunumuz bilirsiniz sesini çıkartırsan susturmaya çalışıyorlar, istiyorlarki ezil büzül sesini çıkarmadan çalış. Sonra bu yöneticinin arkadaşı var oda bizim başka bi işimizinden sorumlu. İkisi bir oldular sürekli benle belaltından uğraşıyorlar, geçen ay tam 3 defa saçma sebeplerden yazılı uyarı verdiler. Dünde yine getirmişler önüme başka bi sebepten uyarı imzala diyorlar, bende içimde ne varsa savunma olarak yazdım döşedim benle bilinçli olarak uğraşıyorlar dedim. Sonra kadının yanına gidip benle ne sorunun var diye sorcaktım yerinde bulamadım. O ara öğle yemeğine çıkmıştım, yemek felan umrumda değil sinirden çatlıyorum wc ye gittim kendimi tutamadım hungur hungur ağladım. Sinirlerim boşaldı resmen. Dünyanın ahını ettim içimden benden beter olun inşallah ahımı aldınız karnımdaki bebeğin vebaline girdiniz dedim. Sonrada işyeri hekiminden rapor alıp çıktım. Bugunde tansiyon yerlerde gece boyu düşüktü hep bayılacak gibi oldum gitmedim işe. Ama nereye kadar gitmicem ki yarın yine yüzlerini görcem onların. Allahım yardımcımız olsun şu hamileliği zehir ettiler bana ağzımdan burnumdan getirdiler Rabbim yanlarına koymasın...
günaydın canım iyi misin toparlayabildin mi ben sanki biraz daha iyiyim gibi :)Yaaa aynı bizim gelinimiz gibisin3 çocuğu var 3 de kaza spiral var ve dün diyor ki canı bir şeyi çok çekmiş ya ben ikinci de böyleydim çok korkuyırum diyor Hiç bir sorun olamayıp hamile kalamayanlar oluyor ya cnm sizdeki bu sürecin tersi sanrım. Allahım olmayanlara da nasip etsin inşalllah.
İşte tam olarak anlattığın gibiyim. Dün can sıkıcı bir telefon görüşmesinden sonra kaldı bu duygu üstümde. Yarına toparlarız inşallah cnm.
aslında biraz rahat bıraksalar seni keşkeee kafanı dinlesen gerçekten insanın bazen tek kalmaya ihtiyacı oluyor uygun bi dille anlat istersen bazen çok üstüme düştüklerinde ben sölüyorum biraz kafamı dinlemek istiyorum ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum bugünlük beni affedin fln diye anlayış gösteriyorlar seninkiler göstermez miValla şuan onu istiyorum artık tıkanıyorum. İşten geldim koştur koştur yemek yapıyorumbide ablam babamda. İstiyo ki her akşam oraya gideyim. Zaten tatillerin hepsini burada geçiryo. Daha evine döndüğü 1 hafta olmuştu geri geldi. Ruhumu darlıyolar ya. Yemeğin varmı demezler ama işten çıktığım gibi buraya gelcenmi diyo deliricem kalp kırıcam sonunda iyice bunaldım herşeyden..
Ben istifra edemiyorm canım bulandığıyla kalıyo
Kızz yanlış anlama beni ama evlilik sallantıdayken boşanmayı düşünüyoken ne güzel kaza olmuş o öyle
Şaka bi yana rabbim nasip ederse el alır yel alır sel alır, rabbim nasip ederse el getirir yel getirir sel getirir. Nasibiniz o zamanaymış.. peki şimdi nasılsınız eşinle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?