2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ben de evimi çok özlüyorum annem ya da başka bir evde kalınca . En rahat kendi evimiz

Günaydın kızçeler benim oglanlara gün aydı
Günaydın canım bana da 7olmadan gün aydı bi de yemek yaptım akşamlık eşim gececi ben işten gelince kılı kılına yetişiyo diye kendimi yerlerde yuvarlamak istiyorum
Günaydın canım

pullubiber bu dolarla halimiz ne olacak bilmem. Uyanır uyanmaz kurlara bakıyorum.. ki dolarım falanda yok ama bakıp bakıp almadığıma üzülüyorum

İnşallah canım.
İlk doğumun verdiği şok etkisi de etkiliyor beni. Şimdi anlatıp kimseye negatiflik vermek istemiyorum ya aynı şeyleri yaşarsam ya bu defa hastaneye yetişemezsem korkusu geliyor bazen hormonların tavan yaptığı sırada. Kendimi değil de geride kalanları düşünüyorum nedense.
Geçecek inşallah evlatlarımızı sağ Salim sağlıkla vaktinde kucağımıza aldığımızda inşallah

Sabah sabah bravo canim sana ben khvlti hazirlamaya bile usenirken bide yemek yapcam heeee

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım.
Hamile psikolojisi çok farklı gerçekten de.
İnsan bazen düşünüyor hayret ediyor karnında canın kanın evladını taşınıyorsun aynı bedende atan iki kalp. Mucize resmen.
Yaşadıklarımız aslında çok normal. Arada böyle duygu geçişleri çoğumuz yaşıyoruzdur eminim. Sağlıkla gelsinler kuzucuklar inşallah

Bende onu diyorum etrafimdaki herkes benden daha hamile. Bi coguyla mesafe koydum arama. Isten izin aldim. Oglumu aldim tatile geldim. Adami da gozum gormuyor bu aralar.

Günaydın kızlar. İçimizin sıkılmadığı, hormonlarımızın durulduğu bir gün olsun inşallah

@pullubiber gece 5,42yi test etti... Ülkenin ekonomisi çöksün diye dışardan ne oyunlar döndürüyorlar da neyse canım iç karartıcı konular konuşmayalım hamile bölümünde. Allah kuzularımıza güzel yazılar yazsın. Vatanımızı, milletimizi korusun...

Daha cok halimiz ne olcak diye korkuyorum
En basiti ocak ayinda 74 e aldigim aylik paket bezler su anda 109 tl...hersey buna gore ciddi anlamda artiyor...biz cocuklarimizi nasil okutucaz onun derdine dustum

Gunaydin kizlar. Herkes gece hayati yasiyo masallah ben aksam 9bucuk 10 gibi sizdim resmen bi uyandim sabah 3 olmus. Ruyamda yine biri ciss cisss diyodu kalkip bi hatir gonul aldim mesanemin sonra tekrar uyumusum bu saate kadar masallah bana bu sola ve saga yatma isini hic sevmedim kollar uyusuyo kramp gibi agriyor. Sol diye yatiyorum uyaninca hep sirtustuyum. Bakalim nolcak sonumuz
Benimde esim ya sana bisey olursa diyor adami telas sardi. Bebek o kadar onemli degil yine yapariz ama sen cok onemlisin diyo. Adam gizli hamilelik yasiyo sag salim atlatiriz insallah su sureci de saglicakla kucagimiza aliriz

Amin canım insaAllah ya benim eşimin de var korkuları ama pek caktirmiyor
Ay canım o dönmeler bende de var. Bı ara yastıkları da atmışım yerlere kalkıp alınca huzura kavuştum :)) sabah sağ ayak topuğunu sol bacağın üstünde uyandım.resmen içeri çökmüş

kızlar arada bir bakiyorum burayada.idrar tahlilinde eritrosit çıkan var mı?

Bende onu diyorum etrafimdaki herkes benden daha hamile. Bi coguyla mesafe koydum arama. Isten izin aldim. Oglumu aldim tatile geldim. Adami da gozum gormuyor bu aralar.

Bende dün çok ağladım... İşyerinde gerizekalı iki kadın yüzünden. Yöneticim izin günleri konusunda kasıtlı yardımcı olmuyordu, üst yöneticilere şikayet ettim. Tabiki ülke olarak büyük sorunumuz bilirsiniz sesini çıkartırsan susturmaya çalışıyorlar, istiyorlarki ezil büzül sesini çıkarmadan çalış. Sonra bu yöneticinin arkadaşı var oda bizim başka bi işimizinden sorumlu. İkisi bir oldular sürekli benle belaltından uğraşıyorlar, geçen ay tam 3 defa saçma sebeplerden yazılı uyarı verdiler. Dünde yine getirmişler önüme başka bi sebepten uyarı imzala diyorlar, bende içimde ne varsa savunma olarak yazdım döşedim benle bilinçli olarak uğraşıyorlar dedim. Sonra kadının yanına gidip benle ne sorunun var diye sorcaktım yerinde bulamadım. O ara öğle yemeğine çıkmıştım, yemek felan umrumda değil sinirden çatlıyorum wc ye gittim kendimi tutamadım hungur hungur ağladım. Sinirlerim boşaldı resmen. Dünyanın ahını ettim içimden benden beter olun inşallah ahımı aldınız karnımdaki bebeğin vebaline girdiniz dedim. Sonrada işyeri hekiminden rapor alıp çıktım. Bugunde tansiyon yerlerde gece boyu düşüktü hep bayılacak gibi oldum gitmedim işe. Ama nereye kadar gitmicem ki yarın yine yüzlerini görcem onların. Allahım yardımcımız olsun şu hamileliği zehir ettiler bana ağzımdan burnumdan getirdiler Rabbim yanlarına koymasın...

imzalamasaydın pislikler ne hain vicdansız lanet insanlar ya. hep mobbing hep mobbing. et canım et böylelerine ah edilir. şu halinle yardımcı olsalar ne olacak sanki. ne gibi belaltından uğraşıyolar keşke ses kaydına bilmem neye alsaydın şikayet etseydin. az kaldı ama sabrımızıda bitirdiler. şükür sen yine benden 1 hafta önce kurtulacaksın.
sabahta diğer arkadaş çaycıya laf söyleyip bana gönderme yapıyo geç kalıyomuşuz bilmem neymiş. diğer 2.patron laf yapıyomuş. diğer patron bizi işe alırken 9 olmadan gelin dedi kimsenin laf söylemeye hakkı yok dedim dumur oldu. günler geçmiyo artık ya

Sonuncuyu artık imzalamadım canım yeter artık yaa. Hepsini aleyhime kullanmaya çalışcaklar ilerde. Hani normal şartlarda hamileyi işten çıkaramıyorlar ya bunlarda başka yolları deniyorlar ya da istifa edelim diye bekliyorlar. Belaltı derken canım mesela normalde başkasında görüpte uyarı vermedikleri bişeyi bende görünce uyarı yazıyorlar. Eskiden hamilelere ekstra anlayış gösterilirdi şimdi dışlıyorlar yük gözüyle zarar gözüyle bakıyorlar resmen. Hani izne çıkcaz bedavadan maaş alcaz ya onlara battı sanırım. Allah yardımcımız olsun kadın kadının düşmanı diyorlar ya çok doğru. Bu iki pisliğin biri bekar, tek yaşıyor erkek arkadaşları var heryeri dövmeli abartı bi şekilde iğrenç duranlardan, dili yanağında hızmamıdır ne var, satanist görünümlü saçlar kazılı yanlardan, biride45-50 yaşlarında dul mağlum yalnızlık başına vurmuş yani sorunlu tipler anlayacağın insanlıktan çıkmış ailesi yuvası olmayan kopuk yaşayan vurdun duymaz acımasız tipler. Dün benim ağladığımı gören çaycılar felan ne kdr üzüldü onlar hayatın içinden geldikleri için kendilerininde ailesi çoluğu cocuğu olduğu için merhamet nedir biliyorlar insanın yaşam tarzı ne kadar karakterine yansıyor demi. Bak biz kimseyle uğraşamıyoruz çünkü sorumlu olduğumuz yuvamız cocuğumuz var onlarla meşguluz kafamız şeytanlığa işleyemiyor çünkü onlar gibi başı boş yaşamıyoruz kafamızda bi dünya derdimiz sıkıntımız var. Nerde sorunlu insan var dikkat et hep uğraşcak bişeyi olmayanlar...

o yüzden dedim imzalama diye. çünkü 3kez işinde yeterli olmadığını hamilelikten dolayı işini boşladığını belgelerlerse iznine 1gün kala bile haklı olarak işten çıkarabiliyolar ve onlar büyük ihtimal onu yapacaklar. ayrıca izin süresinde devletten alıcaz parayı onlara ne ? g.resmi alacağın para varsa elden onun için yapıyolardır yoksa raporluyken iş yerine bi zararımız eksimiz yok..
insanlar böyle lanetler işte canım. uğraşacak yada düşünecek ailesi evi maddiyatı olmayan pislikler bunu yaparlar. e bizde mecburi boynumuz kıldan ince gibi davranınca tepemizde geziyolar.. sende şikayetlerini belgeleseydin. yazdığın dilekçeyi onaylıyolarmı birileri imza atıyomu? onların fotoğrafını çekseydin ki yarın öbür gün sende hakkını savunabil.. Allahtan bulsunlar valla başa çıkılmaz onlarla...

Canım imzalamak zorunda değilsin . Sakin imzalama. Ne biçim insanlar var ya

günaydın canım iyi misin toparlayabildin mi ben sanki biraz daha iyiyim gibi :)

aslında biraz rahat bıraksalar seni keşkeee kafanı dinlesen gerçekten insanın bazen tek kalmaya ihtiyacı oluyor uygun bi dille anlat istersen bazen çok üstüme düştüklerinde ben sölüyorum biraz kafamı dinlemek istiyorum ayaklarımı uzatıp keyif yapmak istiyorum bugünlük beni affedin fln diye anlayış gösteriyorlar seninkiler göstermez mi

rabarbaa yet07 aydingelini pinkstrap Hebehubele

Tamamen kaygıdan arkadaşlar...Ne doğum korkusu ne bir şey... Her şeyi yalnız yapmaktan, plan program yapıp beyni yormaktan.
Düğünümde olduğu gibi doğumumda da yalnız olacağım. İstemem de anneler gelsin, yarardan çok zararları olur.
Tek yardımcım eşim olacak. Olayın arka planı bu. Biliyorsunuz alınıp satılacaklara bile kimsenin arayıp sorduğu yok.

O gün evde yalnızdım, eşim haftasonu da çalıştı. Sıcaktan vantilatör çalışıyor, kaç haftadır birikmiş tozu pamukçuğu havaya kaldırıyor. İğrendim süpürdüm. Yoruldum. Artrit yüzünden leğen kemiğim ve kuyruk sokumum acıyor topallatıyordu. Yemek yaptım. Ki ev de, mutfak da cehennem gibi sıcak. Ayağımı çarptım iyi canım yandı, iyice kımıldayamaz oldum.

Akşam 7 gibi eşim geldi. Keyfi yerinde gibiydi ama hemmen sonra "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" triplerine girdi. Çalıştı ya ...Sanki bana çalıştı. Yemeğini yedi, o salonda ben yatakodasında ayrı ayrı takıldık.

8.30da iğnemi yap diye yanına gittim. Sonra yaparım dedi. (Yorgun ya , biraz TV izliyordu, hemen kalkmadı) BU BİİİİR.
Akşam 9-10 civarı duş almış çıktı banyodan, aaa bana da banyo yapmama yardım et diyecektim, dedim. (Çünkü gerçekten kımıldayamıyorum ama aynı zamanda leşşşş gibi hissediyorum, en çok da sıcaktan bunalmışım.) Yarın yıkanırsın dedi. Bu İKİİİİİİ.

Bir arkadaşım süt sağma makinesini vermişti. Hortumu, vs.ni yedek parça olarak yenilemek istedim, nerde, kaç para araştır dedim, sonra yaparım dedi. Hepsini tek tek listeleyip cep telefonuna attım. Ki bi zahmet satın alsın. İçeri seslendim; alınacakları mesaj attım. Haftaya alırım dedi. Bu ÜÜÜÜÇ

Yatmak üzereyiz. O ayrı odada ben ayrı odada. Ah uh yapıyorum, zira cidden ağrım var. Yan odadan alaycı alaycı, hı hı biliyorum canım, hamileliğin ağır geçiyor dedi ve BOOOM!
Ben eve de bakarım kendime de bakarım hatta sana da bakarım diye başlayan ağlama 10 saniye içinde atağa çevrildi. Her zaman kendimi sakinleştirip nefesimi düzenleyebilirdim ama bu sefer boğuluyorum nefes alamıyorum diye gözlerim pörtledi.

Birgünlük bir şey değil bu hanımlar. Eşimi suçlamıyorum, yanlış sa anlaşılmasın. Ben bir şey yapılacaksa hemen olsun yapılsın isteyen bununla rahat eden biriyim. Her şeyi kendim düşünmekten, kendim yapmaktan yoruldum. Eşimi organize etmek, ona emir vermek bile düşünce ve kafa olarak yorucu.

Nasıl bir örnek versem....Yani helva yapılacak diye akıl eden bir ben varım, unu yağı şekeri alıp önlerine koyuyorum, ocağı yakıyorum, tavayı kaşığı ben hazır ediyorum, haalaa sonra yaparız bakarız havalarında eşim. İşte bu beni yoruyor.
Hergün böyle.
Ama o gün muhtaç oldum, bana iğne yapmasına, beni yıkamasına ve o beni hep salladı ya, işte endişe ile muhtaç olma yetememe yetişememe kaygısıyla panik atak geçirdim.

Beni yine sakinleştiren, elimi bırakmayan hava aldırıp yıkayıp yatıran yine eşim oldu. Niye böyle oldum ben dediğimde, "dolmuşsun demek ki" diyen yine oydu...
Kısacası kızlar, kaygılandım. Her şeyi ve herkesi tek başıma idare ve idame ettirirken, birden yetememekten, ciddiye alınmamaktan, muhtaç olmaktan yaşandı...
Ertesi gün evde tam bir mal ve ruh gibiydim ama o dinginlik iyi geldi. Bebek iyidir inşallah, tekmeleri sanki sakinleşti ama sağdan sola hareketlerinde bir azalma olmayınca endişelenmedim.

Çok uzun yazdım. Sağolun ilginizle yanımda oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…