2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
valla canım cevap vermedim hemen. 2 saat sonra 8 de yazdım. eşim yeni gitti işe gelmem bu saatte diye. babam benden bişey istemişti eve gelirsen onu getiririm ararsın demiştim babama aramadı. babama gelcektin ya onun için sordum falan dedi babam aramadı dedim. istiyosanız siz gelin dedim yoksa surat yapıyo. akşam karanlıkta dönerken korkarız belki dedi. aman ne korkucaksın falan dememi bekledi heralde hiç cevap vermedim bende gelmediler. 9 gibi yarım saat uyuyakalmışım. sonra 11 olmadan mis gibi tekrar yattım uyudum sabah 7 olmadan ayaktaydım
kv den yana hiç sıkıntım yok çünkü kadın gelmiyo bile. ruhumuda darlamıyo asla ama ablam eşin gecedeyken burda kalsana, buraya gelsene bilmem ne diye darlıyo beni. eşimde sabah gelince kahvaltı yapıyo yoksa adam akşama kadar aç uyuyo. bu sefer sabah babamdan evime dönüp kahvaltı hazırlamak zorunda kalıyorum ay çok yorgunum eylülcüm valla darlandım
tatilim geldi resmen ya tatildekilerin fotoğrafını gördükçe ağlamak istiyorum

patlamak hakkınmış ama canım gerçekten. heleki o bomm tam yerinde olmuş.. benim eşimde öyle şunu yap diyorum sonra bunu yap diyorum yorgunum işten geldim.
e ben ne yaptım? işten geldim yemek yaptım, evi toparladım mutfağı topladım. sofra kurdum kaldırdım. ve ben hamileyim ve bende çalıştım ! ama hayır o işten geldi..
valla ben artık kriz geçirmemek için ( panik atağım yok benim tutarsa krizim felaket tutuyo) ona bişey söylemiyorum. ağlaya vahlaya kendim yapıyorum.. adamların geninde var demekki sonra yapmak. ama biz tez canlıyız işte..
bebişinde bişeyi yoktur annesi, sen gerilince hissedemiyosundur hareketlerini. ben de 2 gündür hissetmiyorum pıt pıtta yapmıyo. inşallah bişey yoktur

Valla benide cok daralttilar is yerinde. Altima eleman aldilar ben yokken isleri idare etsin die cocuk yeni mezun hic bisey bilmio yaptigim is riskli dogru urun onermezse adamlarin milyon dolarlik makineleri ziyan olabilir. Hadi isi bi sekilde telefonla falan idare etsek ben izindeyken cocuk araba kullanmayi bilmio. Bizim is hep yollarda. Benimle gorusturmeden aldilar. Sonra surekli bana sikayet ediolar cocugu en son ayrintilida bu mide muhabbetini yasadigim gun mudur aradi cocugu sikayet edio verdim kalayi bana sorup mu aldiniz cikarin isten dedim. Ee senin islerini kim yapacak sen yokken dio onuda siz dusunun dedim. Sonra caktim 10 gun rapor uzerine de yillik izin bayram sonrasi donecegim ise 32 dolsun cikacagim bi gun bile calismam fazladan mudurede dedim ben yokken bulun adam birini dondugumde bir ayim var. Simdi kafami dinliyorum islerimide idare ediyorum. Git bi 10 gun rapor al sende bayram falan girecek araya rahatlarsin biraz. Bu halimizde bide onlarla ugrasiyoruz. Normalde hamile oldugum icin bolum degistirme hakkim var yani disari cikmak zorunda degilim. Sirf ofisteki gudubetleri cekmemek icin ofise gitmiyorum. Kime ne zararim var anlamiyorum. Ben hamile birine elimden gelen yardimi yapmaya calisirim hep millet elinden gelen artik nasil mutsuz bir hayatlari var ise karnimizdaki mucizeye hinclaniyorlar

Seni o kadar iyi anliuyorum ki. Herseyi dusunmek herkesi planlamak zorunda olmak benim bu hayattaki lanetim sanirim diyorum. Esim anlayislidir yardimcidir vs ama asla bi seyi kendi akil etmez. Soyledigim seyi unutur. Misal yarin cocugu doktora goturecegim derim. O gun arar nabiosunuz die doktordayiz derim aaa doktorami gittiniz. Sanki dun soylememisim gibi. Odeme plani eksikler gidecegimiz tatilleri bile ben planlarim. Is olarakda cogunlukla sehir disinda. Hayatin yuku hep benim omuzlarimda. Bi sekilde astim kabullendim bu durumu ama 2. Hamilelegimde benim yasadigim onca sıkıntıya ragmen kendinin bunalima girmesine , ben kan kusarken sen beni sevmioyosun triplerine katlanamaz hale geldim. Gercekten gozum gormuo artik. Hatta evden gonderdim 2bhafta almadim eve ama icim sogumuyor hala. Simdi etrafimda dort donuyor. Ama icim oyle bir sogudu ki tekrar eskisi gibi olamiyorum.

ayy sende de mi var bu düşünceler bende sadace bende var acaba psikologa mı gitsem diyordum. Ya çocuğum babasız kalırsa fln diyip gözümde ölüm anı fln canlanıyor yüreğim sıkışıyor yaa Allah korusun inşallah bu korkularımız geçer bi an önce ruhumuzu daraltıyor.

Evet ya korkunc 2dk tlfnu kapansa ulasamasam kaza haberlerine filan bakiyorum...iyice manyak oldum bir an once gecsede rahatlasak

sPatz aydingelini bu sayfada joimove etkinlikleri dururulmus burdan sorarak kendi semtinizdeki size en yakin joimive etkinliklerine katilabilirsiniz.bebek dogmadan hamile yogasi filanda yada joimove dite arasaniz bol bol etkinlik duyurusu var

Evet ya korkunc 2dk tlfnu kapansa ulasamasam kaza haberlerine filan bakiyorum...iyice manyak oldum bir an once gecsede rahatlasak
yaa sorma dün akşam arkadaşımla buluştum kadıköyde eşimde 11 e dogru gelecek beni almaya yola çıktı biliyorum arıyorum açmıyor sonuna kadar çaldırıyorum nefes nefese kaldım bide kafamda polis açarsa telefonu eşiniz kaza geçirdi derse fln diye canlanıyorken açtı bi bağırdım adama neden bu telefon açılmıyor ben arıyorum fln dedim yaa müzikten duymamışım aşkım geliyorum noluyor dedi sana bişey oldu sandım dedim adamda şaşırdı tımarhanelik olmadan Allah kurtarsın bizi

AY SİZE NOLMUŞ ÖYLE KIZLAR. DEMEYİN VALLA BİZİMDE AKLIMIZA SOKMAYIN HİÇ ÖYLE KARAMSAR DUYGULARA KAPILMADIM. POZİTİF DÜŞÜNÜN CANLAR POZİTİF...
YA İŞİN GARİBİ BU HORMONLAR BENDE ÇALIŞMIYO MU YA ANCA HAYATTAN BIKMIŞLIK VAR BENDE, BUGÜN RESMEN KENDİMİ YERDE YUVARLAMAK İSTİYORUM. EVE GİDİNCE YUVARLANCAM. ÇALIŞMAKTAN YORULDUM AMA EVDE DE DURAMIYORUM

Gecmis olsun ben senin ne demek istedigini cok iyi anladim. Insan otelemeden herseyin bazen zamaninda yapilmasini istiyor. Biraz daha rahat olmayi dene bence. Yani olmuyosa dunyanim sonu degil senden de bebeginden de hicbisey degerli degil. Demek ki esinde yoruluyo bu donemde ki eminim oda endiseleniyodur sadece donem donem herkes biraz rahatlik yasayayim havasinda olabiliyor. Bu yetememezlik degil ne guzel bebegin saglikli sen sagliklisin bu surecin hepsi de gecicek eminim buna. Ama icine atma hicbiseyi biriktirme o an patla. Biriktirmeler insanda siddetli patlamalara neden oluyor ne suan icin nede ilerisi icin saglikli bi cozum degil biriktirmek. Gecicek insallah aksam uzerileri hafif yuruyusler yap rahatlat kendini acik havada derin nefesler al eminim iyi gelecektir

Kızlar bende bunu beğendim aslında bikaç yakın arkadaşlarıma ve yakınlarıma bunlardan yapıp dağıtsam mı acaba?
Normalde hediyelikler biz ufak yerde yaşadığımız için en az 200 tane 250 tane yapılıp dağıtılır eş dost çok diye. O yüzden yüksek meblağlı bişeyler istemiyorum. Hoş dağıtılan şeylere de acıyorum artık kimse saklamıyo atıyo... güzel atılmayacak bişey bulmam lazım.
Kartlara bunlardan çıkarıp çarşıdan bileklik alıp yapsam mı 30 tane falan. İnternette tanesi 3-4 tl falan

Eklentiler

• F0CF4EA8-31F3-4C0D-8139-DC875C2028FB.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 57
O Oyhan ben bu durumum icin feyza hanimla calismistim ve bir kac seansta cozduk sanada iyi gelirmi bilmiyorum.
Kelebek tozu diye sayfasi var ordan bir incele istersen...kodlarimizda var bu her sey hemen o saniye olsun bitsin ortadan kalksin bizim soyledigimiz sekilde olsun ve kimseye muthac olmayalaim....kizima hamikeyken bulasik makinasinin alt rafini bosaltaniyodum rafi bosaltmadi diye kriz gecirdigimi biliyorum...nolur yani bosaltmasa hatta yarin bosaltsa nolur...oda yorgun calisiyo dunyanin sonumu...ama oyle dusunemiyosun iste...

Ne bilekligi alcan yusufcuk mu? Tam anlayamadim buda etiket mi olcak yoksa baska bisey mi var ivinde zarf gibimi

Ya bende hediyeligin bos masraf olduguna cani gonulden katiliyorum.ama simdi esim sirket sahibi,kizi oldugunda cevresi hep altin getirmis vermis o da mecbyr gelene bisey vermek istiyo e kendi ailem istanbulda,babami tebrige geliyolar gosterecek torun yok o da bisey dagitmak istiyo mecbur sacma sapan kimsenin yuzune bakmayacagi seylere dunya para harciyorum su anda...

tatildekilerin fotolarını göründe bende ağlamak istiyorum o konuda seni çok iyi anlıyorum ama keşke etrafındakilerde bazı konularda seni anlasa gitmedin etmedin diye kırılmak darılmak nedir kuzum yaa uzun zamandır görüşmemiş olsan anlıcamda eşin ne kadar evde olmasa da orası senin de evin eşin var diye kalmıyorsun ki orda evin olduğu içinde ordasın ve gerçekten birinde kaldık mı evim evim güzel evim diye giriyorum içeri ki zaten öyle yatılı kimsede kalmayız başta öyle alıştırdım kimsede çağırmaz bide şimdi ben hamileyim ayaklarımı uzatıyorum çalıştığım için ayaklarım şiş evde gecelik pijama yatıyorum ancak öyle rahat ediyorum beni pek bi yere çağırmayın diyorum haklısın diyorlar biraz sende hayır demeyi bilmelisin bence o kırılacak bu kırılacak diye kendini yıpratıyorsun vallahi kimse altın boncuk takmıyor ben nası rahat ediyorsam öyle yapıyorum bi kaybımda olmadı çok şükür sende alıştır etrafındakileri artık yağmur hamile kız evinde dinleniyor rahatsız etmeyelim desinler

o kartın üstünde renkli ipten bileklik var canım. şans bilekliğiymiş ama yusufçukta olabilir aslında :)) üstündeki yazısı çok hoşuma gitti. yakın arkadaşlarıma dağıtabilirim diye düşündüm bu tarz kart üzerine herhangi bi bileklik
bende alıştırmadm ama ablama üzülüyorum tek başına sıkılıyo falan diye. ama babamın evde felaket sıcak burcu burcu terliyorum. bide çocuklar erken uyumuyo. alışmışlar gece 2 3e kadar oturmaya. bana akşam 11buçukta kahve içelimmi diyence çıldırıyorum :)
bayramda kaçmak istiyorum valla biyerlere ruhum daraldı iyice..

şimdi kv arıyo ben bursadayım bişey istiyonmu diye ayaklar iyileşti bayramdan sonra da karadeniz turuna çıkıyo kadın.. eşim demiş eve gelince ayaklarım ağrıyo belim tutuldu deme anca geziyosun deyip kızmış ben karışmam dedim ben çalışıyorum mis gibi. sıcak limonlu suyumu içiyorum boğazım acıyo

ayyy yok canım öyle aklınıza girmesin gerek yok bizimki de hormonlardan işte geçer gider inşallah herkesin hormonu bir olmuyor ki tatlım ne mutlu sana işte en azından böyle yaşamıyorsun.. İş konusuna gelince az kaldı sabret ev işten herzaman iyidir hele ki böyle lanet iş.. Kurtul bi an önce :)

çık canım vallahi ohh mis gibi tatilini yap hakediyorsun o kadar çalıştın kahır çektin ihtiyacın var sonuçta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…