- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
sabah patron diyo yağmur hamilelikte saldın kendini iyice. ne bekliyosa .. sabahın 7sinde yemek yapmışım bide topuklularla gezeyim istiyo heralde. manyakmıdır nedir. sanki iltifat ediyo uyuz herif nasıl sinirlendim şimdiayyy yok canım öyle aklınıza girmesin gerek yok bizimki de hormonlardan işte geçer gider inşallah herkesin hormonu bir olmuyor ki tatlım ne mutlu sana işte en azından böyle yaşamıyorsun.. İş konusuna gelince az kaldı sabret ev işten herzaman iyidir hele ki böyle lanet iş.. Kurtul bi an önce :)
sPatz aydingelini bu sayfada joimove etkinlikleri dururulmus burdan sorarak kendi semtinizdeki size en yakin joimive etkinliklerine katilabilirsiniz.bebek dogmadan hamile yogasi filanda yada joimove dite arasaniz bol bol etkinlik duyurusu varEki Görüntüle 2176946 Eki Görüntüle 2176947
Aaa simdi anladim renkli ip bileklikler super fikiro kartın üstünde renkli ipten bileklik var canım. şans bilekliğiymiş ama yusufçukta olabilir aslında :)) üstündeki yazısı çok hoşuma gitti. yakın arkadaşlarıma dağıtabilirim diye düşündüm bu tarz kart üzerine herhangi bi bileklik
bende alıştırmadm ama ablama üzülüyorum tek başına sıkılıyo falan diye. ama babamın evde felaket sıcak burcu burcu terliyorum. bide çocuklar erken uyumuyo. alışmışlar gece 2 3e kadar oturmaya. bana akşam 11buçukta kahve içelimmi diyence çıldırıyorum :)
bayramda kaçmak istiyorum valla biyerlere ruhum daraldı iyice..
şimdi kv arıyo ben bursadayım bişey istiyonmu diyeayaklar iyileşti bayramdan sonra da karadeniz turuna çıkıyo kadın.. eşim demiş eve gelince ayaklarım ağrıyo belim tutuldu deme anca geziyosun deyip kızmış ben karışmam dedim ben çalışıyorum mis gibi. sıcak limonlu suyumu içiyorum boğazım acıyo
Ben bursadayim bisey istiyon muo kartın üstünde renkli ipten bileklik var canım. şans bilekliğiymiş ama yusufçukta olabilir aslında :)) üstündeki yazısı çok hoşuma gitti. yakın arkadaşlarıma dağıtabilirim diye düşündüm bu tarz kart üzerine herhangi bi bileklik
bende alıştırmadm ama ablama üzülüyorum tek başına sıkılıyo falan diye. ama babamın evde felaket sıcak burcu burcu terliyorum. bide çocuklar erken uyumuyo. alışmışlar gece 2 3e kadar oturmaya. bana akşam 11buçukta kahve içelimmi diyence çıldırıyorum :)
bayramda kaçmak istiyorum valla biyerlere ruhum daraldı iyice..
şimdi kv arıyo ben bursadayım bişey istiyonmu diyeayaklar iyileşti bayramdan sonra da karadeniz turuna çıkıyo kadın.. eşim demiş eve gelince ayaklarım ağrıyo belim tutuldu deme anca geziyosun deyip kızmış ben karışmam dedim ben çalışıyorum mis gibi. sıcak limonlu suyumu içiyorum boğazım acıyo
Bak nasılda anlıyoruz birbirimizin halinden insan yaşamadan anlamıyor, işte bunlar da yaşamadan anlayamayacaklar ama Allah böyle bir mucizeyi dilerimki nasip etmesin onlara. Daha hamile insana tahammülleri yok bunlarda ana olacakta bebek bakacak ne pislik ararsan var benim bahsettiğim kadında. Bebeğe yazık...Valla benide cok daralttilar is yerinde. Altima eleman aldilar ben yokken isleri idare etsin die cocuk yeni mezun hic bisey bilmio yaptigim is riskli dogru urun onermezse adamlarin milyon dolarlik makineleri ziyan olabilir. Hadi isi bi sekilde telefonla falan idare etsek ben izindeyken cocuk araba kullanmayi bilmio. Bizim is hep yollarda. Benimle gorusturmeden aldilar. Sonra surekli bana sikayet ediolar cocugu en son ayrintilida bu mide muhabbetini yasadigim gun mudur aradi cocugu sikayet edio verdim kalayi bana sorup mu aldiniz cikarin isten dedim. Ee senin islerini kim yapacak sen yokken dio onuda siz dusunun dedim. Sonra caktim 10 gun rapor uzerine de yillik izin bayram sonrasi donecegim ise 32 dolsun cikacagim bi gun bile calismam fazladan mudurede dedim ben yokken bulun adam birini dondugumde bir ayim var. Simdi kafami dinliyorum islerimide idare ediyorum. Git bi 10 gun rapor al sende bayram falan girecek araya rahatlarsin biraz. Bu halimizde bide onlarla ugrasiyoruz. Normalde hamile oldugum icin bolum degistirme hakkim var yani disari cikmak zorunda degilim. Sirf ofisteki gudubetleri cekmemek icin ofise gitmiyorum. Kime ne zararim var anlamiyorum. Ben hamile birine elimden gelen yardimi yapmaya calisirim hep millet elinden gelen artik nasil mutsuz bir hayatlari var ise karnimizdaki mucizeye hinclaniyorlar
Evet aynen imzalamadım ama bide utanmadan gözdağı veriyorlar o zaman evine göndereceğiz diye.Canım imzalamak zorunda değilsin . Sakin imzalama. Ne biçim insanlar var ya
Canimmmmm bazen erkeklerin bu kaygısız anları insanı çileden cikariyo. Aynı şekilde benim esimde yardımcı olur ama aynen dediğin gibi evi toplayıp supurmeye silmeye uygun hale getirip supurgeyi bile çıkardıktan sonra yapmasına artık geriliyorum galiba hamilelikten Allah yardımcımız olsun@rabarbaayet07 aydingelini pinkstrap Hebehubele
Tamamen kaygıdan arkadaşlar...Ne doğum korkusu ne bir şey... Her şeyi yalnız yapmaktan, plan program yapıp beyni yormaktan.
Düğünümde olduğu gibi doğumumda da yalnız olacağım. İstemem de anneler gelsin, yarardan çok zararları olur.
Tek yardımcım eşim olacak. Olayın arka planı bu. Biliyorsunuz alınıp satılacaklara bile kimsenin arayıp sorduğu yok.
O gün evde yalnızdım, eşim haftasonu da çalıştı. Sıcaktan vantilatör çalışıyor, kaç haftadır birikmiş tozu pamukçuğu havaya kaldırıyor. İğrendim süpürdüm. Yoruldum. Artrit yüzünden leğen kemiğim ve kuyruk sokumum acıyor topallatıyordu. Yemek yaptım. Ki ev de, mutfak da cehennem gibi sıcak. Ayağımı çarptım iyi canım yandı, iyice kımıldayamaz oldum.
Akşam 7 gibi eşim geldi. Keyfi yerinde gibiydi ama hemmen sonra "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" triplerine girdi. Çalıştı ya ...Sanki bana çalıştı. Yemeğini yedi, o salonda ben yatakodasında ayrı ayrı takıldık.
8.30da iğnemi yap diye yanına gittim. Sonra yaparım dedi. (Yorgun ya , biraz TV izliyordu, hemen kalkmadı) BU BİİİİR.
Akşam 9-10 civarı duş almış çıktı banyodan, aaa bana da banyo yapmama yardım et diyecektim, dedim. (Çünkü gerçekten kımıldayamıyorum ama aynı zamanda leşşşş gibi hissediyorum, en çok da sıcaktan bunalmışım.) Yarın yıkanırsın dedi. Bu İKİİİİİİ.
Bir arkadaşım süt sağma makinesini vermişti. Hortumu, vs.ni yedek parça olarak yenilemek istedim, nerde, kaç para araştır dedim, sonra yaparım dedi. Hepsini tek tek listeleyip cep telefonuna attım. Ki bi zahmet satın alsın. İçeri seslendim; alınacakları mesaj attım. Haftaya alırım dedi. Bu ÜÜÜÜÇ
Yatmak üzereyiz. O ayrı odada ben ayrı odada. Ah uh yapıyorum, zira cidden ağrım var. Yan odadan alaycı alaycı, hı hı biliyorum canım, hamileliğin ağır geçiyor dedi ve BOOOM!
Ben eve de bakarım kendime de bakarım hatta sana da bakarım diye başlayan ağlama 10 saniye içinde atağa çevrildi. Her zaman kendimi sakinleştirip nefesimi düzenleyebilirdim ama bu sefer boğuluyorum nefes alamıyorum diye gözlerim pörtledi.
Birgünlük bir şey değil bu hanımlar. Eşimi suçlamıyorum, yanlış sa anlaşılmasın. Ben bir şey yapılacaksa hemen olsun yapılsın isteyen bununla rahat eden biriyim. Her şeyi kendim düşünmekten, kendim yapmaktan yoruldum. Eşimi organize etmek, ona emir vermek bile düşünce ve kafa olarak yorucu.
Nasıl bir örnek versem....Yani helva yapılacak diye akıl eden bir ben varım, unu yağı şekeri alıp önlerine koyuyorum, ocağı yakıyorum, tavayı kaşığı ben hazır ediyorum, haalaa sonra yaparız bakarız havalarında eşim. İşte bu beni yoruyor.
Hergün böyle.
Ama o gün muhtaç oldum, bana iğne yapmasına, beni yıkamasına ve o beni hep salladı ya, işte endişe ile muhtaç olma yetememe yetişememe kaygısıyla panik atak geçirdim.
Beni yine sakinleştiren, elimi bırakmayan hava aldırıp yıkayıp yatıran yine eşim oldu. Niye böyle oldum ben dediğimde, "dolmuşsun demek ki" diyen yine oydu...
Kısacası kızlar, kaygılandım. Her şeyi ve herkesi tek başıma idare ve idame ettirirken, birden yetememekten, ciddiye alınmamaktan, muhtaç olmaktan yaşandı...
Ertesi gün evde tam bir mal ve ruh gibiydim ama o dinginlik iyi geldi. Bebek iyidir inşallah, tekmeleri sanki sakinleşti ama sağdan sola hareketlerinde bir azalma olmayınca endişelenmedim.
Çok uzun yazdım. Sağolun ilginizle yanımda oldunuz.
günaydın canım iyi misin toparlayabildin mi ben sanki biraz daha iyiyim gibi :)
@rabarbaayet07 aydingelini pinkstrap Hebehubele
Tamamen kaygıdan arkadaşlar...Ne doğum korkusu ne bir şey... Her şeyi yalnız yapmaktan, plan program yapıp beyni yormaktan.
Düğünümde olduğu gibi doğumumda da yalnız olacağım. İstemem de anneler gelsin, yarardan çok zararları olur.
Tek yardımcım eşim olacak. Olayın arka planı bu. Biliyorsunuz alınıp satılacaklara bile kimsenin arayıp sorduğu yok.
O gün evde yalnızdım, eşim haftasonu da çalıştı. Sıcaktan vantilatör çalışıyor, kaç haftadır birikmiş tozu pamukçuğu havaya kaldırıyor. İğrendim süpürdüm. Yoruldum. Artrit yüzünden leğen kemiğim ve kuyruk sokumum acıyor topallatıyordu. Yemek yaptım. Ki ev de, mutfak da cehennem gibi sıcak. Ayağımı çarptım iyi canım yandı, iyice kımıldayamaz oldum.
Akşam 7 gibi eşim geldi. Keyfi yerinde gibiydi ama hemmen sonra "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" triplerine girdi. Çalıştı ya ...Sanki bana çalıştı. Yemeğini yedi, o salonda ben yatakodasında ayrı ayrı takıldık.
8.30da iğnemi yap diye yanına gittim. Sonra yaparım dedi. (Yorgun ya , biraz TV izliyordu, hemen kalkmadı) BU BİİİİR.
Akşam 9-10 civarı duş almış çıktı banyodan, aaa bana da banyo yapmama yardım et diyecektim, dedim. (Çünkü gerçekten kımıldayamıyorum ama aynı zamanda leşşşş gibi hissediyorum, en çok da sıcaktan bunalmışım.) Yarın yıkanırsın dedi. Bu İKİİİİİİ.
Bir arkadaşım süt sağma makinesini vermişti. Hortumu, vs.ni yedek parça olarak yenilemek istedim, nerde, kaç para araştır dedim, sonra yaparım dedi. Hepsini tek tek listeleyip cep telefonuna attım. Ki bi zahmet satın alsın. İçeri seslendim; alınacakları mesaj attım. Haftaya alırım dedi. Bu ÜÜÜÜÇ
Yatmak üzereyiz. O ayrı odada ben ayrı odada. Ah uh yapıyorum, zira cidden ağrım var. Yan odadan alaycı alaycı, hı hı biliyorum canım, hamileliğin ağır geçiyor dedi ve BOOOM!
Ben eve de bakarım kendime de bakarım hatta sana da bakarım diye başlayan ağlama 10 saniye içinde atağa çevrildi. Her zaman kendimi sakinleştirip nefesimi düzenleyebilirdim ama bu sefer boğuluyorum nefes alamıyorum diye gözlerim pörtledi.
Birgünlük bir şey değil bu hanımlar. Eşimi suçlamıyorum, yanlış sa anlaşılmasın. Ben bir şey yapılacaksa hemen olsun yapılsın isteyen bununla rahat eden biriyim. Her şeyi kendim düşünmekten, kendim yapmaktan yoruldum. Eşimi organize etmek, ona emir vermek bile düşünce ve kafa olarak yorucu.
Nasıl bir örnek versem....Yani helva yapılacak diye akıl eden bir ben varım, unu yağı şekeri alıp önlerine koyuyorum, ocağı yakıyorum, tavayı kaşığı ben hazır ediyorum, haalaa sonra yaparız bakarız havalarında eşim. İşte bu beni yoruyor.
Hergün böyle.
Ama o gün muhtaç oldum, bana iğne yapmasına, beni yıkamasına ve o beni hep salladı ya, işte endişe ile muhtaç olma yetememe yetişememe kaygısıyla panik atak geçirdim.
Beni yine sakinleştiren, elimi bırakmayan hava aldırıp yıkayıp yatıran yine eşim oldu. Niye böyle oldum ben dediğimde, "dolmuşsun demek ki" diyen yine oydu...
Kısacası kızlar, kaygılandım. Her şeyi ve herkesi tek başıma idare ve idame ettirirken, birden yetememekten, ciddiye alınmamaktan, muhtaç olmaktan yaşandı...
Ertesi gün evde tam bir mal ve ruh gibiydim ama o dinginlik iyi geldi. Bebek iyidir inşallah, tekmeleri sanki sakinleşti ama sağdan sola hareketlerinde bir azalma olmayınca endişelenmedim.
Kızlar bende bunu beğendim aslında bikaç yakın arkadaşlarıma ve yakınlarıma bunlardan yapıp dağıtsam mı acaba?
Normalde hediyelikler biz ufak yerde yaşadığımız için en az 200 tane 250 tane yapılıp dağıtılır eş dost çok diye. O yüzden yüksek meblağlı bişeyler istemiyorum. Hoş dağıtılan şeylere de acıyorum artık kimse saklamıyo atıyo... güzel atılmayacak bişey bulmam lazım.
Kartlara bunlardan çıkarıp çarşıdan bileklik alıp yapsam mı 30 tane falan. İnternette tanesi 3-4 tl falan
en yakın akrabalarla başa çıkamam canım. sayılı bikaç arkadaşa yaparım yaparsam onu. çünkü eşimin taraf benm taraf kalabalık okadar masrafa başka bişey yaparım diye düşünüyorumAaa simdi anladim renkli ip bileklikler super fikiren yakin akrabalara yusufcuk anahtarlikta olabilir
ahahha aklıma gelmedii :))Ben bursadayim bisey istiyon mu
Gitmisken ev bak bebisim belki oraya yerlesirsin yada gelin bak kaynima,bursali gelin alirsin gider gelirsiniz bol bol hava degisimi olur bacaklarina iyi gelirdeseydin
canım eylül sonunda 32.haftam başlıyo benim seninde 1 hafta önce olması lazım. ekimde işe gitmezsin başlatırsın raporunu.. ya hamile bi insana neden uyarı verirler anlamıyorum. hamilesin bide hedef tutturman bekleniyo helal olsun..Bak nasılda anlıyoruz birbirimizin halinden insan yaşamadan anlamıyor, işte bunlar da yaşamadan anlayamayacaklar ama Allah böyle bir mucizeyi dilerimki nasip etmesin onlara. Daha hamile insana tahammülleri yok bunlarda ana olacakta bebek bakacak ne pislik ararsan var benim bahsettiğim kadında. Bebeğe yazık...
Bizim aylık hedeflerimiz var 2 aydır tamamlayamıyorum sıkıntılarım yüzünden, uyarı imzalattılar bana dün, bu ay son uyarı diye. O yuzden bayramdan önce o hedeflerimi tamamlayıp dediğin gibi çakıcam raporu ne halleri varsa görsünler. Eylülde de çat pat giderim. Ekimde Allah nasip ederse gitmicem uzun bi rapor alıp izin zamanım gelincede doğum iznime çıkıcam. Ya ben ağlasam üzülsem ne olur iki gün sonra unuturum gider ömür boyu ağlayacak değilim ama tek sıkıntım bebek, ben üzüldükçe ona gidiyorya sıkıntılarım nasıl içim gidiyor nasıl engel olamadıkça çıldırıyorum bebeğim içerde perişan diye. İnşallah düşündüğümüz gibi anne karnındaki bebek herşeyi hissetmiyordur umarım kalıtsal olarak duygusal mutsuz ya da stresli bebekler olmazlar...
Bunlarin genelinde var demek ki . Son noktaya gelene kadar çabalıyorlar sonradan endiseleniyorlar yapmayın bizde bu hale gelmeyelim . İlla itekleye itekleye söyleyip yaptıralım buda insanı çok yoruyor.@rabarbaayet07 aydingelini pinkstrap Hebehubele
Hergün böyle.
SoğuduktaN sonra eskisi gibi olması çok zaman alıyor gerçekten.Seni o kadar iyi anliuyorum ki. Herseyi dusunmek herkesi planlamak zorunda olmak benim bu hayattaki lanetim sanirim diyorum. Esim anlayislidir yardimcidir vs ama asla bi seyi kendi akil etmez. Soyledigim seyi unutur. Misal yarin cocugu doktora goturecegim derim. O gun arar nabiosunuz die doktordayiz derim aaa doktorami gittiniz. Sanki dun soylememisim gibi. Odeme plani eksikler gidecegimiz tatilleri bile ben planlarim. Is olarakda cogunlukla sehir disinda. Hayatin yuku hep benim omuzlarimda. Bi sekilde astim kabullendim bu durumu ama 2. Hamilelegimde benim yasadigim onca sıkıntıya ragmen kendinin bunalima girmesine , ben kan kusarken sen beni sevmioyosun triplerine katlanamaz hale geldim. Gercekten gozum gormuo artik. Hatta evden gonderdim 2bhafta almadim eve ama icim sogumuyor hala. Simdi etrafimda dort donuyor. Ama icim oyle bir sogudu ki tekrar eskisi gibi olamiyorum.
Bayağı Erkenmiş, doktor bu hamilelik için ne diyor? Tetikleyici neydi?31 haftalıktı.
O Oyhan ben bu durumum icin feyza hanimla calismistim ve bir kac seansta cozduk sanada iyi gelirmi bilmiyorum.
Kelebek tozu diye sayfasi var ordan bir incele istersen...kodlarimizda var bu her sey hemen o saniye olsun bitsin ortadan kalksin bizim soyledigimiz sekilde olsun ve kimseye muthac olmayalaim....kizima hamikeyken bulasik makinasinin alt rafini bosaltaniyodum rafi bosaltmadi diye kriz gecirdigimi biliyorum...nolur yani bosaltmasa hatta yarin bosaltsa nolur...oda yorgun calisiyo dunyanin sonumu...ama oyle dusunemiyosun iste...
benim müdürümde öyle saldığımı düşünüyor ki saldım çünkü 4 ay bitene kadar kustum kanamam oldu raporla evde yattım napabilirim napabiliriz yani tabiki salıcaz hamileyiz biz performans değerlendirmesi yapamaz bu durumdayken umrumda bile değil resmen doğuracağım günü değil izne ayrılcağım günü sayıyorum ben... Yıllık iznimle birleştiricem erkenden bye bye dicem inşallahh :))sabah patron diyo yağmur hamilelikte saldın kendini iyice. ne bekliyosa .. sabahın 7sinde yemek yapmışım bide topuklularla gezeyim istiyo heralde. manyakmıdır nedir. sanki iltifat ediyo uyuz herif nasıl sinirlendim şimdi
öyle ya hamileliği sevdim benama bana başkalarından bi faydası olmadı pohpohlanırım sanıyodum iplenmiyorum
çok iyi canım maşallah sevindim böyle devamİyiyim cnm hamdolsun. Gece güzel bir uyku sabah güzel bir kahvaltı ohh missşeytanlarımı gönderdim darısı herkesin başına.
Cnm ben bu patlamaların insanı rahatlattığı kanaatindeyim. Neden böyle oldum diye bir daha olmamalıyım diye düşünerek daha da yorma kendi. Yaşanılan ataktan sonra ki o beyindeki uyuşukluğu o süt liman hali seviyorum. Onun keyfini çıkarmaya çalış cnm.
Artritten dolayı yaşadığın yetememezlik duygusun çok ama çok iyi anlıyorumbirilerine muhtaç hissetmek en kötüsü. Ama atlatamayacağımız bir durum değil.
Cnm çok güzel bence. İyi fikir.
Valla hic sasirmadim bende oyleydim hatta gidicem randevu aldim kiloluyumda diyetisyenede gidiyorum kendim gibi kilolu bir arkadasim var onu aradim iste doktora gidicem filan dedim sonra ay doktor olurmu ya koç bu pardon bunlarin hepsi simdi koc oldu diyetisyenimde beslenem kocu buda yasam kocumu ne alayi koc bunlarin filan diye suraladigimi biliyorum :)Bakayım canım. Ama yalan söylemeyeceğim, kendine yardım kitaplarına ve yaşam koçlarına karşı "önyargılıyım " diyeyim.
Ne emmeye geliyorum ne ..., değil mi?Sonum cidden tımarhane olacak.
Tully diye bir film var Charlize Theron oynuyor, ben de yeni izledim. bir izlesenize bayanlar. Allah bizi o durumlardan korusun ama kadının da yaşadıklarıyla başaçıkabilmek için bilinçaltının yarattığı bir şeydi. Hatta bir süre işe yaradı da. O raddeye gelmediğim için de memnunum, en azından fiziki bir tepki verebiliyorum.
Sorun var, doğru. Ve ben bu panik atakları kontrolü yitirdiğim zaman yaşıyorum, yani duruma hakim olamadığım zaman, elimden bir şey gelmediği zaman. Ve vücudum, beynim benliğim bana DUR diyor, rötantiye al kendini. Sal gitsin, dur biraz durakla. Ertesi gün fırtına sonrası gibi sessiz ve sakin geçiyor.
Neyse yine uzattım, Tully'nin trailer'ı aşağıda, beğenenler tüm filmi izleyebilirler internetten.
ay süper senin yıllık izninde varmış. ben bu haftayı bitti sayarsam bayram haftasını da düşünce 6 hafta çalışmam lazım eylül 29da 32.haftam başlayacak inşallahbenim müdürümde öyle saldığımı düşünüyor ki saldım çünkü 4 ay bitene kadar kustum kanamam oldu raporla evde yattım napabilirim napabiliriz yani tabiki salıcaz hamileyiz biz performans değerlendirmesi yapamaz bu durumdayken umrumda bile değil resmen doğuracağım günü değil izne ayrılcağım günü sayıyorum ben... Yıllık iznimle birleştiricem erkenden bye bye dicem inşallahh :))
Allah Allah bide tip olarak mı söyledi ne haddineymiş pardon.. Senin tipine mi bakıyormuş bide utanmadan ne hadsiz adam bu yaa sen hamilesin senin tipin ona mı batmış..ay süper senin yıllık izninde varmış. ben bu haftayı bitti sayarsam bayram haftasını da düşünce 6 hafta çalışmam lazım eylül 29da 32.haftam başlayacak inşallah
performans değil tip olarak söyledi. zaten performans için konuşup duruyo da cumartesi bi güzel konuştum şevk bırakmadınız neler duydum arkamdan ben bunlarımı hakettim kimse yağmur öyle biri değil yapmaz dememiş bide beni çıkartmayı düşünmüşsünüz pis kötü biriyim diye dedim. kıvırmaya çalıştı yemedim.
Çok yaşa pullu, ben henüz yardım istemeye ya da onu benimsemeye hazır değilim. Gitsem yine psikiyatra giderim sanırım, bilemiyorum.Valla hic sasirmadim bende oyleydim hatta gidicem randevu aldim kiloluyumda diyetisyenede gidiyorum kendim gibi kilolu bir arkadasim var onu aradim iste doktora gidicem filan dedim sonra ay doktor olurmu ya koç bu pardon bunlarin hepsi simdi koc oldu diyetisyenimde beslenem kocu buda yasam kocumu ne alayi koc bunlarin filan diye suraladigimi biliyorum :)
Aslinda o donem feyza hanimla ahsap boyama kursunda tanistim yasam kocuymus bide kariyer koclugu yapiyomus hic yanasmadim bos beles dolandirici olduguna kalibimi basarim cunku ve boyle bos insanlardan hoc hoslanmam...neyse benimde is yerimde terfi aldim alicam aliyorum uzuyo devamli aksilikler cikiyo...sonra kafam atti bunu aradim dedim benim is yerimde bir sıkıntım var musaitseniz gelmek istiyorum oyle is cikisi kalktim gittim ve olay bambaska bir yere gitti cunku yardim almaya hazirdim ve o bana yardim edecek dogru kisiydi...
Yani senin icin dogru zaman olmayabilie,feyzanin sana hic bir faydasi dokunmayabilir..
On yarginida cok ama cok iyi anliyorum gercekten
Bayağı Erkenmiş, doktor bu hamilelik için ne diyor? Tetikleyici neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?