2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
sabah patron diyo yağmur hamilelikte saldın kendini iyice. ne bekliyosa .. sabahın 7sinde yemek yapmışım bide topuklularla gezeyim istiyo heralde. manyakmıdır nedir. sanki iltifat ediyo uyuz herif nasıl sinirlendim şimdi
öyle ya hamileliği sevdim ben ama bana başkalarından bi faydası olmadı pohpohlanırım sanıyodum iplenmiyorum

Aaa simdi anladim renkli ip bileklikler super fikir en yakin akrabalara yusufcuk anahtarlikta olabilir

Ben bursadayim bisey istiyon mu
Gitmisken ev bak bebisim belki oraya yerlesirsin yada gelin bak kaynima,bursali gelin alirsin gider gelirsiniz bol bol hava degisimi olur bacaklarina iyi gelir deseydin

Bak nasılda anlıyoruz birbirimizin halinden insan yaşamadan anlamıyor, işte bunlar da yaşamadan anlayamayacaklar ama Allah böyle bir mucizeyi dilerimki nasip etmesin onlara. Daha hamile insana tahammülleri yok bunlarda ana olacakta bebek bakacak ne pislik ararsan var benim bahsettiğim kadında. Bebeğe yazık...
Bizim aylık hedeflerimiz var 2 aydır tamamlayamıyorum sıkıntılarım yüzünden, uyarı imzalattılar bana dün, bu ay son uyarı diye. O yuzden bayramdan önce o hedeflerimi tamamlayıp dediğin gibi çakıcam raporu ne halleri varsa görsünler. Eylülde de çat pat giderim. Ekimde Allah nasip ederse gitmicem uzun bi rapor alıp izin zamanım gelincede doğum iznime çıkıcam. Ya ben ağlasam üzülsem ne olur iki gün sonra unuturum gider ömür boyu ağlayacak değilim ama tek sıkıntım bebek, ben üzüldükçe ona gidiyorya sıkıntılarım nasıl içim gidiyor nasıl engel olamadıkça çıldırıyorum bebeğim içerde perişan diye. İnşallah düşündüğümüz gibi anne karnındaki bebek herşeyi hissetmiyordur umarım kalıtsal olarak duygusal mutsuz ya da stresli bebekler olmazlar...

Canimmmmm bazen erkeklerin bu kaygısız anları insanı çileden cikariyo. Aynı şekilde benim esimde yardımcı olur ama aynen dediğin gibi evi toplayıp supurmeye silmeye uygun hale getirip supurgeyi bile çıkardıktan sonra yapmasına artık geriliyorum galiba hamilelikten Allah yardımcımız olsun

günaydın canım iyi misin toparlayabildin mi ben sanki biraz daha iyiyim gibi :)

İyiyim cnm hamdolsun. Gece güzel bir uyku sabah güzel bir kahvaltı ohh miss şeytanlarımı gönderdim darısı herkesin başına.

Cnm ben bu patlamaların insanı rahatlattığı kanaatindeyim. Neden böyle oldum diye bir daha olmamalıyım diye düşünerek daha da yorma kendi. Yaşanılan ataktan sonra ki o beyindeki uyuşukluğu o süt liman hali seviyorum. Onun keyfini çıkarmaya çalış cnm.

Artritten dolayı yaşadığın yetememezlik duygusun çok ama çok iyi anlıyorum birilerine muhtaç hissetmek en kötüsü. Ama atlatamayacağımız bir durum değil.

Cnm çok güzel bence. İyi fikir.

Aaa simdi anladim renkli ip bileklikler super fikir en yakin akrabalara yusufcuk anahtarlikta olabilir
en yakın akrabalarla başa çıkamam canım. sayılı bikaç arkadaşa yaparım yaparsam onu. çünkü eşimin taraf benm taraf kalabalık okadar masrafa başka bişey yaparım diye düşünüyorum
Ben bursadayim bisey istiyon mu
Gitmisken ev bak bebisim belki oraya yerlesirsin yada gelin bak kaynima,bursali gelin alirsin gider gelirsiniz bol bol hava degisimi olur bacaklarina iyi gelir deseydin
ahahha aklıma gelmedii :)) ay keşke gelseydide söyleseydim
canım eylül sonunda 32.haftam başlıyo benim seninde 1 hafta önce olması lazım. ekimde işe gitmezsin başlatırsın raporunu.. ya hamile bi insana neden uyarı verirler anlamıyorum. hamilesin bide hedef tutturman bekleniyo helal olsun..

Bunlarin genelinde var demek ki . Son noktaya gelene kadar çabalıyorlar sonradan endiseleniyorlar yapmayın bizde bu hale gelmeyelim . İlla itekleye itekleye söyleyip yaptıralım buda insanı çok yoruyor.
Yoruluyorum belim tutuluyor 2 kere süpürge açtı şu zamanıma kadar. Kendini yorma diyor. Ee ben yapmasam kim yapacak diyorum bana söyle ben yaparım diyor . Kendi işimi kendim yapmaya alışmışım şimdiye kadar . Yanında yapıyorum temizliği illa al sende süpür veya sil mi demem lazım görüyor ama ellemiyor. Haliyle sinirleniyorum
Bende boriktiyorum galiba hormonlardan mıdır nedir şeytan acayip dürtüyo sinir olduğum bi sürü hareketi var ama kavga etmeye üşeniyorum olan bana oluyor sinirden heryerim kaskatı kesiliyor. Bebeğe yazık diyorum . Sende hiç üzülme annesi onlar biz stres yapınca korkuyolar yada kasiliyolar bence hareketsiz duruyorlar öylece.

SoğuduktaN sonra eskisi gibi olması çok zaman alıyor gerçekten.

E Esra_Babies kuşum sen nerde calisiyosun ya nasil bir cehennem orasi nasil bir firma...bende arayip sizin subeyi filan sikayet ediym magazami isletmemi o ne o delirdim okuya okuya

Bakayım canım. Ama yalan söylemeyeceğim, kendine yardım kitaplarına ve yaşam koçlarına karşı "önyargılıyım " diyeyim.
Ne emmeye geliyorum ne ..., değil mi? Sonum cidden tımarhane olacak.

Tully diye bir film var Charlize Theron oynuyor, ben de yeni izledim. bir izlesenize bayanlar. Allah bizi o durumlardan korusun ama kadının da yaşadıklarıyla başaçıkabilmek için bilinçaltının yarattığı bir şeydi. Hatta bir süre işe yaradı da. O raddeye gelmediğim için de memnunum, en azından fiziki bir tepki verebiliyorum.

Sorun var, doğru. Ve ben bu panik atakları kontrolü yitirdiğim zaman yaşıyorum, yani duruma hakim olamadığım zaman, elimden bir şey gelmediği zaman. Ve vücudum, beynim benliğim bana DUR diyor, rötantiye al kendini. Sal gitsin, dur biraz durakla. Ertesi gün fırtına sonrası gibi sessiz ve sakin geçiyor.
Neyse yine uzattım, Tully'nin trailer'ı aşağıda, beğenenler tüm filmi izleyebilirler internetten.

benim müdürümde öyle saldığımı düşünüyor ki saldım çünkü 4 ay bitene kadar kustum kanamam oldu raporla evde yattım napabilirim napabiliriz yani tabiki salıcaz hamileyiz biz performans değerlendirmesi yapamaz bu durumdayken umrumda bile değil resmen doğuracağım günü değil izne ayrılcağım günü sayıyorum ben... Yıllık iznimle birleştiricem erkenden bye bye dicem inşallahh :))

çok iyi canım maşallah sevindim böyle devam

Valla hic sasirmadim bende oyleydim hatta gidicem randevu aldim kiloluyumda diyetisyenede gidiyorum kendim gibi kilolu bir arkadasim var onu aradim iste doktora gidicem filan dedim sonra ay doktor olurmu ya koç bu pardon bunlarin hepsi simdi koc oldu diyetisyenimde beslenem kocu buda yasam kocumu ne alayi koc bunlarin filan diye suraladigimi biliyorum :)
Aslinda o donem feyza hanimla ahsap boyama kursunda tanistim yasam kocuymus bide kariyer koclugu yapiyomus hic yanasmadim bos beles dolandirici olduguna kalibimi basarim cunku ve boyle bos insanlardan hoc hoslanmam...neyse benimde is yerimde terfi aldim alicam aliyorum uzuyo devamli aksilikler cikiyo...sonra kafam atti bunu aradim dedim benim is yerimde bir sıkıntım var musaitseniz gelmek istiyorum oyle is cikisi kalktim gittim ve olay bambaska bir yere gitti cunku yardim almaya hazirdim ve o bana yardim edecek dogru kisiydi...
Yani senin icin dogru zaman olmayabilie,feyzanin sana hic bir faydasi dokunmayabilir..
On yarginida cok ama cok iyi anliyorum gercekten

ay süper senin yıllık izninde varmış. ben bu haftayı bitti sayarsam bayram haftasını da düşünce 6 hafta çalışmam lazım eylül 29da 32.haftam başlayacak inşallah
performans değil tip olarak söyledi. zaten performans için konuşup duruyo da cumartesi bi güzel konuştum şevk bırakmadınız neler duydum arkamdan ben bunlarımı hakettim kimse yağmur öyle biri değil yapmaz dememiş bide beni çıkartmayı düşünmüşsünüz pis kötü biriyim diye dedim. kıvırmaya çalıştı yemedim.

Allah Allah bide tip olarak mı söyledi ne haddineymiş pardon.. Senin tipine mi bakıyormuş bide utanmadan ne hadsiz adam bu yaa sen hamilesin senin tipin ona mı batmış.. sinir oluyorum böyle patronlara yaa patron dediğin bu muhabbetlere girer mi hiç bi ağırlığı olur insanın yüzsüz bende eylül 7 de çıkıyorum inşallah.. yıllık iznimi bilerek kullanmadım hamile kalınca doğum iznimle birleştiririm dedim.. Seninde benden sonra bişeyin kalmıyormuş azck daha sabır Allah ta sabır versin inşallah bize ve bizim gibi olanlara

Çok yaşa pullu, ben henüz yardım istemeye ya da onu benimsemeye hazır değilim. Gitsem yine psikiyatra giderim sanırım, bilemiyorum.
Ben de yakınlarımda 2-3 kişinin yaşam koçu, yogi vs. olmak için kurslara gittiğini ve ciddi ciddi de sertifika aldıklarını gördüm ve bu kişileri çok yakınen tanıyorum, kendi popolarını toplayamayan, hayattan ya bihaber, tatlı su frengi ya da tam tersi hayatı hiiiç takmayan hippi kafasında boş beleş insanlardır.
Ohooo dedim, kimisi şeyhe şıyha koşar kimisi bu tikilere, istemem.

Bir de şu zamana kadar fiziki-biyolojik hastalıklar o kadar ön plandaydı ki ( yet07 cim de anlar beni) psikolojik sıkıntılarımız ya bunlara bağlı ortaya çıktı ya da ortadan kayboldu... Kaldı ki hala da öyle..Ağrın acın yoksa, çok şükür diyorsun, ağrın acın varsa batsın bu dünya!
Neyse yine yine yine uzattım, sağolasın pullum, anlayışın için de, imtina etmeden "canum cicuum" diye yuvarlamadan konuşmaya bile hasretim.

Bayağı Erkenmiş, doktor bu hamilelik için ne diyor? Tetikleyici neydi?

Evet kızım küvezde kaldı 42 gün.
Gebeliğim normal seyrinde giderken ani tansiyon yükselmesi sebebiyle acil doğuma alındım.
Bu gebeliğim iyi çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Doktor tedbir amaçlı corasprin kullanmamı söyledi onu kullanıyorum başından beri. Zaten sürekli tansiyonumu ölçüyorum takıntı haline geldi. Elimden geldiğince de stresten üzüntüden uzak durmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…