2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla hazir olunca seni iyi edecek adami dakkada buluyosun ben bunu bizzat deneyimledim gordum.feyzaya gitmeden 1 ay once bana feyzayi baskasi soylese ben salakmiyim ne isim var oyle bos beles havadan oara kazanan adamlara verecek parammi var derdim...sen iyilesmeye hazirsan kendi basamagini buluyorsun seni cok iyi anliyorum. Birde zaten 7 yasimdan beri cekiyorum demistin...kolay mi ya tas olsa dayanmaz catlar...kendine hic yuklenme niye boyleyim filan deme tas olsa dayanmaz sen daha ne kadar guclu olabilirsinki...

Evet evet, ben de beynim bilinçaltım bana dur bir sakin ol dedi, kendini biraz sal rahatla diye uyardı diyorum . Tıpkı senin gibi o ertesinde gelen uyuşuk dinginlik boşluk halini ben de seviyorum.

Sanırım beynimin sustuğu tek anlar o anlar. Hani erkeklere sorarsın, ne düşünüyorsun diye, hiiiç derler ya. Şaşırır kalırım nasıl hiç? Ben uyurken bile bin rüya görürüm, gözümü açmadan bin tane fikirle dolar kafam. İşte o hiçi yaşadığım tek an bu atakların arkasından yaşadığım boşluk.

Fakat adaşım bu sefer, şiddetliydi, bir türlü sakinleşemedim, ay keşke bayılsam dedim, gözlerim pörtledi nefes alamamaktan, bebeğe oksijen gitmeyecek diye korktum.
Yine dediğin gibi derdimse, niye bu kadar oldu , bir daha böyle olmamalı diye yiyorum 4 gündür kendimi. Bu sefer acıdım kendime halime, anlatabiliyor muyum. Yazık dedim, ne hale geldim. Bak hala ağlıyorum, yapıştım eşime, nefesss nefess diye nefes dilendim. Sanki o verecekmiş gibi nefesimi soluğumu. Çok acz içindeydim çok...
Amaan geldi geçti diyemiyorum, silkinemedim. Herhalde bu hormonlar yüzünden. Tövbe yarabbi, gebeliği de her türlü şeyimize bahane mi eder olduk ne...

Kızlar anlatmassam catlarım kv bugun doktora gıttı omzunu gostermeye emar vermıs doktor ne dese amelıyat gerekebılır demıs ya da fızık tedavı ben demedım mı amelıyat zamanı gelıyor hıc te demıyor ne amelıyatı aman olmıyım dıye ya..

adam pislik ... bana ve diğer muhasebeciye bide çaycı ablaya dokunamıyo da adamın ne pis şeylerini duydum iğrenç.. az kaldı diye susuyorum adam resmen p....
bu zamanlarda kv lerin ameliyat zamanları oluyo heralde. ne bu ya 5 kayınvalideden 4ü ameliyat olacak aman olursa olsun benden fayda yok benm halim bana yetmiyo de. ben söyledim valla vazgeçti bak ..
bzimkininde ayağı uyuşuyodu yürüyemiyodu ama bursada almış soluğu, bayramdan 1 hafta sonrada karadeniz turunda dönünce hastanelerden toparlarız artık ay yok tansiyonum çıktı ay yok belimde ki fıtık coştu.. alıştığımız senaryolar :)

Daha oncede anlatmistin o zamanda cok uzulmustum bebegini kuvezde birakip eve bos kucakla donmek kimbilir nasil bir yurek agrisi...tabiki ayni seyi yasamaktan korkuyo olman cok normal ama olmycak...olsa bile sen ayni degilsin artik daha guclusun annesin cunku artik...bebeginde senden guc aldigi icin birdaha aynisi olmycak bebegin kucaginda cikacakssin hastaneden

Hazir amelyat olma firsati cikmis bunu geri cevircek hali yok herhalde
M mucize83
hastaneler promosyonmu başlattı ya ?
Haydi kayınvalideler ameliyata diye M mucize83 canım sen o halinle kv bakma da.. doğumdan sonra bile
yani benim ümidim yok.. bi kolumda çocuk bi tarafımda kv wcye götürmeye çalışırken görüyorum kendimi

benm anlamadığım tatil yaparken neden hasta değiller şimdi incik cincik gözükür, doktorlarda nasıl bişey anlamıyorm olmayan hastalıkları bile kafasına sokar yollarlar

benm anlamadığım tatil yaparken neden hasta değiller şimdi incik cincik gözükür, doktorlarda nasıl bişey anlamıyorm olmayan hastalıkları bile kafasına sokar yollarlar
Bende onu diycektim ya her gün gundeyiz bebek mevludundeyiz hasanaga bahcedeyiz inciraltindayiz...bacagi hic agrimiyo gezerken cok ilginc...temiz hava iyi geliyosa

Aslında dediğim gibi grupta arkadaşlara negatif düşünce vermek istemediğim için anlatmayı istemiyorum ama arkadaş sorunca yüzeysel bi anlatayım dedim. Çünkü insan ister istemez etkileniyor anlatılanlardan.
Çok zorlu bir süreçti kucağı boş eve gelmek. Çocuğunu emzirmek yerine 2 saatte bir süt sağmak her gün gittim yanına. İçim kan ağlayarak bırakıp geldim her seferinde. Ama çok şükür sağlıklıydı sadece biraz minnak doğmuştu kilo alması gerekiyordu. Bir hafta önce iki yaşımıza girdik koca kız oldu bazen inanamıyorum o minnak kız büyüdü abla oluyor. Bizim sınavımızmış demek o süreç. Şimdi ister istemez aklıma geliyor ya yine aynısı olursa diye ama hayatta hiç birşeyin garantisi yok. Yine aynısını yaşarsam bu defa dediğin gibi daha güçlü olucam inşallah. Ama en büyük duam vaktinde sağlıkla kavuşmak evladıma. Merak ediyorum hamilelikte son aylar nasıl oluyor :) son 2 ayı yaşayamadığım için bakalım bekleyelim görelim

Bende onu diycektim ya her gün gundeyiz bebek mevludundeyiz hasanaga bahcedeyiz inciraltindayiz...bacagi hic agrimiyo gezerken cok ilginc...temiz hava iyi geliyosa

yok cnm gezerken hasta olur lar mı

genelı mı boyle benım annem senlerdır romatızma hastası sen bır yere goturcen de gıdıcek ya bu sorarsan hasta ama tutabılene askolsun..

Benim kuzenimde 32.haftada dogum yapti o da baska cocuk asla dusunmuyorum diyo.iyi diyorum zaten en zor son iki ay en zor kismindan kurtardin pacayi

Kizlar saglik ocagina gittim kan icin gec kalmisim yarin gel dedi ama tokluk sekerime parmaktan bakti 69 cikti dusuk biraz biseyler ye dedi bende zaten 1-1.5 saat once kahvalti yaptim dedim niye ole oldu acaba

Ayy tövbe tövbe aman uzak dursun pislik adam neyse yaaa sabırrrrr

yok cnm gezerken hasta olur lar mı

genelı mı boyle benım annem senlerdır romatızma hastası sen bır yere goturcen de gıdıcek ya bu sorarsan hasta ama tutabılene askolsun..
Hahahaha zaten ilk bunlar hazirlanip kapiya cikiyo gecen yaz hayatinda ilk kez denize girmis tatil yapmis ilk oldugunu bilmiyodum tatile giderken eltimle ikisinide goturdum .... bu sene icin plani 3 ay kalmakti bana hic sormuyodu benide cagricanmi diye kendi plan yapiyodu simdide bayramda yer varsa hep beraber gidelim ariym soriym dedim gec kaldik tabi yer yokmus,sunay hanima dedimki hem hamileyim hem kizim kucuk cesaret edemedim bu sene seneye haziranda 2 cocugumu alip geliyorum butun yaz ordayim cocuklarla dedim ...telefonu kapattim. dogru dedin seneye haziranin basinda gideriz eylule kadar donmeyiz diyo kiz senin bacagin agriyodu ya sen nereye gidiyosun benden once acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…