- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Valla hazir olunca seni iyi edecek adami dakkada buluyosun ben bunu bizzat deneyimledim gordum.feyzaya gitmeden 1 ay once bana feyzayi baskasi soylese ben salakmiyim ne isim var oyle bos beles havadan oara kazanan adamlara verecek parammi var derdim...sen iyilesmeye hazirsan kendi basamagini buluyorsun seni cok iyi anliyorum. Birde zaten 7 yasimdan beri cekiyorum demistin...kolay mi ya tas olsa dayanmaz catlar...kendine hic yuklenme niye boyleyim filan deme tas olsa dayanmaz sen daha ne kadar guclu olabilirsinki...Çok yaşa pullu, ben henüz yardım istemeye ya da onu benimsemeye hazır değilim. Gitsem yine psikiyatra giderim sanırım, bilemiyorum.
Ben de yakınlarımda 2-3 kişinin yaşam koçu, yogi vs. olmak için kurslara gittiğini ve ciddi ciddi de sertifika aldıklarını gördüm ve bu kişileri çok yakınen tanıyorum, kendi popolarını toplayamayan, hayattan ya bihaber, tatlı su frengi ya da tam tersi hayatı hiiiç takmayan hippi kafasında boş beleş insanlardır.
Ohooo dedim, kimisi şeyhe şıyha koşar kimisi bu tikilere, istemem.
Bir de şu zamana kadar fiziki-biyolojik hastalıklar o kadar ön plandaydı ki (@yet07 cim de anlar beni) psikolojik sıkıntılarımız ya bunlara bağlı ortaya çıktı ya da ortadan kayboldu... Kaldı ki hala da öyle..Ağrın acın yoksa, çok şükür diyorsun, ağrın acın varsa batsın bu dünya!
Neyse yine yine yine uzattım, sağolasın pullum, anlayışın için de, imtina etmeden "canum cicuum" diye yuvarlamadan konuşmaya bile hasretim.
İyiyim cnm hamdolsun. Gece güzel bir uyku sabah güzel bir kahvaltı ohh missşeytanlarımı gönderdim darısı herkesin başına.
Cnm ben bu patlamaların insanı rahatlattığı kanaatindeyim. Neden böyle oldum diye bir daha olmamalıyım diye düşünerek daha da yorma kendi. Yaşanılan ataktan sonra ki o beyindeki uyuşukluğu o süt liman hali seviyorum. Onun keyfini çıkarmaya çalış cnm.
Artritten dolayı yaşadığın yetememezlik duygusun çok ama çok iyi anlıyorumbirilerine muhtaç hissetmek en kötüsü. Ama atlatamayacağımız bir durum değil.
Cnm çok güzel bence. İyi fikir.
Kızlar anlatmassam catlarım kv bugun doktora gıttı omzunu gostermeye emar vermıs doktor ne dese amelıyat gerekebılır demıs ya da fızık tedavı ben demedım mı amelıyat zamanı gelıyor hıc te demıyor ne amelıyatı aman olmıyım dıye ya..
adam pislik ... bana ve diğer muhasebeciye bide çaycı ablaya dokunamıyo da adamın ne pis şeylerini duydum iğrenç.. az kaldı diye susuyorum adam resmen p....Allah Allah bide tip olarak mı söyledi ne haddineymiş pardon.. Senin tipine mi bakıyormuş bide utanmadan ne hadsiz adam bu yaa sen hamilesin senin tipin ona mı batmış..sinir oluyorum böyle patronlara yaa patron dediğin bu muhabbetlere girer mi hiç bi ağırlığı olur insanın yüzsüz bende eylül 7 de çıkıyorum inşallah.. yıllık iznimi bilerek kullanmadım hamile kalınca doğum iznimle birleştiririm dedim.. Seninde benden sonra bişeyin kalmıyormuş azck daha sabır Allah ta sabır versin inşallah bize ve bizim gibi olanlara
bu zamanlarda kv lerin ameliyat zamanları oluyo heralde. ne bu ya 5 kayınvalideden 4ü ameliyat olacakKızlar anlatmassam catlarım kv bugun doktora gıttı omzunu gostermeye emar vermıs doktor ne dese amelıyat gerekebılır demıs ya da fızık tedavı ben demedım mı amelıyat zamanı gelıyor hıc te demıyor ne amelıyatı aman olmıyım dıye ya..
Daha oncede anlatmistin o zamanda cok uzulmustumEvet kızım küvezde kaldı 42 gün.
Gebeliğim normal seyrinde giderken ani tansiyon yükselmesi sebebiyle acil doğuma alındım.
Bu gebeliğim iyi çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Doktor tedbir amaçlı corasprin kullanmamı söyledi onu kullanıyorum başından beri. Zaten sürekli tansiyonumu ölçüyorum takıntı haline geldi. Elimden geldiğince de stresten üzüntüden uzak durmaya çalışıyorum.
şaşırdık mı ?
hayır
benm anlamadığım tatil yaparken neden hasta değillerkız aynen de delırmemek ısten degıl 10 gun tatıl yaptı eltımlerle geldı hasta sımdı yarında dahılıyeye gıtcekmıs
dedım ya bır yerını kırma bakıcak kımse yok dıye ınadına bıle yapar :)
Bende onu diycektim ya her gün gundeyiz bebek mevludundeyiz hasanaga bahcedeyiz inciraltindayiz...bacagi hic agrimiyo gezerken cok ilginc...temiz hava iyi geliyosabenm anlamadığım tatil yaparken neden hasta değillerşimdi incik cincik gözükür, doktorlarda nasıl bişey anlamıyorm olmayan hastalıkları bile kafasına sokar yollarlar
Daha oncede anlatmistin o zamanda cok uzulmustumbebegini kuvezde birakip eve bos kucakla donmek kimbilir nasil bir yurek agrisi...tabiki ayni seyi yasamaktan korkuyo olman cok normal ama olmycak...olsa bile sen ayni degilsin artik daha guclusun annesin cunku artik...bebeginde senden guc aldigi icin birdaha aynisi olmycak bebegin kucaginda c ikacakssin hastaneden
Bende onu diycektim ya her gün gundeyiz bebek mevludundeyiz hasanaga bahcedeyiz inciraltindayiz...bacagi hic agrimiyo gezerken cok ilginc...temiz hava iyi geliyosa
Benim kuzenimde 32.haftada dogum yapti o da baska cocuk asla dusunmuyorum diyo.iyi diyorum zaten en zor son iki ay en zor kismindan kurtardin pacayiAslında dediğim gibi grupta arkadaşlara negatif düşünce vermek istemediğim için anlatmayı istemiyorum ama arkadaş sorunca yüzeysel bi anlatayım dedim. Çünkü insan ister istemez etkileniyor anlatılanlardan.
Çok zorlu bir süreçti kucağı boş eve gelmek. Çocuğunu emzirmek yerine 2 saatte bir süt sağmak her gün gittim yanına. İçim kan ağlayarak bırakıp geldim her seferinde. Ama çok şükür sağlıklıydı sadece biraz minnak doğmuştu kilo alması gerekiyordu. Bir hafta önce iki yaşımıza girdik koca kız oldu bazen inanamıyorum o minnak kız büyüdü abla oluyor. Bizim sınavımızmış demek o süreç. Şimdi ister istemez aklıma geliyor ya yine aynısı olursa diye ama hayatta hiç birşeyin garantisi yok. Yine aynısını yaşarsam bu defa dediğin gibi daha güçlü olucam inşallah. Ama en büyük duam vaktinde sağlıkla kavuşmak evladıma. Merak ediyorum hamilelikte son aylar nasıl oluyor :) son 2 ayı yaşayamadığım için bakalım bekleyelim görelim
Ayy tövbe tövbe aman uzak dursun pislik adam neyse yaaa sabırrrrradam pislik ... bana ve diğer muhasebeciye bide çaycı ablaya dokunamıyo da adamın ne pis şeylerini duydum iğrenç.. az kaldı diye susuyorum adam resmen p....
bu zamanlarda kv lerin ameliyat zamanları oluyo heralde. ne bu ya 5 kayınvalideden 4ü ameliyat olacakaman olursa olsun benden fayda yok benm halim bana yetmiyo de. ben söyledim valla vazgeçti bak ..
bzimkininde ayağı uyuşuyodu yürüyemiyodu ama bursada almış soluğu, bayramdan 1 hafta sonrada karadeniz turundadönünce hastanelerden toparlarız artık ay yok tansiyonum çıktı ay yok belimde ki fıtık coştu.. alıştığımız senaryolar :)
Hahahaha zaten ilk bunlar hazirlanip kapiya cikiyoyok cnm gezerken hasta olur lar mı
genelı mı boyle benım annem senlerdır romatızma hastası sen bır yere goturcen de gıdıcek ya bu sorarsan hasta ama tutabılene askolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?