2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende onu diycektim ya her gün gundeyiz bebek mevludundeyiz hasanaga bahcedeyiz inciraltindayiz...bacagi hic agrimiyo gezerken cok ilginc...temiz hava iyi geliyosa
bence gezerlerken ağrıyı hissetmiyolar evde durunca coşuyo ağrılar. kız biz de yaşlanınca öyle olurmuyuz bizde erkek anası olcaz inşallah.. ama bizimkinin tek oğlu yok ki diğerine de yapsa ya böyle

ooo ortak geliyo tatile bizimki çocuk bakmak için gelecek yanımızda, tatil için değil

Maşallah cesaretine hayran kaldım bende atlattım vajinismus ama normal doguma asla cesaretim yok yine aynı şeyleri yaşarım diye düşünüyorum
Bende vajinismusluyum tam atlattim da sayilmaz ama esimle iliskimi pek etkilemiyor artik cok sükür. Sadece alttan bi ilac alicam veya doktor muayenelerinden hala cok korkuyorum. Ama hersey normal gelisirse ben normal dogum yapmak istiyorum. Cati muayenesi endiselendiriyo sadece ama korkumun uzerine gitmezsemde gecmeyecek. Bi deli cesareti var uzerimde bu ara hayirlisi :))

Ahhh ahhh keşke o zorlu 2 ayı çekseydim :)))
Benimde derdim kolastazin patlamamasi son iki ay...off korkunctu ya :) simdi guluyorum tabi o zaman agliyodum ilkinde yasadigimiz zorluklarin hic birini yasamayiz umarim keyifle girer keyifle cikariz hastaneden

bence gezerlerken ağrıyı hissetmiyolar evde durunca coşuyo ağrılar. kız biz de yaşlanınca öyle olurmuyuz bizde erkek anası olcaz inşallah.. ama bizimkinin tek oğlu yok ki diğerine de yapsa ya böyle
Ben olmam.buyuk konusuyorum olmam ne istiyolarsa yapsinlar.ben hayatimdan zevk aliyorum kendime ait yasantim hobilerim var ilgi beklentim yok cok sukur.olursada tedavi olur cocuklarima eziyet etmem.yazik ya

O deli cesaretinden lazım zaten her zaman.. yok sa bişeyi başaramayız ki.. bizim arkadaşta alttan muayeneden korkuyo kaç yıldır doktora gitmiyo ama bi cesaret gerekli..

Benimde derdim kolastazin patlamamasi son iki ay...off korkunctu ya :) simdi guluyorum tabi o zaman agliyodum ilkinde yasadigimiz zorluklarin hic birini yasamayiz umarim keyifle girer keyifle cikariz hastaneden

Kaşıntı oluyor dimi onda
İnşallah canım ya. Şu sıcaklar bi bitseydi hep diyordum ikinciyi kışa denk getircem diye bizim sıpa sürpriz yaptı yaza denk geldi yine :)))
60 derece falan hissediyorum herhalde havayı

Ofiste her işe maydanoz , her şeye gereksiz yorum yapan bir adam var. Az önce bana diyorki neden normal doğum istiyorsun ki, sezeryan yaptır gitsin. Tarihi belli olsun, kesilsin alınsın işte deli misin o kadar acı çekicen diyor. Manyak mıdır nedir ya! sen kimsin, kendinde bana böyle yorum yapıcak hakkı nerden görüyorsun acaba. Bir kadının doğum tercihleri seni ne ilgilendirir. ayy nası uyuz oldum. Benim ve çocuğumun kararımız olucak doğum şeklim, bakalım kısmet dedim kafamı çevirdim ekrana direkt.

Ben olmam.buyuk konusuyorum olmam ne istiyolarsa yapsinlar.ben hayatimdan zevk aliyorum kendime ait yasantim hobilerim var ilgi beklentim yok cok sukur.olursada tedavi olur cocuklarima eziyet etmem.yazik ya
bide bizimkinin şey huyu var bak ben buradayım, bak ben buraya gdicem. git anacım git yeter ki git diyorum
valla bende öyle olmam inşallah, olursamda dediğin gibi tedavi olurum ben kimse benden yana kötü konuşsun istemem

ooo ortak geliyo tatile bizimki çocuk bakmak için gelecek yanımızda, tatil için değil
Ben seneye, hadi biz gidiyoz baggbagg yapinca ne yapcak cok merak ediyorum
Biz gidiyoruz annecim sizde elticimle karar verin gelmek istediginiz zaman sizin odanizi hemen tutar ayarlarim diycem hemde esimin ve kaynimin yaninda diycem onlar artik ayarlar gelirler kalirlar donerler bilemiyorum nasil isterlerse :)

suraya bak planlara bak senınkınde aynılar yaa hıcbırseyden kusur kalmasınlar

haha kız eltılerıde zorla o dedı tatıle gıdelım dıye bıze de sardı hatta ben dedım bu halımle gıdemem seneye ınsalahh..

adam mı dedin? elin adamına neymiş senin doğumundan.. o kimmiş sezaryeni normal doğumu biliyomuş ya. tövbe yarabbi
ay ben onu bile demem çıkar gelirler diye.. dibimde istemem valla..
peki 1aylık orada kalmanızın ücreti ne kadar oluyo uygunmu

Oyle siradan bi kasinti degil tabi :) kendimi ayak torpusuyle kasiyodum kasim ayinda gunde 95743 kez soguk dusa girip oyle oturuyodum suyun altinda.doktorumun gobegimi gorunce surati degisiyodu yazik adam ultrasonla bakmak istemiyodu dokunamiyodu yaralardan...son hafta her gub sabah kan verdim degerlerime bakiliyo bitanesi var 300 un ustune cikarsak doguma giricez cunku ölüyoruz demek..37.haftada ben artik yuruyemiyorum ayaklarimin alti yara adamin odasina yan basarak giriyorum evet 346 olmus hemen doguma giriyoruz dedi :) beni gorsen varya kosarak cikicam dogumhaneye resmen dans ediyorum adami opucem amelyata cikarken ben kasiniyorum yanimdaki hemsireler hasta bakicilar hepsi bana bakip kasiniyo korkunctu ya anlatamam

3 ay icin 4bine anlastim kusum aradigimda konustuk.

Sende gayet farkındasın hepsi aynı olacak diye birşey yok, arada hamilelik kafası işte geliyorlar hepimize, en iyisi kendini izole etmen tabi, stres sağlam insanı hasta eder.

O deli cesaretinden lazım zaten her zaman.. yok sa bişeyi başaramayız ki.. bizim arkadaşta alttan muayeneden korkuyo kaç yıldır doktora gitmiyo ama bi cesaret gerekli..
Bazi vajinismus hastalari daha agir kendisi dokunamayan bile var. Psikolojik bi rahatsizlik oldugu icin ignesi ilacida yok hersey yine kendinde bitiyor. Ben gectigimiz aralik ayinda zorunlu kürtaj oldum sonra mecburen alttan muayenelerim oldu. Korktum ama sagligim icin yapmaliyim diye diye kendimi telkin ettim. Simdide aynisini normal dogum icin diyorum. Eger hersey yolunda giderse normal istiyorum belki birazcik epidural normal dogum yapabilirim :)) ordan bebegin cikabilecegini görmek, vajinanin esnek yapisini yasayarak ogrenmek belki beni tamamen iyilestirir diye düsünüyorumda. Bunlari tabi sakin kafayla düsünüyorum. O dogum ani neler olur bilemem :)

cok ısterdım ona muhtac olmamamk cocuguma kendım bakmak ama mecburum kader utansın keske kendı anacıgım saglam olsaydı bırde uzak ıstanbulun avrupa yakasında herseyıyle buna muhtacıp ama malesef buda gezentının tekı nasıl bakıcak bızımkıyle ıddıaya gırdık anan dedım bunalıcak bak gor o zaman dedım gorucen benım ne demek ıstedıgımı
benım kocamı cok guzel kandırıyor dıger kaynım cok tınlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…